Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy süllyedõõ hajóóóóóó
méééég nem veszííthetek
méééég nem ééén ééééééééllllni akaroook
mmeg egyébként is:
egész úton hazafelé azon gondolkodáá hogy kitrákotty
Ez válasz is volt a kérdésedre, de annyit még hozzá, hogy ha lehetne, én havonta járkálnék le Maranelloba, sõt, ott is laknék! :-DD
Amúgy a modellbolt az nem a Gallerie Ferrari mellett van? Én tavaly itt vettem három modellt is. Gyárközelirõl nem tudok.
Amúgy szép estét mindenkinek!
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
De tudod mit, segítek. Vedd a #10-es, mert az Mone Carlo rali gyõztes és VB gyõztes autó is egyben.
Bár jobb lenne ha a tarsolyodban lévõ információk birtokában egyértelmû lenne számodra a döntés.
Talk loud say nothing... do you have any tobacco?
Mi is mentünk volna, ill. a barátnõm és a társaságunk ment is, de én kitartottam a Le Mans mellett. Persze amellett, hogy néztem, fel is vettem, szóval a kedvedért otthagytam volna a TV-t.
egyébként mit csinálsz te ott????

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD
Szerintem a 10-es, egy évjárattal késebbi változat (nagy hátsó lámpák) amúgy, meg egyformák.
Tán nekem a - kiegészítõ fényszórók fedetlensége miatt is - a 10-es tetszik jobban.
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
Mindamellett - leírásod alapos elemzése és beleérzése után - természetesen megkapod a felmentést. Igazoltan voltál távol! 😊
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
ez:
vagy
Szerintem ilyen van a VH-ban.

reggel láttalak a kõbányi sarok elõtt , az aluljáró külsõ sávjában közdött elõre felé😊