Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Árvíz sújtotta CMC Ferrari-k az ebay-en:

250 Testa
250 Berlinetta SWB
250 California

<#sir>
Utoljára szerkesztette: Voice27, 2015.07.15. 16:22:17

Igen, igazad van.HWE 355 Spider van még, de kb 100,- €, amit sokallok.Ugyanúgy a 2 új 458 Spider-ért sok a 100,-€.Az UT GTS lesz majd valamikor....ha lesz és ha megfizethető lesz <#crazya>
Missa
Hát, GTS-t csak az UT csinált. Talán esetleg a HW, sima kivitelben. De ebben nem vagyok biztos. A HW-vel voltak "alaki" hibák, nem törekedtem a beszerzésére. Az UT-k valóban kuriózum számba mennek. Ebay-en, meg itt ott azért van Kyosho és HWE 355 GTB. Aztán HWE utolsó produktumként lehet még néhol 355 Spider-t szerezni. Ezen kicsit gondolkodom, hogy szerezzek-e? Van Spiderből UT, elég szép. Jó, nem nyílik az eleje. Na bumm. A resinek egyáltalán nem nyílnak, a GL Chevy Impala, IST Wartburg sem nyitható, pedig die-castok. Szóval ez nem hiba. Viszont a HWE féle Spider-től tartok egy kicsit. Ez is az utolsók közt (LaFerrari, 458 Speciale) lett kiadva. Tartok tőle, hogy ennek is vannak minőségi gondjai, amit pl. az előbb is írtál. Sok visszajelzés nincs róla, nem akkora kuriózum-nóvum mint a másik kettő.

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

Nagyon szép...bár nekem sajnos negatív tapasztalataim volt a sárga verzióval ( mint koràbban írtam ), most várom a Bburago Sig kivitelt.
Ja megjelent a Race and Play Speciale tegnap!!!!40,- € + posta.
Igen, a 355 nagyon szép, letisztult.Főleg GTS kivitelben...aztán, hogy piros e vagy sárga, szerintem tök mindegy <#nevetes1>

De mostanra már ez is beszerezhetetlen.

Utoljára szerkesztette: spyderco69, 2015.07.15. 10:12:35
Missa
Voáhhhh! <#eljen><#taps><#worship>
Tegnap még azt mondtam, hogy az utolsó újkori nekem tetsző Ferrari a 355 volt.
Na jó, meg az Italia is. De a 355 kicsit még mindig jobban. <#smile>

mikeman
ha már csíkos legyen kövér.... izé .. vagy az a lúd?? <#fejvakaras> <#buck>

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

Missa
Grat! <#eljen>
Akkor ez a 360 Modena hete? <#smile>

Végre sikerült megszereznem <#vigyor2> Nem volt olcsó, de megvan....!!!

Amúgy sima Modena nekem feketében kéne...piros Spider már van <#beka3>
Missa
Így utólag belegondolva, hogy nincs Elite (már a honlapról is levették a Ferrarikat) kicsit fura volt a színképzésük. Mintha vörös és fekete festékből egy nagyobb kontingenst szereztek volna. Egy csomó modellt kiadták fekete-külső, vörös belső szín kombóban. Ritkán variáltak vele. "Üde színfolt" volt a 308, GTB-GTS vörös-beige, kék-beige, fekete-beige és sárga-fekete kombinációkban.

Missa
<#smile> Nincs harag. Ha lett volna vörös, én is azt veszem meg. De nem volt. A Bburago változatot meg eladtam... Amúgy meglepő. A sokat fikázott Bburago egész jót csinált belőle. Bááár, szerintem a BB a végén egész jó modelleket dobott piacra, 348, 360, 456 GT, 550 Maranello, még talán a F50 sem volt olyan rossz. F50-nek csak a motorháztető első illesztését kúrták el. A ferde helyett ugye, egyenes lett... Szerintem, ha akkor nem vesztik el a licencet, lehet, hogy Elite szintre vitték volna a gyártást. Bár ők nem limitáltak 5-10 ezres sorozatokba. Na, szóval azért reménykedem bennük most is, hátha figyelnek a piaci igényekre is.

mikeman
boccsikaaaaa 😊)
tudom hogy az van és nem is minősítettem a modellt magát, nagyon jó ez a fekete külső-piros belső kombó, de tényleg
egyszerűen csak az elérhető darabszámot próbáltam érzékeltetni 😊)))

Missa
Hát nem tudom... Ízlések és pofonok. A 360-as nekem sosem jött be. Olyan kopott szappan jellege van számomra, némi levelibéka feelinggel. Egyszer láttam optikai tuningosat. Hátsó lámpák és a kipufogóvégek Hellyo Kitty-sek voltak. A könnyűfém felni küllői, meg valami teddy macit utánoztak. Valahogy passzolt hozzá. Nekem is az utolsó "új kori" Ferrari ami nagyon tetszett a F355 volt. Az F430 és abból is főleg a Scuderia azért valamit már jóvá tett a 360-ból.

Missa
<#smile>
Na kösz... Fekete szarásig van... Az van nekem is. <#smile>

mikeman
köccike 😊
sok sikert a kereséshez, konkrétan egyet sem találtam most az ebay-en, node ahogy nekem az ölembe pottyant úgy neked is lehet szerencséd 😊
amúgy feketéből szarásig van kínálat, és van néhány kék Stradale, no az sem rossz ám, csakhát a szín ugyebár
és egy piros Stradale-t is találtam, igaz az liciten van, de az elég pöpec darab, arra érdemes lenne licitálni
ja és és egy rakat burago van még elég occon 😊)

mikeman
ez a Corrado fiatal korom egyik nagy kedvence volt, gyakorlatilag a mai napig bejön ez a kaszniforma <#eljen>

mikeman
van benne valami amit mondsz, mert nekem is anno nem tetszett, de ma már teljesen bejön, mondom nem bántam meg hogy beszereztem a cuccost 😊)
ezt a rácsos árnyékos dolgot én is csak utólag vettem észre, de nekem is megtetszett, azért is raktam fel, és örülök ha másnak is tetszik 😊

Meg ez is szép! Egyedul ez a ferkam nincs piros színben a polcomon (egyelore) 😉
Jó a kori!
bulba
Komolan montom a 360-as Ferkák formálya valahogy az idő múlásával érik be egyre inkább! Nekem a Spyder karosszéria+ szürke szín kombináció jön be a legjobban de ez is nagyon szép! Az echte rácsoért pedig külön pluszpont, marha jól néz ki ahogy a motorháztető rácsa árnyékot vet a rácsra <#eljen>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bulba
Szép reggelt!

mikeman
óóó én nem panaszkodtam rá, nagyon is tetszik, és örülök hogy beszereztem
alapból nem ez a kedvenc típusom, sőt a 355 után formai visszalépésnek éltem meg, így csak azért kellett hogy teljes legyen a sor
de mikor kézbe vettem már egyértelmű volt hogy hiba lett volna kihagyni

Missa
Akármennyire is korai Elite, azért szép! Van pár ilyen, szerintem Elite szintre "optikai tuningolt" modell. Ez a 360-as, az F430-as (érdekes, hogy a Scuderia és a Challenge változatok már nem), a 250 LM, 250 Berlinetta Lusso, a 166 MM, vagy a "nagy-szent-grál", az "árelfutott" 288 GTO is ilyen.
Szép ez na! Na meg anno a Bburago-n kívűl, ebben a méretarányban senki nem dobta piacra. Nekem sajnos (vagy tulajdonképpen nem is sajnos) feketét sikerült szereznem

355
Úgy volt, aztán nem lett. Nekem is kellett volna.

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

mikeman
legutóbbi Ferrari képsorozatomból kimaradt 1-2 modellem
most pótolnám a dolgot
elsőként a 360 Modena-val
mivel ragaszkodom a piros színhez Ferrari tekintetben, így nagyon sokára sikerült csak beszereznem ezt a modellt, Elite-ben pirosban gyakorlatilag már beszerezhetetlen, így azonnal rácsaptam amikor az gyakorlatilag piciny városomban pottyant az ölembe 😊
nem mai modell már, szerintem az Elite korszak elejéből származik, de ennek csak előnyét látom, ugyanis azon túl hogy kárpitozott, és oldalüvege is van (igaz jó szokás szerint csak félig felhúzva) ahogy az Elite-knél már hozzászoktunk, de mindegy egyes nyílásán igazi rács is van!!! De mindenhol. Ami szerintem nem egy megszokott egy Elite tekintetében. Még a legszebb példányokon is csak itt-ott van igazi rács, a többi részen kamu rácsok vannak, itt pedig mindenhol. Ez nekem külön öröm.

Valaki tudja esetleg, hogy a CMC Californiához a piros változathoz, lehet valamilyen utángyártott tetőt kapni valahol? 😊 Egyszer talán mintha Hellsing kollega említett volna.

1:18 Gyűjteményem: http://palfigabor.hu/diecast.php

Missa
Épp "anyaggyűjtésben" vagyok. Szándékomban áll írni róla (és a GMP Ferrari 312P-ről) egy szöszenetet.
A háttéranyagra és "ihletre" várok. <#smile>

bulba
Huhh ezek aztán tényleg nem semmi formák, amiket az olaszok erre a technikára rajzoltak 😊
Főleg a visszapillantók elhelyezése nagy ötlet!

1:18 Gyűjteményem: http://palfigabor.hu/diecast.php

Missa
Nos igen, az ha jól emlékszem 330 darabos szériában készült, az én feketém 852-ben. Kicsit könnyebben beszerezhető.
Érdekes módon nem a leglátványosabb változatokat választották a megmodellezésre.
Igaz, hogy ez nem 330P4, hanem 412 P volt, de szerintem az egyik legjobb dekoros volt, csak ezt nem a GMP, hanem a Jouef követte el:
Sajnos a 330 P4-ek a Le Mans-on csak 2. helyezéseket szereztek, ha jól emlékszem, inkább az USA versenyeken brillíroztak, miután Le Mans-ban a szabályokkal "kigolyózták" őket. Lényeg, hogy számomra egy páratlanul szép versenyautó. Olyan nőies domborulatokkal rendelkezik. Én meg az ilyen domborulatoknak a nagy kedvelője vagyok. <#smile>
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.07.11. 12:35:23

355
Én is nagyon vártam, hogy valamelyik V12-es F1-es gép itt legyen, mondjuk a '95-ös 412 T2, de elmaradt...

Ezt asszem már linkeltem egyszer:

bulba
Akkor kezet foghatunk 😊 Amúgy nem örvend túl nagy népszerűségnek az biztos, főleg a BMW-szeretők körében van mellőzött/kitaszított státusza. Nekem mint forma nagyon bejön. Ez egy Minichamps modell, sajna nem tartozik a legjobban sikerültek közé (elméretezett vesék és futómű).

bulba
Én is hasonlóan érzek. A Paddock lezárásáért szerintem is az a felelős, hogy most mutatták be az FXX-K-t és a paddock egyszerűen metellt a Ferrari-közeli emberekkel/meghívottakkal. Ez is idegesítő, de valamelyest (meg)érthető. A váratlan csalódás (vasárnap) viszont az volt, hogy az FXX Programmest nagyon lazára vették, csak alig-alig kőrözgettek, ráadásul az első F-1 Clienti időkeretét sem használták ki és az autóknak is csak egy része jött ki. A második menet a nap végén pedig teljesen el is maradt. Kár, hogy mind 2000 utáni gép volt, régebbi masinákat -2010-zel ellentétben- nem is lehetett látni.
Csalódtam, de ezzel együtt is megérte szerintem.

Van pirosban is...de azt már lehetetlen beszerezni!!Vagy egy vagyonba kerül <#beka3>
Egyre drágább lesz ez a móka...
Missa
Választottam? Ez volt. <#smile>

355
Béna színe van :-)))

mikeman
akkor hivatalosan majd vasárnap gratulálok neki 😊))
nagyon szép gép <#eljen>
csak elég érzékeny színt választottál 😉

Missa
Köszi!
Azért a CMC jobb minőséget képvisel. <#smile>
De tény, határozottan szép "jószág", még ha nem is piros.

Brutál szép ez a GMP!!!Nagyon bejön, talán még a CMC-nél is jobb <#awink>
Missa
Helló, nekem is jött pakk. De hivatalosan csak vasárnap örülhetek neki. <#smile>

schumimodells
Sziasztok.

Pakkot kaptam!

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

355
Nézegettem goodwoodi képeket és megláttam ezt:

via Sports Car Digest

Arra gondoltam, hogy na ez a genny-gazdag vénség a félvak szemeivel meg a remegő kezeivel ott nyomja valami Mercivel, a csóró fiatalok meg nézik a szalmabálák mögül.

Csakhogy ezt a vénséget Sir Stirling Mossnak hívják.

Bakker... Nyomja csak, és remélem bírja még sokáig :-)

már nincs egy sem, egyenesíteni kellett a sorokat, így ment a háztól sajna.. persze ha sok pénzem meg helyem lett volna / lenne, maradt volna a kis zé..
Volt néhány Nissanom (Kyo300zx, AA Nismo R33, AA Nismo R34, AA R34 JGTC, AA R35, AA 350Z Fairlady Z).. sőt, még 1:43-as Navarám is! 😉
355
Tényleg kevesen lehettek :-)

355
Voltam...

Hát... nem örülünk, Vincent.

A 2011-essel tudom összehasonlítani. Akkor pénteken és szombaton teljes, szabad bejárás volt a boxokba, ott voltak a szétszedett F1-es gépek, a Challenge flotta, az FXX és 599XX-ek, és a legnagyobb pályagép-kedvencem: az F 333SP. A pálya körül mindenhova el lehetett menni: Gold tribün végig az alsó sortól a tetejéig meg fel a Paddockra. A boxutca is nyitva állt, épp csak a pályára nem lehetett bemenni (minek is mennénk, nagyot üt egy 320-szal jövő FXX).

Most? A vendégek felén (akiknek a nagy része olaszul beszélt) Shelles VIP póló volt és csak ők mehettek át a célegyenes feletti hídon a Paddockra. Ha jól láttam, a boxokhoz még ők se mehettek le.

Fizetős látogatóként a gépek közelébe se lehetett menni, csak a Gold volt és kész. Az FXX-ek nem voltak itt, az FXX K viszont Barney Stintson szavaival EL KÉ (most figyelj) PESZTŐ. Lenyomják az 599XX-eket, mint a bélyeget.

Egy Challenge futam felét láttam, az nekem túl belterjes sport. Na nem a gépek miatt, hanem mert úgy nézzük őket, hogy valójából senkit se ismerünk közülük, ezzel az erővel a Tibeti Balkezes Jakfejő Válogatott is eljöhetne. Régen legalább még volt egy magyar versenyző, akinek most nem jut eszembe a neve Válint Tibor, aki akkor meg is nyerte a bajnokságot a kategóriájában, de most már ő sincs.

2011-ben 14.000Ft volt a 3 napos jegy, most asszem 3eFt egy nap. Annyit talán megért. Azért a szívó V12 még mindig a király-kategória.

Jó lenne kijutni a szezonzáróra (nov. 5-8, Autodromo del Mugello, 950km, 9óra), hátha ott látnék valamit.

goser
Szerintem azon kevés emberek egyike vagyok, akinek bejön a Z3 coupe változata :-)
Ki a modell gyártója?
goser
Köszönöm! Igazi vándor gép :-) Ha van esetleg eladó Nissan darabod, akkor szólj nyugodtan :-)
bulba
Tényleg, ha már ferrari, voltál a Racing Daysen, ha igen, mi a véleményed róla?

bulba
Estét!

355
Ez gondolom az alapverzió. Ha nem költenek külön a Signature alap-elemeire, akkor azok is ilyen egyszerűen szét- és összeszerelhetők és az nagyban megkönnyíti az umbaut :-)

Az Amazonon van F50 összerakhatóban.