302
Kaland Játék Kockázat (lapozgatós könyvek)
-
#136 ezekszerint nekem meg van minden kötet,kivéve azt a 2t amit más kiadó adott ki :-) -
#135 Ezt a proggyt meg kene szerezni! :) -
Csaba #127 Igen, tök jó hangulata volt. Annyira túlzásba vittük, hogy betiltották a suliban.:-) Persze, azért mi fütyültünk rá...Így még izgalmasabb volt. Nem csak azt kellett eldönteni, hogy idézek: Egy T elágazáshoz érsz. Ha balra mész, lapozz a 345-re, ha jobbra mész lapozz a 234-re", hanem fél szemmel figyelni kellett, hogy nincs -e a közelben a tanár.:-) Micsoda idők voltak. -
#125 Nekem kell! Mar irtam mailt -
Csaba #124 Én igen. Persze, ha valami rosszul sült el, akkor újra dobtam. Nem bírtam megállni, hogy ne cheateljek.:-)) -
macilaci123 #123 Nekem van 11db ha valakit érdekel 1500 ft-ért megválok tölük. -
#122 Mellesleg ki marhult a háttérrel? -
#121 Megvan a Szamurály(vagy j?) kardja, meg valami sárkányos, annak nem jut eszembe a címe. Mindenesetre mindkettőről csináltam egy fullos térképet, két darab széthajtott a4-es négyzethálós füzeten fért el per könyv :) -
Madmaxx #120 Szerintem a tök(él)etlen katona 1-2re gondolsz -
#119 Még az elején:) -
Madmaxx #118 Öszintén valaki szórakozott a kockadobálással? -
#117 Volt ezeknek a könyveknek paródiája is. Már nemtom mi volt a címe de hülyére röhögtem magam töle(és ugy is maradtam) Azt tudom hogy volt benne egy ellenfél akit toroknyaszajintó fapomogácsnak hívtak:) -
Csaba #116 Halihó! Valaki fel tudja sorolni itt az összes magyarul megjelent kaland játék kockázat könyvet? Én kb. 16-ról tudok, az utolsó A Varázsló kriptája volt, ahol egy bizonyos Razaak nevű "úriembert" kellett megfektetni. Az első a Halállabirintus volt, igaz?
Ja, a Tűzhegy varázslója nem volt elírva!!! Az a sok egymásba visszatérő pont az egy útvesztőt jelképezett, ahol csak 1 út volt. Azt viszont elég nehéz volt eltalálni. De nem volt elírva. Az egyetlen, ami el volt írva, az a Káosz fellegvára. 2 tárgy kellett a túléléshez, de azt 2 különböző úton lehetett elérni, nem lehetett egy kalandban megszerezni mindkettőt, úgyhogy kicsit csalni kellett.
Már ha érdekel még valakit ez a sorozat.:-) -
kisviku #115 Juj de jó.Ezt játsza még valaki?
Mert nekem megvan vagy tíz része... -
#112 -
#111 -
#110 "Nekem megvan a végzet erdeje html-ben magyarul
ha kell valakinek szoljon"
waterhouse:elküldöd? -
#109 Ez nekem is meg van kafa:)
-
#108 mi a jó mail-ed címe? -
#107 ment 1 mail:) -
#106 Bármelyik könyvesboltban találsz ilyen lapozgatós könyveket. Egy vagy kettö mindig van nekik.
De ha a régi Kaland Játékra gondolsz, akkor max antikváriumban, vagy még több esélyedvan ha valaki el akarja adni ezeket a régi könyveit, már feltéve ha létezik olyan féleszü aki képes lenne megválni tölük.
Nekem egyszer szerencsém volt piacon például, vagy tiz ilyen könyvet sikerült peszereznem potom áron, többek közt azt a sorozatot amelyik a jövöben játszodik. -
tomcs #104 azt mondd mar meg lecci hogy az minek keszul amit belinkeltel -
#103 Utobb nekem is:P -
tomcs #102 ha lennenk meg sokan akkor epp gepelni se lenne veszes, vegulis 30 fejezetet gyorsan le lehet tudni. most epp nekem sincs amugy, de elobb-utobb lesz -
#101 Én biztos evö lennék rá.
nics szkennerem ,ugyhogy...
de van egy pár könyvem. -
tomcs #100 ez most minek keszul??
(mellesleg ez volt az elso kjk konyvem)
akkor online dolog vajon erdekelhet embereket? -
:D nostalgy-sira! -
hmm... -
tomcs #97 csinalunk online verziokat? nehanyan osszeallnank es recognitaval vagy ki hogy tudja megcsinalna par fejezetet aztan az egeszet pdfbe vagy chmbe?? 1 embernek mondjuk 20-30 fejezet nem nagy dolog. nekem eleg sok papir konyv van regrol, gondolom nektek se keves de kjv pl hianyos annak orulnek a vegenek meg kjk is hianyos par helyen. ha valakit erdekel lecci 1 emailt -
#96 stimmt. -
#95 Nem teljesen mert a Skorpiók mocsarát közösen írták. -
#94 egyetértek ,ez a kettö nálam is a beszt.
Meg valaki valamilyen online-os verziót?
Nah és a Vértengerek... -
#93 nekem a Skorpiók mocsara (amit nem az a Steve Jackson írt, hanem a másik :)) és a Halállabirintus a kedvenc... meg persze a 4kötetes K-J-Varázslat. -
#92 Akkor is a tolvajok varosa es a elatkozott haz volt a legjobb -
#91 ööö de :) mentségemre legyen mondva, hogy anno ezt is végigzúztam párszor, és kerestem a bajt -
#89 "Békaként élsz tovább, de kalandod itt véget ér!"
nemszeressem a végzeterdejét :) -
#88 Ahá! Nem kevés munkába telhetett ezt így megcsinálni.