Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Szerintem ha megkörnyékezné a lányát, Dofekné megnyúzná😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

mé' ha Dofekné lánya e30-al járna? XD
w77d
nna E30-al engem haggyá békén XD

vagyis Tyûû...
Csû! Ez kellemes!
Õöö, akarom mondani vagány lenne , kár hogy nem E30.. <#eplus2>
Már csak WEED miatt is!!!
Willi Betz

Vagy lehet nincs megfelelõ összehasonlítási alapom, vagy nem nagyítóval vizslatom a gépeket..? <#confused>
Amúgy mi a baj a Norev HQ-val???????
Nekem van néhány db-om, De tökéletes szerintem. Épp tegnap rendeltem egyet (Lexus LS460 fehér😊), személyesen is láttam már, és azon az állásponton vogyok, hogy tiszta AA minõség, fél áron! Lásd pl. W140...
Vagy a Bömösöket gagyin gyártja a Norev (HQ)??? Mert azt még nem láttam..
schumimodells
Igazad van.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

w77d
Egy jó fórumozó társaságnak pont ezt kell megértenie. Attól nem lesz jó egy fórum, nem szokik össze egy társaság, ha csak a topic címet követve szárazon vannak bepakolva a modellek képei meg néha a leírások. Attól lesz jó egy fórum, ha mindenki hozzá ad valamit magából még ha az hülyeség is vagy egyébb humorforrás. Nem szabad hagyni, hogy kiszáradjunk és akkor sokáig megmarad a közösség. Vagyunk páran még itt az õsidõkbõl ( a Pókot meg megkeresem és visszarugdosom még ide, mert igazolás nélkül van távol már egy ideje), meg még több új ember van és jó ez így. Most átmenni egy másik, nem bejáratott fórumra és ott még tovább osztani a topicot, az a közösség részére lenne öngyilkosság. Csak úgy maradna fönt, ha ugyanezen az elven menne tovább ott is a hülyülés+modellkedés+tanácsadás. De akkor mi értelme váltani? segítek, semmi...

Ha szavazhatok én is, legyen egy fórum, és az EZ ITT!!!
Ami jó, azon ne változtassunk szerintem!
W77D Forever...
modelcar
Egyetértek.

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Sziasztok Urak!

Ugyan ritkán írok, de olyan nap nincs, hogy ne olvasnám el a napi eseményket, ne csodálkoznék csodálatos szerzeményiteken. Jókat írtok a modellekrõl, volt amihez itt kaptam kedvet, meg amitõl ment is el.
Sokszor a könnyeim potyogtak a nevetéstõl, mikor pl. Lala vérét szívjátok (nem akarlak megsérteni Lala, csúcsfejes képed...), rácsodálkozok és irigykedek ügyeskedésitekhez (átalakítások, javítások), na meg Dofek lányára (úúúú legszebb darab mit csináltál).
Jó látni, ahogy csatlakoznak olyanok akik most kaptak ehhez a nem kis energiát igénylõ hobbihoz, lásd Zolee esete. (Neked kívánok minden szempontból jó egészséget, egyébként nem semmi az a kép rólad, hídba mentem).
No rövidre fogva, részemrõl is sajnálnám ezt a fórumot, mert ez tényleg nagyon összeszokott társaságnak látom.
Gallardo007
Szerintem se menjünk sehova, ez a hely kielégíti az igényeket.

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

w77d
én is csak abban, Máshonan olvasgatni, tájékozódni akárhová elkattintok, de fórumozás miatt állandóan össze vissza vándorolni, abból köszönöm én nem kérek...

Zoli11111
BMW FAN! Megjött a csomag tegnap, nagyon köszönöm!!!!! <#eljen> <#worship>

Dofekné
Egyébként semmi bajom az oldallal, sõt üdvözlöm a kezdeméyezést Legalább több modellmegmérettetésrõl, leírásról olvashatunk és - ha befogadják - az általunk kreált összehasonlítgatásokat, akkor itt csak link formájában foglalná a helyet. (mint már ahogy sokszor most is, csak akkor arra a lapra irányulnának a linkek)
Kizárólag a fórum témában vagyok "röghözkötött"

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

MrZolee
Nem is baj hogy nem vándorlunk ..

Willi Betz
Ja.

w77d
akkor ahogy látom a topic állást is foglalt a jelenlegi fórum mellett...

Willi Betz
Ja,de Oroszország...egyedül Moszkva van... De mindegy,te tudod,ha orosz kell akkor az lesz XD

Dofekné
És én hogy mehetnék oda? Épp most "szaroztam" le a Norevet! És ezen nem is akarnék nagyon változtatni egyenlõre! 😊
Én is "egytopikos" vagyok és tán néha-néha nagyritkán beböfögök az ndexre.
A Német fórumrendszer sem teszik igazán, mert felszabdalt és ebben a témában, meg abban a témában is kell nézelõdni.....meg még amott is.
Szerintem sem vagyunk annyian, hogy kitöltsünk egy ilyen szabdalt fórumot.
Inkább ott ajánlják ezt a fórumot "hivatalos" fórumnak és akkor talán itt is többen leszünk. Vagy lennénk, ez még elválna. Bár igazán nem lehet azt mondani, hogy most halott lenne ez a topik. Nem is egysíkú, az pedig, hogy kevesen vannak jelen 1:43 tekinetében, hát nem a mi hibánk. Tán Õk is jól járnának, ha egy ilyen pörgõ, jólszervezett fórumra irányulva kezdenének, nem egy-két halott beírással. Mondjuk tán épp ezért szeretnék, ha a mi kis társaságunk ott folytatná a tevékenységét. Meg tudom érteni!

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Zoli11111
Sziasztok! Én is Weed-del értek egyet. Megszoktam ezt a helyet, és nem érdekel, ha máshol puccosabb is esetleg a kinézete a dolgoknak. Ha van idõm, szeretek itt olvasgatni, néha írogatni. És szerintem is szétesne a társaság, az lenne a vége. Én nem szeretnék két helyen olvasni, vagy írogatni, ez az egy elég nekem.

w77d
azokkal nem mész olyan sokra, jelentéktelenek az orosz - német - amerikai vonalhoz képest...

Willi Betz
Az biztos. De én valahogy az oroszoktól tartózkodnék. Inkább nyugatra helyezném a hangsúlyt,francia,olasz,spanyol...

MrZolee
Persze nekem már nagyon sokszor kellett.

w77d
az lehet, de én pénzt akarok keresni nem baszakodni velük 😄 és ha nem kell tolmács a kapcsolatok kiépítéséhez, akkor máris sokkal több a lehetõséged. Megéri a nyelv elsajátítására kölött pénz és idõ, késõbbiekben jobban megtérül...

Willi Betz
Ebben nem kételkedek. Egy baj van velük,kib@szott egy népség...Fõleg az alvilági részére gondolok elsõsorban. Hozzáteszem,az Ukránok rosszabbak.

w77d
el nem hiszed mennyire jelen vannak az oroszok a nemzetközi piacon...

BMW FAN
<#eplus2>

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

MrZolee
Na helyes ennek örülök, oroszba ha kell segítség írj privit. Bármikor segítek, nekem 7 nyelv van, de kínaival küzdök, elkezdtem, de sok munka miatt felfüggesztettem ... és most úgy van, hogy csak belekóstoltam.

Willi Betz
Tajgára akarsz menni oroszul beszélõ dokumentum filmet készíteni a gímszaravasok párzási szokásairól vagy a mi a fasz?😄DD Orosz bázze XD

w77d
Angol felsõfokú komplex megvan (BME-s), a németen most dolgozok, de párhuzamosan azzal az orosz felé is kacsingatok bár az keményebb. Viszont szerintem hasznos lehet az még a késõbbi lehetõségek miatt...

schumimodells
Én is egyet értek.

Jó ez a fórum,megszoktuk,szeressük,minek változtatni.
Ahogy mondani szokták:gyõztes csapaton ne változtass.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

MrZolee
Örülök, na így helyes, nyelvek ?? Hogy állsz azokkal ??

w77d
persze de azt már rendes meló mellett... én is a holtig tanulás híve vagyok valahol legbelül 😄 legalábbis ezzel kevesebb nem leszel, sõt...

MrZolee
Persze jó érzés az ilyen, és tervezel még diplomát ? Nekem 3 van ... nem dicsekvés, de meglettek és baromi jó érzés.

w77d
jaja kössz haver 😄 hát van a dolognak egy olyan behatása, hogy büszkeséggel tölti el az embert hogy na ennyivel is több vagy 😄

MrZolee
Szeva te bagoly, hogy vagy ?? Mizujs veled ?? Olvasgattam és gratulálok neked a diplomához! Ugye hogy jó érzés az ilyen.

w77d
nabazzeg mit kell az embernek megélnie, egy húron pendülsz velem XXXXD

MrZolee
Én most szoktam ide szokjak máshova ?? Isten ments. Itt ismerkedtem meg jó haverokkal, ok ott is ti lennétek, de tuti nem mindenki, köztük én is, sok értelme nem lenne szerintem sem.

BMW FAN
Ritka pillanatok egyike,egyet értek Lujóval😊))

Kevesen vagyunk aktív fórumozok.Szerintem is megosztaná a társaságot!

Weed,ezt ne szokd meg😊)

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

w77d
üdv haver 😄

w77d
akkor nem értem.. az emberek akkor szoktak váltani, ha valami elszaródott, vagy találnak egy olyat, ami jobban kielégíti a szükségletüket. Az lehet, hogy valaki megun valamit és azért, de az a következõt is meg fogja unni. Én majd akkor elfogadom a váltás tényét, ha valamivel jobb lesz a következõ fórum (és itt nem a dizájnra és a színekre gondolok)

MrZolee
Mindenkinek kellemes délutánt. Feljöttem hozzátok, kicsit ezentúl többet fogok, visszaszokom, már tisztul a fejem ... próbálok túllépni a nehézségen.

Willi Betz
Nem mondta senki,hogy jobb PINKy<#hehe>

w77d
hát ez van.. én biztos nem nézegetek több fórumot, mert nincs értelme. Egy fórumon belül nézegetek több topicot. De aztán lehet hogy csak én vagyok ilyen hülye maradi, de ha igazából megszoksz egy társaságot, akkor azokkal vagy inkább, nem 100 felé irogatsz a nagyvilágban. De még mindig nem értem, hogy miért szarabb ez a hely, mint az??

Willi Betz
Egyébként meg az,hogy párhuzamosan nem néz az ember két fórumot részben ökörség. Mert én pl aktívan részt veszek itt és itt is. Pedig a téma ugyan az és van aki mindkét helyre ugyanúgy írogat.

w77d
véleményem szerint itt is elfért a téma. Itt alakult ki még a legelején egy társaság (igaz nem maradtunk meg sokan), akik összeszoktak. Gyanítom sokunk már reflexbõl jön az sg-re és itt van minden. Mi gátolja az itteni modellautó forumozást? vagy az mivel több??? nem látok olyan plusz funkciókat, amik indokolnák a költözést, de hát ti tudjátok... 100% hogy a topic eddig kialakult társasága veszt pár embert a költözéssel...