33479
-
#139 Jó-jó, de milyen kaja az, ami bőséges tápanyaggal rendelkezik egy kimerült szervezet számára. Teszem azt, legyen mindenféle. Mondjuk rántotthús + rizs + pároltzöldek + befőtt??? -
sanya_ #138 Lehetőleg gyúrás előtt ne egyél 1, 1 1/2 órával. Utánna viszont lehetőleg fél órán belül bőségesen. -
#137 Lenne egy kérdésem, mert már kezd a topic kihalni... :(
A kérdés az lenne, hogy gyúrás előtt vagy után kell sokat enni. Kaját. És ha zabálc, akkor mit érdemes? Pl.: Húsfélék? -
#136 Naaaaaaaaaaaaaaaaah!!!! -
#135 Ez így kicsit tényleg erős volt. Ha anyámat nem is, de téged szívesen felpofozlak egy ilyenért, köcsög. -
#134 lehet viszont sok az igazsagtartalma... -
#133 Ez egy kicsit erős volt, ezt azért nem kellett volna. -
#132 igyvan szedjed azt a parszaz darabos napozin kurat azt ha megvered anyadat, mert szol hogy kesz a kaja tudjad mitol lettel ingerlekeny... :) -
#129 Miért mondod ezt. Mindnki azt mondja, hogy jól használható cucc. Nameg csak jó az is valamire. Azért érdekel, mert nyáron én ki szeretnép próbálni. Érdemes? -
#128 Én nem. De, ha Creatine, akkor hülyeség, és felesleges vele foglalkozni. Nem használ az semmit.
Napo rulez.
-
#126 Ezaz srácok!!! Fő az intellaktualitás!!!
Lteebee: Okos vagy, mert te még tucc emlékezni!!! :)
W: Mit tucc mondani nekünk? -
#125 :) -
#123 Ez egy buzi! -
JakuZa #122 Értelmes mi? -
#121 Hát még? -
#119 azert nemszabad meggatolni a kibontakozasban hatha 1* sikerul valami jot is mondania... -
#118 Elég gyenge volt. -
#116 Nem, de még élhet.
:) -
#115 Itt ezt nem szeretik. Ez tapasztalat. -
#113 Jaja de hát hol kell gyúrni? -
#112 :)))
Egzotikusság rulez... Persze, hogy elég, de nincs mindenkinek otthon scott pad, csak a konditeremben... -
#111 Én nem szeretem az ilyen "egzotikus" gyakorlatokat, a sima kétkezes súlyzózás, az egykezes koncentrált és a scott-pados edzés elég kell, hogy legyen. -
#110 Bicepszre tudtok valami jó formázó gyakorlatot?
És a két szék közötti szűktámaszu fekvőtámasz, mennyire hetásos?
-
#109 Az hogyan lehet, hogy valakinek nem hat a Napo. Ilyen szerintem nincs.
Márpedig velem ez a helyzet... :((( -
#108 És a fehérje is.. Zsír= szénhidrát + víz, az egyenlőségjel helytálló, nem egyirányú. Pl. futás után nem kell inni, és akkor nem tud a visszaalakított szénhidrát újra zsírá alakulni. -
#106 mar nemazert de a gyümolcscukrok nem alakulnak at zsirra ha joltudom epp ezert eszik a sportolok is. -
#103 Ha tömegnövelőtt szedtek, mennyi ideig szeditek, és a feltöltés hány nap? -
#99 Én szőlőcukrot eszem hozzá, mert az segíti a felszívódást, lásd még Createc Gold. -
frey #97 jihaaaaj!!! -
#96 Hefe: tejben szoktad a kreatint? Most nem tudom, mi legyen, mert a Scitec régen aztat mondták, hogy a fehérje és a zsír gátolja a felszívódást. Ezért nem kellene előtte 3 órával és utána 20 percig enni. Aztán meg kihozzák a MyoMax-ot meg egyéb kutyulmányokat, 7.5 gramm kreatin, 50 gramm fehérjekutyulmány... akkor most mi van?
-
#95 Nem érdekel a véleményed, csak megsúgom, hogy a Topicot én nyitottam, és szeretném ha rendeltetésszerűen használnák a témáját az emberek. PL.:Mint az első néhány hozzászólás.
Esetleg, ha nem tudsz hozzászólni, mert nem értesz hozzá, vagy nem érdekel, akkor ne is szólj hozzá. Töltelékszavaknak itt hasznát nem látjuk... -
#94 :) -
#93 Kérdezd meg, érdekel-e a véleményed! -
#92 Ez CHAT amit ti csináltok, és nem eszmecsere. CHAT-elni tudtok máshol is! :( -
#91 A munkát természetesen én végeztem, de ő a művezető. -
frey #90 uyes, ugyes.. -
#89 Vagy legalábbis kezdi látni a többhónapos munka eredményét. -
frey #88 aha. Keszen a nagy mu, az Alkoto pihen... -
#87 Ellenkezőleg.
A barátnőm megdícsérte a minap és már értem, mi volt az az elégedettség az arcán. -
frey #86 hogy a tied miert olyan lottyedt?:)