210
Jurassic Park III
-
#164 az lehet -
#163 Lehet, hogy a főcímdal klipje, de tényleg tuti minőségben. -
#162 na ez mokas... 225 mega és nem szar a minoseg... -
#160 Hegyi ember nem felejt.
(a Ki fizeti a révészt?-ből) -
#159 Csak vicceltem.
A JPIII megnézése női munka. -
#158 tudod cs (ts) -
#157 jolteszed -
#156 Nahát mostmár akkor megnézem a filmet, hogy közelebb jussak a coscos rejtélyhez. -
#155 ez nem off
csocso agya kb olyan mint a filmben szereplő állatoké... -
#152 full hülyék vagytok hogy szar szemcsés minőségben megnézitek a filmet!!!
örültök dicsekedtek vele hogy ti már láttátok?? tök jo elkezdtem dicsekedni hoyg meg van a final fantasy meg midnne és 10 emeberől kb 3 már látta..nem nagy szám valamit megszerezni előre és inkább nagy vásznon nézem meg dolby-val..már ha azt a szutyok dolbyt annak lehet nevezni... egy házimozi rendszeren nagy mélyádával kb 2 szer jobb a hangzás!!és azé ennek nem igy kéne lennie!nah midnegy!! -
#150 Hol lehet letolteni?
lehetoleg ftp-t mondjatok
Elore is koszi! -
cmzsolti #149 jó a film?
érdemes leszedni? -
Sirius #148 Hungaryban mikortól
adják? -
Geronimo #147 eleg azt megnezni, ki rendezte.......ennyi eleg is a film szinvonalarol......egyiket sem lattam, de meg nem nezem, az tuti -
Sirius #146 Ténleg mikortól adják? -
#144 Mindegy csak legyen benne dinó az már eladja a filmet... -
#143 naccerü megegy ok hogy szarlegyen a film...
mar az elsö resz is szar volt a masodikrol nem beszelve. -
#140 Lacc te is nézted??:) én is ottan voltam a nagy teremben:) na mindegy
ja faszom kivan hogy a moziban szar a dolby!!
pedig milyen nagy dobra verik!!!!!!!!!!!!!
Na mindegy én már rég láttam de mindegy....( nmár rég óta kint van a bemutatója csak a magyarok nem igezaán hozták be ja lelövöm a poént mikor a csajszit megtámadja a mozdulatlan raptor , nem kapja el mert elötte van két üvegoszlop vagy mi ami csak olyan széles mint a feje meg a nyaka szal sajna nem kapja el a csajt:) -
#139 Én JP3 előzetest a Múmia 2 előtt láttam (ami ritka szar volt, az 1 nagyságrendekkel jobb volt), és nem igazán fogott meg. Majd megnézem az HBO-n, pénzt ilyenre nem költök.
Amúgy meg Legényanya rulz. -
#136 szentem az egyetlen valamire való horoor film féleség! azért horoor mert ezen lehet parázni!!!!főleg ha megvan az alien vs predator game..na azzal jáccatok!és ott lehet parázni! -
#135 most volt a blikkben a sigorni vivőr!!hát 5x évesen egész nromáklisan nézett ki...kb 10 évet tagadhatott volna!..ja és ugy néz ki mégis lesz alien 5!!én kurvára örülök neki!!!!!!!!!!!!! -
#134 na majd 5x évesen fog ugrandozni meg satöbbi... öruljunk ha nem egy ilyen hegylaku4 utanerzesu film lesz ahol atveszi a szerepet a sorozatbeli hös... -
#131 nemvesztettel vele sokat :)
frej tomi is megmondta jo l hogy ronda mint a bün :)))
azt meg igy joidösen mar a kamerak mögött sem nezne ki jol :) -
#130 nezd meg es döntsd el!
ha a velemenyem erdekel akor szerintem szar! idegesitett a sok rinyalas...
de sok embernek a fight club szintem mar kultuszfil, amit szinten nem ertek miert... -
#129 Valakit érdekel hogy jön a FF film? elmondom nektek hogy már láttam a filmből 10 másodpercet éppen valami csajt vittek a szörnyek fel egy kissebb ürhajóra és hogy kedveskedjek nektek:
Final Fantasy:The Spirits With
Használjátok képzelőerőiteket!emlékeztek a szokásos mély hangra aki az amerikaiaknál mondja el a film örténetét a bemutatókban? na most ezt a hangtot képzeljétek el! egy jo kis aláfestő muzsikára gondoljatok és csodálatos látványra és most olvassátok el....
...ezt:
2065-öt írunk...
...A Föld már nem olyan mint aminek ismerjük!
Egy rejtélyes idegen faj megtámadta a bolygónkat.
A városok kihaltak, a földeket felperzselték, alig maradtunk páran, de a harcot fell kell vennünk!!!
Szerencsére a tudosok megfejtették az élet mibenlétét-eszerint egyfajta eneriga ad életet-
Ennek az energiának a vizsgálatával egyre közelebb kerülünk az álmok és a szellemvilág megértéséhez.
Ebben a világban egy nő és egy férfi egymásra kell hogy találjon, hogy leküzdhessék az IDEGENEKET!!!
Ő Gray és Aki.......És most készülj a csatára ami megváltoztatja az életfelfogásodat!!!
Ez lenne a FF film! szerintem cool!!!! -
#125 mostanaban megy a hbo n a BW es eleg gagyi föleg hogy ugy probaltak eladni hogy egy megtalalt videokazettabol vagtak össze... siman be kelelt volna perelni öket megtevesztesert... eleg köcsög dolog atvagni az embereket... -
#123 Állítólag meg akarják csinálni csak a Fox-tól kell 1 igen és 1 jó forgatókönyv....hhhúúúúúúúú....el se hinném: AvP..ááááááhhhhhhhhh....rohannák a moziba, aztán megvenném Dvd-n, persze ha hozza a szintet.
-
#122 hehh komyol film lenne...most töltöttem le a JP 3 trailerjét hát azé volt egy különös feelingem -
frey #118 :)) -
#117 irtam neked a tavaszba,
mert itt lehurrognak, es az beb@szna :))) -
frey #116 Bezetjuk itt is a rimet,
Ezen topic is elszall majd...
Erzem, igen! Igy lesz.
Uj rimkepletet vezettem be.. -
#115 ja pont ara gondoltam,
mertnem a tavasz topicba karcoltam... :)
-
frey #114 gondoltam egy off temat:
hogy sminkeljuk ki Belat?
Ruzst neki a szajara,
meg dupla viszkit majara.
(neked is bejon a tavasz-asszociacio?) -
frey #113 uff! -
#112 igymar nemis szolok hozza :)) en csak az off ot szeretem :) -
#111 :) -
#108 Né'má' valaki visszatért a topic eredeti témájához... -
#106 ja elen ripli... de azt barki eljacchatta volna... most öt istenitenenk, valjuk be hogy egy alien filmhez nemkell kiemelkedö szineszi tehetseg, bar ettolmeg tellegjo filmek...
-
#105 hm...női szinész??mondjatok egy normálisat!!please4!!akár hogy is gondolkodom talán a sigorni vivőr a legszuperebb szinész..vagy csak volt? namindegy! a filmjeiben nagyon nagyon jol jácott!!!nemigazán tudnék olyan nőt mondani aki a helyébe léphetne ez olyan mint jackie chan...ő a király..mig a hororrban talán a elen ripli.. -
#104 szerintem egy "felnöt" sem tiltakozna egy tini ellen :)))