Vírusirtók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helyesen álmodtad!
Nálam csak egy fél órát birta az ESET, sajnos le kellett töröljem, pedig nagyon keveset használ és gyors a gép, de még nem láttam javulást benne.
Ez cumi 😄

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Narxis
<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Mint ahogy sok ezerezerezer dolognál...legyen az a te egyik kedvenc éjszakai plüssállatkád ami szakadt, vagy a cumid ami elszakadt...szokásos napi problémák a mai világban.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lck
Köszönöm, Köszönöm !!! - tuttam hogy eccer elismerik a munkásságomat.

Ez a zenok állítólag bitdefender motort használ, megyek ghostolni aztán felrakom.
Narxis
Nem baj, holnap már találnak újabbat.

Doomista
Ez a gyerek nagy NOD-os ám...😄

lck...barátom,
elvtársam,
magyar társam,
szülõhazám társa.

Felrakhatod, de az eszedet ismerve nem fogsz vele bekapni ugyan úgy semmit, ha csak nem direkt.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
"rövid idõn belül reagáltak a dologra, és állítólag le is zárták a biztonsági rést."

Tárgytalan már. Nincs mit mondani.

lck
Hát igen - mindent csak nodot ne !
Most ezzel szemezgetek. lehet felrakom.
Valaki próbálta már ???
Narxis

Narxis
<#eljen>

Doomista

Narxis
épp nem 😄

Doomista
Távozz Sátán!!!

Doomista
haha, épp pont te vagy itt a nod sátán.

Narxis
Távozz Sátán!!! Még a végén a nodfóbiád is fertõzõ lesz... 😄DD

lck
Látom hatással vagyok a kedves topoictársakra. 😊
Doomista
Mondom...álmodtam, és én se értem teljes mértékben...nem is reggel 5 órakor felkelve találtam ki ezt a baromságot...😄 Csak hát fura volt...de amúgy mindig is gondolkodtam arról, hogy kipróbáljam az AVG-t.<#pias>

Narxis
Ez egy égi jel arra vonatkozóan, hogy mit kellene feltenned Avira helyett.

Ezt én sem értem, hogy hogyan lehet alig 5 perc alatt eldönteni, hogy jó vagy nem jó az a szoftver. Még bekonfigurálni sem lehet ennyi idõ alatt.

Miért uninstalláltad az ESS-t? Nem jött be vagy mi?
Szerintem jobb mint az AVG. (RAP tesztek szerint is(

Doomista
Bakker mit álmodtam....felraktam a ESS-t 5 percre, aztán uninstaláltam és az avg telepítõjét kezdtem el szedni, ennyi. <#nevetes2><#nevetes2>

gergely1991
LOL

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
<#ticking><#ticking>

Doomista
Visszarakom én oda, ahova való az a szõrös!

Tedd vissza te a Pandát, jó helyre szoktad helyezni, úgy mint a múltkor, de aztán nem kell csodálkozni, ha egy szép nap becsengetnek Pandáék.<#nevetes2>
gergely1991
Amúgy meg ha átgondolnád:
Felteszel egy jobb védelemmel ellátott AV-t de az lassítsa a rendszert így felteszel egy gyengébbet beállítasz neki minden maxra és még így se fagyasztja le a win-t de kevesebb védelmet ad,ha jobb minõségûnél alacsonyabbra teszed a heurisztikát kevesebbet fal de nem igazán véd.Így aztán kb ugyan olyan védettséget érné el mint az gyengébb védelemmel ellátottnál...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Pandát miért vetted ki belõle? 😄

Attól függ ki mire használja az internetet.
Ha semmi extra nem kell, akkor mehet az ingyenes antivírus is:
Avira free, ez lenne a legjobb az ingyenesek közül.
azért a lenti képb alapján lehet választani antivírust:

Doomista!
Gondolom a Kingsoft Standard verziót fogod használni, miután lejár az APSS kulcs.<#pias><#wave>
gergely1991
meg a false-eket<#crazya>

Elég neki a közepes is

Doomista
Az még nem biztos, hogy ha egy antivírust használsz, abból is pl. a minõségibb fajtát, nem kapsz be vírust. Ez is egy probléma a sok közül, a felhasználó elvárja, hogy az antivírus megvédje mindentõl (vírusoktól és egyéb kártékony dolgoktól). Védeni védeni fog, megbízható is lesz, de az emberi észhez nem fog tudni alkalmazkodni teljes mértékben!

Doomista
Azért kérdeztem, ha-ha! :-) <#pias><#pias>

R3TR0
Hát én arra használnám hogy ne kapjak virust ennyi

Tüzfal nem kell nekem mg semmi extra se

Csak állandó védelem legyen ami tényleg véd

És megbizható legyen

Azt ha úgy állítod be (a heurisztikára gondolok), akkor csökkented a védelmet.

Narxis: inkább akkor a ThinkPoint
A legnehezebb kérdést tetted fel!
Most attól függ ki mire használja.
Narxis
Nothing.<#ticking>

gergely1991
1."jól haladnak adatbázisszinten"
2.Valóidejûnél a heurisztikát alacsonyabbra állítani,kb 10-20 mb-nál nagyobb fájlok ellenõrzését mellõzni(kézzel ellenõrizni indítás elõtt),tömörített állományok ellenõrzését kikapcsolni és egybõl javulhat a teljesítmény😊
3.A kézi ellenõrzésnél pedig lehet magasabb heurisztika is...

Doomista
És mi a legjobb választás antivírusok terén? 😄

Nagyon jó a detektálása, nem fogja a gépet és nagyon kevés memóriát használ.
Legjobb választás a Vipre Antivírus Premium a Vipre termékek közül.
Doomista
Az is jó...

R3TR0
És a Vipre?

Vipre Antivirus+Antispyware

Az milyen?

Doomista
Problem?

Narxis
<#sniffles>

Nekem elég jonak tünt, igaz és BitDefender Internet Security használtam.
Ha van memória bõven és jó processzor, akkor nincs gond.
Probáld meg, aztán meglátod.
Doomista
Jó antivírus az is.

Narxis
Próbáld ki a trialt.

R3TR0
Hello!

Bitdefender Antivirus 2011 milyen?

Valaki ismeri,használja?

Mert kaptam most egy 1éves kódot aztan nem tom hasnzáljam e

Kaspersky nagyon alaposan átnézi föleg az *.exe fájlokat, ami eléggé lassitja a gépet, de memoriában keveset használ (KIS 2011).