223
Lenyomja még az X-Boxot is ??
  • kowajano
    Laalee
    tévedsz a FIRE GL az egy amit az S3 életben tart a videokártyái közül pont azért mert az üzleti részt célozza meg vele. Mellesleg már kint van a FIRE GL 2 es ami sokkal többet tud mint elödje
  • Laalee
    es a gefo 3 bol is tuti lesz valami quadro szeru tervezö kartya ...
  • Laalee
    hat gl1 et inkabb neeee... az mar vagy 3 eves kartya.... meg diamond neven fut amit ugy mar joreg megszuntettek...
  • Dikkma
    Ha a hardwares OpenGL-t mondom, az tartalmazza mindet, amit nem tud.
  • Bith
    És ezek közül mit nem tud a GeForce 3? :)))
  • kowajano
    hát szerintem GF3 nem munkaállomásba meg tervezörendszerbe valo. Sokkal inkább valo a DIAMOND FIRE GL1 és ezt kifejezetten tervezörendszerekbe ajánlják. IBM 256bites grafikus chipje van rajta.
    "Teljes hardveres OPengl megjelenitést valosit meg,hardverböl tud gouraud árnyalást,bilinear trlinear filteringet MIP mappinget,alpha blendinget,ködöt, élsimitást, és még sorolhatnám a funkciokat .Kifejezetten gyors kártya igy valos idöben tud valosághü 3d nézetet biztositani tervezörendszerekhez"
    egyébbként most jött ki a kártya 2 változata Diamond FireGL 2 néven nemtom hogy kaphato e nálunk de már az elsö változat se volt olcso 200E ft körül volt. nézz be a Viper2 topicba ott találsz képet a 2 es változatrol aszem Dikkma vágta be
  • Propeller
    Amúgy más is fogja csinálni ha jól tom : Elsa Gladiac 920, MSI StarForce 822, stb.
  • Propeller
    Neeeeem... :)) 3D CAD és a többi nyalánkság, ami ezzel kapcsolatos... Meg különben is, ha beruházunk, akkor a jelenlegi legjobbat érdemes csak megvenni, az ár éppen tökmindegy, úccse én fizetem. ;-)
  • Bith
    Félreérthetted, mert szerintem Propeller irónikusan fogalmazott. Meg minek is érdekelné ugye, ha szerinte ócskavas lenne...
    Tudja azt mindenki, hogy a Herkules az mindíg is a legjobb kártyákat nyomta/ja. (bár már fel van vásárolva, de szerencsére nemcsak a nevet, hanem a minőséget is megőrizték)
  • kowajano
    céghez nektek minek GF3? csak nem jáccotok? :)
  • ixyon
    a hercules nem ócska.
    nincs saját gpujuk, de amit gyárt, az pazar
  • Propeller
    GeForce3-alapú videokártyák
    Az NVIDIA nyilvánosságra hozta, hogy a következõ hetekben várhatóan az Asus, az Elsa, a Gigabyte, a Hercules/Guillemot és a Leadtek fogják elõször fellebbenteni a fátylat GeForce3-alapú videokártyáikról, ám nem is kell ilyen sokat várnunk; néhány termék hivatalos bejelentésére ugyanis már sor is került. (Ahol lehet, zárójelben feltüntettük a megjelenési idõt és az árat is.)
    Hercules 3D Prophet III (bejelentés; március, 529.99 $ / ~153e Ft)

Na, hát ki mit tud erről az ócskavasról ? A cégnél most lesz fejlesztés, érdekelne a dolog..