239
Coca Cola a kedvenc italunk...
-
#79 most olvastam hogy 1903-ig volt a coca colában kokain -
#78 , CSOCSO majd visszaválaszol talán, a többieket nemtom. LEhet, hogy azóta már kólafüggők lettek :) -
#77 basszus, megint nem neztem a datumot, mikre valaszolgatok en marha :( -
#76 hu bakker :) -
#75 es azt is forron -
#74 ezexerint elosegiti az emesztest :))) -
#73 hogy lehet egy teat igy elrontani
szvsz colaban is a koffein a lenyeg
meg az tomeny, amit beletoltesz :) -
#72 es ennek milyen gyakorlati ertelme van? 2 napon at ne oblogess colaval? -
Cat #71 Coca-Cola: vége az egyeduralomnak
Nem lesz több kizárólagos szerződés, a Coca-Cola ezentúl az üzletekben ingyen elhelyezett hűtőinek ötödét átengedi a versenytársak termékeinek és számos más „engedménnyel" is hozzájárul a piac versenyképességének erősítéséhez.
Az Európai Bizottság nyomására a Coca-Cola megnyitja az európai üdítőital-piacot a nagyobb verseny előtt. Ezzel az unió és a cég között öt éve tartó versenyjogi vitára tesznek pontot. Mario Monti uniós versenybiztos kedden, a cég vezetőjével folytatott brüsszeli tárgyalásait követően közölte, hogy a Coca-Cola megváltoztatja rabatt-rendszerét az EU-ban, a fogyasztók ezáltal az üzletekben és vendéglátóhelyeken nagyobb üdítőital-választékot találnak majd.
Az óriáscég lemond arról, hogy a jövőben árengedménnyel serkentse a vásárolt mennyiség növelésére a kereskedelmi egységeket és ezentúl lehetőség lesz arra is, hogy a boltok csak egy-két kiválasztott Coca-Cola terméket árusítsanak, megszűnik a „mindent vagy semmit" elv. A cég véget vet a kizárólagos szerződéseknek, és az üzletekben ingyenesen elhelyezett hűtőiben egyötöd részt átenged a versenytársak termékeinek.
Monti szerint a cél, hogy az ár és a személyes ízlés alapján választhassanak a fogyasztók Coca-Cola terméket, ne pedig azért, mert kizárólag az van a polcokon.
A végleges uniós döntés előtt - amely tavaszra várható - a versenytársak még véleményezhetik a piacnyitás tervét. A nagy rivális PepsiCo Inc. máris üdvözölte a döntést, közölve, hogy az "jelentős változásokhoz" vezet majd a 17 milliárd euró éves forgalmú európai üdítőital-piacon. -
Zsozso(!) #69 egy kis ciánt úram?? -
Zsozso(!) #68 egy kis ciánt úram?? -
Zsozso(!) #66 csapvíz forever!!! -
Zsozso(!) #64 én nem szeretem a Koca Kólát -
#62 Tegnap majdnem mentem, de aztán a nővérem 35 percet késett és ugrott a tuti 'just in time' délutánom. -
#61 jo akor ne
nem is erdekel :) -
#59 jo :)
de akor meg elötte vilagoisitsd fel primitiv agyamat leci... :) -
#57 klub ot????
simpsons rol volt szo azt meg nemtom mikoze barmifele klub hoz... -
#55 hat ha nem lattad ugyse lesz erdekes a tortenet :) de a lenyeg hogy egy törpe kolona jött letre :) -
#54 és? -
#53 hehe tegnap volt a simpsonsban pont a colarol egy resz :) a kisccsaj egy kiserletet vegzett, hogy a kola rontja e a fogakat :)) -
#52 na tegnap volt a spektrumon valami film a faszi csont marha volt ... allitolag mar vagy 15 eve csak zöldseget zabalt mert szerinte igy tovabb fog élni...
azt tök csont s bör volt semmi izom meg zsir...
hat ily eljen a fene +5-6 evet...
inkabb iszom a traubit meg a markameggyet :) -
frey #50 En enni akarok. Persze jol elvagyok magokon is..:) -
#49 a cimet megtudhatnam? :)
ismerös de valahogy nem ugrik be ... reg latam jomagyar filemt... sajnos -
#47 mert az nemkaros az egeszsegre? :))
amugymeg eljek inkabb 70 evig ugy ahogy nekem jo mint lemondasokkal 80 ig... -
#46 Vagy rákot okoz a kísérleti egerekben. -
#45 Egy lány mondta. :) -
#41 Ass Assin az Assin klánból.:) -
#39 naesaztan ha mindenben azt nezzuk hogy mi az egeszse4gas akor ehenhalunk... egykis mereg kell a szervezetnek.. :)
amugymeg MÁRKA MEGGY rula!! :) -
#38 Ja,csak egy maradhat:) -
#36 Ha jól megnézitek az ilyen lónyálak(pl.cola)összetevőit feltünhet a foszforsav jelenléte is.Na nálunk van ilyen cucc és igen durva méreg,szigorú tartási és felhasználási szabályokkal.Na ki szomjas még? -
#35 Kiváncsi vagyok, a kólás flakon 30%-át is egy-egy szétszuvasodott fogsor díszíti-e majd valaha, mint a cigarettásdobozokét. -
#34 Jó esetben heti fél litert iszok meg....
Elég is annyi, de akkkor nagyon jól esik... -
#33 azért tegyük hozzá hogy akkor is jo ize van!!és néh nagyon jo esik!!!!heti 2 litert iszokm kb... -
#32 Azért 1 buli 1 kis spiritusszal már más....
De nem kell sokat....csak 1 kicsit+ még 1 kicsit.... :-) -
#31 Hm.. -
#30 Ez ugyan jó poén, de az is káros. Én már szinte nem iszom alkoholt, kibírok úgy egy bulit, hogy meg sem kóstolom a többiek italait. A kóla meg max. ilyenkor király, amikor eliszom előlük a boroskólájukba valót... :-) -
#29 Ez ugyan jó poén, de az is káros. Én már szinte nem iszom alkoholt, kibírok úgy egy bulit, hogy meg sem kóstolom a többiek italait. A kóla meg max. ilyenkor király, amikor eliszom előlük a boroskólájukba valót... :-) -
Shrike #28 Ne igyatok colát, hülyeség, egészségtelen és pancseroknak való. Ha rám hallgattok, akkor Heinekent isztok vagy vodkát, netán tequillát :) -
#27 :) -
palace #26 a cola csak borral jó, de úgy nagyon!