269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
ga71bor #261926 Igen a Merge left-nél volt.96 eur-ért ment el most ebben a pillanatban.Ha lesz még lehet próbálkozom náluk.
Majd látom ,kicsit elbizonytalanodtam. -
Zo911 #261925 Nagyon klassz képek lettek, gratula! ;-) -
#261924 A GMP Ferrarik szerencse kérdése. Nekem van 312P, a fekete Prototype. Hibátlan a fényezése. Van 330 P4 fekete Prototype-m. Az orrán narancsos a fényezés. Szóval lutri.
A modell részletességével nincs gond, nagyon aprólékos, precíz modellek. Talán épp ez a baj velük. Egy 312P esetében, ami eredetileg versenyautó, gyakorlatilag egy korabeli F1 gép "bekarosszériázott" változata, a filigrán alkatrészek miatt van egy olyan érzése az embernek, hogy nem összeszedett, "lötyögős" a modell. A futóművek szinte az utolsó csavarig élethűek. Pont ezért, az 1:18 méretarányban nem játszadoznék, hogy milyen frankón rugózik. A 330P4 esetében ez nem annyira észre vehető, ez a "lötyögősség". Tény, egy BBR, vagy egy CMC valahogy a GMP minőség fölött van. Azok valahogy jobban "egyben vannak".
Van még egy Plymouth GTX-m a GMP-től. Na annál ezeket nem tudnám mondani. Az előttem szóló és Mikeman megállapításával értek egyet. Mivel az eredeti USA vas sem volt az AUDI-s, BMW-s német összeszereltség képviselője, akkor egy USA autó modellnél se várjuk el ezt. Mind ezek ellenére a GTX-re azt mondom, hogy egy nagyon klassz, egyben levő modell. Mi sem bizonyítja ezt, mint a súlya. Amikor megvettem (köszönet Janee-nak) és vittem haza, baromira húzta a karom. Otthon csak úgy rádobtam a konyhamérlegre. 1,5 kg!
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.01.21. 21:30:53 -
autoart8 #261923 Szia!
Igen, most hogy így mondod, tényleg elrontottak pár dolgot, a felni pedig szemet szúrhatott volna...Köszi, hogy szóltál, így a sima szürke lehet jobb döntés lesz majd. -
Angelghost #261922 Szia
az 1:12 változat az el lett rontva... a modelissiomo/ck-nak készült változatnál fogták a sima felnit és lefestették feketére, pedig ennél a változatnál pont nem volt ilyen felni nagy része ezüst vagy feketében de mintára pont nem az alap minta volt...., plusz ha már annyira a Martiniset akarták volna akkor az orr oldal légterelők és hátul az alsók is kellettek volna és fix szárny is mehetett volna rá, én ezek miatt szürke 1:12 választottam -
autoart8 #261921 Pár kép tegnapról :-)
Utoljára szerkesztette: autoart8, 2016.01.21. 21:24:56 -
crosspeet #261920 Nekem volt Gmp Camaro ill Roadrunner modellem.. Nem mondom h szar, mert penge gépek voltak, de valahogy nincs úgy egyben mint pl egy Autoart. Félre ne ertsétek, fullos kis gépek, szoval nem rossz, van benne anyag, de nagyobb a körülötte lebegő misztikum ...
De szerettem őket, és ez a lényeg!!!
Amúgy ahogy Mikeman fórumtársunk mondta, ne is várjunk preciz illesztést egy amerikai modellen, mert az életben sem voltak ott ebben nagyon..
Gmp Ferrarinél nem tom mi a helyzet.. -
hamhusz #261919 Lehet hogy mások megköveznek érte , de a GMP gépei elég botrányosak ahhoz képest hogy Premium modellekről beszélünk, a feketéből nem volt nálam még hibátlan, a fényezés botrányos, pedig jópár megfordult nálam. Az ebay-en a merge_left eladótól mert gondolom őt nézed még nem jött hibátlan modell, ez persze a saját véleményem :) -
crosspeet #261918 Napot! Ilyen világot élünk, lelopják a gyári papucsokat a Ferkámról, mivé lesz ez a világ..?? BBR papucs, HWE modellen..? Pff.. :)
Hamarosan.. ;)
-
ga71bor #261917 Tegnap 1 elment 98 eur-ért.Versenyben is voltam érte,csak nem tudtam mennyit is érhet ,így nem mentem tovább.Ma megpróbálom újra akkor,hátha sikerül valami jó áron hozzájutni.
Köszi a segítséget. -
#261916 Ha 100€ körül meg tudod szerezni, akkor az jó ár érte.
A Modellisimo-n akciósan 200€ (plusz posta), a MCW-n 140 + posta.
A "világpiacon" (Ebay) ott is 50-60ezer forint körüli árakon van. Jó van egy most 17ezerért, de a licitvégére szerintem jóval több lesz az ára. -
zsolti65 #261915 Én 50 vagyok...Minden tiszteletem a Ferrari,Lambo legendák előtt!!! Oda-vissza voltam a futurisztikus sportkocsikért,de később azt vettem észre hogy inkább a classic vonal kezd érdekelni....Érdekes.... .) Most RR fan vagyok.... :) -
ga71bor #261914 Üdv!
Valaki meg tudná mondani,hogy mennyi lehet a piaci ára jelenleg egy Ferrari 312 P, schwarz, 1:18, GMP-nek?
Olyan 100 eur körül megéri megvenni?
Előre is köszi!
-
#261913 Asszem még nem tartozom az öregek közé, de valahogy unom már az agresszívebbnél agresszívebb megjelenésű autókat. Jó lenne látni már valami elegánsat.
Minichamps 1:18 1938 Hispano Suiza H6C Dubonnet Xenia
Ismeretlen grafikus 2011-es Bentley koncepciója
-
#261912 Upsz, ez élőben is ilyen durván mintás, spéci szövésű a karbonszövet.
-
#261911 'reggelt!
Mansory Carbonado Apertos. Az karbonozást sz'tem rendesen eltolták, sokkal apróbb minta kellene.
-
#261910 Ahhhhhhhh, Delage, Delahaye és Talbot... egyszerűen hihetetlenül nem evilágiak ezek a 2. világháború környéki francia avantgárd autócsodák!
1/43-ban van egy pár darab de ilyen 30-80ezres horror áron:
1
2
3
4
5
Na ezekre mindenféle érzelmi kötődés és lelkiismeret furdalás nélkül rámondom hogy szent szobrok!
Utoljára szerkesztette: bulba, 2016.01.20. 17:48:00 -
#261909 Szép estét!
-
crosspeet #261908 igen, én is láttam R35 LB képet, gyanus h mi is lesz az még.. :) -
#261907 Ráadásul az egyik fényképen, amit az LB Ferrari-ról csináltak gyanús, hogy egy LB Nissan R35 is befigyel. No, az szép baleset lesz .-) -
autoart8 #261906 Kiadta a Spark és a Minichamps is, én személyszerint a Sparkot választanám, bár az resin. :) -
spyderco69 #261905 Sziasztok!Mindenkinek boldog új évet utólag is :)
Porsche 918 érdekelne 1/18-ban....melyik gyártót érdemes választani?Van személyes tapasztalat?Köszi
Utoljára szerkesztette: spyderco69, 2016.01.20. 13:59:08 -
autoart8 #261904 Bocsi. :D
1:12 GTSpiritből a 918-at nézegettem, de nem tudom eldönteni, (hely nem nagyon lenne neki :D), de ahhoz képest, hogy 1:12 jó az ára, és maga a modell is nagyon szép, főleg a Martini kiadás.
Utoljára szerkesztette: autoart8, 2016.01.20. 13:16:44 -
crosspeet #261903 neeem, neeem... ez nem az enyém.. :)
Nekem Aventadorom van rendelve LB-GTS, ilyen Porschéra még nem szántam rá magat.. :/
De ha ljön 1:12-ben, akkor tuti nem állok meg a lábamon.. :D -
autoart8 #261902 Ez nagyon szép, grat! :) -
crosspeet #261901 Szép jó reggelt az uraknak!
Ha már Liberty Walk, legyen egy kis Rauh Welt Begriff is, Gt Spirit módra. :)
Csak ki ne hozzák 1:12-be is, mert akkor csinálnom kell a helyet a polcon.. :D
-
PP993RS #261900 Igen, gondoltam hogy amiatt, mondjuk ha műanyag az ajtó az eleve már budget hatású... De ezért van az hogy jobb helyeken eleve sötétebbre fúják a műanyag elemeket, hogy ne üssön el.
De van ahol még műanyag se kell, a HWE Ferrari FF ajtóit pl. ugyanúgy elrontották, 2fajta pirossal fújták a modelleket, volt egy piros, meg pont egy árnyalattal világosabb piros, csak ez mily meglepő senkinek nem tűnt fel, és összevissza elkezdték felszerelni az ajtókat a modellekre... ezért ilyen lutriszerűen van amelyik jó volt, (ez volt a kevesebb) van amelyiknek meg egyik-másik vagy mindkét ajtó elütött...
Nekem anno olyan jutott aminek mindkettő, aztán lecseréltem egy olyanra aminél csak a jobbos ajtó volt világosabb, de azzal se tudtam megbékélni, állandóan azt néztem.... olyan volt mintha egy amatőr fényező fújta volna az elemet, azt persze hogy még véletlen se találja el... -
PP993RS #261899 Nagyon sokáig árulta, ráadásul 2x is felrakta, azért írtam hogy "nem kellett senkinek", nyilván nem azért mert senkinek se tetszik ;) hanem mert húzós ára volt. (hazai viszonylatba, amúgy árába adta)
A karbont viszonylag hamar eladta, a fehér még sokáig fent volt, aztán 2x is levitte az árát akkor vitte el valaki... ezek szerint Te :)
Amúgy meg igen, kib.ott drága az AA, (nekünk....) de ha azt vesszük egy nyitható Norev is már 100€ körül mozog, egy középkategóriás rezsin is annyi vagy több, ahhoz képest nem olyan drága. Ha meg ennyiért is viszik -és viszik- akkor meg hülyék lennének olcsóbban adni.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.01.20. 10:46:48 -
zsolti65 #261898 Igen,a fényezés elég bukta.(mondjuk drágább modelleken is láttam már más tónusú ajtókat...mert hogy az ajtók általában műanyagok,és ott teljesen másként érik a festék mint a fémen.. Sőőt!! valódi 1:1-es autóknál is bizonyos metál színek esetén van árnyalatkülönbség a lökhárító és a sárvédő között.. :)))) ) na de nem akarom védeni azt a welly-t. Csak van ez a típus Motormax,vagy mitől is,és az télleg Matchbox kb...Ez egy kicsit jobb talán. -
#261897 Szerintem az a fehér talán csak kellett valakinek, mivel nagyon esélyes, hogy arról van szó, amit tavaly megvettem :-) Ugyanolyan, mint amilyen Mikeman kolléga gépe.
A Huayra most van akcióban, 220 EUR-ért hozzá lehet jutni. Még így is drága, de ha azt nézem, hogy az AA Huracan 200 EUR, akkor elgondolkodtató. Hihetetlen árakat kér az AA az új darabokért :-(
Utoljára szerkesztette: goser, 2016.01.19. 21:09:53 -
PP993RS #261896 Igen-igen, ez az aminek én ellentudtam de már megbántam, gyönyörű gép! Az AA egyik legszebb-legrészletesebb (vagy talán A legrészletesebb) modellje.
Van ebből R-Evo (vagy revolucion?) kiadás, olyat is majdnem bezsákoltam, kék-karbon, fekete felnivel, de a józan ész közbe szólt, hogy hé' nem gyűjtesz pályagépeket... Pedig az is relatíve "jó áron" volt, 50ezer pengőért itthon lett volna, figyelembe véve hogy ez is már alulról nyaldossa a 300€-t, kicsit bánom hogy otthagytam. -
#261895 hát én se gyűjtök pályagépeket, de ennek nem tudtam ellenállni
szerintem brutál szép
ezúttal is köszi Dani :) -
PP993RS #261894 Szerencsé(m)re az 1:1 Huayra se dobogtatja meg a szívem, így értelemszerűen a modellért se adnék 2-300€-t, de gyönyörűen replikálta az AA, én biztos azt venném még ha bele lennék bolondulva, hiába kerül 3ad-4ed annyiba a Welly ha ilyen pocsék a fényezése. Az azért nagyon zavaró, a belsejét nem néztem meg részletesebben, de valóban érdekes hogy ilyen gyenge pontok vannak, az 535i-t meg a Range Evoque belsejét is elég tisztességesen megcsinálták. (ezek voltak meg, a többit nem tudom)
Az AA Zonda R meg szintén szerencsémre versenygép :) amiket nem gyűjtök, de még így is nagyon rezgett a léc mikor itthon arcpirító-jó áron árultak egy fehéret, ami nekem marhára bejön. Karbonnal együtt árulták, a karbonost innen elvitte egy kolléga, a fehér pedig nem kellett senkinek és levitte az árát, de tartottam magam :) kicsit bánom azóta is, de muszáj valami határt belőni. -
#261893 na most (is) tök egyet értünk
annak idején mikor az AA meglebegtette hogy kihozza a Huayra modellt, gondoltam magamba hogy bár maga a típus nem igazán hoz lázba, de ha nem lesz drága akkor azért jól fog mutatni a polcon a supercar sorba, mondjuk a Zonda R mellett, aztán mikor megláttam hogy 300eur fölött áron lesz, először is majdnem leestem a székről mást részt azonnal kihúztam a wishlist-ről
aztán mikor megláttam ezt a 74eurós Welly verziót, megint kezdtem megörülni, ráadásul tobb szebb színben is kijön, bordó-fekete meg kék-fekete színben is jól néz ki
de aztán mikor megnéztem a jobb felbontású képeket, rögtön nekem is az tünt fel, hogy különböző színűek a kaszni darabok...... brrrr, az azért nekem kicsit gagyi kategóriába tette a gépet :)
de mondjuk a kék színnél ez a színeltérés nem látszódik, ott már csak a beltér fura nekem, nem is a műszerfal, mert az szerintem nem rossz, hanem a gáz-fékpedál páros elég bubu kategóriás, nomeg a kárpit hiány lomboz le, de ha azt nézzük hogy negyed áron van, akkor tudnék együtt élni vele :)
-
#261892 kimaradtam valamiből???? Ez komoly?
eddig az Autoart 2 dolgot nem gyártott: tuning modelleket meg Ferrarit...... ez meg egy tuning Ferrari
akkor hogy is van ez? vagy csak átszeltem valami tér-idő kontinuumot?? :)
-
crosspeet #261891 Battyamög, de tetszik ez is! Hwe 458-asaim vannak, de ez az LB nagyon bejön!!! Gts-től előrendeltem a LibertyWalk Aventadort, de a Gts 458 LBW-jük órák alatt elfogyott előrendelésben is.. Az asszem olcsóbb lett volna mint az AA, persze ha az AA nyílna... Nekem bejönnek ezek a nyuszik! ;) -
crosspeet #261890 Hali!
Klassz!!! -
PP993RS #261889 Most megint én leszek a sz.arozó, de a negatív vélemény is vélemény, minthogy read only átsiklik felette az ember...
A baloldali ajtó legalább két árnyalattal elüt, de a jobboldali fényezése is rossz.
Az AA amúgy persze hogy brutál szebb, anno mikor még 100€ körül adta ezt a Welly és 200€ körül az AA, kb. annyival is tudott többet, most mondjuk az AA már inkább 300€ felé kacsingat...
-
PP993RS #261888 Maga a festés hatása jó volt, mert ránézésre tényleg bőr hatása volt, "csak" nem szabad hozzáérni, az AA megelőzte a korát, kár volt kidobniuk az a formulát, most a nyithatatlan rezsinek világában tökéletes lenne. -
autoart8 #261887 Sziasztok!
Elég régen nem írtam ide, mindenkinek gratulálok az új szerzeményéhez, és persze Boldog Új Évet! :-)
Ma volt egy kis időm fotózgatni is, bár a végeredmény sajnos nem lett az igazi...
Utoljára szerkesztette: autoart8, 2016.01.18. 23:37:03