Blade of Darkness

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
Egy PII Celeron 400Mhz Asus Riva TNT2 Ultra 128mbram-on jol menne??

Gladiator
Sok benne a dungeon?? Remélem nem, mert qrvára utálom õket. Na byez...

A fene... Nem jott ossze... Talan most...

Ime egy igen erdekes kep: (bocs a minosegert)

Kerdes megoldva: Lemasoltam a saveket, es nekikezdtem a masik kedvencel: a torpicsekkel...

hat valoszinuleg valami ajtot nyit:)))
mar nem emlekszem ra de az elso palya nekem is kacifantosnak tunt:(
aztan jobb lesz

Segitseg! Nekikezdtem a jateknak, amazonnal, es akarmilyen bena vagyok, az elso szinten elakadtam... Nalam van valami well key, es nem igazan tudom, mit kell csinalni... Segitsetek, please!

ezzel 1edul vagy itt:))

Laalee
dögunalmas lett
az eleje jonak igerkezett de a 4 palyara mar olyan dogunalmas hogy jacani sincs kedvem vele

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Kandurex
"Tab" billentyû az ellenfélre 1szer aztán oldalazhatsz....érdekes...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

igen en meg ezzel jatszom sajnos keves az idom ra:(

Mivel mással, mint fáklyával. Egy kis logika, nemde ;)
OliApa
Imyke azt igerte, hogy a mult hetre meglesz a BoD magyaritasa. Azt is irta, hogy mar majdnem kesz. Nem tudja valaki, mi van vele? A regi veblapja sem mukodik. Irtam neki is.
Tudja valaki hogyan kell átvinni a szent tüzet az oltárra az egyiptomi templomnál ?
Ez a topic létezik, máskor jobban figyelj!!!
ja igen lehullt a lepel:)))))
mar nem is tudom ott miert nem siman atee vagyok!:(
igen igen az jo hogy vegigjarok mindent mar 2 szer megtettem:)viszont sajnos eleg keves az idom elkezdtem dolgozni":):(" jatszani ezert nem szeretnem megint vegigmaszni:(
szoval az emlitett palyan vagyok mar mindenki kipusztult!:)
milyen oszlopot lehet eldonteni? itt valami szokokut van vagy falicsap:)
es be lehet ala menni csak ott zarva van a
racs:(

Hol akadtál el?
Kapukat kell nyitni, meg kaszabolni és kész.
Az oszlopig eljutottál,azt use-val kell eldönteni...
Ird meg hol vagy!
na meg sajnos nemvolt idom sokat jatszani ezert csak a 2. palyan vagyok!:)
viszont maris elakadtam:(
Fortress of Tell Halaf
ha jol emlekszem!
amazonnal megyek.
mindenkit lenyomtam mar de nemtdok tovabb menni:(
valaki segitsen koszi!

Megvan köszi.
Az OASIS pálya érdekessége számomra az volt,hogy pontosan 4-szer kellett megcsinálnom,mert az utolsó mentéssel ami közvetlen az utolsó színhely bejárata elõtt volt,már nem tudtam visszamenni érte.2x estem ebbe a hibába.Egyszer meg megfulladtam ahol a kulcsot kell felvenni,ugyanis bent rámentettem az egyetlen save-emre, a kijárati key nélkül.SZóval szó szerint lebilincselõ volt. Végre "túladhattam" ezen a pályán. Most a Temple Of AI Farum végén vagyok.Rúnát keresem épp,de már pohátlanság lenne megkérdezni hol van.Inkább küzdök kicsit.
Köszi a segítséget.Ja és hogy miért írtam ezt le?Mert már nagyon fáradt vagyok és ennyi..
:)
Azaz egyenlõre nem lehet a teleportos kardját felvenni. Ergo késõbb felveheted.:))
Egyébként meg van a rúna vagy....?
Nem lehet!
Még 1 kérdés lenne : az OASIS pályán a teleportos kardját fel lehet venni, vagy a RIP miatt nem tudom?
Nincsennek nagyon elrejtve, de már két helyen voltam ahol az íjjal kellett kinyitni a rúnákhoz vezetõ ajtót. Ugyanis a kapcsolót (amelyekre kivétel nélkül a fellelhetõ rúna van rajzolva) az ajtó fölött találod eléggé magasan.
Jaja! De ez nem biztos!

Azon a pályán van az a rohadt sok íjász?
Meg tudnád mondani Hol találom az Oasis .. pályán a Runát?
Sargon a varázsló!!!!!

Ekkora barmot.
Laalee
na a gepigenyrolannyit hogy egy szar tnt2 ultraval az elöbb irt felbontasban jol megy zökkenésmentesen...

Laalee
ehh ez tök gagyi cikk...
miazhogy nemlehet futni.. talan az elöre gombot kene 2* megnyomni...
meg az a 10 perces töltesidö hááát nemtom mit csinalhatot. nekem 128 rammal 1024 ben 32bit en max 1-2 percet töltött és akor most tulzok...

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

Nagyon szép... De mindenkinek ilyen lassan tölt be,vagy csak nekem haldoklik a Windows !:(((

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

na jatszom vele :)
1 kicsit csalodas mert szerintem a Drakan legalabb ilyen jo volt!
ettol fuggetlenul teszik vegugjatszom:)
az iranyitast sajnos elcsesztek de majd megszokom valahogy:(

Alexease
Koszi, megtalaltam:))
skorpio7
ALEXEASE !
Nézd meg a #26-os bejegyzésemet , mert ott még mindíg megtalálod a játékot és le is lehet tölteni.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Laalee
hmm egyrejoban teccik :))

OliApa
IMYke! Elkeszult a magyarositas?
na vegre megvan nekem is:)
majd a hetvegen megnezm:)

Laalee
azzal nics is baj jol kezreal az teny de akoris oldalazni akarok!!!!!! :)))

Laalee
nade ami jolbevált modszer azt minek kell elszarni...

mert az eger + bill legkönnyebb kezelhetöseget mar elegjol kitalaltak... voltraidö a q1 ota... szoval ez egyltalan nem elörelépés mint inkabb hianyossag... ha ez benne lenne sokkalélvezetesebb lenne a jatek, könnyeb lene iranyitani, és azthiszem szabadnapot vennek ki hogy jacak vele :))) igy marad az oni.. azt majd utana ez.. bar az utobbiidö egyik legjobbja meg mindig...

Nekem is addig volt fenn a gepemen amig ranem jottem, hogy nem lehet oldalazni. KB 5 perc
Jol elbasztak!! Igy maradt az Oni, meg a Rune.

Laalee
arra rajöttem de az is eleg debil modszer...

en oldalazva akarok futni :))

es az oni akor is jobban teccik :))

bar ennek a környezete jobb... meg van meg sok ami jobb ebben, de ez az iranyitas csödtömeg...

Bith
Én is játszogatok vele, de nem mondhatnám, hogy egy egyszerû game.
Végülis nem rossz, de annyira nem vagyok tõle elájulva, mint itt sokan.
Ez legnagyobbrészt azért van, mert az irányítást teljesen elcseszték, és a kamera mozgása is borzasztó sajna :(. Fel nem foghatom,h ogy miért nem lehet oldalazni benne, csak, ha a lock be van kapcsolva. Semmi akadályát nem látom, amiért ne lehetne. Nincs semmi értelme billentyûzetrõl forogni, ha egérrel ugyanazt csinálhatom úgyis.
Egyébként valóban nagyon szép fény-árnyék van benne, és elég jól is megy gyengébb videókártyán is.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

De lehet,csak rá kéne jönnöd, gyakorold még.

Ui.: LOCK ON
Valaki meg tudná mondani hogy a Tombs of Ephyra
pályán hol találom a runát?

Köszi !
Ha megnézed itt kb 3 kérdés volt a 40-bõl ami arról szólt honnan lehet leszedni.

A játék témájában az eddigi legjobb és szerintem még sokáig (Blade II.-ig :)) az is marad. A játék kisslé hasonló a Thief sorozathoz,de annál ezerszer kidolgozottabb. A grafikai engine tökéletes, 1024-ben sem akad nekem egy V3400-as grafkártyával.Elõször jelent meg ennyire kool fény- és árnyékhatások. Több 100 kombót alkalmazhatsz a fegyverekkel, az ezeket megvalósító mozgások élethûek.Számos dolgot mûvelhetsz, amit eddig egyik játékban sem (pl. felveheted szinte atz összes tárgyat (könyv,szék,fáklyát meggyújthatod a fali mécsessel, így hordókat,dobozokra is "átvezetheted" tüzedet).
Mindenképp próbáld ki és meg fogod szerezni.A lényeg, hogy ne add fel, mert bele kell jönni, és a legfontosabb itt nem csapkodni kell...

Röviden ennyi,és ez a fórum tényleg errõl szól...

OliApa
De ez ugye nem befolyasolja a magyar forditast IMYke? :)
Nemtom, csak nekem tûnt fel, de sajna elõre LETÁROLT fejlõdés van a gaméban! ß-(
Nemtom, csak nekem tûnt fel, de sajna elõre latárolt fejlõdés van a gaméban! ß-(
OliApa
Helyesen: felfedezni.
OliApa
A programban a combo rendkivul valtozatos, talan egy honap mulva tobbet tudunk rola! :) Ezert fantasztikus ez a jatek. Tessek fefedezni!