33479
-
#33238 sziasztok,
profi testépítőknél láttam nagy kiszerelésű vödrös halat
ezt milyen néven lehet megvásárolni a kereskedelemben és honnan?
google sajnos nem talált ezekre a kulcsszavakra semmit
- sorry, ha már volt róla szó - -
#33237 ok, nem ember -
Stockbauer33 #33236 -
#33235 Off téma...ha nem fér el egy-két napig, akkor nyugodtan töröljétek és bocsánat :)
Sziasztok!
Csütörtök délelőttre keresek 2 izmos embert egy legénybúcsú első eleméhez kb 10-15 perc erejéig az V. kerületbe. Nem kell sem táncolni, sem semmi ilyen marhaságot csinálni. A sztoriból kitalálható, hogy sajnos nullás költségvetésű a történet, de azért remélem találok valakit, aki tud és hajlandó segíteni.
Előre is köszi, ha valaki pm-ben jelentkezik!
üdv.
Péter -
Stockbauer33 #33234 -
#33233 De az árak is, pl. impact whey magyar ár: 27.790/5kg, ugyanez angolra váltva 61.99 font(21.890Ft). Akárhogy nézzük ez 6 ezer Ft differencia. -
#33232 Igen ezt enis neztem, magyar akciok rakas szarok. -
#33231 Myproteinnél nem értem a logikát, a magyar nyelvű oldal sokkal drágább, és kedvezőtlenebb kedvezmények használhatók fel az angolhoz képest. Ergo a szövegfordításért számolnak fel a termékekre több ezer Ft pluszt? :D -
Stockbauer33 #33230 -
Stockbauer33 #33229 -
#33228 Itt nincs comeback, soha nem is volt es nemis lesz. Persze lehet lehet marketingolni, hogy ilyen meg olyan kemeny vagyok stb. Kathi belanak azert majdnem osszejott, de azis csak majdnem volt. Komolyan 1 testepitot sem tudok mondani, aki komolyabb serules, vagy kihagyas utan vissza tudott volna terni, es legalabb ugyan azt a szinvonalat hozta volna mint regen. Dexter Jackson mondjuk ezert jo, meg ezert nagy testepito, mert nem hagyta abba es 15+ éve ottvan mindig a mr olimpia top5ben. -
#33227 Régen is az volt, de ez valami moslék undorító. Ha nem ismerném, meg nem mondanám, hogy a 90-es években az egyik legkomolyabb test az övé volt. Ennél még 50 cent is színpadképesebb :D -
#33226 Semmi, ugyan ilyen olajos volt regen is :D Most o is visszatert mint kevin, csak o man physiqueben. -
#33225 Flexnél mi a helyzet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#33224 Hát ha jól csinálja az ember, kb. a második munkasorozatra már be van durranva, szóval rádolgozol utánam mindenképpen. -
#33223 Üdv!
Egy amatőr kérdés, de még nem találtam rá utalást azt hiszem a sárga kapszulában sem. Most az a cél, hogy bedurranjon az izom, vagy még a bedurranás után kell rádolgozni? :D -
Stockbauer33 #33222 -
Stockbauer33 #33221 -
Stockbauer33 #33220 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!János Csuhai
Sziasztok!
Eddig még nem írtam, hogy mi volt az Arnoldon, mert nem volt nagyon még időm ezzel foglalkozni.
Szóval megprobálom nektek röviden összefoglalni.
Először is már az elején kiderült hogy nem lesz -85kg-os kategoria csak -90 ezért abban kell indulnom.
34-en voltunk a kategoriában alig fértünk fel a színpadra! Csak viszonyításképpen Béláék kategóriájában 14-körül voltak.
A formámmal meg voltam elégedve, de hozzáteszem, hogy még ennyi idő után is vmit mindig elrontok a végén, mert úgy érzem a verseny előtt egy héttel mindig szárazabb vok mint a versenyen. De hát ez van. De magán a versenyen követtem el a legnagyobb bakit életemben, mert mikor lejöttünk az első fordulórol és gondoltuk, hogy majd kihírdetik a top 10-et, Kornél szolt hogy nézzük meg Bélát a színpadon, mivel ő utánunk jött 2 kategoriàval. Ki is ültünk persze a nézőtérre megnézni őt. Mikor kint ültünk felhívtak 2-3 versenyzőt a színpadra. Erre a kint élő barárunk Zoltan Matrof mondja nekem, hogy te ez a mi kategoriánk és hogy menjek. Én meg még vicceltem, hogy miért hívnának ki 3 versenyzőt ez biztos vmi korábbi dolog, mert előtte voltak ilyen első versenyes dolgok. De további unszolására visszamentünk. Még Zsuzsi be is akart velem jönni, hogy megcsinálja a szinem mivel ilyenkor azért lefolyik rolunk. Mondtam neki ne aggódjon bent egyböl megcsinálják. Oda is álltam a Protan-osokhoz hogy kijavítsák a szinem. Elkezd olajozni a csaj és mikor a lábamhoz ér meglátja a nadrágon a számom ami a 390 volt felnéz rám riadt szemekkel és mondta hogy az előbb kerestek engem. Kb. 20x mondta a felvezető bíró a számom, és gyorsan odavitt hozzá. Látom nagy kapkodás meg minden, de mondta a bíró hogy most már mindegy. Akkor nem értettem az egészet, és megnagyaráztam magamnak hogy biztos valami félreértés történt. Utána 5 perccel bemondták a Top 10-et amiben már nem voltam benne. Akkor meglepődve ugyan de elfogadtam a dolgot, mivel eddig mindig döntős voktam minden versenyemen. Erre ma jött a hidegzuhany mikor megtudtam, mert odajöttek a Scitec standhoz hogy elmondjàk, hogy amikor kerestek 3 gyereket még össze akartak vetni a Top 10-be, köztük engem is, de mivel szólítgattak a Backstage-be és nem találtak ( mivel én a nézőtéren ültem és vártam a Bélát ) kizártak a versenyböl. Hát ez egy nagy tanulság volt számora, de már nem is idegesítem magam ezen.
Gratulálok Kornélnak aki viszont bekerült, de sajnos nem jutott a top 5-be, és gratulálok Bélának az ezüst éremhez amit megérdemelt. Tényleg a másik srácnak ott volt a hazai pálya előnye meg egy kicsit jobb volt talán az esztétikája a Béci szárazságával szemben. Talán ha egy pár kilóval nehezebb lett volna akkor most övé az arany és talán a pro kártya, most tényleg jevesen múlott neki!
Itt akkor vagy jo versenyző, ha tudsz tanulni a hibáidbol és levonod a következtetéseket és mész előre. Még nekem is van hova fejlődnöm, és most nem erre a bődületes baklövésre értem, mert ebbe csak belenyugodni lehet. Továbbra is még javítanom kell az arányaimon, ha sikeres akarok lenni, mivel a felső testem még mindig fényévekkel erősebb mint az alsó, pedig sokat sikerült rajta javítanom úgy gondolom.
És a végére maradt, hogy megmagyarázzam miért is ezt a képet választottam, mert olvastam egy kedves hozzászólót, hogy minek jöttem ide ennyire messzire, meg hogy csak nagy volt az arc. Erre csak azt tudom mondani, hogy ez az arab úgy tudom Kuwaiti (de lehet nem) srác akit az egyik legnagyobb esélyesnek láttam a mérlegelésen, mivel pont 90 kg-al mérlegelt, és elmondta hogy ő korábban -95kg-ban versenyzett de befogyott inkább még 5 kg-ot csak hogy elinduljon itt. De mégsem jutott a Top 10-be sem! Mögöttem végezhetett ezek szerint, amiért el is volt keseredve de nagyon.
Pedig szerintem is ott lett volna a helye, mert eszméletlen teste volt a srácnak, de szerintem ez látszik is a képen!
Ezzel csak azt üzenem annak a srácnak, hogy mi legalább az álmainknak élünk és nem félünk a csalódástol, mert ha még ugyan el is bukunk egy csatát, de felállunk, megrázzuk magunkat és újra harcba indulunk!
Köszönöm azoknak akik viszont végig mellettem álltak, sokat számít a nehéz időkben! Nagyok vagytok ti is!
Sziasztok!
-
#33219 Bela masodik lett, nagyon jo formaval.
O verte meg azt hiszem
-
Stockbauer33 #33218 -
Stockbauer33 #33217 -
#33216 Ez kicsit öngól :D :D -
#33215 ;D -
Stockbauer33 #33214 -
#33213 -
#33212 nem olyan jo formaval is messze jobb volt mindenki masnal -
Stockbauer33 #33211 Maki Cedric nembír magával -
#33210 Ez mekkora fail, hozzá se ért a mellkasához, 5 centire felette volt... -
Stockbauer33 #33209 http://spotmebro.com/bench-press-record-2/
-
Stockbauer33 #33208 -
#33207 Hm, akkor erről lemaradtam.
Bár továbbra sem látom értelmét az ő szintjén, talán nemzetközi "hírnév" miatt? -
#33206 Mert o akar lenni a valaha elt legerosebb IFBB pro versenyzo, komolyan keszul a versenyre. -
#33205 Pedig készül versenyre. -
#33204 Kathit már miért érdekelné a profi kártya? Multimilliomos üzletember lett, teljesen más karriert épít. Hülye lenne versennyel bohóckodni megint. -
#33203 Szerintem se, ha csúnyán el is bukik a versenyen, szerintem a rajongói szemében az sem fog jelenteni semmi. Akkor is az lesz, hogy Béla a király, mert visszatért. Akkor kellett volna tovább mennie, mikor a legjobb formájában volt 2012 környékén. -
#33202 Kathi Bela, Voros Zoli is mindketten megserultek, szerintem Bela sem lesz mar sosem IFBB pro barmennyire is szeretne. -
#33201 Nyilvan felrakjak az egesz eletuket valamire, aztan megserulnek es tudjak hogy oke ennyi volt nincs tovabb. Ebben a sportban nem lehet visszajonni, sose leszel olyan jo mint regen, ezt el kell fogadni. Amugy meg a sok cucc miatt tuti nem egeszsegesek se mentalisan, se testileg ugye. -
#33200 Itt egy példa a képen, hadd elemezem ki, amíg nem ismernek el addig pussy vagy.
Az én pólómon meg ez lenne, amíg nem mész harcolni büszkén egy vesztes csatába, addig nem vagy férfi!
Erősebb az aki tudja hogy veszíteni fog és büszkén tér vissza, mert amíg nem adja fel addig nem vesztes.
Utoljára szerkesztette: biomage, 2017.02.05. 01:35:10 -
#33199 Tipikus testépítő "betegség". Nagyon nagy %-nak van valamiféle mentális problémája.