Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crosspeetnek ment a kérdés!

Mi a véleményed errõl a színrõl ennél az R33-asnál?

KDavid850522
Látom! <#smile> Nem olyan rossz ez a fehér sem!

Vedd meg, oszt' majd veszel még mellé ezüstöt is, meg matt feketét is! <#taps>

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

Harly oldala nekem el van mentve, látom mindig mikor borul el, és özönlenek a modellek, de most józanság van nála is, meg higgadtság... XXXD
Mög érkezett a fehér is Eu-ba Fatter!!!
A változattosság kedvéért, a fehéret a Modelissimóról lehet rendelni, az ezüstöt pedig az MCW-rõl.. XXXD
Ennyire hiánycikk lenne..?
KDavid850522
Egyébként nekem is nagyon tetszik a gyûjteményed, meg mindenkié, fõleg a CMC Ferrari-k tetszenek, pedig nem vagyok odáig a Ferrari-kért, de azok tényleg szépek...nem is...GYÖNYÖRÛEK!!! <#worship> Van egy-kettõ Kyosho is ami tetszik, és nem tudom miért, de különös vonzalmat érzek a Bburago F40-ese iránt! (valószínü azért, mert kiskoromban egyik "pajtásomnak" volt egy 1:18-asa, és az én szüleim nem engedhették meg maguknak, hogy nekem is vásároljanak) <#vigyor0> Pedig van tõle 1000x gyártmányú F40-es is!

Sõt, én a Harly-ét is szívesen nézegetem, attól hogy nem dicsérem, még nagyon tetszik, és VW-t fõleg olyanokat mint neki vannak, nem minden bolt polcain lehet találni! <#worship>

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

Na b@sszus... lehet két modell lesz... <#vigyor3>
No de akkor ezüst, vagy fehér...
RONON!!!
Nincs saját képed róluk egyben??? Please and Thanks!

4en vagyunk eddig a Modelissimos rendelésre!

Töky 007
Én is rendelnék!!

KDavid850522
Hát, mittudomén', egy üveg Jéger után (mert ugye olyan "olcsó" hogy 1 üvegtõl többet sajnál venni az ember...), a házi is könnyebben csúszik! <#vigyor><#pias>

KDavid850522
Szerintem ez makett lehet, ha mégsem akkor Kyosho gyártja a 037-est! <#wink>

Ja, tényleg, nem láttuk egy ideje a Fõnököt... <#confused><#conf><#confused>
Garva03
Gabec! Ha még olvasod ide nézz!

Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.

Töltöm a képeket 😄

MOST....

Rendben 😄

mikeman
totálisan félreérted itt a dolgokat
téged a gyûjteményed miatt senki se bántott, sõt mindenki csak álmélkodott és nyálcsorgatott, de nem irigykedett senki vagy legalábbis nem úgy mint ahogy korábban írtad, hogy "ez ITT a baj" mintha te nem ITT élnél MAGYARORSZÁGON.
Én mindig utáltam ezt a dumát a kint dolgozoktól, fõleg akik pár hónapután már alig beszélni magyar
itt most nem feltétlen rád gondoltam
egyszóval a gyûjteményt tekintve mindenki csak gratulált
itt a hozzáállásoddal van/volt a baj
tudud mindenkinek a sajátja a legértékesebb, a legfontosabb, így nem illik fikázni
kicsit több empátiát, OK?
peace

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

Ok, de akkor ki lesz a megrendelõ???😊 Mind3-an csak csatlakozók vagyunk!😊

Ronon Dex
Én is csatlakoznék!!

Még 1-2 ember kellene és akkor már valóban olcsó lenne a posta!

Nem, Skywalker!!!😊

Holnap lesznek képek róluk. Amúgy Skyline-ok! Remélem nem baj!😊

Milyen NISSAN??? Rem nem Skyline... 😊
Nekem a Modelissimórol csak egy 1:43-as köllene...
Ha ez számít rendelésnek... 😉
Sziasztok!

Érdeklõdöm, hogy Modelissimo-s rendelés lesz-e mostanság? Szívesen csatlakoznék!

Amúgy ma én is pakkot kaptam. Megérkezett a 2. és 3. Nissan modellem.

A Modelissimoról a 4. lesz majd... de egyedül én ugyan nem rendelek!!!😊

Nem látok sehol Ferrari gyûjtit a vatyerkán... Hogy keressek rá..? 😄 😉
Nagyon szép FRENCH CAR gyûjteménye!

Na ez legalább követendõ példa az egyvonalon stílusosan gyûjtök "valamit" elv!!!!

A mindenbe belekapkodok csak legyen ebbõl--- meg abból is egy kicsi modellgyûjtési vonal nekem nem bejövõs (és ez az én véleményem)!

Nekem is volt ilyen korszakom (mivel nem lehetett Ferrari 1:18-ast kapni)!!!!

Lambo ---Porsche --Lotus--Aston Martin--BMW-- Merci ---Bugatti --Shelby --Ford-- Mustang-- Doge--stb...mindent mindennel 😊

És egy napon feltettem a kérdést:

Hogy akkor most mit is gyûjtök????

1:18-as modelleket!!!

A márka??

Nem is érdekes !!!

Tök király,meg durva a kidolgozottsága ennek a Maisto-nak & BUBU-nak ( 2001-2006-ig)

ELÉG VOLT!

A dedikált modellek milyen gépek?
A régi RÖNÓK-at szeretem.Hát még a Rallyt 😄

Garva03
Én itt nem arra hegyezem ki a dolgot, hanem az összesre... Mindenkinek más jön be... Nyilván mindenki luxus autóval járna, ha lehetne, és nem lennének ezek a márkák, de nem tehetik/jük meg...

hjajjj.... XXXD
micsoda pörgéssss... 😄
én ezzel ugyanígy vagyok, pláne most, hogy erõteljesen kacsintgatok egy 3.0 CSL, meg AA R35 GTR, meg jónéhány vas felé, amik nem FERRARIK! XD

igen, már megbeszéltük, a Ssang Yongok között is vannak, kifejezetten tetszetõs gépek! 😄

A Suzukit se bántani dinoenzo kollega, bármikor elfogadnék modellben egy új Sport Swiftet, persze 1/18-ban, sárgában...de ha lesz 1:43-as, lehet azt is megveszem...😄D

Garva03
Átestél a ló Túloldalára... Megint más márkákat fikázol! Ültél már/Vezettél ilyen autókat? És a konkurenciájukat?! Remélem reális áron kel el a gyûjteményed...

mikeman
nem akarom én már ezt a témát tovább vesézni, de minden szavaddal egyet értek, ezt kéne megérteni néhány embernek, te is az én emberem vagy :-))
nekem is van itt a forumon olyan modell vagy esetleg egész gyûjtemény ami nem tetszik, sose vennék olyat, de nem hogy nem fikázom, hanem még gratulációmat is kifejezem gazdájának, épp a te által leírt dolgok miatt, mert tudom a saját dolgaimból hogy mekkora örömet okozhat 1-1 modell beszerzése, birtoklása, ami lehet másnak gagyi vagy értéktelen

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

<#eljen>
Garva03
Amilyen a szerencsém Én lennék az az egy... Marad majd EU-n belül... DE most másra gyûjtök... Remélem nem fogom lekásni 😄

Magamnak gyûjtöm!

Nem ISTENÍTENI akarom magam,mert nagyon is tisztában vagyok a gyûjteményem értékével.
Nem akarom lenézni a Pistikét ,akinek van most jelenleg 2 db Maisto "valami" gépe!!!

Én is így kezdtem 😄

De a minõség ,és nem a mennyiség vonalát szeretném hirdetni,mivel kb 44 db modellem csak felesleges pénzkidobás volt (márkátol függetlenül)!!És ha már a vitrinben ott az a sok gép,hát valami értéke is legyen egy kicsi.A 44 db modellemet fejbõl megmondom mikor,és hol,kitöl miért vettem, mire gondoltam, mennyire sztár csúcs volt amikor megvettem.Nagyon rossz volt eladnom a gépeimet,még ha csak 3-4-5000 ft-ot is kaptam értük kb.Elméletben többet értek 😄

Ha újként bemegyek egy forumra ,egy 100 db-os csak Ferrari 1:18 & 1:43-as (nem 32 db fotó feltöltéssel köszöntem ) collezione-val,azért negatív vagy + dolgot vár az ember.Nem lecumizást vártam,hogy te aztán, de nagyon király vagy....Csak kérdéseket,beszélgetés kezdeményezéseket,valamit,BÁRMIT 😊

De ha más 1:18-as gyûjteményem lenne az tuti ,hogy elismerést nyert volna 😄

Megy a VATERÁRA most ez a ganyé Ferrari fostalicska gyûjteményem!Várom a liciteket....

1:18-as Szuzukit ,és Daewoot & Sangyooongot (nem Merci motor van benne????) fogok mostantól gyûjteni 😄

Garva03
😄 Hát igen, ez így igaz! Most egyelõre még mindig várok, hátha feltûnik egy "akciós" darab, vagy lehet beruházok egy másik "jobban" Áhított gépre... Majd az idõ eldönti 😄

Ronon Dex
Nem nagyon vámolnak...100-ból jó'ha egyet megfognak!!

Több modellt is vettem már EU-n kívülrõl, eddig (hál' istennek) egyszer sem kellett vámot fizetnem. Tapasztalatom szerint, ha rendes az eladó, meg tudod vele beszélni, hogy okosba' küldje. <#papakacsint>
Garva03
Köszönöm... Azért reméltem ennél olcsóbban hozzájutok, meg ha ezt elvámolják... Mondjuk ekzdek beletörõdni, hogy ez is egy 20 környéki modell már...

Talán Viktor (French car fan) nevében is beszélhetek: hasonló cipõben járunk, csak mi a francia gépeket (én elsõsorban a Renault-kat) gyûjtöm 1:18-ban. Ezek között is kiemelt helyen szerepelnek a versenygépek nálam. Mind az 1:1-es, mind az 1:18-as francia autók miatt sokszor kerülök szembe a hazai német/japánautó fanokkal, akik szinte egyáltalán nem ismerik a francia gépeket, de azért bõszen leszólják õket (mert azt hallották a szomszéd nagybácsijának a munkatársától, hogy...). Ez legyen az õ bajuk, én már belefásultam a magyarázkodásba, elvakult emberekkel amúgy is felesleges vitázni. A gyûjteményemet magamnak bõvítem, nagyon szép látvány nyújt a teljes sor. Egyedinek is mondható többek között mert több olyan modellem van, amibõl csak 500 db készült, de van olyan B csoportos rally gépem is, amit az "igazi" pilótája aláírt.
Szintén 😄

1992!!!BUBU Ferrari 456 GT volt az elsõ 1:18-as gépem.

Ronon Dex
Na végre!!

Azt hittem ,hogy én vagyok a Szomorú Szamuráj!
És a felmentõsereg kimenti dinoenzot 😄

Na ezért írok ide,mert itt információhoz jut mindenki ,minden márkáról.

EZ A VÉGSZÓ....

Garva03
Én az ezüst 190 2.0-ával vagyok így... Annó nem vettem emg. Most meg nincs sehol...

Nekem is van dilim,mert a kedvenc Ferrarim a 250 gt swb Berlinetta & 375 PLUS.Nehéz egy kicsit ,hogy ne lássam a gyûjteményemben a teljes sort,de jelenleg más egyéb fontos gépeket is szeretnék beszerezni.Ha meg sokat filózol,akkor meg : --Hw-Elite 458 Italiát bánom,hogy 20.000 ért nem vásároltam meg ,és most 130 ercsi!

De mindíg van alternatíva 1:18-as megoldás!!!

Fernando Alonso 458 fehér 😄

Garva03
És az S600, S320, S500 kombinásió duplikációnak számít? Vagy a Maisto féle 3db S merci /régi, "ráncfelvarrott", Playerz?

nem akarlak én meggyõzni.

http://ferrari18.blog.hu/

Nem duplikáció ,mivel módosítva lett az "alap gyári" (F40,vagy a 308 GTB,328 GTB,vagy GTS,na meg a QV spoiler...egyebek) Ferrari!
Spoiler,szárny, + kipufogó , gyári más felni stb.....
Na végre!!!
Értitek a mondanivalómat!!!!

Garva03
😄 Hát az most hosszú lenne... Amúgy semmi vérre menõ dolog nincs...

Garva03
Látod, ez megint egy jó kérdés! Számomra külön modell az S600, S320, És S500 -is... Más szerint nem... Tehát nem engem kell meggyûznöd...

Harly18
Igazából nem tudom mibõl indult ki ez a vita vagy mifene, de jó volt kicsit fröcsögni egyet XD

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/