269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #269084 Szép kis PickUp gyűjtemény! -
crosspeet #269083 Kár... :( -
#269082 Ez rossz hír. :(
-
#269081 Gratula hozzá, ez nagyon szép modell.
Nekem ez van még.
-
IPPeter82 #269080 Ez fain... nem vagyok oda ezekért a gépekért, de ez valahogy mégis nagyon kívánatos... modellbe + 1:1be is. -
crosspeet #269079 Napos időt az uraknak!
Jött ez-az apához a gyűjtibe, de időm nincs lefotózni.. :)
Keresgéltem valami klasszikus amcsi pick up -ot, már-már vettem egy Hw61 Chevy C-10-es stock verziót, míg nem rátaláltam, hogy az Acme novemberre tartogat egy ilyen C10 kiadást... Asszem szerelmes vagyok! :)
Persze a zöld platóját nem tudták űberelni, sajnos nem is akarták, de ..... A többi viszont mindent visz! ;)
-
#269078 'napot!
Az 1/12 fanoknak lehet hír, hogy a KK Scale kihozza a Ferrari Dinót nagyban, vörösben, bézs belsőbel. Normális képem még nincs róla, az irányára kb. 180-200€ lesz. Amiket eddig 1/18-ban láttam tőlük, azok abszolút megérték az árukat. -
crosspeet #269077 hi!
Nyomtam egy privit, nézz rá.. ;)
Üdv! -
#269076 A CK-nál 10€ ez az Altaya sor. Nemrég láttam, h itthon csak a 360-ast 5eFt-ért árulták, gondolom annak a gazdája most szívja a fogát...
Ez is Altaya, ugyanott, 30€. Nem tűnik soknak a 6€/db. 10€ alatt van vagy 150 féle Ferka modelljük.
-
#269075 Ja, ez lehet megoldás, csak a belsejével mit csináljak? Azt a strand feelinget is fessem meg?
Amúgy pár éve levelezgettem Xapa mesterrel erről a témáról. Ő is tervezgetett egy ilyen bicolor átalakítást a GTZ Zagato-ján. Utólagos engedelmével beszúrom ide a photoshopos tervét:
Szerintem ...rva jól nézne ki és a belseje és a hátsóablak-oldalablak is autentikus lenne.
-
#269074 Vagy cseréld el egy sima bordóra és fújd le a tetejét kályhaezüsttel :) -
#269073 Ezt láttam én is. Sajnálom, hogy Elite annak idején ezt nem adta ki. Ez elég szép szín összeállítás. Sajnálom, hogy az 599-ből sem sikerült ezt a bicolort beszerezni.
Itt jelzem mindenkinek, ha van HW Elite Ferrari 599 GTB bicolor színváltozata és szívesen elcserélné a RARE változatú fekete felnis (gyárilag!, nem umbau) polished alura, keressen engem!
Szóval ezt cserélném:
ilyenre:
-
#269072 előrendelés itt:
https://club-ottomobile.com/en/
sima webshop:
https://club-ottomobile.com/en/
De mind2-re Sold Out van írva. Körül kell nézni más webshopokban talán van valahol még belőlük
Esetleg várni hogy jön-e más színben, más matricaszettel
Jah az utcai autó 60 a rally gép 70 Euro szokott lenni
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2018.09.03. 18:58:51 -
#269071 Szuper. Hol lehet ilyeneket egyébként venni és mennyibe fáj kb?
-
#269070 Befutott az augusztusi Otto előrendelésem:
Alfa Giulia QV
Ami kicsit fura rajta ,hogy az első ablak kicsinek tűnik a plexin lévő fekete csík miatt,és a hátsó ablak osztása is csak matricával van megoldva
És Citroen Saxo Kit Car:
-
#269069 Asszem láttam már egyszínű vörös GTZ-t, de nem olyan sötét kerekekkel, mint amik a Super Elite-n vannak, de persze most nem találok róla képet. Viszont vörös, fehér tetővel és ezüst kerekekkel tutira van:
-
#269068 Érdekes egy plakát lett. A szemnek kevésbé kényeztető, de benne van az olasz zászló a pálya, F-1-es gép és, és mint nemzeti szimbólum a Písai ferde torony is (tudom tudom… de azért valljuk be ez üt :D) -
#269067 Estét!
-
#269066 Amúgy nem kekeckedem, csak kérdezem, igazi, 1:1-s piros színű 575 GTZ volt vagy van? -
BASEBALL-fan #269065 ez szép! -
#269064 Igen, gondolom gyártás így egyszerűbb volt nekik. Nem variáltak az egy darab 136920 alvázszámú kis ablakával. Kár. Amúgy megérkezett a modell és mint modell nagyon szép. Különösen tetszik a belső rész burgundy színe.
-
#269063 Van egy Spyder verzió is, az az 550 GTZ. Sajnálom, hogy azt nem hozta ki a HW annak idején, nekem nagyon bejön, akár ezüstben is a vitrinbe tettem volna. Jól mutatna a Super Elite 575 GTZ-m mellett.
Utoljára szerkesztette: 355, 2018.09.02. 01:05:19 -
#269062 A kis ablak nem olyan, mert a modell és a fotódon lévő autó nem ugyanolyan. Van egy pár darab, amelyiknél az oldalablak és a hátsó szélvédő sarka összeér, ilyen a modell is. Másoknál a két sarok között lemez van, ilyen van a beillesztett fotódon.
A modell egy ilyen kiadás alapján készülhetett:
Ezen viszont nem ér össze a két ablak:
Utoljára szerkesztette: 355, 2018.09.02. 01:02:28 -
#269061 'napot!
-
#269060 Már nem -
#269059 Köszönöm! A sárga kis méregzsák egy Toyota Starlet 1200SR. A GT86-nak nagyon megörültem amikor láttam, hogy kapható lett Kyoshoként. Korábban árulta az Ebbro de valahogy a kerékméret/futómű miatt nem tűnt túl koherensnek a forma és nem vettem meg amit (mint most kiderült) ideiglenesen meg is bántam, de szerencsére most jött egy újabb alakalom.
A régi Skyline a kora miatt, az újabb meg a szedánsága miatt érdekes, rájuk még nem néztem tüzetesebben.
Képek lassan de biztosan készülnak, ahogy lesz időm majd teszek be :) -
#269058 Köszi! -
BASEBALL-fan #269057 ezek, jól néznek ki, bontatlanok? -
IPPeter82 #269056 Szép a HWE 550-575 sorozat. A nem túl sok modell közül ami megmaradt, az 550b is jelen van, egyrészt az egyik kedvenc HWE-m, (mondjuk maga ez a tény nem állhatott volna az eladás útjába) viszont csak legóért gurult volna el, azt meg megfogadtam hogy nem....
575-ösöm is volt, de az valahogy sose tetszett igazán, csak rontottak az 550esen a facelifttel, (persze sortöltésre kötelező) az 575SA is egy fura darab, de mint modell az is nagyon jó, és abból volt SuperElite, talán érdemes lehet egy olyat felhajtani, ha nincs beteg ára. -
#269055 Ezt az egyet hirdették, több mással együtt.
"Megszondáztam" a FB-t, hogy van-e valakinek. Egy még lett volna, a bicolor, világos szürke tetejű, bézs belsővel. Az hitelesebben néz ki, jobban hasonlít az eredetijére. Az én általam vásárolt verziónál a hátsó ablak és a kis oldalsó ablak kialakítása nem tejesen megfelelő. Viszont a bordó belső miatt jobban tetszik. Na meg aztán az a plusz egy ami még szóba jöhetett volna, 6-8 ezer forinttal drágább lenne. Annyit viszont nekem nem ér ez a modell. Kell, mert az 550-575 sorozatomba bele passzol, de amúgy sem esztétikailag, sem érzelmileg nem mozgatott meg eddig. Az 575-s sorozatba nekem már csak a sima 575 és a fura tetejű Super America hiányzik. -
IPPeter82 #269054 "nem a legszebb Ferrari"
És milyen diplomatikus voltál
Inkább úgy mondanám nem lehet tudni jön e vagy megy amúgy mint modell nem lesz rossz. Nem nagyon lesem már... de a faxbukos csoportba nincs fent eladó példány ha visszakeresel ? Nagyon sokáig (hónapokig) volt fent egy, bagatell pénzért. (10enpárezerért)
Szerk.: jah hogy már várod... sorry, szétcsúszott a tel, a képek feletti részt nem láttam.
Utoljára szerkesztette: IPPeter82, 2018.08.27. 12:26:53 -
#269053 Mostanában ritkábban szerzek be modellt.
De most várok egy ilyet:
Őszintén szólva, számomra nem a legszebb Ferrari, de remélem mint modell szép lesz. Kicsit eltoltam a szín választást... Ebből sokkal jobban bejött a fekete, zöld belsős változat. Bár ronda az is, de legalább "exkluzív". Csak hát anno, amikor még volt a "piacon" fekete, ráadásul még jó árban is, én inkább mást vettem. Most meg már nincs fekete (sem) jó áron. De hát mindegy is, ez a P9915 katalógus számút is vehetem ritkaságnak. Elvileg 5000 darabos RARE kivitel.
Kár, hogy a modellnél nem figyeltek az ajtó mögötti kis ablak élethű másolására.
Lásd az eredeti, 136920 alvázszámú képét:
-
crosspeet #269052 Ahogy Matuka mondaná, az anyája!
Az a sárga Ixo mi is pontosan..? Jól néz ki, meg az alatta lévő Toyota is, de a régi Skyline se kutya bakker! Képet majd! Qrva jók ezek a 43-asok, egyre jobbak.. Grat hozzajuk! -
#269051 Grat, szép kis pakk. -
#269050 A képet egy Kemp Remillard nevű faszi hozta össze, aki amúgy egy baromi ügyes digitális grafikus, mert pl. ilyeneket tud, de kilépve a komfortzónájából ez a Ferrari plakát baromi gyengére sikerült.
Szerintem... -
#269049 'napot!
Végre sajnos megjöttem a nyaralásból :) Mindenkinek gratula a szerzeményekhez! A Fiat 131-re baromi irigy vagyok, de amíg nem tudom biztosra, hogy valamilye egyezik egy kortárs Ferkával, addig nem hajtok rá :) és Bulba új cuccai is egészen jól néznek ki!
A Honda Urban EV Concept állítólag gyártásba kerül, és ha nem lesznek olyan mocskok, hogy megtartsák belpiacosnak, nekünk tutira lesz egy. 1997 óta mindig volt Hondánk és az asszonynak nagyon tetszik.
Pár modell hozzám is érkezett, majd posztolok képeket (ha lesznek), addig is, itt van a Ferrari plakátok 1,5 éves történetének egyik leggagyibb darabja...
Utoljára szerkesztette: 355, 2018.08.24. 15:43:55 -
#269048 Spa egy érdekes perspektívából, avagy itt az újabb Ferrai plakát! -
#269047 Napot, kaptam pakkot!
-
#269046 DNA Collectibles Honda Urban EV
-
#269045 Az orxford is mostanában jött ki néhány német miniautóval. 1:18-ban nem vagyok otthon de nekem a minőség teljesen jónak tűnik azért az árért amit kérnek érte
Például ez.