Blade of Darkness
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyébként nem sok szöveg van a játékban, de nem is az a lényeg. :)
Játszd magyarítás nélkül, és majd segítünk ha elakadsz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Kéne egy kis segítség. Leszedtem a játékot, de ha ráteszem 12k magyarítását, akkor betöltés után egy kép jön be, valszeg a játék egy helyszíne, karakterem sehol, és semmilyen gomb nem mûködik (ctrl-alt-del kivételével) Van erre valami megoldás?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
TSW: Tunderke
Nehézségeim akadtak. Nincs intro, a menü betüí feketék, a játékban a karakterek ferdén vannak. Mitõl lehet ez, és mit lehet csinálni? Radeon 9600 a kártya.
Zaki, te meg ne szólj egy szót sem! :P
Köszi elõre is a segítséget!

[...] Te romboló állat! Te sátán!
Miután végignyomtam, rájöttem, hogy nem is tudok igazából menteni.
Az F4-F7 save-load mûködik a játék közben, de ha kilépek a gaméból, és újrakezdem, akkor nem lehet visszatölteni... :D
Kipróbáltam a normál mentési eljárást, az meg nem mûködik. Kijön a töltöképernyõ, CLEARING SYSTEM, és semmi egyéb nem történik.
Szóval tanácsos egy nekifutásból végigjátszani.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Bazze, lehet, hogy nem tudok ám majd segíteni, jut szmbe!
Hónap végén szerelek, nem tudom mennyit tudok még írogatni ide! Inkább raktározd el a biztonság kedvéért a címet:
http://www.dahlby.net/games/blade/
mert az az igazi fun, csak az alapban a csaj sajnos verhetetlen volt a kurva hosszú pálcikája miatt.......
Riszpekk
Jól teszed!!!
de végül is ott van rá igazán szükség
na asszem körbetelcsizem a gémer arcokat, kinek van meg
Riszpekk
Egybõl 6-os szinten kezdesz, tehát nem kell sokat szívnod. Vannak 'waypoint'-ok a pálya részein, itt automatikusan kimentõdik az állás. F4-el lehet szévelni, maximum 30-szor. F8-ra ad egy statisztikát (hányszor haltál meg, mennyit öltél, milyen szinten vagy, mit találtál meg). Ja, ha meghalsz, akkor a waypointnál, vagy a legutóbbi mentésnél folytathatod. Vannak power-upok, pl mérgezõ sebzés, lángoló sebzés ilyenek. Ezeket rejtett rúnáknál lehet megszerezni, és hát hathatós segítség a gyakásban, mert a lájtos kezdés után egyre genyóbb ellenfelek jönnek.
Az egyik cél megszerezni egy kardot (minden figuránál más), ami egy alapfegyverbõl van átalakítva, csak az a fasza benne, hogy MINDEN speckót tud, amit az ÖSSZES alapfegyverrel tudsz nyomni!!!
Nem játszottam túl sokáig, de baromi jó a hangulata (a régi fíling keveredik egy csipetnyi újjal fûszerezve), és nem bugosabb, mint a sima játék!
mi új benne?? új pályák, új sztori, új karakterek??
irányítás maradt?
Riszpekk
Persze nem véletlenül csak ezt az 1-et.
OLYAN SZINTEN KURVÁRA JÓ, HOGY NEM BÍRTAM TÕLE SZABADULNI!!! Eszméletlenül király! 30 mentési lehetõség áll rendelkezésre a mod végigjátszásához. Módosított fegyverek, genyó ellenfelek (egyre erõsebbek), nagy játéktér, izgalmas célok, minden. Nagyon ász.
És a többit még nem is láttam! Mindenképpen antikihagynivaló! :D
Ma hazaviszem az anyagot, és megtekintem. Aztán majd beszámolok.
different monsters whos only goal is to eviscerate you. As you hack and slash
your way through the monsters, you will gain experience and rise in levels,
gaining more advanced weapons and armor, and at the same time facing
increasingly deadlier opponents.
Are you skilled enough to kill your opponents, or are you just another
victim of the arenas?
Gladiator mod. Jó lehet!
http://www.dahlby.net/games/blade/
Péel itt.
Van egy két vicces dolog.
Csináltak új kisebb küldetéseket(?), meg vannak multis arénák (bár azt nincs alkalmam kipróbálni).
Halott téma?
Senki?
Még mindig senki?
A magyarosítás alatt nem tudom mit értesz, mert azt a munkát még nem láttam, a sajátom, az a szövegekre, küldetésekre, töltő és átvezető állóképekre terjed, és több megás...
i2k = IMYke2000 - @ - 2001
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az még a rip-pel is mûködik !
Az örök élet pedig pont elég !
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Kellene egy kis help, lehet hogy lejeb mar valahol meg van valaszolva ez a kerdes, de en nem talaltam, elnezest ha vak voltam kicsit sok az iras.
Nem tudom hol jarok pontosan, de 20. szinten van a lovagom, az elozo palyen megszereztem a spec kardot a templomabol, a sima kardok kuzu is megvan az utolso elotti, de ezen a palyan van az a mukso a vegefele, akinek arany mintas a pancelja s zold kodot, meg fureszlapokat dobal. A templombol szerzet spec kardal nem tudom megutni egyik speci utest sem, pedig barmelyik masikkal megy, s ennek a legegyserubb. Odaig meg eljutok 4200 elt pont kurul, hogy ne tunogesen el, hanem a kerdjat dobalja a mukso, de mihelyst egy nagyobat sebzek rajta, 10000-rol 20000-re tolja fel magat, ennyit mar nem birok ki.
Mondjatok valami trukkot, de ne csalast.
Mi a megoldas?
elore is koszi.
Gondoltatok mar olyanra, mi mindent lehetne ebbol a jatekbol meg kihozni? Pl. milyen jopofa lehetne egy jo kis varostrom, ahol igy kell kaszabolni. Vagy, ulsz a lovon, es vagtazol az ellenfel fele...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mert pl. a Midtown 2-nél feltetem oszt nem indította el....