165
ua.
-
robicarlos6 #165 Mindenféle hírverés nélkül felkerült steamre
Blade of Darkness -
#164 Asszem Ctrl+ Inserttel is lehet de már régen letöröltem a jtékot... -
#163 Q + Ctrl -
#162 No, akkor egy kis segítségkérés. Pajzsot hogy tudok eldobni? Fegyvert el tudok, bár ezt támadásnak szánták azt hiszem, de meg tudok így szabadulni a gyengébb kardomtól, ha találok egy jobbat. Tök jó pajzsot viszont hiába akarok felvenni a földről, már van nálam három gyengébb, és nem tudok eldobni belőlük. -
#161 Lesz egy - két érdekes hely, de semmi komoly, alapjába véve partfis nyél pályák. -
#160 OK. Úgy kezdtem el, eddig tényleg nem hiányzott. Amúgy elég lineárisnak tűnik a játékmenet, talán csak nem akadok el. Vagy később bonyolultabb lesz? -
#159 Fogalmam sincs, én sosem tettem rá magyarosítást...
Egyébként nem sok szöveg van a játékban, de nem is az a lényeg. :)
Játszd magyarítás nélkül, és majd segítünk ha elakadsz. -
#158 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Leszedtem a játékot, de ha ráteszem 12k magyarítását, akkor betöltés után egy kép jön be, valszeg a játék egy helyszíne, karakterem sehol, és semmilyen gomb nem működik (ctrl-alt-del kivételével) Van erre valami megoldás? -
#157 Na, erről a játékról kellene egy hír, hogy jön a második rész! :( -
Orgi #156 www.gamefaqs.com -
#155 sracok, vegigjatszas ehhez a gamehoz? nagyon kelene -
#154 a smiley Zakinak ment.... -
#153 Sziasztok!
Nehézségeim akadtak. Nincs intro, a menü betüí feketék, a játékban a karakterek ferdén vannak. Mitől lehet ez, és mit lehet csinálni? Radeon 9600 a kártya.
Zaki, te meg ne szólj egy szót sem! :P
Köszi előre is a segítséget!
-
steweee #152 vki le tudja írni hogy hol vannak a rúnák. mert a végén csak az upgradelt karddal lehet lekaszabolni a főmuksit. ha meg hiányzit vmelyik rúna akkor baszhatod. már kétszer játszottam a végéig, de elsőre elfelejtettem leírni hogy melyik helyeken maradtak ki a rúnák a térkép mutatja, és másodjára sem találtam meg az összeset, egyet kifelejtettem -
#151 Átvittem ezt a Conquestet. Kira volt, kicsit persze rövid, de nagyon jó.
Miután végignyomtam, rájöttem, hogy nem is tudok igazából menteni.
Az F4-F7 save-load működik a játék közben, de ha kilépek a gaméból, és újrakezdem, akkor nem lehet visszatölteni... :D
Kipróbáltam a normál mentési eljárást, az meg nem működik. Kijön a töltöképernyő, CLEARING SYSTEM, és semmi egyéb nem történik.
Szóval tanácsos egy nekifutásból végigjátszani. -
#150 Jóvan, nem az installra értettem a segítséget. :D -
#149 oks, thx
azért a kezemet nem kell fogni, túl vagyok már 4-500 játék installon :D -
#148 Az biztos vmi rip.
Bazze, lehet, hogy nem tudok ám majd segíteni, jut szmbe!
Hónap végén szerelek, nem tudom mennyit tudok még írogatni ide! Inkább raktározd el a biztonság kedvéért a címet:
http://www.dahlby.net/games/blade/
-
#147 bár a felinstallált game 800 mega volt asszem........ na majd kiderül -
#146 Kazaa-n találtam 190 megás önkitömörítő
blade of darkness.exe-t -
#145 Jó. -
#144 majd szólok, ha megvan a gém, és akkor segíts modokat találni, ok? -
#143 Multit nem próbálgattam, de van multis mod is. Meg új multipályák. -
#142 multi megy????
mert az az igazi fun, csak az alapban a csaj sajnos verhetetlen volt a kurva hosszú pálcikája miatt....... -
#141 Na ja, a sok fps után hirtelen szokatlan, de szerintem ehhez a stílushoz tökéletes.
Jól teszed!!!
-
#140 meg lehetett szokni, de jó ideig zavart az a konzolos baromság, hogy nincs strafe, csak "bunyó" módban
de végül is ott van rá igazán szükség
na asszem körbetelcsizem a gémer arcokat, kinek van meg -
#139 Ja, irányítás maradt! (Szerintem hálistennek maradt, nem tudom miért kérdezed, talán nem tetszett?!) -
#138 Egy teljesen újonan kreált helyszín (readme-ben valami rövidke sztorit is írnak), a karakterek gyáriak, de bármelyik multis skint választhatod.
Egyből 6-os szinten kezdesz, tehát nem kell sokat szívnod. Vannak 'waypoint'-ok a pálya részein, itt automatikusan kimentődik az állás. F4-el lehet szévelni, maximum 30-szor. F8-ra ad egy statisztikát (hányszor haltál meg, mennyit öltél, milyen szinten vagy, mit találtál meg). Ja, ha meghalsz, akkor a waypointnál, vagy a legutóbbi mentésnél folytathatod. Vannak power-upok, pl mérgező sebzés, lángoló sebzés ilyenek. Ezeket rejtett rúnáknál lehet megszerezni, és hát hathatós segítség a gyakásban, mert a lájtos kezdés után egyre genyóbb ellenfelek jönnek.
Az egyik cél megszerezni egy kardot (minden figuránál más), ami egy alapfegyverből van átalakítva, csak az a fasza benne, hogy MINDEN speckót tud, amit az ÖSSZES alapfegyverrel tudsz nyomni!!!
Nem játszottam túl sokáig, de baromi jó a hangulata (a régi fíling keveredik egy csipetnyi újjal fűszerezve), és nem bugosabb, mint a sima játék! -
#137 részletesebben plz!
mi új benne?? új pályák, új sztori, új karakterek??
irányítás maradt? -
#136 Egyelőre 1 (azaz egy) darab modot próbáltam ki, a Conquest nevezetűt.
Persze nem véletlenül csak ezt az 1-et.
OLYAN SZINTEN KURVÁRA JÓ, HOGY NEM BÍRTAM TŐLE SZABADULNI!!! Eszméletlenül király! 30 mentési lehetőség áll rendelkezésre a mod végigjátszásához. Módosított fegyverek, genyó ellenfelek (egyre erősebbek), nagy játéktér, izgalmas célok, minden. Nagyon ász.
És a többit még nem is láttam! Mindenképpen antikihagynivaló! :D -
#135 Szóval senki se próbálta még.
Ma hazaviszem az anyagot, és megtekintem. Aztán majd beszámolok. -
#134 Hö! Mé, kidobtad? Ejnye! Örökzöldet nem szabad! -
#133 hmmm, megint szerezhetek be egy sokéves játékot :D -
#132 Gladiator is a mod in which you, the player, are pitted against numerous
different monsters whos only goal is to eviscerate you. As you hack and slash
your way through the monsters, you will gain experience and rise in levels,
gaining more advanced weapons and armor, and at the same time facing
increasingly deadlier opponents.
Are you skilled enough to kill your opponents, or are you just another
victim of the arenas?
Gladiator mod. Jó lehet! -
#131 Vannak plusszok, most szedegettem le.
http://www.dahlby.net/games/blade/
Péel itt.
Van egy két vicces dolog.
Csináltak új kisebb küldetéseket(?), meg vannak multis arénák (bár azt nincs alkalmam kipróbálni). -
#130 csatlakozom
mivan? -
balty #129 Milyen modokat? -
#128 Próbálta vki a modokat?
Halott téma?
Senki?
Még mindig senki? -
#126 www.extra.hu/gmiki
A magyarosítás alatt nem tudom mit értesz, mert azt a munkát még nem láttam, a sajátom, az a szövegekre, küldetésekre, töltő és átvezető állóképekre terjed, és több megás...
i2k = IMYke2000 - @ - 2001 -
#118 Használj Trainer-t !
Az még a rip-pel is működik !
Az örök élet pedig pont elég !