GeForce 3 !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lényegtelen mindenki tudja
vagy kamuzol vagy nemmerted oda irni a cimet 😊
ELSA G920 GeForce3 64MB DDR 149650 Ft www.****.hu
LYONESS - Your Cashback Company
Már lehet kapni 144000+fa az Elsa
A Hercules 165
A Hercules 165
Az NVChips-fr értesülései szerint az ELSA csökkentette a GeForce3 alapú kártyájának árát, nem is kevéssel - 150 dollárral (44e Ft). Amikor tehát a GeForce3-as kártyák ténylegesen megjelennek a boltokban, az áruk vélhetõen 400 dollár körül lesz, ami nem sokkal több, mint amennyibe a GeForce2 Ultrák kerültek indulásukkor. Mindazonáltal a szállítások egyelõre nem kezdõdtek meg.
ja és ez is sima 64mb s ugyhogy talán 100nál nem lesz több
mért....egy sima 64Megás DDRes kerül 57be...VIVOs...
annyi biztos lesz
hát énse...de szerintem olyan 100+fa lesz kb
hátizé
még kis hazánkba se hozták be de szerintem enyibe nem fog kerülni az biztos. És még tesztet se nagyon láttam rola
még kis hazánkba se hozták be de szerintem enyibe nem fog kerülni az biztos. És még tesztet se nagyon láttam rola
és hol lehet kapni?
szép áron van enyiért veszek inkább Radeon SEt 😊
amúgy érdekes a Geforce 2 bejelentése után 3 nappal lehetett kapni a bordot...Korrekt...most hogy már késnek mint az atom mé nem sír mindenki mert akkor mindenki csak e miatt +10% elõnyt adott magának a saját fejében......érdekes
PowerColor-157+áfa 250/250
Hercules-155+áfa 230/250
Asus 132+áfa 230/230
Creative 140+áfa 230/230
Leadtek 180+áfa ?/?
Hercules-155+áfa 230/250
Asus 132+áfa 230/230
Creative 140+áfa 230/230
Leadtek 180+áfa ?/?
igen? és menyiért van nálunk?
A 3D Concept forrásai szerint a GeForce3 alapú videokártyák eladásai csak április közepétõl kezdõdhetnek. A kártyagyártók bár már rég megkapták a végleges chip designt, azt mondják, hogy problémák vannak a chippel. Komplikáltsága (57 millió tranzisztor) miatt ez így is van: az elsõ változatoknak pl. a textúra tömörítéssel voltak problémáik. Az NVIDIA számos elõre nem tervezett változatot volt kénytelen emiatt kiadni a chipbõl. Jelenleg az A5-ös jelzésnél tartanak, de valószínûleg csak az A6-os lesz a végsõ, amely már a boltokba kerülhet április második hetén.
A GeForce3 bejelentése, mint tudjuk, fél évet késett. Ennek ellenére az NVIDIA nem tudta betartani az újabb idõhatárokat sem, és bejelentette a chipet a szállítás elõtt másfél hónappal. Mindazonáltal a cég nem szenved emiatt anyagi veszteségeket, mert legújabb termékeihez egyébként sincs igazi vetélytárs a piacon.
😊
A GeForce3 bejelentése, mint tudjuk, fél évet késett. Ennek ellenére az NVIDIA nem tudta betartani az újabb idõhatárokat sem, és bejelentette a chipet a szállítás elõtt másfél hónappal. Mindazonáltal a cég nem szenved emiatt anyagi veszteségeket, mert legújabb termékeihez egyébként sincs igazi vetélytárs a piacon.
😊
lehet kapni Powrecolort,Herculest.Creativot,Asust,leadteket
GF2 U szerintem még nem is lehet ithon kapni. meg az hogy 1600x1200 ban simán játszol ez csak a Q3 ra igaz 😊
lehet de ár/telbe azért jobban ott van...40%al gyorsabb 1600ba s 300%al drágább...no mi kell?
Jha s a GTSt jobban lehet húzni megy az 230/210en
Jha s a GTSt jobban lehet húzni megy az 230/210en
GF2 41+fa debrecenben......gondolom pesten még olcsóbb
Majd talán jövõre...
Addig meg nemtom mi lesz....
Meguntam a GF MX-et.
minimum egy GTS-t szeretnék, csak nem 60000-ért.
Addig meg nemtom mi lesz....
Meguntam a GF MX-et.
minimum egy GTS-t szeretnék, csak nem 60000-ért.
Hogyé adják ezt forintban, már ha lehet már kapni...
hát az s3 at inkább hagyjuk az sok mindent mond mindig 😊 Igérgetek olyanokat
hááát jade az új S3csipekrõl se nagyon
hát talán be de nem nagyon zengenek róla
de addig sajna sokat eladnak a GF3ból....kiváncsi vagyok cebiten bemutatják-e?
majd ha kijön RadeonII majd aval vesék össze a GF3at
hát ja jó a radeon
szerintem meg nem kell szégyenkeznie a radeonnak lévén hogy GF3 al álitották szembe és hogy csak 183mhz megy. A másik azért kvakk tesztben nem szerepel olyan roszul
ez csak a lasabb ramnak köszönhetõ
Elég szomorú, hogy a Radeon ilyen szarul szerepel, ja és a képekbõl ítélve azé' még nagyon nagyon nem éri meg az árát a GF3...
hát ez amiatt van hogy majdnem ugyanaz a RAM van rajta(4 helyett 3.8ns)
nevetséges......eléggé kiegyensúlyozatlan a chip
nevetséges......eléggé kiegyensúlyozatlan a chip
Modemesek: bocs.
Kábelesek : király , nem?
Modemesek, két perc múlva király, nem?
Azért nem 4x-7x gyorsabb...
Kábelesek : király , nem?
Modemesek, két perc múlva király, nem?
Azért nem 4x-7x gyorsabb...
Lab Notes
Samsung RDRAM in Pentium4 testbed ran at PC-800 spec with RDRAM Napdown disabled.
All tests ran with Vertical Sync (VSync) disabled.
ATI Radeon benchmarked with Texture Compression enabled, no texture dithering.
3DMark 2001 16-bit settings - 16 bit depth, 16-bit textures, 16-bit Z-Buffer.
3DMark 2001 32-bit settings - 32 bit depth, compressed textures, 24-bit Z-Buffer.
img src="http://www.gamepc.com/images/rev-geforce3-FSAA-3DM200132.jpg">
valoszinü hogy olcsobb lesz de nem sokkal
Hát ha ez igaz és olcsóbb lesz, mint a GeForce3 (ami nagyon valószínû...) akkor érdemes vele számolni, mondjuk az új Ati kártya 1 mostani Ge2 Ultra árán az elég jó lenne (Ge3=kb. 550-600 dolcsi, hehe)
A Planet GeForce nVidiától származó hivatalos információi szerint a cégnek problémái vannak a GeForce3 chipek elõállításával. Az új maggal és a 0,15 mikronos gyártási technológiával akadtak némi problémák, amik miatt a GeForce3-as kártyák csak március végétõl lesznek elérhetõek az üzletekben, illetve az OEM-eknél némileg késõbb
Az ATI elnöke, David E. Orton az egyik EBN interjúban elejtett pár szót a cég következõ dobásáról. Orton szerint az ATI új GPU-ja felülmúlja a GeForce3 specifikációit is, és szintén rendelkezni fog programozható motorral. A megjelenésérõl egyelõre annyit, hogy idén lesz
nekem vagy 6 másodpercig😊))
De akkor se ér semmit😊))))))
mert utánna 50volt😊))))))))
De akkor se ér semmit😊))))))
mert utánna 50volt😊))))))))
hja olyan volt nekem is..😊
de csak 1 pillanatra..😊
de csak 1 pillanatra..😊
hát ja az Intro nekem is ugyanolyan.....zeah bár valahol 300fps fölé is emelkedett