Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vedd meg, oszt' majd veszel még mellé ezüstöt is, meg matt feketét is! <#taps>#taps>
Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/
A változattosság kedvéért, a fehéret a Modelissimóról lehet rendelni, az ezüstöt pedig az MCW-rõl.. XXXD
Ennyire hiánycikk lenne..?
Sõt, én a Harly-ét is szívesen nézegetem, attól hogy nem dicsérem, még nagyon tetszik, és VW-t fõleg olyanokat mint neki vannak, nem minden bolt polcain lehet találni! <#worship>#worship>
Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/
No de akkor ezüst, vagy fehér...
RONON!!!
Nincs saját képed róluk egyben??? Please and Thanks!

Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.
MOST....
téged a gyûjteményed miatt senki se bántott, sõt mindenki csak álmélkodott és nyálcsorgatott, de nem irigykedett senki vagy legalábbis nem úgy mint ahogy korábban írtad, hogy "ez ITT a baj" mintha te nem ITT élnél MAGYARORSZÁGON.
Én mindig utáltam ezt a dumát a kint dolgozoktól, fõleg akik pár hónapután már alig beszélni magyar
itt most nem feltétlen rád gondoltam
egyszóval a gyûjteményt tekintve mindenki csak gratulált
itt a hozzáállásoddal van/volt a baj
tudud mindenkinek a sajátja a legértékesebb, a legfontosabb, így nem illik fikázni
kicsit több empátiát, OK?
peace
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Nem, Skywalker!!!😊
Holnap lesznek képek róluk. Amúgy Skyline-ok! Remélem nem baj!😊
Ha ez számít rendelésnek... 😉
Érdeklõdöm, hogy Modelissimo-s rendelés lesz-e mostanság? Szívesen csatlakoznék!
Amúgy ma én is pakkot kaptam. Megérkezett a 2. és 3. Nissan modellem.
A Modelissimoról a 4. lesz majd... de egyedül én ugyan nem rendelek!!!😊
Na ez legalább követendõ példa az egyvonalon stílusosan gyûjtök "valamit" elv!!!!
A mindenbe belekapkodok csak legyen ebbõl--- meg abból is egy kicsi modellgyûjtési vonal nekem nem bejövõs (és ez az én véleményem)!
Nekem is volt ilyen korszakom (mivel nem lehetett Ferrari 1:18-ast kapni)!!!!
Lambo ---Porsche --Lotus--Aston Martin--BMW-- Merci ---Bugatti --Shelby --Ford-- Mustang-- Doge--stb...mindent mindennel 😊
És egy napon feltettem a kérdést:
Hogy akkor most mit is gyûjtök????
1:18-as modelleket!!!
A márka??
Nem is érdekes !!!
Tök király,meg durva a kidolgozottsága ennek a Maisto-nak & BUBU-nak ( 2001-2006-ig)
ELÉG VOLT!
A dedikált modellek milyen gépek?
A régi RÖNÓK-at szeretem.Hát még a Rallyt 😄
micsoda pörgéssss... 😄
A Suzukit se bántani dinoenzo kollega, bármikor elfogadnék modellben egy új Sport Swiftet, persze 1/18-ban, sárgában...de ha lesz 1:43-as, lehet azt is megveszem...😄D
nekem is van itt a forumon olyan modell vagy esetleg egész gyûjtemény ami nem tetszik, sose vennék olyat, de nem hogy nem fikázom, hanem még gratulációmat is kifejezem gazdájának, épp a te által leírt dolgok miatt, mert tudom a saját dolgaimból hogy mekkora örömet okozhat 1-1 modell beszerzése, birtoklása, ami lehet másnak gagyi vagy értéktelen
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Nem ISTENÍTENI akarom magam,mert nagyon is tisztában vagyok a gyûjteményem értékével.
Nem akarom lenézni a Pistikét ,akinek van most jelenleg 2 db Maisto "valami" gépe!!!
Én is így kezdtem 😄
De a minõség ,és nem a mennyiség vonalát szeretném hirdetni,mivel kb 44 db modellem csak felesleges pénzkidobás volt (márkátol függetlenül)!!És ha már a vitrinben ott az a sok gép,hát valami értéke is legyen egy kicsi.A 44 db modellemet fejbõl megmondom mikor,és hol,kitöl miért vettem, mire gondoltam, mennyire sztár csúcs volt amikor megvettem.Nagyon rossz volt eladnom a gépeimet,még ha csak 3-4-5000 ft-ot is kaptam értük kb.Elméletben többet értek 😄
Ha újként bemegyek egy forumra ,egy 100 db-os csak Ferrari 1:18 & 1:43-as (nem 32 db fotó feltöltéssel köszöntem ) collezione-val,azért negatív vagy + dolgot vár az ember.Nem lecumizást vártam,hogy te aztán, de nagyon király vagy....Csak kérdéseket,beszélgetés kezdeményezéseket,valamit,BÁRMIT 😊
De ha más 1:18-as gyûjteményem lenne az tuti ,hogy elismerést nyert volna 😄
Megy a VATERÁRA most ez a ganyé Ferrari fostalicska gyûjteményem!Várom a liciteket....
1:18-as Szuzukit ,és Daewoot & Sangyooongot (nem Merci motor van benne????) fogok mostantól gyûjteni 😄
1992!!!BUBU Ferrari 456 GT volt az elsõ 1:18-as gépem.
Azt hittem ,hogy én vagyok a Szomorú Szamuráj!
És a felmentõsereg kimenti dinoenzot 😄
Na ezért írok ide,mert itt információhoz jut mindenki ,minden márkáról.
EZ A VÉGSZÓ....
De mindíg van alternatíva 1:18-as megoldás!!!
Fernando Alonso 458 fehér 😄
http://ferrari18.blog.hu/
Spoiler,szárny, + kipufogó , gyári más felni stb.....
Na végre!!!
Értitek a mondanivalómat!!!!