Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
ne reménykedj, csak Dofekékkel próbálok megértõ lenni XXXD

bency
Németországba SINGEN be van modellüzlet?HOl tudnám megnézni,elég fontos lenne...

:) Semmi okosság :P

GrandVitara
Már rájuk engedte a rotikat! <#eplus2>
BMW FAN
Tudtam Lala,úgy tudtam pázze hogy ratyivagy😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD<#eplus2>

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

w77d
hát igen, két férfi meleg ölelések közepette egyesül, nincs is ennél szebb....

Garva03
Doffek készítenél képeket a smartjaimról. Hogy haladsz velük?

Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.

Garva03
Az autoart gyártja, 100 db-os limitált széria (asszem) ára a csillagos ég, de olyan 500 euró körül mozog... jah és szigorúan csak e-bay

Daniel BMW
Nem, majd jövõre talán tervbevesszük 😊

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

bulba
Köszi! Igen arra gondoltam. Már egy ideje én is tervezek egy UH modellt 1:43-ban, azért (is) érdeklõdtem.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Nekem csak egy ilyen van, szerintem a legszebb Nissan (na és persze a 300ZX twin turbo összkerékhajtás, illetve kormányzás....) Zolitól van, bár fiatalkorú még ez az R34-es a többi pajtabeliekhez, de kihagyhatatlan volt.

Dofekné
Szóval: Akkor nem titeket látott ott Gyuribátyánk.

(kihagy ez a rohadt klaviatúrhám)

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Dofekné
kkó nm ik áo guibátánk ot

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Daniel BMW
Nem vótunk'

Dofekné
Hi! voltatok Ti a bécsi mollebözén?

tel közelben vagy?

Háth elvileg qrwa drága, habár konkrétumra én is kíváncsi vagyok. 😊

kgb12
Szép estét mindenkinek!Ilyet hol lehet kapni ki gyártja és mennyi be kerül egy ilyen szépség?Választ elõre is köszönöm!

Manchester United FC

GrandVitara
Ja-ja! Volna mit beszerezni onnan!
Dofekné
akkorhát egyesüljünk! 😄

én Vitarával beszéltem még múlt héten, hogy csütörtökön lehet lesz belõle valami

Dofekné
No, Vitaráék, vagy anybody: Modelissimo???

Garva03
Az evo 2 csak rendszámosan jött ki én úgy tudom, még a limitált dealer is rendszámos, csak van melette egy kártya...

aha, én azt hittem, hogy az volt rajta, feliratosan jobban néz ki mint rendszámosan

Willi Betz
Gõzöm sincs,hogy eredetileg milyen😄 Én már utólag raktam rá feliratosat.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
rohaggyále XXXD

ha jól emlékszem Neked nem rendszámos, hanem feliratos a rendszámod helye?

hello<#wave>
Willi Betz
Abban biztos,hogy veled szóba állok <#hehe>

w77d
de te hibás vagy

Willi Betz
Mercedes-Benz,enyém az nem hibás😄

mi van ez evo-d szelepfedelén?

a pólusban meg a lurdyban van/volt valami ótós tuningbolt én ott láttam néha ilyen 1:87 kulcstartókat

Willi Betz
Umbra van az aljára írva. Biztos,hogy létezik Ladában is,csak utána kell járni😊

Rezs
Ki gyártja ezt? Volt annakidején bburago is ilyen kulcstartó-design, de nekem volt egy kockaladám, és nem hiszem h bburago volt. Meg szeretném keresni megint a ladát, hátha lehet valahol kapni😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

bardocz
A távirányítós autók hogyan tartoznak bele a modell kategóriába? Eddig azt hittem, hogy amit egyben megveszünk, modell, amit darabokban, és mi rakjuk össze, az pedig a makett. De látom ennél bonyolultabb. Tényleg, valakinek van távirányítós kocsija? Rendesre gondolok most, nem a játékautókra.
Hornando
Ha AUTOart Signature editionrõl van szó, akkor nálam a Mazda 787B #55 az elsõ számú variáns. Arra pályázok már évek óta, de olyan ritka és drága, hogy egy darabig még biztosan álom marad.
2008-ban San Marino-ban találtam egy példányt 160 Euróért, de azt akkor kihagytam. Na ezt azóta is bánom! Mára már dupla annyiért tûnik fel egy-egy példánya.

Talk loud say nothing... do you have any tobacco?&#65279;

Garva03
Helló 1000 éve nem hallottam felõled! Mizu?

NNa, Nándikám, erre a biciklire kimondom az einstand-ot.

idénre elég egy signature😊 , továbbra is inkább R34 fan vagyok

Beautiful!
Hornando
Nissanosok, GT-R fanok, Ehhez mit szóltok?
Autoart Signature Nissan GT-R Test Car.

Hornando
Visszatérve az Ason Martin One77-hez, Ti nem látjátok benne picit a Ford GR-1 koncepciót? Valahogy nem tudok elvonatkoztatni ezen két járgány hasonlóságától. Mert a sziluettjük szerintem nagyon hasonló. Persze ezeket az elképesztõ arányokat már az õs modellel megalapozták.

Ok! <#vigyor3>
Hornando
Meglátom mit tehetek érted. Persze csak a hétvége jöhet szóba, mint fozózási alkalom. Viszont hétvégére már jó néhány fix programom van.

Hornando
Ízléses képek, de azért az ajtók illesztése oldalanként eltérõ. Szerintem ilyesmit manapság már a Mondo sem engedhetne meg magának...
Már jó ideje a piacon vannak ahhoz, hogy elvárható legyen tõlük a fejlõdés, ami azért szemmel látható. Persze ez az Aston nem csak az illesztései miatt nem prémium modell. Ahogy nézem nem nyitható a hátsó traktus, na nem mintha sokat lehetne bele pakolni. De akkor is.

Daniel BMW
Napot!

Ha lehet, érdekelne még Porsche képek tõled!!! Nagyon bejönnek azok a gépek. Köszönet!
Jöhet hétvégére majd az a GT2 és Countach páros. Hátha nem sírom el magam... Úgyse látjátok, majd azt mondom hogy nem <#finom>. Thanks!
bency
Igen az biztos,nekem is megvan a legtöbb lementve a számitógépre 😛 De nagyon csalóka képek 😛

:) Semmi okosság :P