Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami itthon figyel, azt azért tudogatom.. 😊
De Thanks! 😊
Amúgy nekem is tetszik az a E9-es, most hogy már tudom, de csak így versenyverzsönben.... Talán egyszer.. 😊
Én peg cipeltem oda három autódat! (A CMC MB motorfedél lefogatók gyártása még folyamatban van)
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
Talk loud say nothing... do you have any tobacco?
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
Dofekné <#eljen>#eljen>
Most olvasom vissza, kicsit betoppanok, oszt már is lebaszik valaki.. XXD
Csak azt írtam két értelmûen hogy : "lehet nem ugyanaz"! <#nezze>#nezze> <#wink>#wink>
Az lenne a furcsa ha nem lenne ilyened... :-)))
Inkább rébuszokba írok, minthogy kiderüljön hogy full hülye vagyok, nem...? XXXD
Így ossza be magának mindenki.. <#vigyor3>#vigyor3>
<#nevetes1>#nevetes1> <#nezze>#nezze> <#eplus2>#eplus2>
Csak nem akartam konkrétat írni, mert ha csak az autómodellek alapján írjuk, nem biztos hogy az 1:1-ben is az... Pl. nekem van 323i AA, de hiába írnám nektek ide, az csak a motor jelölés, a kaszni nem (csak hogy 3-as széria, de hogy e..), nyilván igaziban nem csak 2300-as moci volt, úgy mint a 3.0csi, gondolom az sem csak 3lityis moccal dobták ki, még ha mi csak a modellautóként is ismerjük... NNa! Kéretik nem kiröhögni..! <#zavart1>#zavart1>
Néha nagyon elcsodálkozom, hogy néhányan mennyien nem ismeritek az autókat, annak ellenére, hogy gyûjtitek a modelleket.
Az a brutálisan kiszélesített Art Car BMW egy Gr.5-ös 3.5 CSL.
Persze azzal is számolni kell, hogy kevesebb ideig köt le, egy 18-assal sokkal többet lehet "tökörészni" 😊
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Van itt még egy 3.0, #10-es rajtszámmal, Spa-i nyertes:

AZ SE KUTYA... 😊
Lehet lesz egy ilyenem a nyár folyamán, de mindenféleképpen kell: :-)

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD
Nagyon szép kis gép, alig hihetõ hogy "csak" 1:43-as...
Le a kalappal, minõségi darab!!! <#worship>#worship>
Most nézegetek én is 1-2 akciósabb 43-asat.... 😊))
Kb mintha oviba odaadnád a gyerekeknek.A takarító csajok még az üléseket is "kitakarították" belõle...A visszapillantók meg a szobrocska az elejérõl már az elsõ héten elmúltak......
Csak olyat érdemes bevinni amit nem tartasz fontosnak.Most van bent egy "retróautók" csajka.Pénteken vettem az újságosnál.Kíváncsi vagyok meddíg bírja...
Egyébként, sikerült a börzén hazacsalogatni egy Schuco 1:43-mas, piros BMW E46-ot is Dani nagy örömére! :-)
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Új jövevények, vagy csak én nem láttam még õket?
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play