223
Lenyomja még az X-Boxot is ??
  • serivo
    sikerült:)
    bocs ha valakit zavar,de szerintem szép kép:)))
  • serivo
    hátha sikerül
  • serivo
    Az NVIDIA mai sajtóközleményében arról adott hírt, hogy rendkívül agresszív árpolitikával kívánja a videokártya-piac minden szegmensében megerősíteni, javítani pozícióit. Az új stratégia értelmében az otthoni felhasználóknak szánt videokártyák árai 99 és 399 dollár között lesznek majd.
    A ranglétra alsó fokán áll 99 dolláros árával a GeForce2 MX 200 32 MB; ezt követi nagyobb testvére, az MX 400 64 MB 129, majd a GeForce2 Pro 64 MB 199 dollárral. A termékskála csúcsán helyezkedik el a GeForce3 64 MB DDR kártya, melynek az NVIDIA által javasolt fogyasztói ára 399 dollár, azaz mintegy 20%-kal kevesebb, mint a GeForce2 Ultráé.

Úgy tűnik tehát, hogy az NVIDIA versenytársai helyzetét immár nem csupán a cég által diktált féktelen irammal, hanem árpolitikájával is igyekszik megnehezíteni; s ennek jegyében tűzte zászlajára a "GeForce-ot mindenkinek!" jelmondatot.

a végén lehet hogy mégis lesz ilyen kártyám?:)))
  • Propeller
    Isten szeme mindent lát, isten füle mindent hall. ;)
  • kowajano
    jaja
  • Anee
    ugyanezt már párszor eljácotta a Nvidia
    TNT2 GF2
  • kowajano
    Az x-bit labs érdekességképp előhozta az A3-as és az A5-ös verziójú GeForce3 chip közt látható eltéréseket. A két fényképen jól láthatóak a különbségek, a régebbi chip még a régi NV20-as logót viseli, míg az újat már GeForce3 felirattal látták el, és emellett revíziós számát is megváltoztatták A3-ról A5-re.
    Ha valakinek jó szeme van, az új chipen azt is észre veheti, hogy az új chip gyártási ideje 2001. 13. hete. Ez azt jelenti, hogy az NVIDIA már márciusban elkezdte a végleges GeForce3 tömeggyártását.

Sunyi nvidia
  • Anee
    magyarországon gyártják?
  • Dikkma
    De a Carrerában is tuti van, tegnap checkoltam le, amikor hallottam a hírt.
  • UnConnecteD
    fefo...
  • Dikkma
    car**ra
  • Anee
    lényegtelen mindenki tudja
  • kowajano
    vagy kamuzol vagy nemmerted oda irni a cimet :)
  • UnConnecteD
    ELSA G920 GeForce3 64MB DDR 149650 Ft www.****.hu
  • Anee
    Már lehet kapni 144000+fa az Elsa
    A Hercules 165
  • kowajano
    Az NVChips-fr értesülései szerint az ELSA csökkentette a GeForce3 alapú kártyájának árát, nem is kevéssel - 150 dollárral (44e Ft). Amikor tehát a GeForce3-as kártyák ténylegesen megjelennek a boltokban, az áruk vélhetően 400 dollár körül lesz, ami nem sokkal több, mint amennyibe a GeForce2 Ultrák kerültek indulásukkor. Mindazonáltal a szállítások egyelőre nem kezdődtek meg.
  • Coine
    Jó olcsó az Asus....
    Ja és minimum lesz egy 130-150 az tuti......

• kowajano
    ja és ez is sima 64mb s ugyhogy talán 100nál nem lesz több
  • Anee
    mért....egy sima 64Megás DDRes kerül 57be...VIVOs...
  • Laalee
    azt majd meglepödtök
    siman lesz 140-150K
  • kowajano
    annyi biztos lesz
  • Anee
    hát énse...de szerintem olyan 100+fa lesz kb
  • kowajano
    hátizé
    még kis hazánkba se hozták be de szerintem enyibe nem fog kerülni az biztos. És még tesztet se nagyon láttam rola
  • Anee
    és hol lehet kapni?
  • kowajano
    szép áron van enyiért veszek inkább Radeon SEt :)
  • Anee
    amúgy érdekes a Geforce 2 bejelentése után 3 nappal lehetett kapni a bordot...Korrekt...most hogy már késnek mint az atom mé nem sír mindenki mert akkor mindenki csak e miatt +10% előnyt adott magának a saját fejében......érdekes
  • Anee
    PowerColor-157+áfa 250/250
    Hercules-155+áfa 230/250
    Asus 132+áfa 230/230
    Creative 140+áfa 230/230
    Leadtek 180+áfa ?/?
  • kowajano
    igen? és menyiért van nálunk?
  • kowajano
    A 3D Concept forrásai szerint a GeForce3 alapú videokártyák eladásai csak április közepétől kezdődhetnek. A kártyagyártók bár már rég megkapták a végleges chip designt, azt mondják, hogy problémák vannak a chippel. Komplikáltsága (57 millió tranzisztor) miatt ez így is van: az első változatoknak pl. a textúra tömörítéssel voltak problémáik. Az NVIDIA számos előre nem tervezett változatot volt kénytelen emiatt kiadni a chipből. Jelenleg az A5-ös jelzésnél tartanak, de valószínűleg csak az A6-os lesz a végső, amely már a boltokba kerülhet április második hetén.

A GeForce3 bejelentése, mint tudjuk, fél évet késett. Ennek ellenére az NVIDIA nem tudta betartani az újabb időhatárokat sem, és bejelentette a chipet a szállítás előtt másfél hónappal. Mindazonáltal a cég nem szenved emiatt anyagi veszteségeket, mert legújabb termékeihez egyébként sincs igazi vetélytárs a piacon.
    :)
  • Anee
    lehet kapni Powrecolort,Herculest.Creativot,Asust,leadteket
  • kowajano
    GF2 U szerintem még nem is lehet ithon kapni. meg az hogy 1600x1200 ban simán játszol ez csak a Q3 ra igaz :)
  • Anee
    lehet de ár/telbe azért jobban ott van...40%al gyorsabb 1600ba s 300%al drágább...no mi kell?
    Jha s a GTSt jobban lehet húzni megy az 230/210en
  • Coine
    Akko' is az Ultra jobban megéri, nem akad semmi 1600*1200-ban......

• Anee
    GF2 41+fa debrecenben......gondolom pesten még olcsóbb
  • Coine
    GF2 nem éri meg az árát............
    Ha már ilyen mértékben akkor GF2 ULTRA, na az már tud :-))

• Jocó
    Majd talán jövőre...
    Addig meg nemtom mi lesz....
    Meguntam a GF MX-et.
    minimum egy GTS-t szeretnék, csak nem 60000-ért.

• Coine
    Érdeklődtem: azt súgták a kicsi rigók :) hogy cirka 1 hónap múlva lesz GF3, 170+Áfáért kb.

• Jocó
    Hogyé adják ezt forintban, már ha lehet már kapni...
  • Coine
    Itt a Sharky teszt.

• Coine
    FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Friss Info: Megjött a GF3, már van a CeBiten!!!!!