165
ua.
  • liogreen
    udv mindenkinek,
    Kellene egy kis help, lehet hogy lejeb mar valahol meg van valaszolva ez a kerdes, de en nem talaltam, elnezest ha vak voltam kicsit sok az iras.

Nem tudom hol jarok pontosan, de 20. szinten van a lovagom, az elozo palyen megszereztem a spec kardot a templomabol, a sima kardok kuzu is megvan az utolso elotti, de ezen a palyan van az a mukso a vegefele, akinek arany mintas a pancelja s zold kodot, meg fureszlapokat dobal. A templombol szerzet spec kardal nem tudom megutni egyik speci utest sem, pedig barmelyik masikkal megy, s ennek a legegyserubb. Odaig meg eljutok 4200 elt pont kurul, hogy ne tunogesen el, hanem a kerdjat dobalja a mukso, de mihelyst egy nagyobat sebzek rajta, 10000-rol 20000-re tolja fel magat, ennyit mar nem birok ki.

Mondjatok valami trukkot, de ne csalast.
    Mi a megoldas?

elore is koszi.
  • Mike
    Na felhzom, ne a klon topic klegyen fennt.

Gondoltatok mar olyanra, mi mindent lehetne ebbol a jatekbol meg kihozni? Pl. milyen jopofa lehetne egy jo kis varostrom, ahol igy kell kaszabolni. Vagy, ulsz a lovon, es vagtazol az ellenfel fele...
  • Gladiator
    Jóvan, bocsi nemtudtam, de a Stupid Invadersnek van demója.
  • Laalee
    mert demoval ki jaccik?????
  • Gladiator
    DAUBY: Figyelj má! Nemtom ki csinálja a Cd-t de olyan gyenge demók vannak rajta. Most is ilyen shareware minőségű demók voltak, pedig már megjelent a Bladenek a demója, a stupid invadersnek. Igaz, hogy sokat foglalnak el, de inkább legyen 3-4 jó jáék, mint 7-8, amivel senki sem játszik...
  • Gladiator
    ???
  • Gladiator
    Sir IvanHoe!!! Küldtem e-mailt...
  • Gladiator
    Mi az?? Alszotok???
  • Gladiator
    A másolt verzióra fel lehet majd tenni a patcht??

Mert pl. a Midtown 2-nél feltetem oszt nem indította el....
  • Gladiator
    Dauby!!! Te a PC Gurunál dolgozol???
  • Gladiator
    Egy PII Celeron 400Mhz Asus Riva TNT2 Ultra 128mbram-on jol menne??
  • Gladiator
    Sok benne a dungeon?? Remélem nem, mert qrvára utálom őket. Na byez...
  • Viking
    A fene... Nem jott ossze... Talan most...
  • Viking
    Ime egy igen erdekes kep: (bocs a minosegert)
  • Viking
    Kerdes megoldva: Lemasoltam a saveket, es nekikezdtem a masik kedvencel: a torpicsekkel...
  • atee
    hat valoszinuleg valami ajtot nyit:)))
    mar nem emlekszem ra de az elso palya nekem is kacifantosnak tunt:(
    aztan jobb lesz
  • Viking
    Segitseg! Nekikezdtem a jateknak, amazonnal, es akarmilyen bena vagyok, az elso szinten elakadtam... Nalam van valami well key, es nem igazan tudom, mit kell csinalni... Segitsetek, please!
  • atee
    ezzel 1edul vagy itt:))
  • Laalee
    dögunalmas lett
    az eleje jonak igerkezett de a 4 palyara mar olyan dogunalmas hogy jacani sincs kedvem vele
  • Kandurex
    "Tab" billentyű az ellenfélre 1szer aztán oldalazhatsz....érdekes...
  • atee
    igen en meg ezzel jatszom sajnos keves az idom ra:(
  • HUB Beco
    Mivel mással, mint fáklyával. Egy kis logika, nemde ;)
  • OliApa
    Imyke azt igerte, hogy a mult hetre meglesz a BoD magyaritasa. Azt is irta, hogy mar majdnem kesz. Nem tudja valaki, mi van vele? A regi veblapja sem mukodik. Irtam neki is.
  • Krapulax
    Tudja valaki hogyan kell átvinni a szent tüzet az oltárra az egyiptomi templomnál ?
  • TigerSkS
    Ez a topic létezik, máskor jobban figyelj!!!
  • atee
    ja igen lehullt a lepel:)))))
    mar nem is tudom ott miert nem siman atee vagyok!:(
    igen igen az jo hogy vegigjarok mindent mar 2 szer megtettem:)viszont sajnos eleg keves az idom elkezdtem dolgozni":):(" jatszani ezert nem szeretnem megint vegigmaszni:(
    szoval az emlitett palyan vagyok mar mindenki kipusztult!:)
    milyen oszlopot lehet eldonteni? itt valami szokokut van vagy falicsap:)
    es be lehet ala menni csak ott zarva van a
    racs:(
  • TigerSkS
    Hol akadtál el?
    Kapukat kell nyitni, meg kaszabolni és kész.
    Az oszlopig eljutottál,azt use-val kell eldönteni...
    Ird meg hol vagy!
  • atee
    na meg sajnos nemvolt idom sokat jatszani ezert csak a 2. palyan vagyok!:)
    viszont maris elakadtam:(
    Fortress of Tell Halaf
    ha jol emlekszem!
    amazonnal megyek.
    mindenkit lenyomtam mar de nemtdok tovabb menni:(
    valaki segitsen koszi!
  • TigerSkS
    Megvan köszi.
    Az OASIS pálya érdekessége számomra az volt,hogy pontosan 4-szer kellett megcsinálnom,mert az utolsó mentéssel ami közvetlen az utolsó színhely bejárata előtt volt,már nem tudtam visszamenni érte.2x estem ebbe a hibába.Egyszer meg megfulladtam ahol a kulcsot kell felvenni,ugyanis bent rámentettem az egyetlen save-emre, a kijárati key nélkül.SZóval szó szerint lebilincselő volt. Végre "túladhattam" ezen a pályán. Most a Temple Of AI Farum végén vagyok.Rúnát keresem épp,de már pohátlanság lenne megkérdezni hol van.Inkább küzdök kicsit.
    Köszi a segítséget.Ja és hogy miért írtam ezt le?Mert már nagyon fáradt vagyok és ennyi..
    :)
  • HUB Beco
    Azaz egyenlőre nem lehet a teleportos kardját felvenni. Ergo később felveheted.:))
  • HUB Beco
    Egyébként meg van a rúna vagy....?
  • HUB Beco
    Nem lehet!
  • TigerSkS
    Még 1 kérdés lenne : az OASIS pályán a teleportos kardját fel lehet venni, vagy a RIP miatt nem tudom?
  • HUB Beco
    Nincsennek nagyon elrejtve, de már két helyen voltam ahol az íjjal kellett kinyitni a rúnákhoz vezető ajtót. Ugyanis a kapcsolót (amelyekre kivétel nélkül a fellelhető rúna van rajzolva) az ajtó fölött találod eléggé magasan.
  • HUB Beco
    Jaja! De ez nem biztos!

Azon a pályán van az a rohadt sok íjász?
  • TigerSkS
    Meg tudnád mondani Hol találom az Oasis .. pályán a Runát?
  • HUB Beco
    Sargon a varázsló!!!!!

Ekkora barmot.
  • Laalee
    na a gepigenyrolannyit hogy egy szar tnt2 ultraval az elöbb irt felbontasban jol megy zökkenésmentesen...
  • Laalee
    ehh ez tök gagyi cikk...
    miazhogy nemlehet futni.. talan az elöre gombot kene 2* megnyomni...
    meg az a 10 perces töltesidö hááát nemtom mit csinalhatot. nekem 128 rammal 1024 ben 32bit en max 1-2 percet töltött és akor most tulzok...
  • Crem