Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az, csak nem a tiéd! 😄DDDDDD bár ha szeretnéd odaadni, elfogadom!<#vigyor2>

Végre csak Ferrari van az oldalon!!!!

😄 😄 😄 😄 😄 😄

Az 599 GTO scuderia rosso-n nagyon gondolkodom,de a fekete felé hajlok!
Érdekes a narancsos beütés ,és hát nagyon penge lenne szerintem a fekete 599 XX 55#-ös társaságában.

?????

FERRARI FOREVER

Csak nem a CMC 250 TR 124#-es modellem?

Na ugye milyen fincsi,mint a málna 😄D

erre én is kíváncsi volnék, majd megtudjuk szeptemberben, minnyá itt van...😊)

fehéret nem találtam, de elképzeltem, és nagyon állatul néz ki! 😄DDDD

"Csak az elsõ CMC-t vásárold meg és véged van." hajajj, decemberben akkor nekem annyi! 😄DDDDDD

De hol a tetõ???? 😄

Fehér van?

Én szintén csak úgy engedhetem meg ezeket a dolgokat ,hogy külföldön dolgozom.De most tombolok!!!

kb 1.5 év 95 db Ferrari!
Most már kézifééék van 😄 ???!!!

A 44 modellemért 1 db GMP-2 db CMC-1 db Kyosho + egy sima hw-t kaptam!!!

De megérte!!! Csak az elsõ CMC-t vásárold meg és véged van 😄

és mit mondjak, sokkal inkább tetszik így, mint az üvegtetõvel, abból már egy kicsit elég volt számomra...

(várom modellben!😄)

ja és elvileg nyitható keménytetõvel érkezik majd...

hamár 458:

volt szürkében is de az olyan semmitmondó...

Valkinek van legalább stílusa!!!!

Nem az egy tucat 1:18-as gépeket gyûjti!!!

GRATULÁLOK 😄

ne reménykedj! 😊))) egy piros verda nem hiányozhat a gyûjteményébõl, pláne, ha ilyen jól is néz ki, egyedi, saját átalakítású...😄DD

legalábbis szerintem...😊))

458 Italia...

Hello!

Nem adod el így a 458 italiat?

csak egy ideig esett az esõ szerencsére. addig, amíg a Ferrari törés volt, hogy nehogy láthassam milyen Ferrari volt.

Minden Ferrari Fan-tól bocsánatot kérek, hogy ilyen off-ot leírtam, de nagyon felhúzott az eset.

Garva03
😄 Esõben jó lehetett 😄 Idegenvezetõvel, vagy csak gondoltatok egyet, netrõl letöltöttetek egy pár helyet, és hajrá 😄

Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.

céllal várost néztünk😊

Garva03
Nekem Prágában van egy kedves lány ismerõsöm 😄 Ott melózik 😄 ... Ti csak városnézõben voltatok, vagy céllal?

Egy csöves UT BMW Z3 😄 ELADÓ!!!
Egy Shelby Super Snake kék. ELADÓ!!!

Volt 44 modellem még ,de eladtam 😞

7 porsche--6 Lambo--3 Aston Martin ..Lotus--BMW V12 LM---Audi R8 LM--
BMW Z8---Shelby Gt500 E--stb...

De Most 118 db Ferrarim van:

67 db. 1:43-as a többi 1:18

Kyosho 1:18:

512 BB
512 BBi
512 TR
365 GTB Fehér Plain Body
365 GTB 1971
365 GT4 BB
575 GTC Matt
Testarossa
250 GTO 22#-es EZT KÖSZÖNÖM NEKED UTÓLAG!!!!!
365 1969
F40 LW
328 GTB

BBR

375 Plus 19#-es
512 BB LM

CMC:

250 GT SWB Competizione
250 GT SWB Berlinetta SÁRGA!!
250 TR 124# fekete
156 F.1 2#-es
500 F.2

Jön majd novemberben a Fiat 642 RN 2

GMP:

330 P4 Prototype fekete
312 P 2#

HW-ELITE:

333 SP
Fxx EVO
599 XX EVO 55#
246 GT DINO
250 Lusso
410 SA
550 MM

stb....

Dinoenzo gyûjteménye V2

Dinoenzo pakkot kapott

szombat helyett pénteken történt az eset, de szinte ez lényegtelen!

Sziasztok! Hétvégén Csehországban jártam, szombaton szakadó esõ Prágában...

3 nõvel voltam!😊 Beálltunk egy Grand Hotel elõterében. Vencel tér közelében jönnek mennek az autók, egyszer csak csattanás. Egy kis sötét furgon hátulról belement egy álló Ferrariba. Azt hittem rosszul leszek! Mondom, miért pont egy Ferrarit kell!!! A bosszantó az hogy csak hátulról láttam és nem tudtam megállapítani milyen Ferrari is volt. Azt láttam hogy hátul szimpla körlámpás. Kisebb Ferrari volt, újabb típus. Milyen lehetett? Vki tud segíteni?

Fiatal srác vezette a Ferrarit, "nyugodtan" kiszállt az autóból és agyonverte a furgonos tagot!!! Persze nem, de én lehet így tettem volna bakter!!!

Annyit láttam, hogy egy kisebb darab mûanyag szakadt le vmelyik autóról.
Rendõr jött, aztán mindenki ment, mialatt az esõ szakadt fáradhatatlanul...

Csak a hangja szar!
A kedvenc Porschem ,és még fehér is !!

Garva03
Amúgy igazad van abban, hogy aki ilyen autókat szeretne szervízelni az vegye a fáradtságot arra, hogy szakszervíz legyen!! És a gyár elismerje a munkáját, és végezhessen rendesen garanciális, és egyéb javításokat engedéllyel!

Azért az a fostalicska pár ágaskodó lovat megenne reggelire! 😊
Garva03
😄 A maszekot úgy értem hogy: Merci szalonban dolgozó egyén Otthoni vállalkozása 😄 /Szakszerû, hozzáértõ/...

Garva03
Az IKARUST tényleg ne szidjuk! Nézd meg mennyi megy még ma is az utakon minimális karbantartás melett!! És mennyi megy külföldön! Kicsit rozsdás, kicsit kopott, kicsit zörög, de megy... Nézd meg a volvókat... Azok 300.000 km után jobban zörögnek, csörögnek mint az ikarusok 1.300.000 után...

Ronon Dex
Eszem ágába se jutna maszekhoz vinni!!!!!

BMW FAN
Neked milyen autók vannak a gyûjteményedben?Kíváncsivá teszel😊)

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

Garva03
😄 Ez így van! De hidd el attól még van szervízkönyved! /Csak ahogy mondod elektronikus 😄/ Ezért mondtam, hogy kell a márkaszervíz, mert Õk tudnak komunikálni a gyárral, és vezetni a szervízeidet! Ezzel próbálják kicsit nehezíteni a maszekok dolgát...

Lunatic83
az ikarusz buszt se szidjuk, az is tudta honnan kell "lopni".. 😛

hiába, minden út Sant' Agata-ba / Lamborghini HQ/ vezet... 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Garva03
Hát ehhez annyit tudok hozzászólni, hogy a márka jellegzetességeihez nagyon óvatosan mernek csak hozzányúlni a tervezõk, hogy megmaradjon az arculat, és a vevõkör. Ez mindenhol így van legyen az Lambó Ferrari, Porsche, merci, Bmw, Audi, vagy VW, Peugeot... Mindenhol igyekeznek az ügyfeleket megtartani, és újakat becsábítani. a lambó egy "kis" cég, és nem teheti meg, hogy hirtelen kiad egy új hormájú gépet. Arra ott van a konszernen belûl az R8, Vagy a 911, vagy a VW egyes modelljei. Szóval Én maximálisan megértem miért ragaszkodnak a formához! Légellenállása jó, kinézetre szép, és van igény rá... Miért változtassanak radikálisan?! Felesleges!

Ronon Dex
Nekem nem adtak, és azt mondták 2008-óta egyik mercihez se adnak, minden elektronikusan történik!! Csak akkor nyúlnak hozzá a kocsihoz, ha elõzõleg a gyár jóváhagyta, és szigorúan csak azt csinálhatják meg amihez a gyár hozzájárul!!

Garva03
Már hogyne lenne! 😄 Épp volt bent egy motorcserés ML 260.000 Km-el. A szelep valamiért /vsz anyagfáradás/ beszakadt, és szétvert a hengerben majdnem mindent. A gyár azt mondta ok, ha megvoltak a szervízek kicseréli nagyrészt garanciában/ De szegény bácsika az elsõ 2 szervízt nem tudta igazolni pedig utánna az összest /Használtan vette/ így bukta a dolgot, és fizetõs a története...

Ez már nekem sokkkk!Sárga is, nagyon kocka.Ez ha nem tévedek......... egy Lada 2107 kombi 😄?????Ennél kockább & sárgább gép csak az IKARUSZ csuklós busz!!!!

Ronon Dex
nincs is szervizkönyv!😊

Garva03
Mi más lenne 😄 Jók azok a gépek 😄 Ha úgy van Érdemes lesz a következõnél kérni egy ajánlatot A Jp-nél is... Hátha mondanak valami megfontolandót. /Mondanám, hogy leszervízelem Neked, de ugye Kell a Pecsét a szervízkönyvbe! /

Mint említettem a Diablotól elismerem a Lambot,mivel gyûjtöttem én is.
Nem azt mondom,hogy ronda ,sõt szépek,de a forma kicsit uncsi,mert sablonos.Akkor úgy mondom,hogy most miért nem készítenek egy "Miurá" formát.
A Reventon szép,de még mindíg az az ÉK style.Azért mert egy kicsit más a lámpa kicsit más a szín, kötényt rakok rá nem változik meg a kocsi "alap" formavilága.Ezt a sablonos dolgot a Ferrari 599 --612 360-360 spyder 360 CS, F430 F430 spyder vonalon is észrevehetõ (nem szeretem)!De most itt a 458 ITALIA ,vagy a new California,vagy az FXX EVO.Szerintem a Diablo óta ugyan az a formavilág a Lambonál SAJNOS!
Nem nehéz egy ÉK formából egy jó kocsit tervezni.

Ja a hang?

A legszarabb hangja a Porsche gépeknek van,a szomszédomnak GT 3 RS gépe van (fostalicska),de egy jó kipufogó még egy Lada 1200-es ból is kihozza a maximumot 😄

De egy traktoros márkától elvárja az ember ,hogy kiváló hangon szóljon a Vácin,mert ez annyira Pesti style,hogy vakítani kell a proliknak a buszmegbe 😛

Ronon Dex
Kötelezõ.....

Garva03
Nekem volt szerencsém vezetni egy F430-at 😄 Hát jó gép, de hát a hangját nem élvezhettem... Egy amit Te mondasz, a másik pedig az Én esetemben az volt, hogy amikor odaléptem a mellettem ülõ egyén /Nevezzük egyszerûen Tulajnak 😄 / 4500 nál könyörtelenül belenyúlt, és elváltott, majd csúnyán nézett rám 😞 És közölte nincs padló gáz... De azért élmény volt 😄

Napot!

Nincs semmi hangjuk, mert mindegyik itteni Ferrari tulaj, csak komfort módra bírja fordítani a Manettinót...😄DDDDDD

Garva03
Amúgy mire adtad be? Kötelezõ szervíz ? Motorolaj, szûrõk? Váltóolajat kell már cserélni? / csak azért, mert az jó móka :d /

Garva03
Hát vannak még hiányosságok a gyûjteményemben. Konkrétan nincs CMC-m, de majd idõvel 😄 Egyelõre lassan törtetetek elõre 😄 Egyetem, meló, Tanfolyam, vállalkozás stb... Aztán majd lesz valahogy =Ha már lesz mibõl modelleket venni, akkor biztos bõvûl az érdeklõdési kör a régebbiekre is. Egyelõre elég nagy falat a 80 után is... 😄

BMW FAN
Kocka autóhoz,kocka dinnye😊))

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

Garva03
Jó, Kinek mi, bár tény, amikor beindítunk egy-egy nagy benzines gépet, az leírhatatlan 😄 E500,E500 Amg, SL500 , Cl 500 Lorinser, vagy az S600 huh, nah az igen 😄 Da a Meg van bent egy Gl 500 is, de ahhoz a rendszáma miatt nem mertem közel menni.. ( RU )

Lunatic83
fõleg japánban, ahol már a kocka dinnyéket szeretik... 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

BMW FAN
Szerintem ezzel is durván lehetne dinnyézni😊)

A CMC 1936 -os F.1-es fehér 1:18-as annnnyyyira szép.Remekmû !
Az SSKL 1931 fehér?

Az elsõ CMC-s élményem egy Merci 1924-es Targa Floro bordó volt.
Ekkor fogadtam meg,hogy kell egy CMC.Imádom a régi "küllõs" gépeket.
A MINICHAMPS 300 SEL 6.8 AMG 1:18-as is bejövõs.

A Merci C AMG,hát az valami iszonyat szép.A CLS ---SLR---SLS AMG kemény.

No a csöves BMW-t is említsem M3 coupe--- M3 gtr street & new M5--320i GR.5--BMW M1--BMW 3.5 CSL imsa---New BMW M6 oszt ennyi 😄

Ronon Dex
Az traktor!! Éljen a benzin motor!!!<#hehe>

Garva03
Huh, A "lila" E-t 😄 Az jó gép. A múltkor vittem haza egy E350 CDI 4 maticot a tulajának 😄 Hát mosolyogtam mint a kisanygyal, pedig lassan mentem, mert ugye felelõsség terhelt, és a 4 órás dugóban araszolni...

Ronon Dex
Sajátot.

Garva03
😞 Hát átcsábítalak A Jp-hez 😄 Mit vittél Oda /Ha nem titok/? Nálunk most él egy SL 280 😄 CSak amcsi kivitel...