33479
-
#85 Akkor értem már... -
#84 :))) -
frey #83 A szex egy csomo kaloriat eleget, a baratnod biztosan jol formazza a seggedet... -
#82 Zocsi!
Ez a fórum zsákutca.
Az igazság odaát van:
Először olvasgasd el a dolgokat, aztán irány a fórum. Ott vannak értelmesek, akik segítenek is. -
#81 Azért írnak ide keveset, mert a gyúrósok nagy része be se tud kapcsolni egy pc-t.
Akik mégis írnak ide, ne vegyék magukra! -
#80 Kicsit pörögjenek már a KÉRDÉSEK + a VÁLASZOK, ne csak üljetek a s*ggeteken! Említsetek már néhány jó formázó gyakorlatot, mondjuk felsőtestre - has, mell, hát, karok - ezt én szeretném! Kösz fiúk, lányok! ~:) -
#78 Ez mi itt, mert nem értem. Kérlek magyarázd már meg, hogy mi is LOLOLOLOLOL... ~:) -
#77 © Zocsi
2001. márc. 20. 20:24 | Válasz erre | #51
A Push-up valami olyasmi, mint a Pump?
© frey
2001. márc. 20. 20:21 | Válasz erre | #50
A mellemmel nekm nem nagyon vannak problemaim.Ha feltuno dekoltazst akarsz, csak vegyel fel push up-ot!:)
Válasz 'doomed' üzenetére (#49
LOLOLOL :))) -
#76 :) -
frey #75 az kozel all a lazitashoz, de azert megis olyan, mintha csinaltal volna valamit. -
frey #74 en meg a nyujtase -
#73 Én a lazítás híve vagyok. -
#72 1 het altt nem is laccik meg... meg ezt se tudod? :) -
#71 A múlt héten véraláfutottam,de akárhogy méregetem magam nem nőtt az izomtömeg:) -
#70 qkvékeztem :)))
áá dehogy azt utalom :)
amugy kosaraztam! jol, sokat... csak szetment a terdem -
#68 Kell valakinek kb 5-6 kilonyi nem szinizom testszovet? jutanyos arom kiutalom valakinek :) -
#66 mert az en testem is epül... csak nekem nemkell tovegnövelö hogy hizzak :)
amiota abbahagytam a versenysportot megislaccik :) van vagy + 10-15 kilo :(( de nemnagyon izgat, meg igyis sarmos vagyok :) -
#65 mert szerinted a neten nincs? ;) lustasag fel egeszseg... foleg a testepito topicba :DD -
#64 mpeg kartya meg csak csak, de tv ujsag az nics :)
-
#63 szerintem a sörivastol :) ugyhogy en azt tamogatom :) nem a sulyemelest.. minek emelgessem csak servet kapok :) -
#62 Nincs sajnos. de a kereskedelmiek nehanyhavonta leadjak, le kell rogziteni, es mar csak egy MPEG vagy VIVO kartya kell, es hopp :))) -
Frost #61 Helóka ! Én is gyúrok ,lassan fél éve. Szerintem ezzel fejlődik a legtöbbet az izomzat. -
#60 hja :)))
az jo film volt...
kene vcd -n :) nics meg?:) -
#59 lattatok a Top Secret c. filmet? ott volt aztan a balett... ;) -
#58 mitgondolsz mert van meg minidg balett? :) -
#57 És télleg?
A lányok azt bámulják? -
#55 Bejön az ember a munkahelyére, próbál a melóra koncentrálni, erre mi van?
-feltűnő dekoltázs
-először leborotválom, aztán kiborotválom... -
#54 Feltűnő dekoltázs...Cool!:) -
#53 Arra az Aerosmith albumra gondolsz? -
#52 Én értem.:) -
#51 A Push-up valami olyasmi, mint a Pump? -
frey #50 A mellemmel nekm nem nagyon vannak problemaim.Ha feltuno dekoltazst akarsz, csak vegyel fel push up-ot!:) -
#48 Mellesleg mellre nem tudtok valami rulez formázógyakorlatot, tudjátok, amolyan szálkásítót... -
#47 Tényleg király vagy! Kicsit állatul nézhetsz ki... :) -
#45 Doomed: a cerkád még vígan áll... Hmmm. Az nem most fog letöri, hanem 5-10 év múlva. Egyébbként mennyit ment össze?
Egyébbként semmi bajom sincs a kokszolókkal, hisz a saját testükkel és egészségükkel játszanak. A másik meg az, hogy mit akarsz elérni - mert ha naturálon nyomulsz nem lesz akkora a testömeged, szedhetsz akármit.
??? a 109 az a testsúlyod, vagy ennyivel nyomsz???
MYOMAX - rulez ~:) -
#43 doomed: király vagy!
Napo rulez :DDD -
#38 A Creatine nem tudom, trutymó-e, de ha igen, akkor gondban van az emberiség.... ez midnenkiben, még Benned is előfordul, frey.
Amúgy... ettél már valaha C-vitamint?????? -
#36 Megütlek, megborúlsz!
Gyúrok! -
frey #35 na gyere, na gyere! Chicken!:) <---- ez a mosoly egy olyan kajan vigyor volt, ami ugy fel tudja hergelni az embereket. -
#34 Ez speciel egy helyeslő hümmögés volt.
De ha akarod, idejöhecc, azt majjól bemosokeggyet.