Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos szinte kizártnak tartom, hogy ezt itthon 60ezerért el tudnám adni. Szerintetek mi az az ár, amin el is megy több hét (hónap) hirdetgetés nélkül?
+1 a szuperelitségnek
Nekem megvolt egyszerre mind a három (SE + E + Fapad), valahol megvannak a fotóik is, de most elő nem ásom. A vitrinben a SE maradt.
Az árát 60-65eFt környékére tenném. Az ebayen 43-102eFt között vannak. Az alsó vége túl kevés, az egy ritkább Elite ára, a felső meg irreális, annyiért már fém BBR F430 Spydert meg műgyanta F430 GT2-ket lehet kapni.
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Egy kis segítség kellene HW Ferrari ügyben. Még tavaly vettem a képeken látható Ferkát, ami elvileg a Super Elite változat. Az eladó hibátlannak hirdette, de a doboz kicsit megviselt. Továbbá a sorozatszám a dobozon és a sorozatszám a talpazaton eltér :-(. Ezek után kezdek szkeptikus lenni, hogy tényleg egy Super Elite változat került hozzám. Ha valaki képek alapján megmondja hogy melyik változat, vagy megírja, hogy a Super Elite miben tér el a simától, akkor az nagy segítség lenne.
Mivel a kollekciómat is racionalizálni szeretném, ezért erősen gondolkodom ennek az eladásán. Az árral kapcsolatban is tanácstalan vagyok, ezért az árképzésben is jól jönne egy kis segítség. Ha valakit érdekel, akkor keressen meg nyugodtan privátban.

Több helyen olvastam, hogy a HW-féle GTO-nak baj van az arányaival. Látni kéne élőben ezt a GTO-t, de így fotón nem nagyon látom, hogy hol a hiba a HW-vel. Persze részleteiben ég-és-föld, de az arányok nagyon hasonlóak.
Utoljára szerkesztette: 355, 2015.07.28. 22:54:05
Amúgy gyönyörű modell, egy még gyönyörűbb autóról.<#eljen>#eljen>
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
Az M4 Sport befffffffhatja a fffffffffmat. Nem értem haza a délutáni közvetítésre, úgyhogy beállítottam a dobozt, hogy vegye fel az éjjelit. A kretének 45 perc késéssel indították az ismétlést, mert elszámolták, hogy hány félidő lesz a focimeccsen (súgok: FÉL-idő, sz'al 2 (kettő)), és így a felvételből kimaradt az utolsó 15 kör meg ami utána volt. Szedhettem le a versenyt torrentről :-)
Kellett a haveroknak a lóvé, és az 5 milliárdból egy normális szerkesztőre már nem jutott?
ON
Amúgy szerintem nem is rossz kis modell.
Egyébként így néz ki:

Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.07.24. 23:20:11
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
1984-1999 között rengeteget jártam a Szovjetúnióba (majd Ukrajnába). Nem mondom, hogy ártatlan, szűzi életet éltem. Volt a tengerész klubban (a külföldi hajósok csak itt ihattak szeszes italt) pár leányzó, akik esténként a "szórakoztató iparban" tevékenykedtek, gondolom komszomol és KGB engedéllyel. Az egyikük nappal a helyi áruházban volt eladó. "Szerelmi életünk" mellett, hazánkból származó "gyarmatárú" (Trapper farmer, Nivea krém, fogamzásgátlók és egyéb kelendő női ruhadarabok) felvásárlója is volt. Na ő segített hozzá egy jelentősebb ruszki modell gyűjteményhez, ha kaptak az áruházukba mindig félre tette nekem, tudta, hogy 3-4 hetente feltűnök nála és fizetőképes réteghez tartozom. Szóval elég szép gyűjteményem volt. Volt jó pár ZIL és a Csajka mellett Zsigulik, Moszkvicsok, Volgák. Sajnos már csak a Csajka van meg. De az már meg is marad. Szép emlékeim fűződnek hozzá. <#smile>#smile> Az IST a Volga M21-gyel kezdett egy jó dolgot, nem bánnám, ha 1:18-ban folytatnák a szocreál-luxus vonalat.
Valahogy, valamiért vonzódom a fémhez. <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: bulba, 2015.07.24. 13:18:04
Hááát, rákendrolll.
Úgy néz ki sikerült, és nem 450-ért.
Igaz nem is 100-150-ért, de még így is örülök neki. Ráadásul piros.
Amúgy lövésem nincs, hogy a Kyosho 308 GTB QV és GTS QV között mitől ez a nagy árkülönbség... Gondolom az Magnum féle dili ennél is bejátszott...
1:18 Gyűjteményem: http://palfigabor.hu/diecast.php
Igazad van, ennyiért akkor CMC, GMP vagy Exoto.Vagy lassan a Tamiya 288 GTO 1/12 is kapható már ezért a pénzért <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: spyderco69, 2015.07.23. 16:52:54
Biztos van akinek egy "átlag" Kyosho ennyit megér, de nekem nem.
De talán majd lesz másik, olcsóbb.
http://www.ebay.de/itm/NEW-Kyosho-1-18-Ferrari-308-GTS-Quattrovalvole-Red-MAGNUM-VERY-RARE-08184R-/121710596797?pt=LH_DefaultDomain_71&hash=item1c568452bd
Ott van a Janus és a másik amcsi "siker sztori" a Yugo mellett:

Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.07.20. 21:56:29
Érdekes autó na!
Valahol az ajtó méret különbség talán itt látszik.
Íme a baloldali ajtó. Nézd meg az ajtó hátsóéle és a kerék kivágás közötti rész.
És nézd meg ugyan ezt jobbról:
Ha jól emlékszem, a Verdák 2 című animációs filmeben is szerepelt. Ott is a kevésbé "pozitív' figurák közt. De volt ott Zaporozsec is, Zündapp Janus, Ford Pinto, AMC Gremlin is, és Pacer, mint kevésbé sikeres autók. <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.07.20. 21:50:30
Amúgy szerintem egész jó design-ja volt.
Megvételre keresem a következő autómodellt.
Kyosho - Ferrari 308 GTS QV-t, 1:18 méretarányban. A targa tetőset keresem, nem a csukottat. Szín tulajdonképpen mindegy, úgy is csak két szín jöhet szóba, mert csak vörös és sárga színben készült. Na jó, ha egyszerre lenne mindkettő, inkább a vörös lenne a nyerő. <#smile>#smile>
Tudom, hogy szinte esélytelen, de hátha. 1. A remény hal meg utoljára. 2. De ha meg sem kérdezem...<#smile>#smile>

Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.07.18. 11:36:19
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Voltak, főleg külföldi fórumokon, olyanok, akik megkérdőjelezték ezt a szín változatot.
Pedig létezik. Ha jól emlékszem a sztorira, valami USA-ban élő, vagy dolgozó(?) ausztrál faszi rendelte meg ilyen színben, az amúgy USA specification Ferrarit:
F430_1
F430_2
Érdekes modell... Nekem nagyon bejön a bicolor szín változat. Bár ex hajósként kicsit emlékeztet a hajókra, azok merülési vonalára... Na meg egy katona kori történet jut eszembe róla. Egy katona társam izélgetett egy viszonylag kevés agyi kapacitással rendelkező, hivatásos tiszthelyettest a seregben, evvel: "-Zsolti, tudod, hogy Pesten, a metró oldalán miért van a fekete csík?, Mert ha a Duna alatt megy át, odáig érhet a víz..." Tökre látszott a figurán, hogy elgondolkodott ezen a lehetőségen. <#smile>#smile>
A modell, abból a szempontból is érdekes, hogy ugyan Elite kivitel és nagyon szép, de azért vannak "jelek" amik azt bizonyítják, hogy ez csak egy feltuningolt Foundation változat. Pl. egy karos ajtók. DE volt nekem sima Found változat is, arra sem tudok sok rosszat mondani. Tény, nem az a szint mint egy BBR, de szép.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.07.17. 13:35:25
1993-ban került a temékpalettára a Spider, aminek már színre fújták a "szoknya" részét és ezt a többi TB-TS modellnél is így csinálták.
Ergo, ha teli színes 348-ast látsz, az vagy 1993 utáni, vagy valaki önszorgalomból átfújta. <#smile>#smile>
Amikor a Spidert csináltam, én is figyeltem erre a kis részletre. <#smile>#smile>
ez is dögösebb lenne, ha nem lenne fekete a küszöb magasságában
az élő képen piros alul is, és ezért -is- néz ki jobban
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
HWE kicsit "elnagyolta" az elejét, de az orrától hátra fele tökéletes. Valahogy a Bburago sokkal szebbre, arányosabbra csinálta meg az orrát. Amúgy a Bb sem volt csúnya modell. Amit furcsálok 348 vonalon, hogy nagyobb gyártók nem ugrottak a Spider változatra. Talán a Mira és a Maisto csinált Spider-t, de nem túl szépet. Pedig 348 szerintem Spider kivitelben a legklasszabb.
HWE:
HWE vs. Bburago:
Spider Bburago Umbau:
Kar ertuk