33479
-
#4013 Sziasztok!
Lehet, hogy megint egy h*lye kérdés, de... Lehet zsírt égetni, kardió edzések nélkül? Mert ahhoz vhogy nincs kedvem... :S -
Polaroid #4012 Igen, ez egyértelmű, de amellett érdekelnének mások tapasztalatai, ha vannak ilyenek. -
#4011 Üdv!
Szerintem erről nem itt, hanem az orvosodtól kéne felvilágosítást kérni.
Amúgy létezik cukorbeteg testépítő (Paul Dillett). -
Polaroid #4010 Üdv Mindenkinek!
Meg tudná mondani valaki, hogy diabétesz (cukorbetegség, insulin-dependens) mellett szabad-e, és ha igen, milyen táplálékkiegészítőket lehet szedni?
Kösz a választ előre is! -
powerdozer #4009 Oké, semmi gond csak dobj egy e-mailt, hogy mikor aktuális, vagy hogy ha nem adod el akkor is a simanskykukacfreemail.hu címemre. -
FFX #4008 -
info #4007 HUNGARY BODYBUILDER MEN
HUNGARY BODYBUILDER MEN
HUNGARY BODYBUILDER MEN
www.muscleteam.hu -
a zsírkereskedő #4006 leet h előbb is de lehet h nem...még nem tudom biztosan -
powerdozer #4005 Akkor, ha eladnád és január körül aktuális lesz, engem érdekelne!!!, mert annyira viszont nem sürgős a dolog, de viszont mindenképpen ez a könyv kell.
-
a zsírkereskedő #4004 most éztem meg neten, már nem nyomtatják és raktáron sincs az alexandra kiadónál
és gondolom nem akar senki megválni tőle, már akinek van...
én személy szerint nem adom még el...még nem
de majd lehet róla szó az én esetemben...január körül lesz majd nálam aktuális...gondolom addig ki lehet bírni
egyébként könyvtárakban sok jó könyv van pl weider féle lexikon aztán lee haney könyve is nagyon jó szerintem addig könyvtárakban próbálkozz-ki tudja -
#4003 Most nem konkrétan erre a hsz-dra gondoltam, hanem hogy mindig számolsz vmit. -
a zsírkereskedő #4002 ahogy korábban szó volt a milliomosságról... nem vagyok az:D
de ez nektek is jó...100ftal több és 1 kilónyi pluszt nem kell megenned amit nem tudnál ellenőrizni rendesen... -
#4001 Hát én már mosolygok rajtad, naon nagy vagy, ecsém ilyeneket számolni, nem semmi. -
powerdozer #4000 Hali
Valaki nem rendelkezik evvel a könyvel??? ja és meg is szabadulna tőle: ARNOLD SCHWARZENEGGER – BILL DOBBINS A TESTÉPÍTÉS NAGY ENCIKLOPÉDIÁJA
-
a zsírkereskedő #3999 srácok tartottam egy kis fejszámolástén már csak ilyen amatőr skót vagyok
kiszámoltam melyik a legjobb ár/érték arányú tejsavó így vásárlás előtt...
a két versenyző aki a döntőbe jutott a cytogen whey pro 6kilós kiszerelése és a scitec 100%whey protein 5kilósa
cytogen-18e - scitec 17.5e
67% - 76%
4kg tiszta fehérje - 3.8kg tiszta fehérje
4500/kg - 4600/kg
éppen ezért a scitecet fogom választani mert 1 kiló felesleges szartól megkímél, mindemellett a scitec elég jó minőségű is
szóval kipróbálom belehalni ebbe valószínüleg nem fogok
uff szóltam -
#3998 Miért kell igy beszélni? Másképp nem tudod magad megértetni? Mellesleg ő nem azt mondta hogy ha nem vagy milliomos nincs hatása.. -
vg #3997 Ennyit tudsz barátom! -
#3996 Kedves baratom a Hemo-NO es a G-bomb teljesen kulonbozo taplalekkiegeszito a kettonek koze sincs egymashoz :DD -
vg #3995 Egy példa Bunny edző válaszol rovatából!
Szia Bunny!Kiprobáltama g-bombot és azt kell mondjam ,hogy nagyon fasza!!Tök hamar durranok töle és napközben is érzem az izmaim !!Kurva teltek!!De ezt azér nem csak a g -bomb javára irom hanem a tökéletes étrendre is !!Anapi 3 zacsko rizs,200g zab 60dkg csirke +3adag 100%Whey pro megteszi a hatást:))))
Szakibá ujra edz
Válasz 2006-08-31 21:46:58
megám!
-
vg #3994 Jaja kiprobáltam, szerintem nagyon jó! Olyan mint a G-Bomb, csak egy pöttyet erősebb, viszont szar az ize. Ja, jazzy felé pöcsök visszont messze kerüljék az ilyen termékeket, ahogy ezt a sportot is! Ja, kurvára milliómosnak kell lenni a használatához, amúgy nem müködik! -
vg #3993 De nagy fasz vagy te basszus, ennyit rólad! -
#3992 Szerintem nincs ra igazan szukseg ha csak nem vagy milliomos.. -
#3991 Kipróbáltad? Mert ha igen, akkor leírhatnád a tapasztalataidat, mert én is akarok venni ha jó. -
#3990 rendelek is -
vg #3989 Természetesen! Mozogni sem kell! -
#3988 ez olyan gyógyszer amit ha megeszek izmos leszek? :o -
vg #3987 Hemo-NO kurvajó cucc! -
#3986 Shaker vagy turmixgép és több víz! -
Atrium #3985 olyan akarok lenni mint te, vg :) -
#3984 rázd össze, ez nem kakaó -
a zsírkereskedő #3983 szép stílusos a válaszod
make love not war -
vg #3982 Speciális ürhajhós turmixoló készüléked nincs? Annyi eszed sincs, hogy úgy nem oldodik fel ha csak beleteszed? Minek kell neked ilyesmi, ember?????? -
Atrium #3981 hello,
van 1 táplálékkiegészítőm. azt írja hogy 100g-hoz(2 adagolókanál) öntsek 3dl vizet , vagy tejet. Nem kevés ez? 3 dl nem oldja fel rendesen, és olyan darabos lötty lesz belőle. ez a normális, vagy öntsek hozzá annyi folyadékot, amennyi feloldja rendesen? -
#3980 ANONYMVS - latinul írva. :) -
vg #3979 Ja, hát az lehet! :) -
#3978 csak nem így írják -
vg #3977 Hát az a neve neki... nem tudtad? -
#3976 anonimiusz lol -
vg #3975 Én nem voltam, de szerintem a anonimiusz szobornál voltak.. -
a zsírkereskedő #3974 így utólag nézve a bbtv-ben én se értem de ott a helyszínen elbújhattak vagy nem tudom de tényleg nem láttunk senkit...