Vírusirtók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
Trojan Adware Gator vírushoz milyen vírusírtó kell?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Maffya
Az outpost firewall 2.1.292.3816 (307)-hoz tudtok egy müködö törést?

lck
A Solo-t innen lehet letölteni:
http://www.srnmicro.com/
A külleme elég szerény, bár attól még lehet jó.
[HUN]PAStheLoD
ugye ez egy ilyen email archívum ..
van 1 hosszú meg 1 rövid email..

a hosszú elmondja hogy beszopta azt a Valla vírust pedig neki fenn volt az AVG ami jelezte is de restartolt a gépe aztán nem tud belépni sehogy mert belép Rgazdaként és kidobja vissza a log on screenre a win... nemtudja mit tegyen...

erre javasolják a Solo-t

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Matthewpamer
ezt most még1szer légyszi,mert nem értettem

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
kiírtottam a soloval mindegyiket.

[HUN]PAStheLoD
ja és a Solo ról azt írták hogy írtásban sikeresebb mint a többi..

[HUN]PAStheLoD
rossz a telepítõ file ..

[HUN]PAStheLoD
elkapta azta a valla vírust ami meg szinte kizárta a rendszerébõl .. sehogy nem tudja leszedni AVG-t használ(t) ami jelezte is de hát 😞 a másik Solo Antivirust javasolt neki hátha segít mer az jó

Matthewpamer
ezt olvassa elvalaki,és mondja meg hogy mit jelent thx

Matthewpamer
foggalmam nics,de találtam a gépen 😊
ez mi?nem rakja fel a kodeket:

Maffya
Honnan töltötted le a solo antivirust? Én nem ismerem de utána néznék,

Matthewpamer
elindítottam a Solo Antivirust,és egy csomó vírusos fájlt talált,underground exéje is az volt.167 vírusos fájlt talált,és minegyiknek a neve(mármint a vírus neve)win32/valla.2048
mit szóltok?

rushman
nem jobb, valójában mindkettõ ugyanazon módszerrel keres, több-kevesebb hatékonysággal, enni erõvel a BulletproofSoft programját, vagy a webroot spysweeperjét is lehetne ajánlani, mind egy kaptafa

rushman
Az axtiveX drvive-by download vezérlõkkel sem a tûzfal, sem az ad-aware nem tud semmit sem csinálni. A paraziták kb 60%-a pedig ilyen módszerrel települ a gépre!
Az egyetlen módszer (IE), amivel ezt 100%-osan meg lehet akadályozni pedig felettébb idegesítõ: minden activeX vezérlõ futtatásakor megjelenik egy párbeszédablak, mely felajánlja az engedélyezés lehetõségét. De ez egy átlagos oldalnál kb tízszer történik!
tehát teljes biztonság nincs, egyébként az ad-aware elég sokat hibázik, nálam többször is kamuból figyelmeztetett, pl el akarta távolítani egy-két általam létrehozott parancsikont, mert lop.com parazitának vélte

Maffya
#31 -en bevan kettö is linkelve mindkettö jó és magyar.

Matthewpamer
valaki mondjon egy címet ahonnét lelehet tölteni egy jó vírusírtot!

Maffya
Az Avast! is szerintem nagyon jó! Majdhogynem megkérdöjelezem még lehet jobb a NOD32-nél.A SpyBot Search & Destroy-t hol lehet letölteni? Jobb mint az Adaware?

[HUN]PAStheLoD
ismerem a fajtáját már tanulmányoztam .. ;> ugyes kis VBscript de az a lényeg hogy Spybotba rányomsz 1 gombra és utána nem is tudnak bejönni ha fut ha nem :]

Frank99
sztem nem is kell.

néhány naponta elindítom, és kupucolja a szutykot.

a tûzfal úgyis megfogja, ami durvább.
a napokban nem volt ekapcsolva a tûzfal, fogtam valami Startpage CC nevû spyware-t, de annyira butácska szegény, hogy a regsrv-be belaírt, az XP meg rögtön az induláskor szólt, hogy valami hiba van.
Rögtön víruskeresõ+adadware, és megtalálta.

valami szutyok xxx oldalon jártam asszem...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

[HUN]PAStheLoD
azt is használtam de nem találtam benne ilyen Immunitást biztosító kacatot

Frank99
Lavasoft Adaware

www.lavasoft.de

[HUN]PAStheLoD
mégvalami .. spy-ware ellen mit használtok? Én általában a SpyBot Search & Destroy-t .. van benne ilyen immunize .. szvsz ez a leghasznosabb

[HUN]PAStheLoD
ez a beszéd !
az ESET NOD32 szerintem is nagyon hatásos.. kicsit butuskának néz ki de nagyon jó ...
az Outpost Pro 2.1 (a legújabb) meg már tényleg profi tûzfal

Maffya
Én ezt a kettö virusirtót ajánlom szerintem a mostaniak közül a legjobbak:AVAST !NOD 32magyarul tud mindkettö!!!!
Tüzfalnak hozzájuk nagyon jó az OUTPOST.VIRUS

Matthewpamer
azt írta ki,hogy nem talált vírust.csak akkor jön be,amikor kikapcsolom a tûzfalat,ha bevan,akkor nem jön.

rushman
nem elég kiírtani a blastert, hanem kell egy windowsfrissítést is csinálni! ellenkezõ esetben ismét vissza fog térni

Rigley

Ez talán segít.

dddstudio.tk

Matthewpamer
multkor kiírtottam ezt a köcsög blaster férget,de most megint itt van,és nem megy el!
milyen vírusírtó kell hozzá?

rushman
Nálam sem terem babér a vírusnak, pedig nem használok vírusírtót. A vásárlást drágállom, a rövid licensz miatt, a kalózpéldányoknál meg szarakodik a LiveUpdate. (meg utállom, ha lassan indul a Pc)

rushman
Nálam is kimaradt a blaszter. (Mondjuk 98Se-m van)

NAV, egyértelmûen.
Cégnél ez a mcmajomság van, és simán elterjedt csomószor virus a hálózaton...
Itthon meg nemigen láttam még virust, még a blaster is kimaradt, pedig körülöttem szinte mindenki bekapta...
Frank99
annak megmondom, hogy mit csináljon ha talál még egyet, Delete, karantén stb.

Frank99
hogy nagyon fogja a gépet, mindig felugrál, ha mondjuk a levelekben vírust talál, és egy napi 40-50 vírusos levélnél ez már idegesítõ....

AVP a legjobb...

RelakSfromhome
Friss adatbázissal melyik a jobb? A Symantec NAV, vagy a McAfee?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

A balhé az, hogy a CD-s DAT fájlok eléggé elavultak 😞.

Norton anti: ha nins frissítése, plusz a fájlban keresés eléggé béna.
Bradock
Amennyiben az új vírus elhalassza a "saját aktivizálását" a következõ DAT CD megjelenéséig, akkor biztosan igazad van.
Egyébként mi a gyengéje a Norton Anti -nak?
ok, rendben...én liveupdate-en az update-et mint gyûjtõfogalmat értettem...
egyébként egy cd-rõl felrakni a frissítést, vagy netrõl tölteni, szerintem nagyjából mindegy.
Just a girl: más vírusírtóhoz tán elég a hazai CD-ken meglévõ DAT frissítés. A Norton esetében ez nudli, hogy úgy teljesítsen mint a többiek: "muszály" futtatni a Live Update-t 😊. Nah, erre gondoltam 😉.
Gab, szerinted más vírusírtónak LiveUpdate nélkül is van értelme? Érdekes...
IMYke2.0.0.0
Csá!
Olvass néha más fórum topicot is!
Íme, június 01.-én (15:32) írtam ezt a "Programok beszerzése" topicban:

http://www.megazip.com/fast/edu3.htm

McAfee VirusScan 5.15 Retail * http://servisco.net/m_page_3.htm és

http://toptools.serwis.pl/m.htm

McAfee VirusScan 3.1.6 • McAfee VirusScan 4.02

McAfee VirusScan 4.02 • McAfee VirusScan 4.03

http://crackz.wd1.net/m.htm

McAfee VirusScan 5.12 Retail • McAfee VirusScan
5.15 Retail •

McAfee VirusScan v.5.11 Retail • McAfee VirusScan
v5.16 RETAIL

http://crackz.wd1.net/m_old.htm

McAfee VirusScan All Versions • McAfee VirusScan
v4.03 • McAfee VirusScan v4.x.x
Trial

http://210.59.145.203/crackftp/TNT/website/database/crk_m.htm

McAfee VirusScan v4.02 Reg • McAfee VirusScan
v4.03 Reg

McAfee VirusScan v5.11 Retail • McAfee VirusScan
v5.12 Retail

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hello! Segítségre lenne szükségem. Mi a fene okozhatja, hogy a gépben az amúgy jóképû belsõ modem bekapcsolás után egyfolytában tárcsáz, majd bont de szünet nélkül ám, és nagyon sunyin
Rég voltam itt, de úgy látom nem árt, hogy jöttem 😛.

Tomcat: az InoculateIT megszûnt, amúgy meg nem profi.

jag: a Norton Antivirusnak csak akkor van értelmes - akkor sem túl jó -, ha egyfolytában megy a Live Update.

Itt van kéz link, talán segítségetekre válik ->
* http://www.agnitum.com/products/tauscan/compare.phtml és utána ez:

* http://free.x3.hu/thewarenavigator/tauscanteszt.html. Szerintem az utóbbi magáért beszél: egy valós teszt és ott VANNAK ADATOK és NEVEK is! :-)
CA InnoculateIT 5.2
Eddig mindig kiszúrta, ha vírus akart rosszalkodni! Gyakori a frissétés is.

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Efreet
az AVX se rossz (az AVP utódja), bár mostanában nekem is a Norton van fent...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

dewdew
En meg szarok ra, kb haromhavonta letoltok egy trial verziot, es atnezem a gepet. Meg sohasem volt virusom, mert olyant nem inditok el, amiben nem vagyok biztos. (nem igaz, apam egyszer hozott a munkahelyerol valami szart, abban volt)
és vissza is vonták. Hülyes lépés volt tõlük tényleg :-I. Ez igaz.
Nekem McAfee jó: ellenõrizhetek vele mindent->
* web
* üzenetek ( hotmail is )
* gép
* fájlok
A vírusbázis frissítése kíváló, szinte azonnal frissítenek, ha új vírus jelenik meg a láthatáron :-).

Valamint a Honi vírust ez megtalálta, a Norton Antivírus nem.

Nem terheli le a rendszert ( nem feltünõ a keresés ).

Megjegyzés: én csak errõl tudok igazán írni, mert ez vált be.