Kaland Játék Kockázat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lll l ll lllll l lll ll
Ja a Titán nekem is megvan elég ritkaságba ment már amikor megvettem, talán 95-ben. Teljesen véletlenül vettem észre egy nem is éppen erre szakosodott boltban és 20 forintért vesztegették.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Képtelenség komolyan venni egy könyvet, amiben már az elején olyan félelmetes "szörnyekkel" lehet találkozni, mint például a Lila Organizmus
!!
Hahahaha Ez már majdnem akkora ökörség, mint a Hatalom Kártyái-s "Joviális Mikroszockó" vagy a "Mélységi Grattang"!
Akkor már inkább a Tök(él)etlen Katona 1/2, az legalább szellemes valamennyire (Rézpöndörítő Szállakakukk rulez...😄).
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Eleg sokaig nem latogattam ezt a forumot. De latom hogy most ujraeledt. Ennek orulok. Tenyleg jolenne vmi online KJK-t csinalni.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Arcnélküliek
A jégmező harcosa
Boszorkány Úrnő
na jo ez eleg keves, meg ez nem Kaland Játék Kockázat, hanem Harcos Képzelet sorozat.
ja és az arcnélküliek meg a boszorkány urno nem tudom, de a Jégmezo harcosa az a Káosz világán (worluk asszem) jatszodik.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
de en arra gondoltam, hogy programban is igen egyszeru lenne megirni, pl. az altalam istenien utalt turbo piszkal jo lehet ra.........if then parancsokkal lehetne lepkedni, meg par plusz parancs, szin, hang......azt jolvan....a harcot pedig veletlen szamgeneralassal szinten meg lehetne oldani, akarcsak a kezdeti ertekek meghatarozasat.........csak otlet....de igy humibb lenne...........es nem lehetne "visszalapozni" amikor Kalandod itt most rohadtul veget ert. 😊)
Hát ilyenkor nincs más mint végigolvasni az összes pontot és amelyik a történetetbe vág azt megkeresni. Az még bosszantóbb viszont ha becsukódik a könyv és nem tudod hanyason voltál.
a tuzhegy varazslojaval az volt a baj, hogy elirtak, es egy-ket helyen a lapozas hulyeseghez ert...........ez eleinte idegelo volt
De valamelyik nap láttam a könyvesboltban egy Ian Livingstonet! Rögtön meg is vettem 😊)
[email protected] ,majd erre küld.
DEzekrõl az új "harcos képzelet" könyvekrõl senki se ír.pedig szerintem jók.Nem a legjobbak,de jobbak a semminél.A harc rendszere egy kicsit más,de mindig lehet varázsolni.
A könyv arról szólt,hogy kalandozhattál a királlyal,meg megismerhetted a kor szokásait,embereit.
Nekem nem nem tetszett,túl történelem szagú volt,mintha egy tankönyv átirata lenne.
amugy a kaosz dolognak a veget el linkeltek 😊 hiaba csinaltad jol a rossz helyre mutatott a könyv 😊) mikre emlexek hihetetlen 😊))
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
1.Ûr-orgyilkosok
2.A mélység rabszolgái
3.A ketheri maffia
4.Robot kommandó
5.Égi fejedelem
6.Találkozás F.E.A.R.-el
7.Lázadók bolygója
8.Országúti harcos
9.A csillaghajó
10.Csillagközö fejvadász
Steve Jackson & Ian Livingstone: Elátkozott ház
Baknokok próbája, Pusztítás maszkjai, Hóboszorkány Barlajngjai, Varázsló kiriptája
Ami viszont új,amiket ma kapni én azokról beszéltem,na azok ugyanúgy a kalandorok korában játszódnak.