13
  • Pheel
    #13
    Lesz itt meg areses, csak gyozzuk kivarni. Mikor majd unokaim lesznek, akkor mar majd ingyen lehet sms-t kuldeni, csak nem lesz olyan telefonja senkinek, hogy fogadni tudja :)
  • Pali
    #12
    Hát, a helyzet az, hogy alapvetően ezek a cégek profitorientáltak. (Tudom, most mindenkinek újat mondtam :) ) Olvastam pár helyen, hogy az új szolgáltatóktól a vezetékes piacon, pl. Vivendi, nagy ugrást vártak az árak terén, meg ilyenek, aztán lett nagy kopp. Hihi. Hát 'szátok meg, ezek azért jönnek ide, hogy pénzt csináljanak, nem azért, hogy nekünk jó legyen. Nem?
  • süsü
    #9
    Egyébként nem értem miért kell fizetni az SMS-ért. Mivel én előfizető vagyok, fizetek az sms-ért. De ha ugyanezt a matávos internetemmel teszem, akkor már ingyen van (legalábbis a mobil szolgáltató nem jár jól vele).
  • Pali
    #8
    Király ez az SMS. Nekem nincs mobilom, viszont van netem. CSak nem tudom mi a francért akarnak ezek mindenáron fejleszteni, fejleszteni, fejleszteni. Ha azt a 160 karaktert felpumpálnák egy picit, az bőven elég volna. Szerintetek fog valaki mobilon kép meg hangfájlokat küldeni? Ezek álomvilágban élnek, vagy csak a befektetőiket akarják ilyen hangzatos dolgokkal újra megpumpolni.
  • Pheel
    #3
    Naja. 25, ha olyan dijcsomagod van. Nekem sajna 35 Ft. :((( Bar tenyleg levihetnek ugy 8 Ft kornyekere. Az mar korrekt lenne...