Kyro II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bradock
Idézet egy korábban elmentett cikkbõl:

"Igazítsuk az AGP aperture size-ot a számítógépünkben található rendszermemória méretéhez. Ez a beállítás határozza meg, hogy a GART (Graphics Address Remapping Table - azért felel, hogy a 3D gyorsító egyben lássa a videókártyán található helyi, és az alaplapon lévõ rendszermemóriát) mennyi memóriát használhat az AGP textúrázás céljaira. Ha gyakori lefagyásokat érzékelünk, akkor rendszermemóriánk méretétõl függetlenül állítsuk 64 vagy 256MB-ra. Ha ez megoldja a problémát, akkor a hiba valószínûleg az alaplapban keresendõ."
Coine
hmm....

Milyen mértékû ez homályososdás? 😊

Mondd meg ezt nekik csináljanak vmit.

*bocs Coine, nincs reklám, de antireklám sem. Dikkma*

Szerintem legjobban akkor jár aki Vivid!-et akar, ha külföldön csellengõ ismerõssel hozat egyet (így nincs vám meg áfa 😊). Ha ez nem megy, akkor is inkább a Videologic-tól érdemes rendelni, mert náluk most kb 26000 forint, erre jön a vám meg azáfa, ez még mindig olcsóbb, mit amennyibe itthon kerül. Vicces.
hát olyan brutto 50e ft körül de ebbe benne van az is hogy a Herta bizony nem olcso hely ugyhogy ezt az árat ne vedd alapul. Ha máshol lehet kapni ott tuti hogy olcsobb.
A másik minden uj cucc ami kijön semmi se tökéletes elsöre. A lényeg hogy legyen támogatottsága,törödjenek vele ha ez megvan mégha gond is akad számithat rá az ember hogy jön hozzá javitás mert foglalkoznak vele nem ugy mint a Savage2000rel. Gf1 se volt elsöre tökéletes.
Vampire: elég sokkal, legalábbis én. A tesztben használt programokon kívûl: Tribes2, Giants, Black&White, NFS3-5, Colin McRae Rally2, ReVolt, Ubisoft F1. Egyikkel sem volt semmi gond, ami azért jó jel.
Kösz Dikkma, de én is olvastam ezt... de ez annyira nem nyugtat meg.
Coine
Vedd fel a Herz-et ameddig csak tudod és engedi.
Milyen felbontásban megy?
Mért kellett nonamet venni? 25-ért már kap az ember Abitot vagy akár Asus-t is, most már mind1...

Coine
ok, ha te mondod :-)))

Dikkma
Coine: hagyd szerintem.

Apa: ha nem megfelelõ minõségû a kártya, akkor nem hiszem, hogy neked -15 %-ot kellene arra áldoznod, hogy ne legyen semmilyen kártyád sem. Ha tutira nem a monitorral van gond, és nem is a driverrel, akkor a kártyát ki kell cserélniük. Próbálkozz.

Vampire: idézek:

"Ha nem lenne egyértelmû, most 3D-s vizekre evezünk (tile=csempe, többek között). Amit rögtön az elején le kell szögeznem: a renderelt kép minõsége nagyon jó, nem hagy maga után semmi kivánnivalót, sõt. A driverek is meglehetõsen jók, és folyamatosan frissítik õket, így ezen a téren nem lesz gond (az egyetlen program amivel probléma volt az UbiSoft F1 Racing Simulator (ez a 2001-ben megjelent verzió), itt a menü kissé érdekes, a játék viszont gond nélkül megy). A hírekkel ellentétben a Mercedes Benz Truck Racing is hiba nélkül fut (ehhez mondjuk célszerû a legújabb driver és a játékhoz megjelent 1.09-es patch)."

Coine
attól függ mire kell...

Coine
Itt dumáltatok, hogy vegyük fel meg minden, jobb lesz...akkor ne???

Dikkma
Többiekkel arra jutottunk, hagyd 64-en.
Coine
Dikkma, van egy kérdésem és itt teszem fel:

Végre megtaláltam a BIOS-ban, az SGP Aperture Size opciót!

Namost ezzel mit csináljak?

Alapból 64-en van, 256-ig lehet felvinni max.
?

Ja és 256 MB memóriám van.

Mit tegyek?

Dikkma
Hát egyrészt elég sok játék alatt kipróbálják, másrésít -ahogy hallom - mostanában a V3 sem éppen egy szûykislány ilyen téren (Serious Sam, egyebek).
"...nem hibázik többet, mint pl. egy V3-as."
Azért én ezt csak akkor hiszem el, ha itt az én gépemben bizonyítja. Így hogy itt-ott ezt írják, az egy dolog. Szerinted a teszterek hány játékprogram alatt próbálják ki? De szeretném ha igaz lenne, sõt ha lehetne kapni más helyen is nem csak a Hertában, lehet hogy meg is venném.
Dikkma
Nemnem! Szinte hibamentesek a driverek! Hát pont ez benne a szép. Tök új, alig támogatott, és nem hibázik többet, mint pl. egy V3-as.
Laalee
ahham es mennyiert vesztegetik?
ha olcso lecserelema tnt2 ultra mat talan. bar a sebessege megfelelö nekem meg most is ugyhogy t4elleg csak akkor ha olcso 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

már van a boltban csak nem a Herculesé hanem a Videologicé a, Hertánál lehet kapni
Laalee
vartam... 😊

dewdew
De mire varnak? Mikor lesz a boltokban?
Coine
úgyvan!
😊

éljen a verseny😊)
tök mindegy ki gyártja és miért,csak olcsó legyen és jó!
Coine
Kíváncsi vagyok lesz e GF3 MX?

Szerintem ennek mindenki örül, serivo.
Coine
Pl: UT
:-)

KYRO II olcsóbb és jobb...

A Guillemot azt nyilatkozta a Beyond3D forrásai szerint, hogy nem fog az NVIDIA GeForce2 MX grafikus chipeket leváltó MX200 és MX400 chipekre grafikus kártyát építeni. Az ok igen egyszerû! Az új MX sorozat ugyanis nem hogy drágább a KYRO II alapú kártyáknál, de még lassab is, mint az új STMicroeletronic csoda. Az NVIDIA úgy látszik felkötheti a gatyáját, hisz egyre több gyártó választja a KYRO II grafikus chipet! A Hercules, Vieologic és a PowerColor már megekzdte a gyártást, de ezen kívül még több cég is érdeklõdik a KYRO II után: Creative, MSI, InnoVISION.
(hcgamer)

hoppá..na erre varrjatok gombot😊))
Laalee
milyen kompatibilitasi problemak? a d3d az d3d...
a glide meg halott... es opengl-t is tud.

"pont hogy a Voodoofanoknak lesz jó...olcsó sokat tud s nem nVidia"
s nem nVidia 😊))

Engem is kezd érdekelni a kártya, most, hogy leakarom cserélni a Voo3oot. Ez a teszt tényleg nagyon szép, Kowa. A teszter srác nagyon elfogult, ami lehet azért is mert õ látta sorban egymás után a KyroII, Savage2000, Radeon majd a GF2 képét. Lehet, hogy igaza van... de aki KyroII-t vesz annak számolnia kell a kompatibilitási problémákkal, ezt meg a Voodoo-sok nem szokták meg.
nagyon jo teszt van a Kyro II röl a www.savagegamers.hu-n nézétek!
Laalee
nembaj majd megveszioket is ha esetleg befutna a kartya...

az nvidiat kellet volna megvenni anno 😊 bar akor most az aktualis nagyceget szidnam lehet hogy a 3dfx et 😊

hát fosik az nvidia töle különben akkor nem kapálozna meg tiltakozna enyire 😊
Dikkma
Az NVIDIA lesújtó véleménye a KYRO II chiprõl
10:28 (Írta: Ytse)
Az NVIDIA egy nyilvánosságra került belsõ dokumentuma nem a legkedvezõbb
színben tünteti fel a nemrégiben megjelent PowerRV KYRO II videochipet - és
akkor még finoman fogalmaztunk.

Az NVIDIA által a saját marketinges és értékesítési dolgozói számára kiadott
prezentáció felsorolja a KYRO II összes tulajdonságát, ám mindegyiket valamiféle
negatív megjegyzés kíséri. Kritizálják a chip gyártóját, a képminõséget, az órajelet,
a hardveres T&L és DX8 támogatás hiányát, szóval gyakorlatilag mindent.

A dokumentum továbbá nem kevesebbet állít, minthogy a Hercules 3D Prophet
4500 videokártya egy NVIDIA által tervezett és a Guillemot által "átdolgozott"
NYÁK-ra épül.

Összességében érthetetlen az NVIDIA álláspontja. A KYRO II egy low-end
videochip, amely nem igazán fenyegeti az NVIDIA piaci hegemóniáját.

Hát ez tényleg vicces. Amikor a Radeon megjelenésekor a GF2-nek hirtelen ellenfele lett, és megverte egy csomó tesztben, akkor az nvidia gyorsan elkezdte mondani, hogy a teszteket 32 helyett 16 bitben végezzék, meg egyebek. Tiszta vicces.
ehhh jo lenne ha még idén kijönne ez a III lehet ilyet vennék akkor
Yeah egy Nvidia gyilkos
Dikkma
WOW
Kyro III T&L támogatással

A német Paraknowya szerkesztõit nem hagyta nyugodni a Hercules 3D Prophet 4500 kártyához mellékelt driver lemez, melyre keményen rávésték a T&L támogatást. Egy kis utánajárást követõen, azt a következtetést vonták le, hogy az ImgTech valószínûleg már teszteli a következõ termékét, mely az NP2 kódnévre hallgat. Ez a kártya azonban már hardveres T&L támogatással rendelkezik, és állítólag más magra épül, mint a Kyro II!
(hcgamer)
Nebancsa-pont hogy a Voodoofanoknak lesz jó...olcsó sokat tud s nem nVidia
meg ki vesz ma savage-et?Akinek van az is szabadulna szinte tõle......
Az biztos hogy rosz az idõzités de azért néhol DURVA még így is....szerintem ha a MX400nak lenne sikere akkor ennek kb 1,2*annyi lenne
Laalee
ugyanmar odaveria defo2mx et böven azt arban meg alig van különmbseg... joleszez

Tisztelt Nebancsa!
Ha jobban megnézed a kártya árát akkor arról lerííííí hogy nem a high-end gépeket célozza meg hanem inkább a low-end kategóriát....de ennek ellenére érdekes hogy mivel a tesztekben jól szerepel a bétás mindenki csúcskategóriásboardnak nézi...de akkor nem SDR ram lenne,nem hiányozna a T&L s Dx8támogatás.....bár igaz hogy PowerVRéknél nem mindenáron a "legjobb low-end-címre törtek ez lesz....
Ami pedig azt illeti teljes mértékben Voodoo-Fan vagyok mert 2 Voodoom volt s ha nem megy tönkre a cég akkor nem Radeonnal rendelkeznék hanem rampageel...régebben pont a túlzott "voodoo-buziságomat" nem szerette 1-2 ember...
Ez a mondatod-ugyanis egy Gf2 Mx-es kártyával van összehasonlítva ami köztudott hogy a sima Gforce is jobban teljesít nála tehát az NVidiánál nem tud labdába rugni-pedig háát nemsoktesztett látott volt s erõs Nvidia beütéssel volt füszerezve szal erõsen férreérthetõ volt
Ha megbántottalak volna sorry

Anee
nem és még kell egy kis idõ hogy kijöjjön
Laalee
lehet mar itthon kapni?

Ez a kép 2 magáért beszél😊))

És a Voodoo5 JOBB mint a Gf2 MX..😊

Nebancsa-az hogy Te nVIDIA buzi vagy s más nem érdekel még nem ok arra hogy leszidd ezt a bordot csak azért mert a tiednél(is)jobb....Fell kell fognod hogy ha az ATi sürgõsen nem dobja ki a radeonIIt akkor a PowerVR lesz a nagyobb konkurenciája az Nvidiának s nem az ATi
S ne légy Nvidia buzi!
A tegnap megnyílt CeBIT 2001 kiállításon a VideoLogic bemutatott egy újabb videokártyát, amelyen az új Kyro II chip található (ami tulajdonképpen nem más, mint egy túlhajtott, 0,18 mikronos gyártástechnológiával készülõ Kyro chip).
Az új kártya neve Vivid!XS (Excess), a processzor órajele pedig 175 MHz. A 32 MB-nyi SDRAM szintén 175 MHz-en üzemel.
A kártya áprilisban jelenik meg a boltokban, ára 160 dollár (48000 Ft) körül lesz.

ha nincsenek vele driverbugok mint pl. S2k val akkor nem lehet rossz
Coine
Vagy hidrogén vagy víz vagy napenergia vagy speckó aksi, de a k**va mocskos olajbárók/zsidók ezt akarják, mert ebben nagy üzlet van ám....sajna

jha elektromotor
Coine
1ik se rulz, mert meg fogunk dögleni a saját autónk miatt......
Najó azé' nem leszek ennyire pesszimista :-))
F1 Rulz!

és?
nyomorékabbak lasabb a gyorsulásuk de ezt nem részletezném....benzin rulz...
és akkor nézd meg az F1 motorokat(bár tom hogy egy mezei VW mocit nem ahoz kellene hasonlítani)azok 3 vagy 3.3 literesek s 900-950LE....