33479
-
#33158 Eléggé száraz lett, pedig a videókon mindig számomra túlságosan zsíros volt. Elismerésem - bár nyilván ezt pont leszarja. -
Stockbauer33 #33157 Kökény Béláról egy kép,még a EVLS Prague Showdown versenyről ahol -100 kgban aranyérmes lett.
-
#33156 Kicsit olyan fura, már biztos unja ezeket a kérdéseket, elég unottnak tűnt. Meg mindig nézett lefele. Amúgy mi a rézfánfütyülős pék pélójáért kell feltenni minden idelátogató hírességnek, hogy naaaaa, milyen a Magyarország? -
Stockbauer33 #33155 -
Stockbauer33 #33154 -
Stockbauer33 #33153 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stockbauer33 #33152
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.18. 20:43:23 -
Stockbauer33 #33151 -
#33150 Nem testépítés, de akinek a Zydrunas Savickas név mond valamit...
Nagyon komoly átalakulás
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#33149 -
#33148 -
Stockbauer33 #33147 -
Stockbauer33 #33146 -
#33145 Nem kimutatja, kilátja belole! :D -
#33144 Megkóstoltam, és hasonló volt!
Én annyi vizet iszok, hogy eddig max másnaposan volt bármi színe a vizeletemnek, de ettől meg néha fénykard kb. Én arra gondolok, hogy ami nem tud felszívódni, az kis is megy viszonylag gyorsan. Kaja után szedem mindig. Az edzést sajnos nem tudtam elkezdeni, mert most hobbira sincsen időm, de úgy gondoltam a vitamin így sem árthat, meg kipróbáltam, hogy a tejsavó fehérjére allergiás vagyok-e, vagy van bármi negatív hatása, szerencsére semmi. Ezt a fajtát, fájt volna nagyobb kiszerelésűt venni, hogy aztán kiderüljön, hogy nem is bírom megemészteni. -
#33143 Bardocz Kollega! :) Kimutattad a vizeletből a vitamint? :D Csak azért, mert megváltozik a színe, még nem lesz tele vitaminnal. Nyugodtan mehet egyben, én kaja utána szoktam, sok vízzel. -
Stockbauer33 #33142 Én beszedtem egybe.De inkább Monster t vagy Animal t ettem -
#33141 Vitaminokra azt írják, hogy egybe kell beszedni, de biztos ez? Ahogy nézem nagyrésze vizelés közben ki is jön. Nem jobb több részletben beszedni? -
Stockbauer33 #33140 -
Stockbauer33 #33139 -
#33138 Brutális az első képen. -
Stockbauer33 #33137 Kiss Jenő a Nordic Pro színpadán!
-
#33136 Profik között is eredményes tudna lenni szerintem. Jó lenne, ha megpróbálná majd. :) -
#33135 Igen, ezért nyer meg szinte minden versenyt, ahol elindul. -
chinestar #33134 Aránytalan. -
#33133 Stabil! -
#33132 -
Stockbauer33 #33131 Nagyon rendben van
-
#33130 Brutál ez a forma. -
Stockbauer33 #33129 -
#33128 Köszönöm! Mondjuk vádlinál pont 20-22-es ismétlés számmal dolgozok, a legtöbb edzéstervben ott ilyen 25-50-et javasolnak, de így is egy idő után mintha égne a talpam. A kifelé tolást viszont kipróbálom. -
#33127 Csuklóbandázs használata javallott ilyen esetekben, de amúgy pl. bickónál (meg a kisebb izmoknál) az ismétlésszámot lehet növelni 16-20-ra is. Ahogy vádlinál is. Ez garantálja, hogy kisebb súllyal fogod végezni az adott gyakorlatot. A másik lehetőség, hogy francia rudat használsz, ez kicsit kényelmesebb tartást biztosít az egyenes rúdnál. Vádlizásnál a sarkakat kicsit kifele tolod, ezáltal a külső vádli kap több terhelést, talán ez is segíthet. Csak ötletelek... -
#33126 Mi van akkor, ha növelném a súlyokat, de a kritikus pontot például a csuklóm, vagy a lábfejem jelenti?
Mondjuk vádlizásnál előbb kezd el fájni a lábfejem/talpam, mint ahogy a vádlim fáradna. Vagy bicepszezésnél a csuklóm kezd szarakodni. Szarul csinálom a gyakorlatot? -
Stockbauer33 #33125 -
#33124 Zolinak tényleg komoly ez a haj?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#33123 -
KevinLevrone #33122 Grabo,ok,Bunny sokat tett a sportért,meg van 1-2 kép,amin nézett ki valahogy,de azt nem sokáig tartotta,meg talán egy kicsit jobban elfogult vagyok Kevinnel szemben.És lehet hogy már nem a MR OLYMPIA élmezőnyébe tartozik,de akkor sem Bunnynak kellene ilyeneket írni.Ha ezeket mondjuk korábbi vetélytársai.Fex,Shawn írták volna,akkor talán..Mindegy,bárki bármit mond,sokak szerint is nagy dolgot vitt véghez.És azért ő se k keveseket inspirál.De elfogatom amit írtál.Na,de inkább gyurmázzunk. -
#33121 legalabb lee meg mindig yo
:DD -
#33120 Mármint DrugsBunny felmutathatna valamit? Azért valahogy kinézett, meg a sportért itthon elég sokat letett már az asztalra. -
KevinLevrone #33119 Szevasztok!Én meg azt mondom hogy tényleg csak a pénz,viszont csak a pénzért is rendesen összekapta magát!Lehet utána csinálni,hajrá!drogosnyúlnak meg olyan a stílusa,amilyen,ezt mindenki tudja!Oké hogy nagyrészt igaza van,de felmutathatna már ő is valamit!