269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    500 Speciale :)))
  • 355
    Hehe :-)

• 355
    Beszélgettem a Scuderiamodelli tulajával. Azt mondja, hogy az utóbbi hetekben annyi Elite modellt ad el, mint máskor karácsony előtt (értsd: sokat). Az emberek teljesen rácuppantak, most, hogy nincs utánpótlás. Szóval ha valakinek tervben van valami, kapja össze magát, mielőtt lemarad.
  • 355
    Nekem is a 8-as a legszebb Bömös. Meg talán a vele egyidős 5er, vényolccal (535?).
  • 355
    Csomag jött. Egyrészt szereztem egy elég ritka F430 GT3 transkitet, amit HWE F430 Ch-re lehet építeni. Megy a nagy dobozba, amiben azok a modellek és transkitek vannak, amiket majd nyugdíjas koromban, ha eltöröm a lábam, és egyébként is rossz idő lesz kint, akkor [athuzott]talán[athuzott] se lesz időm megépíteni.

Másrészt egy ilyen érkezett (sajátról fotó később): Tecnomodel 1/18 Ferrari 250 SWB Sperimentale, ez a híres 250 GT SWB prototípusa.

F430 GT3

Utoljára szerkesztette: 355, 2015.08.01. 20:02:08
  • mikeman
    a legszebb illetve a legjobb minőségű Otto modell, abszolút GT spirit minőség, hál isten annál kedvezőbb áron
    kétszeresen is hálás vagyok az Ottonak
    egyrészt mert megcsinálták, nagyon vágytam már rá, ez egyszerűen nem hiányozhatott a BMW gyűjteményemből, ez egy alapgép, csakhát az eddigi gyártók finoman szólva sem az elvárásaimnak megfelelően dobták piacra ezt az ikonikus bömöst
    másrészt pedig épp a minőség miatt vagyok hálás, egy ekkora legendának ez a minőség minimum kellett
    ........ már csak a lámpák nyithatatlansága miatt maradt bennem egy kis hiányérzet

• spyderco69
    Próbáld Ebay-en!Van fenn pár ilyen, 140,- € + posta.Van persze drágábban is, de 200 felett már nincs sok értelme...nem sok a különbség a sima Elite között, azt meg be lehet szerezni max 100,- € -ig.Vatera felejtős....
  • ko1122
    Köszi!

Szóval, a Herbie-m :)
  • spyderco69
    http://picr.de
  • ko1122
    Képeket hova tudnék feltölteni amit ide be tudok illeszteni?
  • goser
    Crosspeet, spyderco69 és 355, köszönöm a segítséget!
    Sajnos szinte kizártnak tartom, hogy ezt itthon 60ezerért el tudnám adni. Szerintetek mi az az ár, amin el is megy több hét (hónap) hirdetgetés nélkül?
  • 355
    És a két modell lámpája sem egyforma.

+1 a szuperelitségnek

Nekem megvolt egyszerre mind a három (SE + E + Fapad), valahol megvannak a fotóik is, de most elő nem ásom. A vitrinben a SE maradt.

Az árát 60-65eFt környékére tenném. Az ebayen 43-102eFt között vannak. Az alsó vége túl kevés, az egy ritkább Elite ára, a felső meg irreális, annyiért már fém BBR F430 Spydert meg műgyanta F430 GT2-ket lehet kapni.
  • spyderco69
    A Super Elite változatnál félre van húzva a tolóablak a vezetőolalon!Úgyhogy ez az
  • crosspeet
    ha jól rémlik, csak a super elite-n rácsos az első lökös, a többin tuti nem.. neked rácsos az eleje..?
  • crosspeet
    A HWE jellegzetessége, hogy az autón, és a talpon nem ugyanaz a sorszám, sokszor találkoztam már ilyennel, bontatlan doboznál! Szal ez kipipálva.
  • goser
    Urak!

Egy kis segítség kellene HW Ferrari ügyben. Még tavaly vettem a képeken látható Ferkát, ami elvileg a Super Elite változat. Az eladó hibátlannak hirdette, de a doboz kicsit megviselt. Továbbá a sorozatszám a dobozon és a sorozatszám a talpazaton eltér :-(. Ezek után kezdek szkeptikus lenni, hogy tényleg egy Super Elite változat került hozzám. Ha valaki képek alapján megmondja hogy melyik változat, vagy megírja, hogy a Super Elite miben tér el a simától, akkor az nagy segítség lenne.
    Mivel a kollekciómat is racionalizálni szeretném, ezért erősen gondolkodom ennek az eladásán. Az árral kapcsolatban is tanácstalan vagyok, ezért az árképzésben is jól jönne egy kis segítség. Ha valakit érdekel, akkor keressen meg nyugodtan privátban.

• 355
    Durva az a rács a hátsó géptetőn. Csodálom, hogy nem törtek ki a lamellák a festékszórótól. :)

Több helyen olvastam, hogy a HW-féle GTO-nak baj van az arányaival. Látni kéne élőben ezt a GTO-t, de így fotón nem nagyon látom, hogy hol a hiba a HW-vel. Persze részleteiben ég-és-föld, de az arányok nagyon hasonlóak.
    Utoljára szerkesztette: 355, 2015.07.28. 22:54:05
  • Missa
    Imádom! A leg-leg-legkedvencebb Ferrari-m. Tudom, hogy BBR és, hogy resin. Nagyon kár. Legalább a motortere nyitható lenne.
    Amúgy gyönyörű modell, egy még gyönyörűbb autóról.
  • crosspeet
    Drága, nagyon drága.. Nyitva a lehetoseg a bubu elott legalabb...
  • crosspeet
    Szép.
  • spyderco69
    Itt az új BBR Ferrari 288 GTO 1/18 , 500 db kb. 336,- €

• 355
    488 Spyder

• 355
    OFF

Az M4 Sport befffffffhatja a fffffffffmat. Nem értem haza a délutáni közvetítésre, úgyhogy beállítottam a dobozt, hogy vegye fel az éjjelit. A kretének 45 perc késéssel indították az ismétlést, mert elszámolták, hogy hány félidő lesz a focimeccsen (súgok: FÉL-idő, sz'al 2 (kettő)), és így a felvételből kimaradt az utolsó 15 kör meg ami utána volt. Szedhettem le a versenyt torrentről :-)

Kellett a haveroknak a lóvé, és az 5 milliárdból egy normális szerkesztőre már nem jutott?

ON
  • zsolti65
    Úgy van! Fergeteges volt!
  • 355
    Na ha a Bburagonak van egy kis esze, Vettel 2015-ös gépét a mai konfigban hozza ki :) A teljes versenyt majd este felvételről tudom megnézni, de amit hallottam, annak alapján idén eddig ez a legütősebb verseny és nehéz lesz überelni.
  • Missa
    Nincs fotóm, sajnos. De igyekszem nem elfelejteni és fogok csinálni róla.
    Amúgy szerintem nem is rossz kis modell.
    Egyébként így néz ki:
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.07.24. 23:20:11
  • bulba
    Ha van róla fotód, vagy nincs nagyon eldugva, akkor feltölthetnél 1-2 képet. Szívesen megnézném milyen hangulata van egy "real time" szovjet modellnek!
  • Missa
    Valahol, van nekem is 1:43-as, eredeti сделанo CCCP Gaz 13 Csajka (Sirály).
    1984-1999 között rengeteget jártam a Szovjetúnióba (majd Ukrajnába). Nem mondom, hogy ártatlan, szűzi életet éltem. Volt a tengerész klubban (a külföldi hajósok csak itt ihattak szeszes italt) pár leányzó, akik esténként a "szórakoztató iparban" tevékenykedtek, gondolom komszomol és KGB engedéllyel. Az egyikük nappal a helyi áruházban volt eladó. "Szerelmi életünk" mellett, hazánkból származó "gyarmatárú" (Trapper farmer, Nivea krém, fogamzásgátlók és egyéb kelendő női ruhadarabok) felvásárlója is volt. Na ő segített hozzá egy jelentősebb ruszki modell gyűjteményhez, ha kaptak az áruházukba mindig félre tette nekem, tudta, hogy 3-4 hetente feltűnök nála és fizetőképes réteghez tartozom. Szóval elég szép gyűjteményem volt. Volt jó pár ZIL és a Csajka mellett Zsigulik, Moszkvicsok, Volgák. Sajnos már csak a Csajka van meg. De az már meg is marad. Szép emlékeim fűződnek hozzá. Az IST a Volga M21-gyel kezdett egy jó dolgot, nem bánnám, ha 1:18-ban folytatnák a szocreál-luxus vonalat.
  • Missa
    Hát csinálhatnák 1:18-ban is... Ha lehet die-cast-ban.
    Valahogy, valamiért vonzódom a fémhez.
  • bulba
    EZ is egy gyönyörű Ferrari, kíváncsi vagyok mennyiért fog végül elkelni.
    Utoljára szerkesztette: bulba, 2015.07.24. 13:18:04
  • bulba
    Szép napot! A nyugati "kisautó" ellentéte: a keleti nagyvad!

• Missa
    Köszi.
    Naná, hogy én is örülök.
  • spyderco69
    Grat Örülök, hogy sikerült!
  • Missa

Hááát, rákendrolll.
    Úgy néz ki sikerült, és nem 450-ért.
    Igaz nem is 100-150-ért, de még így is örülök neki. Ráadásul piros.
    Amúgy lövésem nincs, hogy a Kyosho 308 GTB QV és GTS QV között mitől ez a nagy árkülönbség... Gondolom az Magnum féle dili ennél is bejátszott...
  • Missa
    Ne ba....! Mindjárt eret vágok magamon...
  • hamhusz
    Körülbelül 3 évvel ezelőtt voltam Bibioneban, volt ott egy modellautós és egyéb termékeket áruló bolt. Ott vagy nem voltak tisztában a modellek értékével vagy nem tudom, de mindenféle Kyosho modell volt 100 eurós áron, még ez is mint ez a 308 GTS...
  • spyderco69
    Túl hàt!Szemetek, tudják mi kell a szegény, csoró Ferrari modell gyűjtőknek...aztán határ a csillagos ég.Ezek az árak már abnormàlisak.Egy sima 308 vagy 328 GTB sincs már 150,-€ alatt...persze kérdéses a minősége, mert a legtöbb a festékhibás változat.
    Igazad van, ennyiért akkor CMC, GMP vagy Exoto.Vagy lassan a Tamiya 288 GTO 1/12 is kapható már ezért a pénzért
    Utoljára szerkesztette: spyderco69, 2015.07.23. 16:52:54
  • Missa
    Naaaaaa, ez azért erősen túl van árazva... 350€-ért kapható CMC Ferrari 312 P is. Az azért lényegesen más minőség.
    Biztos van akinek egy "átlag" Kyosho ennyit megér, de nekem nem.
    De talán majd lesz másik, olcsóbb.
  • spyderco69
    Én is szeretném De lehet, hogy ez érdekel:

http://www.ebay.de/itm/NEW-Kyosho-1-18-Ferrari-308-GTS-Quattrovalvole-Red-MAGNUM-VERY-RARE-08184R-/121710596797?pt=LH_DefaultDomain_71&hash=item1c568452bd
  • Missa
    Az első Pacer-es hozzászólásomban rosszul írtam, nem az utastér volt nagyobb, hanem az utastérfelőli ajtó. Ha jól emlékszem volt más autógyártó aki ilyesmit alkalmazott.