Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship>
Willi Betz
Szépen meg van csinálva.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Ha még lehet kapni...ezt annak idején 100 euroért vettem akciósan. Az eredeti ára 200 volt. Plusz ezt a "Krombacher" kiadást már nem csinálják.

Köszi! Mennem kell sajna, de késõbb visszatérek még! Szép darab lehet élõben... <#vigyor3>
Ja, köszi a Lexus képet is, elvileg jövõ héten megyek érte, nekem nagyon tetszett élõben amikor láttam! Jól láttam, hogy elég minõségi darabnak tûnik?
Gallardo007

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

schumimodells
Állj át a sötét oldalra Luke!<#smile>

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Willi Betz

Garva03
igen.

Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.

Dofekné
Ezzel nincs is vita!
Marad a régi mottó az egy témában kûzködõknek: A lehetõ legjobb darabot megvenni, aztán meg ami van.

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

schumimodells
Tudom,hogy kabrió,de az enyémhez nem járt Soft-Top tetõ.talán csak a Brabushoz járt?

MrZolee
Nagyon tetszik, ilyet szerválok én is be miután meglettek a kiszemeltek. Hajaj kezdek más fele is csábulni ?!

Willi Betz
Schuco,mindjárt keresek képeket róla.

Willi Betz
1:18-as. Nem tudom milyen hosszú és magas...Azt tudom,hogy legalább 5 kiló😄

Schuco? Állat nagyon, ha gondolod, és nem sértelek meg vele, megtisztelne ha..... Na szóval jöhet még kép róla.. 😊))
Garva03
Ez a brabus kiadás. Ezüst és fekete volt! Apropó! Itt a XI. Kerben megmozdult a ház! (ez azért para, mert a Móricz mellett vagyok a 4. emeleten. Fúrna a pajzs?

Willi Betz
Ez is kabrió. Brabus féle.

MrZolee
Nagyon jó, mekkora a mérete ?? Milyen hosszú magas..

schumimodells
Persze megértem a te álláspontodat is,hogy te inkább a Kyosho-hoz szoktál hozzá.

Willi Betz
Igen.

schumimodells
A Kyosho fedett tetõvel is árúlta ezt a Smartot? Az enyémhez nincsen tetõ.

Dofekné
Nekem meg van kettõ. De (ahogy elnézem a dolgokat) lesz több is.
Viszont van: 46 Kyosho, 32 AutoArt, 11 Minichamps + a többi "reszli".
És ami a röhej, hogy UT-ból már több van, (20 db.) mint MC. 😊

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Az a Merci teher nagyon ász!!! Saját?
Láttál már képet róla (Norev G1 Gti) ???
schumimodells
A Norev még nem üti meg az AA-os szinvonalat,de viszont igen jó az ár/érték aránya,az AA meg a 100 euró fölötti árskálába kõszött felfelé rendesen és ki tudja hol lesz a vég? nagyon szuper modellek az AA-ok,de baromi drágák,még jó,hogy néhány modell leárazva is kapható.Az eddigi két AA-mat is leértékelt áron vettem.
Bár én egy kicsit elfogúlt vagyok,mert a francia autók nálam igen megbecsûltek és ugyebár a Norev nem keveset hozott ki.
Nem mondom,az AA modellek közül is kellene egy-kettõ,de inkább csak egy van,ami nagyon-nagyon-nagyon kellene és az a '95-ös Range Rover.

MrZolee
Innen az újak kellenének.

Én is szeretem, a még nem aranyárban lévõ elérhetõbb minõség. (most mindjárt végem😊) De a sima Norev tényleg itt-ott gyengébb, pontatlanabb, méretaránytalanabb némelyik darab, szerintem is... De azért nálam is akad pár (most számolom, egyelõre 9db polcon)!
De nem vitázok az Urakkal, mert igazuk lehet...
MrZolee
Régi 😊

Garva03
jah az sl is megvan

Garva03
😞 Innen csak 3 db van meg 😞 (evo2, smart, clk)

Willi Betz
Pfúú,de régi ez a kép😊

schumimodells
A Golf I GTI csak egy átdobozolt Solido lesz,igaz egészen jóra sikeredett.

Garva03
Jogos, ilyen a revell is, meg a többi, mondjuk a maisto féle s classe (98, 2001) Legalább van! És az ansonnál sokkal jobb, meg a maistónál is

Willi Betz
Ez az egy van nekem is róla:

Gabec, jöhet a fottóó! Please!
Dofekné
Nem kell nagyítózni. Csak az ember - egy idõ után már úgy tudja, várja, megszokta hogy na, ez itt ilyen..jó, ott olyan...jó, aztán látja, hú bazz ez itt NEM olyan, meg ott SEM olyan, pedig,! akár lehetne is.

Igen, azért szeretem én is, mert olyan darabokat hoz ki, amik az én évjárat/ízlésvilágomat is némileg tükrözi! W126, W140, Manta, Porsche, és nemsokára Golf1 Gti.
Tudom szarabb a Revell is, de õ úgy szintén: W123, W116, Capri, Scirocco Gti, Corrado VR6...
Garva03
Hát annyira azért nem, de értem amit mondasz, és igazad is van benne! De ahogy Doffek írta, jó ha van választási lehetõség! Ls460-ról nincs képem, mert otthon van a polcon! Gabec-nak biztos van képe, mert az övé volt elõtte!

bardocz
+1
schumimodells
Szerintem ez:

w77d
attól még bemehetek a suliba stírölni a csajokat, hátha kiszúrom a lányod is XD

schumimodells
Nekem a Norev a kedvenc gyártóm,már van 25 darab belõle.

Dofekné
Megnyúzni? Egy madarat? Tollfosztáááás! Hálát adok az istennek, hogy eddig nem futottak össze a fõiskolán, de ez a veszély is elmúlt, mert a bagoly úr "ledoktorált" és nem rontja már tovább ott a levegõt! XD

Akkor szerintem kevés volt eddig a viszonyítási alapom! Vagy tényleg nem nagyítózom õket.... 😉
Willi Betz
Másfelõl meg másnak szerintem az eszébe se jutott kihozni a W140-t. Tehát ebbõl a szempontból becsülendõ a Norev.

w77d
megfenyíteném az apját, hogy vegyen neki autót XXXD

MrZolee
Szerintetek mi legyen a következõ modellem ? 😊 (( AUDI ))

Azért azok az árak akciós árak..! Részemrõl pl. a W140 elérte azt a minõséget ami már polcra rakható bátran.. Szerintem elég jó, de kinek a pap, kinek a papné... vagy a lánya. Talán idõvel nagyobb rálátásom lesz, de nekem eddig bejött a Norev HQ. Mert hogy azért AA= kb.100euro, NorevHQ= kb.50euro.
Apropó: Dobhatnál a fehér LS460-ról képet ha van!
Thanks!
Dofekné
Nem hinném, hogy a BMW-ket gyengébb minõségûre csinálja, mint az egyéb HQ kiadványait. Láttam már a Mercedest is és az sem egy "hanyattesõs" darab. Azért az AA-tól még fényévek választják el a Norevet, de még a Kyosho-tól is. Az árát talán megéri, de ha jól körülnéz az ember, hát nem sokkal drágább egy Kyosho. Magyar viszonylatnál maradva, az új X3 a VH-ban valami 24.000 Ft.-volt. Na most ez hol olcsó egy Kyo-hoz képest, De mondhatnám a portámról az új ötöst is, ami 19 körül van a vaterán. Olcsó? Nem.
Nem is lenne talán semmi baj, ha a BMW gyûjtõ fejem nem szokta volna meg a "legalább" Kyosho-t. És amellett más gyártók pedig szerepeltették az olcsóbb változatokat azok részére, akik azt igénylik.
Szóval alapból tán nincs is gond csak elveszett egy választási lehetõség és azt kell fogyasztani ami van. Eddig Milkát zabálhattam, most nesze egyél tortabevonót.
Mert hát egye rosseb, hívják Norevnek, vagy Gedeonnak de legyen az eddigi minõség, vagy legyen alternatívája.

Garva03
Hát Nekem se jönnek be annyira a norev HQ modellek! Van fehér ls460-am, és w140-em is (igaz ezt még nem néztem jobban meg, mert oda van kölcsönben...) Azért az Autoart, és a Kyosho kategóriákkal szebb (Ez az én egyéni véleményem) Mondjuk ott is van 1-2 nem jól sikerült darab, de több a szép! példának ott van pár modell, ami szerintem gyönyörû, és az áruk se vészes. Pl.: AA c Merci. 8.500 Ft-tól van, és szerintem nagyon szép, vagy AA 350z cabrió az is 7-8000 Ft. Gyönyörû minõség, vagy ami a legszebb az a 190-es merci 15 Ft körül. Ha azt megnézed szerintem sokat kell még fejlõdnie a norevnak...

Ó, basszus, mi van ezzel a géppel... Magától feltölt ilyen képeket.. Bocs Weed..! <#eplus2>