Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikeman
brutálisan anális <#nevetes1>

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

mikeman
nekem ebbe a színkombóba is bõven jó lenne
már érik az elhatározás egy Corvette sorozatról
csak adnák már ki a C4-et is

szerintem is!😊

ez a szebb, szerintem..
csak nehogy tripper legyen a végén.. XXXD

ez is szép lesz, sõt nagyon szép!

persze tudom, a fehér, piros belsõs lesz a legszebb!😊

KDavid850522
Ja-ja, nekem is az áll közelebb a szívemhez, már csak azért is mert részletesebben ki van dolgozva. <#smile>

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

szóval az a Dell-es jöhet!
Gondolom már dobod is postára... 😄
Mehet az Impreza visszfuvarba..? 😊))
KDavid850522
Duplikáció lépett fel, de még akár triplikáció is kialakulhat! <#vigyor>

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

szépek ezek az AA Bömcsik, eccer be kéne válaljak egyet, ami ott hátul árválkodik szingliben, nekem az köll.. 😉
te kis duplikált... 😄DD
igen, én is észrevettem hogy most már tesznek fel emberibb méretû fotót is... 😊
Ideje volt már.
KDavid850522

az eredeti szebb, szerintem is, de egy kicsit lehetne a polír perembõl átválalni belõle...
No de ez nem óhaj-sóhaj, ilyen volt az eredeti Nismo, és ilyen lesz az AA Nismo is! 😊
mikeman
hát nem gyönyörû??

jó hogy megértették az AA-nál hogy a méregdrága modelljeiket tisztességes méretû képekkel rakják fel a honlapra

mikeman
kösz
gyors voltál

120€+posta, ami 7€

szerintem is jobb az eredeti!

mikeman
az ezüstöt nem találom az MCW-n
mennyiért kínálják?

mikeman
hát nem is tudom, de szerintem a gyári felninél nem kell jobb
kár volt hozzányúlni
szerintem

Valaki nem bírt magával.... 😊

Ha elõzõ rendelésekbõli "üzlettársaim" egyike rendel, vagy ha innen számomra közismert ember rendeli, természetesen elõre fizetem, nem kell beruházni feleslegesen miattam! Na, gyerünk már! Gyorsan mindenkinek el kell szórni egy kis pénzt..! 😄
Nem inkább MCW rendelést akartok..? Ott van ezüst ilyen sz@r is...
Rájöttem hogy hiába vad a fekete felni (a fehéren meg aztán fõként), sokat dob a dekor az ezüstön, ráadásul mivelhogy fényes, nem nyeli el a fényt, így jobban látszódnak az autó igazi vonalai... 😞
Szóval inkább MCW, esetleg..? <#confused><#vigyor3><#nevetes1>

No igen vannak olyan vágyak, hogy lottónyeremény kellene némelyik megvalósításához...
Nem úgy mint hogy Ronon prezentálja nekem az R33-as Nismo fotókat!!!!!
😉
ráadásul lesznek utcai R33-asok ill R35-ösök fekete felnivel is... 😉
muszáj a mértékletesség!

NISSAN SKYLINE GT-R (R33) L.M. LIMITED (CHAMPION BLUE)(LIMITED EDITION OF 2,000 PCS WORLDWIDE) 4. Quartal

Bajnok kék? Ilyen színrõl még nem is hallottam!

Egy kis off: 458 Spider hivatalos bemutató, a videók között a másodikat különösen érdemes megnézni! 😄DD

Én sem bírnám ki az egy márka gyûjtést... 😊
De igyekszem korlátozni magam, anyagi megfontolásból. Pedig tudnék válogatni... 😞
KDavid850522
Az tuti! <#vigyor>

No igen, azt hinnénk hogy Zoli jó, Zoli óccó, aztán meg kicsit nem figyelünk oda, máris benne vagyunk a pók hálójába ragadva.. XXXD
Oszt máris több a fényképezni való...! 😄DD
én is úgy érzem, de vmi hihetetlenül szépek és egyediek.

Soha, mondom soha nem gondoltam volna, hogy valaha Nissan felé fog húzni a szívem. Ez van, és így van jól! Szerintem sokféle márkát érdemes megszeretni. Ahogy egyre jobban megismersz egy márkát, annál jobban beleszerelmesedsz.😊 Beteges, viszont csodálatos!😊

KDavid850522
Én meg csak azért vettem kettõt, mert az egyikre Zoli hasonlóan baráti árat szabott, mint a Te 350Z Nismo-ra! Szóval Ócón puszka por, szelyem! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

No igen... XXXD

Jól kinéz ez az autó a ilyen háttérrel bakker. Ügyes ez a modelcarworld.😊

megfertõzõdtünk ezekkel a Japó-verdákkal... 😉
Nekem is csak a Corradóból van kettõ, illetve a Norev Turbókból volt több..
A Coriból csak anyagi megfontolás vezérelt, mert láttam hogy ritka modellbõl mint pl 23-as Merga, majd dupláját éri egy idõ után.. A Cori meg aztán végképp csak 2 színben jött ki, ellenben a 23-assal, asszem abból 4 szín is volt..
képeken csak a metál ezüstben láttam plüsst. Vmiért a mattba nem raktak. Lehet az eredeti autóban sem volt 1969-ben. De ezt csak vmi Nissan szakértõ tudja, én sajnos kezdõ vagyok még Nissanból.

hideg!!!😊

NISSAN SKYLINE GT-R 1ST GENERATION (KPGC10) 1969 (RED

Ronon azt állítja, hogy van a piroskájába plüsskárpit. Na megnézném én azt!😊 Mert az enyémbe nincs.

NISSAN SKYLINE HARDTOP 2000 TURBO INTERCOOLER RS-X (DR30) (WHITE) 1984

KDavid850522
Én úgy tudom hogy azoknak a kerékdõlése és a hasmagassága is állítható! A matchboxshop.hu-n is lehet kapni, ajánlotta is a tulaj! <#eljen>

Duplikációra figyelj oda!!! <#vigyor> Egyébként én se vagyok híve azonos modellek több féle rajtszámmal, vagy színnel, bár a 320i-bõl nekem is kettõ van, sõtt az Si-bõl is elfogadnék egy Andy-s verziót! <#nyes>

amúgy tetszenek nekem is a Nismo Skyline-ok is, de mindent nem lehet!

áhhháááá!
Tehát piros AA R35, vagy az elsõ generációs fehérben..?
😄DD
Ja, még jó hogy!!! Milyen unalmas lenne még a gyûjtés is nemcsak az élet!😊

Hát, eláruljam?😊

egy piros és egy fehér Skyline. túl hosszú neve van mind2-nek, ezért azt most nem bírom leírni.😊

ja, most már van az MCW-n is... onnan nem akar valaki R..?
Óccsóbb a post... <#vigyor3>
Még jó hogy nem vagyunk egyformák... <#nevetes1>
Amúgy a Nismo is utcai.. csak sportos utcai! 😊
Milyen Nissanod jött??? <#vigyor3>
nekem is tetszik, én meg örülök, hogy utcai!😊

végre rendes szín... Tetszik, kár hogy nem Nismo.. 😞
No persze, csak az a baj, hogy... áá nem kell nekem duplikációóó... 😄DD
Tudtad hogy a múltkor általad belinkelt kék Bilstein feliratú 996 Turbo porsche gyártója (Hot Works) gyárt 1:24-es tunning Silviát is??? Nem is egy színben, és szerintem még ugyan szépeket!!!
Zoli jóvoltából egy HotWorks Nismo Fairlady Impul Z Calsonic JGTC-t vásároltam (le akart beszélni, mert csak 1:24-es, de nem sikerült, ugyanis a nappaliban vannak a kényesebb 18-asok, a hálóban viszont néhány kedvenc 1:24-1:43...😊)
Már csak érte kell menjek persze.