Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az mit jelent? Leeresztett a nõ..? <#wilting> <#eplus2>
w77d
megvagyok apci a magam módján XXXXXD

szerintem lassan majd megtanulnak ebben a boltban magyarul.....picit drágák,de nem veszélyes. van még valami megnéznivaló ötleted a környéken? szívesen veszek minen tanácsot.
szasz weed, drága szesztezsvérem. mi van veled,
w77d
eez vagyok éééééééén
egy süllyedõõ hajóóóóóó

méééég nem veszííthetek
méééég nem ééén ééééééééllllni akaroook

mmeg egyébként is:

egész úton hazafelé azon gondolkodáá hogy kitrákotty

szívem szerint megvenném mind a kettõt, de csak az egyik lesz, ehez kell valami ideológiát találni, hogy miért az és nem a másik😊

Szép túra a tiéd is. remélem sikerrel jársz. én még sosem jártam arrafelé. a modellbolt lehet hogy ottvan ahol mondod, igazából nem tudom pontosan. valahol megvan a címe, a gps majd odavisz. köszi a linket, ez az amire gondoltunk. neki is állok, megnézem a választékot.....
Kinek mit hozzak innen? :-DDD Lehet ám válogatni, fõleg Ferrarisoknak, de van ám ott minden.

Mi jövõ hét szombaton (családi nyaralás) megyünk Toszkánában egy Greve in Chianti nevû kisváros környéki gyönyörû birtokra (szállás) és onnan vesszük célpontba a városokat. Elõre el lett tervezve, bár nme egészen emlékszem, annyit tudok, hogy kedden Firenze, szerdán Sant' Agata Bolognese-Lamborghini múzeum, meg ami még van, visszafelé Maranelloi "körutazás". Gyárlátogatás kivételével szinte minden.

Ez válasz is volt a kérdésedre, de annyit még hozzá, hogy ha lehetne, én havonta járkálnék le Maranelloba, sõt, ott is laknék! :-DD

Amúgy a modellbolt az nem a Gallerie Ferrari mellett van? Én tavaly itt vettem három modellt is. Gyárközelirõl nem tudok.

Amúgy szép estét mindenkinek!

pedig koccinhattunk volna vagy 50-et. az én hibám. ha legközelebb arra járok, (õszre tervezzük) elõre meghirdetem.....
Estét!

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

Hornando
Ez miféle megközelítése a problémának? :-)

De tudod mit, segítek. Vedd a #10-es, mert az Mone Carlo rali gyõztes és VB gyõztes autó is egyben.
Bár jobb lenne ha a tarsolyodban lévõ információk birtokában egyértelmû lenne számodra a döntés.

Talk loud say nothing... do you have any tobacco?&#65279;

Hornando
Bakker, miért nem szóltál, lementem volna koccintani.
Mi is mentünk volna, ill. a barátnõm és a társaságunk ment is, de én kitartottam a Le Mans mellett. Persze amellett, hogy néztem, fel is vettem, szóval a kedvedért otthagytam volna a TV-t.

Bocsánat, most számoltam,én is holnaphoz két hét múlva. egy társasággal megyünk, szerdán utazunk. csütörtökön elmegyünk firenzébe. pénteken délelõtt ferrári gyár, délután ferrari múzeum. benézünk a gyárralszemben lévõ modellboltba is. szombat verona, vasárnaputazunk haza. a szállás maranellóban lesz végig. a helynek van egy két michelincsillagos étterme. kipróbáljuk. labdacs bal heréjét leadjuk a ferrari gyár igazgatójának.
egyébként mit csinálsz te ott????
Jó estét mindenkinek !

Én meg holnaphoz két hét múlva megyek. :-D Eg ynapot leszel ott vagy tovább?

BMW FAN
Estét!

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

Sziasztok!
köszi
félre teszem, ha egy hatos 1:18 dobozt veszek alapul, ha abba beteszem a Nissant, a maradék helyet simán feltöltöm a cuccal kb annyi van most.

Gallardo007

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

ok, így lesz. de a hungarocell baszást tedd félre, mert tényleg kell.
az infot talán pont Tõled hallottam talán az egyik börzén, de erre nem emlékszem pontosan, akkor ha hazajöttél a paripák földjérõl akkor lebótoljuk.

64 db különféle nissan modellem van.
Gallardo007

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

igen ez nekem mindig kevés. de ezt te honnan tudod???? várjunk egy kicsit, most nem állok jól. sokba került a hétvége.....ráadásul mához két hétre indulok maranellóba ferrarinézõbe, az sem lesz két fillér. utána visszatérünk rá, aztán majd megverexünk. úgy is újpesti vagy te is, nem kell messzire menni.
a 10 rajtszámos 1980 a másik 1981 es illetve a korábbi alitalia és 1977 gépeken is szebb hátsó lámpák vannak csak Valter Röhlnek adtak ilyen csúnya tepsi hátsó lámpát valamiért???

Dofekné
Ez ilyen "találd meg a tíz különbséget" játék?

Szerintem a 10-es, egy évjárattal késebbi változat (nagy hátsó lámpák) amúgy, meg egyformák.
Tán nekem a - kiegészítõ fényszórók fedetlensége miatt is - a 10-es tetszik jobban.

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

az alsó nekem is inkább bár a matricák és az, hogy a ködlámpán nincs kupak az felsõ mellett szól, viszont a hátsó lámpa miatt inkább az alsó fele húzok.

21 és adok mellé egy jó nagy szatyornyi zöld kis hungarocel vagy mi manó doboz térfogatkitõltõt, ha jól tudom Neked mindig jól jön

kittgt500
Szerintem is az alsó

Hát az a fehér sport, még mindig érdekelne ( 20-ért....) ha nemsoká lesz egy kis felesleges lóvém,és te is úgy gondolod, összefuthatunk.....
igen, köszönöm. a hányást, azt semilyen formában ne emlegessük-még szemre se.
én már a végigolvasott alkohol mennyiségtõl is szédülök😊 gondoltam arra is, csak hát van még egy eladó Nissan Fairladym😊

Willi Betz
Szerintem az alsó.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

csá angel, vedd meg mindkettõt.
Dofekné
Semmi gond! Nem hányok szemre, nem volt megbeszélve. Csak fogtam ami kész volt és jött velem, az amúgy igen gyengécske börzére.

Mindamellett - leírásod alapos elemzése és beleérzése után - természetesen megkapod a felmentést. Igazoltan voltál távol! 😊

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Szerintetek melyik változat szebb, ha függetlenítem magam az adott versenytõl/versenyzõtõl?

ez:

vagy

Szia Dofek,nem mondtad, hogy kész a cucc. Montam volna, hogy ne hozd. Weed álomhétvégéjét valósítottam meg. Béreltünk egy kis házat, Villány mellett, Palkonyán. Másik két baráti családdal. Itt nyitott pincék elnevezésû program volt. Lementünk pénteken, megittunkpéntek este három hordó sört, meg két liter almapálinkát. Szombaton bementünk Siklósra, (asszonyok vezettek végig) itt a másnaposságot kisfröccsel gyógyítottuk. Én 12-vel, de a haverom 16-ig bírta. Ebédhez sört ittunk unicummal, mert ugye az gyógyszer. Rajta van a vöröskereszt. Kora délután indultunk vissza Palkonyára, de megálltunk Villányban, Wunderlich Lojzi bácsi pincészeténél. Az öreg nem volt ott, de a borai igen. Úgyhogy csináltunk gyorsan egy 12 boros kóstolást. Majd autóba pattantunk,(zuhantunk....) És kicsit elerõtlenedve Palkonyára, a Máyer Robi féle pincéhez hajtattunk. Itt csináltunk egy nemtudom hány borból álló kostolást. Kétszer, mert nem értettünk egyet a sorrendel. Majd vissza a házhoz, Ahol tüzet raktunk, és grillezés helyett a szilvafaalatt elaludtunk picikét. Mikor felriadtunk, ittunk meggypálinkát, háromszor. Ez is elfogyott, hát megraktuk a tüzet újra, és mivel erõsen megcsúsztunk az idõvel, ezért elemlámpa fényénélmegsütöttük a húsokat, kolbászokat. Ekkor találtuk meg azt a 10 üveg bort, amit Feri bátyánk a házigazda készített be nekünk. Nem akartuk megsérteni az öreget, ezért mindjárt behúztunk vagy öt üveggel. Éjjel kettõkor elájultunk. Következett a vasárnap, mikor is az asszonyok kitalálták, hogy menjünk be Pécsre sétálni, meg fagylaltozni.Faszomnak sem volt kedve sétálni, de azért bementünk velük. Különben is haragban voltunk,mert reggelre eldugták a maradék pálinkát. Szóval Pécsen volt kényszersétáltatás, meg fagylaltozás. Az ügyes cimorám, akivellegutóbb megjártuk bamakót,azért titokban szerzett egy üveg unicumot valamelyik vendéglátóipari egységben,úgyhogy picit lemaradva az asszonyoktól csak sikerült berúgnunk. Irány vissza Palkonya,aholmár tartott a nyitoo pince nap.Két rugóért adtak egy poharat,meg tizenkét pincébe szóló kupont. Ezt az egészet felhasználtuk, majd kicsavartuk az asszonyok kezébõl a maradék kuponokat,ezt is felhasználtuk. Közben beesteledett, és folytattuk a kóstolást a Máyer Robiéknál, ahol mi grátisz fogyaszthattunk. Ittaz asszonyok már nem beszéltek velünk, sõt hza is mentek. Szépen sütött a hold, mi bordalokat tanultunk,mikor az én furfangos barátom cételezett egy üveg Palkonyai szõlõelixirt. Ez nem más, mint 50 fokos pálinka. Ezt is megittuk, majd elindultunk hazafelé. Nos, ez nem volt egyszerû 800 méter. Veszítettem egy pólót útközben, a lábamra meg valami ismeretlen sérülés került.......Mikor hazaértünk, a nagy ilyedségra megittuk a házigazda maradék 5 üveg borát. Utána nem emlékszem a dolgokra, csak hogy hétfõ reggel kilenc van, és ébredezek. Megreggeliztünk, és kitaláltuk, hogy menjünk el Harkányba gyógyulni. el is mentünk,jól esett a víz, meg a hideg citromos sör. Csak az volt a baj, hogy elaludtunk a napon, és mindhárman napszúrást kaptunk. A végén szerencsésen hazaértünk, majdnem egész úton aludtam. Annak ellenére, hogy én vezettem. Ja, azt kihagytam, hogy úton Harkányba, vettünk vagy 30 üveg bort a Máyeréknál. Úgyhogy most nincs pénzem, húzódik a bõröm mert leégtem, a lábam sebes, teljesen feketét szarok a rengeteg vörösbortól, és holnap mehetek a kínaihoz új pólóért. Hát ezért maradt ki a bõrze.
GrandVitara
Jééé! Ez a sor nekünk is ott figyel a szobában, persze a küszöbön túl!
GrandVitara
Jó napot!
á ott már nincsen, csak honlapon volt még/van, igazából nekem a plain body kellene, tavaly a kyosho igérte is, de aztán egyszer csak eltünt és most sem találtam nyomát, persze lehet , hogy egyszer csak lesz hirtelen, már türelmetlen lettem és szabályt szegek hogy verseny autót veszek, bár a SEC már folyamatban van.

Hornando
Ja és semmi pénzért nem válnék meg tõle.

Hornando
1981-es Portugál rallye gyõztese, Markku Alen-Ilkka Kivimaki
Szerintem ilyen van a VH-ban.

Dofekné
Igen, igen. A Mester utcába vezetett utam komótosan.

Hornando
Igaz, ezekre nem emlékeztem. Az volt meg, hogy keményvonalas BMW collector vagy és van néhány NDK-s modelled.

a hétvégén ez az autó lett a következõ soron kívüli, nem terverzett , de beszerzendõ autó, ha valakinek van feleslegben esetleg

Szia

reggel láttalak a kõbányi sarok elõtt , az aluljáró külsõ sávjában közdött elõre felé😊

Dofekné
Azért a Wartburgon kívül van még egy "vadhajtásom"! 😊

Na, leszakdt az esõ! Elázik a pizzám ha megyek ki érte. Na meg én is... XXD :-D