1807
Melyik a legjobb vírusirtó, és miért?
-
izb #365 Használj Avastot.
Ingyenes és király.
Nortont felejtsd el.Gány. -
sirdond #364 ok, köszönöm az eddigi segítségeket, de nincs még vki aki tudna véleményt mondani a lenti vírusírtokról? -
#363 De nem akarlak rábeszélni.
A listádból a Nod32-t ajánlom,
meghát ott a
Virus Bulletin
-
#362 "hogy vírusirtóért tartjuk-e a gépet ?"
azért nem csak egy vírusírtó.
ugye?
nekem bevált. igaz szereti a memóriát, de hányszor láttatok itt engem vírus, vagy más szeméttel küzdeni?
A biztonságos nethez legalább ennyiféle progi kell, mint amiket ez is tartalmaz.
6 féle. Ha ez mind külön program akkor lehet számolni a memóriát, és ugye az is jó lenne ha "szeretnék" egymást... -
sirdond #361 ezzel meg is válaszoltad kérdésem :D
tehát továbbra is #353 -
sirdond #360 akkor mennyi memóriát foglal?
mert sajna én csak 256-tal szerénykedek :( -
#359 A válasz diplomatikus, csak az a kédés hogy vírusirtóért tartjuk-e a gépet ? -
#358 A szolgáltatásaihoz képest...a legjobb
nem eszik gépet :) -
#357 A tűzfal része az elmegy, de vírusírtónak jobb a nod32, spyware ellen pedig a Microsoft Antispy.
-
#356 Ez nem megeszi, hanem megzabálja.:) -
sirdond #355 és ez mennyire eszi meg a gépet? -
#354 Symantec Norton Internet Security™ 2005 AntiSpyware Edition
:) mert ez jó
-
sirdond #353 hi szerintetek melyik legyen?
nod32
pc cillin 2005
bitdefender
avg
vélemények? melyik köti le legkevésbé a gépet? gyorsan ellenőriznek? melyik milyen hatásos?
előre is kösz -
izb #352 Mi a neve a víruskának?? -
#351 hát mai frissítés volt rajta szóval ... -
izb #350 Nem árt frissíteni... -
#349 hát nem tudom szerintem nagyon is jó a panda, csak kicsit leterheli a gépet. -
#348 bitdefender, de az se az igazi mert az ingyenesben nincs folyamatos védelem, a kasperskyhez meg nem találok jó key-t mert ami van arra azt írja, hogy banlistán van, maradna a NAV de hát az meg annyira leeszi a gépet, hogy eszméletlen -
#347 És melyik irtóval szedted le ? -
#346 A Pandát felejtsd el az elég gyenge progi.... neked is a NOD32-t ajánlom kis gépigény, gyors, hatékony!! mi más kell még?? -
#345 Ajánlatom a NOD32... de ha rám hallgatsz nem költesz rá egy fillért sem... Egyébként a magyar NOD32 12 rugó de ha diák vagy akkor csak 6000 Ft... 1 év frissítéssel... tehát az ár/érték arány egyértelműen a legjobb! -
#344 na az avast nállam lejáratta magát, egy 2003-as vírust nem tud leírtani -
#343 Panda Platinum Internet Security 2005-ről mi a véleményetek ? -
barna94 #342 milyen virusirtót vegyek 10000 rugóból
Előre is köszi -
#341 hm
lehet majd legközelebbi winreinstallnál kipróbálom ;)
mostmár nem szenvedek vele, be van lőve pöpecül a NOD32 és az Outpost :) -
#340 akkor próbáld ki, nem nagy az erőforrás igénye, gyakran frissiti magát, virusadatbázisa nagyon nagy
ez virusirtó + spyszűrő + tűzfal is egyben -
#339 Esetleg megoszthatnád velünk a tapasztalataidat. Engem legfőképpen az erőforrás igénye érdekelne. Ugyanis nekem mindig ilyen jellegű problémám van a háttérben futó programokkal (tűzfal, vírusirtó...),hogy nagy az erőforrásigényük. -
#338 én most végeztem el a tesztet BitDefender 8 Professional Plus-szal. Az összes port láthatatlan volt, kivéve egyet, ami válaszolt, de zárt volt. -
#337 hm,ne haragudj, odáig már nem terjedt az agykapacitásom :D
matuskáról származik a cumó, de meg nem mondom már melyik topikban akadtam rája...hiába keresem, nem találom :/
sry -
#336 Veletlenul se oszd meg velunk! -
#335 én találtam egy olyan patchet ami egy rakás szervert ad még plusszban nod32-be és automatikusan frissít, nem kell állítgatni semmit :)
NOD32 a best sztem :) -
#334 NOD-dal nem tudsz mást csinálni. Update-kor leellenőrzi a szerver, aztán hali ( nem hülyék) . Valahol egyszer találtam egy olyat hogy valami román vagy ukrán ? warez tükürszerverről is lehetett frissíteni és úgy nem járt le ( a beállításokban meg lehwetett adni a forrást). Működött is úgy nekem. Csak valahogy ezekben a forrásokban hosszútávon nem bíztam, azért szedtem le. -
#333 Minden hónapban letöltöd a telepítőt és újrainstallálod, akkor "nem szaródik el"..
Szerintem az a pár perc amit rá kell szánnod havonta, egyátálán nem nagy fáradság.. A krekkelést nem ajánlom mert az ugyis csak az angol verzónál működne... -
#332 Jo hallani, hogy valaki hallgatott ram :) Bar azota levettem a bitdefendert, valamiert meghulyult es a tuzfal mindig rakerdezett a progira, hiaba xeltem be, hogy a kesobbiekben is hagyja kimenni.
Jo a nod is, csak mindig elhullik 30 nap utan. -
#331 [oLe] !
Ne higgy senkinek. Te csak tudhatod : Bitdefender !! (reg.2035-ig )
Javaslatodra használom lassan már egy éve és JÓÓÓ.
-
#330 Hasznal valaki ugy nod32-t, hogy nem szarodik el 30 nap utan?
Nekem hiaba a patcher, hiaba a frissitesi utvonal atiras, 30 nap utan mindig beszarik.
Valakinek otlete? -
balcsi70 #329 Jó.Kösszi ,csak ez nem cd-n volt.Na mindegy,letöröltem felraktam a 2004-est,az nem kér semmit. -
#328 a CD-re rá van nyomtatva a kulcs... -
balcsi70 #327 Hali.Na felraktam a NIS 2005-t nagyon fasza egy a baj hogy termékkulcsot kéne szerezni.Van valami ötleted? Kösszike. -
balcsi70 #326 Jol van na.Remélem most nem haragudtál meg.Én csak azt tudom hogy kicsikét gyengécske.