184
Avagy a GF-verő 15 milla tranzisztor
-
#138 azert 1-2 dolgot kihagytal a copy bol...
bar az is durva hogy azertadnak ki egy ujabb dx et mert 3dmark alatt nem jol teljesit a dolog... -
kowajano #137 Megjelent a legújabb 8.1 verzió számú DirectX beta verziója, ami néhány javítással szolgál a KYRO kártya tulajdonosoknak is. Az új DirectX 8.1 Win9x, Win ME és Win2K oprendszerekhez is letölthető. Nézzük a javításokat:
Támogatja az új nagy precizitású textúra formátumokat
KYRO I-II javítás a 3DMark 2001 alatt
Új nPatch quadratikos interpolációs parancs (fingom sincs arról, hogy ez mi.)
-
Anee #133 Biztos fogják támogatni főleg a kiscégek akiket még esteleg nem fizetett le az a Ta****......
a PCIosnak örülök viszont! -
kowajano #131 Vivid Fury VGA kártya, 32MB, AGP netto 39 900ft brutto 49 875ft
Kyro III meg hozhatnák igazán -
Phyre #130 Még KyroII-t sem lehet boltokban kapni (nyugaton sem), sőt a gyártónak se nagyon van, úgyhogy nyugi :). -
#129 majd elkezdik epiteni ra a kartyakat a nagy gyartok, es akkor lesz itt is -
#128 tokmindegy mert meg a 2 eset sot az 1 eset se latam egy arlistaban sem... az hogy nyugaton lehet kapni nem valami megvigasztalo... -
#127 Ez az....
Adjatok csak az Nvidiának!!!
Mikor? Mennyiért? Hol? :-)
-
#126 KYRO III információk
Az STM cég nem is olyan régen dobta piacra a KYRO, majd később a KYRO II névre hallgató grafikus chipeket, és már meg is jelentek az első információk az utódról, a KYRO III-ról. Az STG5000 néven is ismert újdonság a kiszivárgott információk szerint egy teljesen új termék lesz, így a KYRO III az elődjéhez képest várhatóan jelentősen nagyobb teljesítmény leadására lesz majd képes. A 0,18 mikronos gyártási technológiával készülő új chip legfontosabb újdonsága a hardveres T&L engine, hiszen ezt nagyon sokan hiányolták már a korábbi KYRO chipekből is. A KYRO III-ról ezenkívül még annyit lehet tudni, hogy négy pixel pipeline-nal fog rendelkezni és, hogy legalább 150 MHz-en fog majd működni. -
#125 + a szalitasi kolteseg... ami szintugy nem2 filler az usa bol... es tuti hogy nem hoznak neked egy kontenernyi kartyat hogy olcson megkapd... valoszinu hogy odavagjak a fedex hez az meg kihozza neked hazhoz nehany ezresert. es akor mar megint a bolti arnal vagy :) -
#124 Idézet egy korábban elmentett cikkből:
"Igazítsuk az AGP aperture size-ot a számítógépünkben található rendszermemória méretéhez. Ez a beállítás határozza meg, hogy a GART (Graphics Address Remapping Table - azért felel, hogy a 3D gyorsító egyben lássa a videókártyán található helyi, és az alaplapon lévő rendszermemóriát) mennyi memóriát használhat az AGP textúrázás céljaira. Ha gyakori lefagyásokat érzékelünk, akkor rendszermemóriánk méretétől függetlenül állítsuk 64 vagy 256MB-ra. Ha ez megoldja a problémát, akkor a hiba valószínűleg az alaplapban keresendő." -
#123 hmm....
Milyen mértékű ez homályososdás? :)
Mondd meg ezt nekik csináljanak vmit.
*bocs Coine, nincs reklám, de antireklám sem. Dikkma* -
Phyre #122 Szerintem legjobban akkor jár aki Vivid!-et akar, ha külföldön csellengő ismerőssel hozat egyet (így nincs vám meg áfa :)). Ha ez nem megy, akkor is inkább a Videologic-tól érdemes rendelni, mert náluk most kb 26000 forint, erre jön a vám meg azáfa, ez még mindig olcsóbb, mit amennyibe itthon kerül. Vicces. -
kowajano #121 hát olyan brutto 50e ft körül de ebbe benne van az is hogy a Herta bizony nem olcso hely ugyhogy ezt az árat ne vedd alapul. Ha máshol lehet kapni ott tuti hogy olcsobb.
A másik minden uj cucc ami kijön semmi se tökéletes elsöre. A lényeg hogy legyen támogatottsága,törödjenek vele ha ez megvan mégha gond is akad számithat rá az ember hogy jön hozzá javitás mert foglalkoznak vele nem ugy mint a Savage2000rel. Gf1 se volt elsöre tökéletes. -
Phyre #120 Vampire: elég sokkal, legalábbis én. A tesztben használt programokon kívűl: Tribes2, Giants, Black&White, NFS3-5, Colin McRae Rally2, ReVolt, Ubisoft F1. Egyikkel sem volt semmi gond, ami azért jó jel. -
Vampire #118 Kösz Dikkma, de én is olvastam ezt... de ez annyira nem nyugtat meg.
-
#117 Vedd fel a Herz-et ameddig csak tudod és engedi.
Milyen felbontásban megy?
Mért kellett nonamet venni? 25-ért már kap az ember Abitot vagy akár Asus-t is, most már mind1...
-
#115 ok, ha te mondod :-)))
-
#114 Coine: hagyd szerintem.
Apa: ha nem megfelelő minőségű a kártya, akkor nem hiszem, hogy neked -15 %-ot kellene arra áldoznod, hogy ne legyen semmilyen kártyád sem. Ha tutira nem a monitorral van gond, és nem is a driverrel, akkor a kártyát ki kell cserélniük. Próbálkozz.
Vampire: idézek:
"Ha nem lenne egyértelmû, most 3D-s vizekre evezünk (tile=csempe, többek között). Amit rögtön az elején le kell szögeznem: a renderelt kép minõsége nagyon jó, nem hagy maga után semmi kivánnivalót, sõt. A driverek is meglehetõsen jók, és folyamatosan frissítik õket, így ezen a téren nem lesz gond (az egyetlen program amivel probléma volt az UbiSoft F1 Racing Simulator (ez a 2001-ben megjelent verzió), itt a menü kissé érdekes, a játék viszont gond nélkül megy). A hírekkel ellentétben a Mercedes Benz Truck Racing is hiba nélkül fut (ehhez mondjuk célszerû a legújabb driver és a játékhoz megjelent 1.09-es patch)."
-
#112 attól függ mire kell...
-
#110 Itt dumáltatok, hogy vegyük fel meg minden, jobb lesz...akkor ne???
-
#109 Többiekkel arra jutottunk, hagyd 64-en. -
#108 Dikkma, van egy kérdésem és itt teszem fel:
Végre megtaláltam a BIOS-ban, az SGP Aperture Size opciót!
Namost ezzel mit csináljak?
Alapból 64-en van, 256-ig lehet felvinni max.
?
Ja és 256 MB memóriám van.
Mit tegyek?
-
#107 Hát egyrészt elég sok játék alatt kipróbálják, másrésít -ahogy hallom - mostanában a V3 sem éppen egy szűykislány ilyen téren (Serious Sam, egyebek). -
Vampire #106 "...nem hibázik többet, mint pl. egy V3-as."
Azért én ezt csak akkor hiszem el, ha itt az én gépemben bizonyítja. Így hogy itt-ott ezt írják, az egy dolog. Szerinted a teszterek hány játékprogram alatt próbálják ki? De szeretném ha igaz lenne, sőt ha lehetne kapni más helyen is nem csak a Hertában, lehet hogy meg is venném. -
#105 Nemnem! Szinte hibamentesek a driverek! Hát pont ez benne a szép. Tök új, alig támogatott, és nem hibázik többet, mint pl. egy V3-as. -
#104 ahham es mennyiert vesztegetik?
ha olcso lecserelema tnt2 ultra mat talan. bar a sebessege megfelelö nekem meg most is ugyhogy t4elleg csak akkor ha olcso :) -
kowajano #103 már van a boltban csak nem a Herculesé hanem a Videologicé a, Hertánál lehet kapni -
#102 vartam... :)
-
#101 De mire varnak? Mikor lesz a boltokban? -
#100 úgyvan!
:) -
serivo #99 éljen a verseny:))
tök mindegy ki gyártja és miért,csak olcsó legyen és jó!
-
#98 Kíváncsi vagyok lesz e GF3 MX?
-
Vampire #97 Szerintem ennek mindenki örül, serivo. -
#96 Pl: UT
:-) -
serivo #95 KYRO II olcsóbb és jobb...
A Guillemot azt nyilatkozta a Beyond3D forrásai szerint, hogy nem fog az NVIDIA GeForce2 MX grafikus chipeket leváltó MX200 és MX400 chipekre grafikus kártyát építeni. Az ok igen egyszerű! Az új MX sorozat ugyanis nem hogy drágább a KYRO II alapú kártyáknál, de még lassab is, mint az új STMicroeletronic csoda. Az NVIDIA úgy látszik felkötheti a gatyáját, hisz egyre több gyártó választja a KYRO II grafikus chipet! A Hercules, Vieologic és a PowerColor már megekzdte a gyártást, de ezen kívül még több cég is érdeklődik a KYRO II után: Creative, MSI, InnoVISION.
(hcgamer)
hoppá..na erre varrjatok gombot:))) -
#93 milyen kompatibilitasi problemak? a d3d az d3d...
a glide meg halott... es opengl-t is tud. -
Vampire #92 "pont hogy a Voodoofanoknak lesz jó...olcsó sokat tud s nem nVidia"
s nem nVidia :)))
Engem is kezd érdekelni a kártya, most, hogy leakarom cserélni a Voo3oot. Ez a teszt tényleg nagyon szép, Kowa. A teszter srác nagyon elfogult, ami lehet azért is mert ő látta sorban egymás után a KyroII, Savage2000, Radeon majd a GF2 képét. Lehet, hogy igaza van... de aki KyroII-t vesz annak számolnia kell a kompatibilitási problémákkal, ezt meg a Voodoo-sok nem szokták meg. -
kowajano #91 nagyon jo teszt van a Kyro II röl a www.savagegamers.hu-n nézétek! -
#90 nembaj majd megveszioket is ha esetleg befutna a kartya...
az nvidiat kellet volna megvenni anno :) bar akor most az aktualis nagyceget szidnam lehet hogy a 3dfx et :)