269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#260402 Remélem a tiédben nem ilyen ferdén fog állni a beömlő :-) -
Horváth László #260401 Az ám!
A másik pedig egy Auto World 1970 Pontiac Firebird Don Gay Funny Car lesz, ha minden igaz. Majd rakok fel képeket, ha megjönnek! -
#260400 1971 Gene Snow Rambunctious Dodge Charger NHRA Funny Car Model 1/18 Model Car by Autoworld
-
Horváth László #260399 Sziasztok!
Köszi Mikeman és Crosspeet!
Szerintem Missának igaza van. Szerintem.
Örültem, hogy végre megszereztem. Emiatt csúsztattam későbbre két másik modellem megvételét. De mik is lehetnek ezek? Ki fejti meg?
Utoljára szerkesztette: Horváth László, 2015.06.13. 22:18:02 -
#260398 Szerintem egy Greenlight - Dodge Challenger R/T (1970) - Matco Tools verzió. Szerintem. -
crosspeet #260397 Nagyon szép, de a vitrinben nem bizti h jol mutatna.. Sok fény kell neki. De szép, meg kell hagyni!! -
crosspeet #260396 Na igen, a mi időnkben csak hasonlítottak a játékautók az igazikra, ezek meg most.. -
crosspeet #260395 Egy biztos, a csomagolás és a doboza tetszik. Ablak lehetne rajta azért, mer ha beesik a zeső..?? Reméljük fejlődik a bubu, és szórják csak kifele bátran a lovacskás paripákat! Pénzük az biztos van a tömeggyártottak bevételéből.. Reméljük ebbe a precízebb szegmensbe forgatják vissza a zsét. -
crosspeet #260394 Penge! Grat!
Mi is ő pontosan..? -
#260393 Van egy Bburago 550-em eladó. Abszolút gyári minőség: se karc, se por, se ujjlenyomat. A doboza nem a sajátja.
Odaadnám 7000Ft-ért, vagy ezek közül az egyikért: Bburago Alfa 8C 2300 Monza
Utoljára szerkesztette: 355, 2015.06.12. 22:26:08 -
#260392 Ööö... Kyosho 575 GTC, meg a csukott dobozos 512BBi? Ők se szaroztak a különböző dobozok gyártásával. Mondjuk ők legalább olyat tettek a dobozra, amit egyébként gyártottak is, míg a Bb szerintem nem fog többféle vörös 458 Sp-t kihozni. -
Voice27 #260391 mikeman...nem tudom.
Kérdezd meg tőlük, hogy miért követnek el ekkora igénytelenséget.
A dobozon lévő kép csak egy stilizált grafika a gyári 458 Sp-ről.
Egyen doboznak tökéletes.
Simán elképzelhető, hogy külön színkód jelzi majd a dobozon, hogy milyen modell van benne.
Persze, ha több színben is kiadják.
Egyébként meg nekem gyanús, hogy ez csak ps, valamilyen fan made alkotás.
De az is lehet, hogy gyári kép, és tényleg ez lesz a Bburago Signature 458-as.
De elég nehéz elképzelni, hogy nem a gyári változatot adják ki, hanem egyből egy ilyennel indítanának.
Mégis csak egy Bburago-ról beszélünk, nem BBR vagy MR, hogy speckó verziókat mintáznak meg.
Utoljára szerkesztette: Voice27, 2015.06.11. 23:40:10 -
#260390 woow Matco tools ! nagyon szép jószág, gratulálok -
#260389 gyönyörű az a Corvette
igaz nekem jobban tetszik a '70-es, de is fain. A '78-as a lecsapodó seggével már nem igazán jön be -
#260388 az hogy kinek mi tetszik egy dolog, kinek a pap kinek a papané, de fontosabb szerintem hogy mi a pék f@száért nem az van a dobozban mint ami a dobozán van kép?????
milyen igénytelenség már ez? -
Horváth László #260387 Szép estét!
Fotózni azt nem tudok... De ma ez jött! -
#260386 Hát, őszintén nekem is csak a Corvette maradt meg az emlékeimben a filmből.
Ja, meg az amikor kártya lapokat hajigált. Ezt kipróbáltam én is, Nagyanyám römi kártyájával. Pár nap múlva jött rá a disznóságomra. Hiába rakosgatta a passziánszát, sosem jött ki. A takarításnál meg jó pár lapot a szekrény, meg a heverő mögül kerített elő. -
zsolti65 #260385 Igen! Antony Blake...Nekem is nagy kedvencem volt..A Corvette miatt is. -
#260384 Meg a felni sem. A dobozon ezüst.
Nekem sajnos baromira nem jönnek be a fekete kerekek. Lehet, hogy egy kövület vagyok, de nekem 4 féle szín tetszik:
- a fehér a raliautókon;
- az ezüst mindenen (néha a króm is);
- a sötét ezüst (antracit) majdnem mindenen, de főleg fehéren és vörösön;
- az arany/magnézium a kék, vörös és fekete gépeken.
A színes kerekek nekem bazáriak, a feketék meg simán nem tetszenek. Esetleg a króm+feketék talán... De ez az én elfajzott ízlésem.
A 458 Sp csíkoknál a szélesre szavazok, vagy mióta itt láttam azt az umbaut: a csíkmentességre.
-
#260383 A napokban unalmamban a YouTube-t nézegettem. Ezt találtam:
Aztán eszembe jutott, hogy valamikor a '70-es évek végén, az egyetlen (na jó 1,5, mert este volt MTV2 is) magyar televizióban ment egy krimi sorozat.
A bűvész volt a címe és Bill Bixby játszotta a főszerepet. A Bűvész
Egy genny-gazdag bűvész volt a főszereplő, saját repülője volt, de valami bazi nagy és mindenhova azzal utazott, a repcsinek hátul volt egy rámpája, mert a raktérben mindig volt egy fehér, 1973-as Stingray Corvette.
Emlékszik valaki erre a sorozatra?
Vagy csak én vagyok ilyen öreg?
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.06.10. 21:29:37 -
Voice27 #260382 Nekem jobban tetszik ez a keskeny fekete csíkos megoldás. A BBR is csinált ilyet, ha minden igaz. -
#260381 már csak az a kérdés hogy a modellen a csíkozás miért nem olyan mint a dobozán? -
Voice27 #260380
Ha ez már a végleges verzió, akkor nagyon dög lesz. Már csak a minőség kérdéses...
Utoljára szerkesztette: Voice27, 2015.06.09. 18:26:45 -
#260379 'reggelt!
ismeri valaki a vaterás Logan333 elérhetőségét? -
#260378 Valóban nagyon dögös, tényleg a legjobb szín a választékból! Viszont amire én "aztááááázok", az a bőrözött talapzat, na az igen! -
#260377 Köszi! Ezek a nagy amcsi CUV-ok nagyon kívül esnek az én világomtól, de ez a Ford eléggé elragadott. Nos, a folytatást/bővítést (El Camino) illetőleg bizonytalan vagyok, de kezdek rászeretni a formára, ezt be kell vallani. -
#260376 Napot!
-
#260375 Én, a vörös-függő erre azért azt mondom, hogy aztaaa...
-
#260374 Semmit, nem mentem utána, le vagyok hangolva :-( 2011 óta minden év elején túrtam a Ferrari.com-ot a Challenge menetrendje után és amikor nem volt Hungaroring a listán, akkor gondoltam, hogy talán majd jövőre. Most meg itt van ez...
Amikor az XX gépeket melegítették az úgy volt, hogy beült egy-egy szerelő és ritmikusan nyomkodta a gázpedált: wrooom-wrooom-wrooom... Olyan volt, mint amilyen egy csapat éhes velociraptor lehetett 70M évvel ezelőtt. Épp a Goldon voltam és lefilmeztem, majd egyszer előásom (1TB lementett, feldolgozatlan házi videó közül). Addig két kép: ilyen közel lehetett menni a gépekhez.
-
crosspeet #260373 meg tán Welly is gyártja, de az nem tom mit tudhat.. -
crosspeet #260372 Nekem ERTL v A.M. volt, az sem rossz .. -
crosspeet #260371 GMP, Acme.. -
#260370 Ez jó!
Chevy El Camino is jöhet. Nem is tudom, ezeket 1:18-ban, tisztességes kivitelben miért nem gyártotta senki? -
#260369 '11-ben én is voltam, és azt kell hogy mondjam életem legnagyobb hungaroringi élménye volt a program. Péntek+paddock kombináció, ami viszonylag megfizethető volt és a pénteki nap miatt talán jobban oda is engedték az embert a kocsik közelébe. Mai napig emlékszem ahogy túráztatták, hangolták a motorokat, tesztelték a beállításokat, aztán amikor a régi F-1-es gépekkel kijöttek a pályára valahogy a bokszutca-falhoz sodródtam a tömeggel és onnan néztem a gépeket. Felejthetetlen! Óriási sajnálattal olvastam, hogy idén nincs paddock jegy, mert tényleg rengeteged adott az élményhez. :( Viszont mintha valahol azt olvastam volna, hogy ha a bokszokba nem is lehet bemenni legalább a belső parkolót (ahol a Ferrarival érkezők állnak) igyekeznek megnyitni. Erről tudsz valamit? -
#260368 Napot!
-
#260367 hát nekem az a maradék 25% meg kevésnek tűnik hogy autókázzak 3 órát oda meg ugyanannyit vissza :( -
#260366 Tisztába lett téve, hogy miért hirdetik a világon mindenhol (a Ferrari honlapján is) június 26-28-ra a Ferrari Racing Days-t, de a Hungaroring csak 27-28-ra ad jegyet. A péntek sajnos zártkörű, nem látogatható.
Gondolom drága honfitársaink legutóbb eltettek pár szuvenírt, mert a Ferrari kérésére idén nem lehet majd a boxok közelébe se menni, csak a lelátókról nézhető a program. :-((( Ez nekem kb. 75%-ot levon az esemény értékéből. -
#260365 kis kiegészítés: ha valakinek van, akkor 399 clubsmart pont ellenében a 14 felettieknek is ingyenes :)
csak ne ez a mutogató ujjas tejfeles képű germán köcsög reklámozná :)) -
#260364 Umbau. A photoshop ACDSee csak képfeljavításra volt. Nem az enyém. Sz'tem nagyon jó ez a szín.
Utoljára szerkesztette: 355, 2015.06.03. 17:11:20 -
#260363 Umbau, avagy Photoshop?