1385
Max Payne
-
Cloud #170 Please valaki mondja meg hogy mit kell ezzel a clonecd verzioval csinálni, mert vmi miatt nem indul.
Eddig felraktam a virtual daemon-t és mount-olnom az image file-t. Ezek után feltelepítettem (min. install) majd indítanám de nem történik semmi. Megjelenik hogy Max Payne aztán annyi. Mit csináltam rosszul? Help mert nagyon kíváncsi vagyok a gamera. -
kowajano #169 van rá progi . Virtuális CD ként kezeli a vinyon erre ott van a Daemon progi -
Cloud #167 Légyszi azt is mond hogy azzal mit is kell pontosan csinálni, mert nem tudom és nem akarom elrontani. -
Na én még új vagyok, úgyhogy lenne 1 kérdésem. Ugye letöltöm (ha minden jól megy, holnap) az ISO-t. Azt lehet úgy játszani, hogy nem írom fel CD-re?? Mert több, mint 700 mega, és annyi meg milyen CD-re fér fel??? Szóval hogy van ez? -
Deadman #165 http://gamefix.moax.com/files/unsafedisc_2_30_33.zip -
Deadman #162 Unsecuréztem, nem kell már narumon, kösz. -
RIP-ben nem fog megjelenni? -
milyen felbontás, résszletesség? -
Deadman #159 narumon: nem indul a játék, valami hibával elszáll 3 perc CD töltögetés után (felinstallálás után persze). Légy jó, rakj fel egy javított EXE-t is. -
Viking #158 Mostmar en is kezdek belejonni, es shotgunt hasznalom most, de a golyokikerules pl hasznalhatatlan, amikor tobben vesznek korul, es van koztuk geppisztolyos... Az nagyon szar egy helyzet... Jah egyebkent megfigyeltek, hogy az enemyk lelovik egymast is veletlenul? Ezzel remekul lehet trukkozni... :))) -
Viking #157 Daemon Tools-al... http://www.daemon-tools.com/ -
Cloud #155 Melyik progival tudod vinyorol játszani? Légyszi ird le hogy lehet azt a progit letölteni. Thanx. -
Viking #154 Vissza az egesz, mar rajottem, hogy nem arra kell menni... -
Viking #153 PyRex help me! A 6. palyan vagyok, es nemtudok bejutni egy ablakon! Ott tartok, hogy az elobb lotte hasba Max azt az amigot, aztan volt egy kis partym a 3 testorevel, meg a ficko is agyon akart loni, es most be kene mennem egy ablakon, de nem jovok ra, hogyan kell... Help me PLS! -
PyRex milyen géped van? -
Srácok lenne valaki olyan jó, és nem írná fel nekem CD-re/persze úgy hogy müxik is/ és nem küldené el nekem postán? Persze az ár úgy lenne hogy neki és nekem is megérje. Ha igen dobjál meg egy maillal -
Viking #150 Ha nalad megy a 3DMark2001 Lobby nevu tesztje, akkor ez is... -
Miert amugy a BIN kiterjesztesut mivel irod fel CD-re? Nekem amugy a 80 percesre sem menne fel, de nem is irtam fel egyelore, hanem vinyorol jatszom.
PyRex -
Cobra11 #144 Az img kiterjesztésű fűjlt, hogy fogom tudni felírni cd-re? Kitömörítem IsoBusterral és felírom cd-re? -
Cobra11 #143 Ja most látom, hogy most teszi fel a rart. Azt hittem azt tette fel először. -
Cobra11 #142 A rarból csak 10 megát tett föl. Tedd már fel újra légyszi. -
Cobra11 #141 Van egy kis gond. Eddig 2 cr37-es fájlt látok. Mitől van ez? -
Cobra11 #140 Ok akkor mindjártfönt van -
Viking #139 hat mostmar en is kapok boven... 4. palya korul mar letfontossagu a slow motion hasznalata... Vagy cafatokra szednek... Szarok a shotgunok, de nagyon... Szeretnem azt hasznalni, mert fullon vagyok hozza municobol, de ha azzal lovok, **** se marad belolem... Ez asszem ev jateka lesz... :))) -
hát a progi tanulsága szerint ha marad a sebesség akkor 56 perc múlva ér föl.-. -
Engem sokszor lottek meg, de nem baj, ugy elvezetes :) MAjd a 8-9. palyan teged is lonek, ne felj :)))))) Most picit pihizek, mert kajalok aztan el kell mennem itthonrol, de delutan folytatom. :) Iszonyu jo!
PyRex -
#136 Melyik könyvtár? Nem találom. :((((( -
mittomén :) A clonecd attól szokott jó lenni hogy nem kell hozzá törés... és mennek vele a patchek is... mivel nincs feltörve a játék... de ezt még én sem néztem -
Cobra11 #134 Narumon irjál már ide ha feltöltötted. -
Cobra11 #133 Narumon: Ez miben különbözik attól a verziótól, amita warezcenter feltöltött? -
Természetesen ha tetszik a játék akkor megvenni ám! És 24 óránál nem tartani meg tovább!! -
Cobra11 #131 ok megtaláltam -
Cobra11 #130 melyik könyvtárba? -
már megy felfelé a supergamez szerverére a clonecds változat... de az uccso majd törölje le! -
Viking #128 PyRex, hol tartasz? En most vagyok a harmadik palyan, eddig egyszer se lottek meg, slo-mo-bol is keveset hasznaltam... Egy bajom a celzassal van... A celkereszt kicsit oldalt van, oda is lo, mitol en megorulok, mert a ficko fejevel "celzok"... :( -
#126 AKi jatszott vele megmondana hogy most ez first vagy third personos jatek? -
#125 Valaki felnyomhatná a supergamez ftp-re.
Köszi -
jaja, meg elbujnak - elobujnak falak mogul, stb.... Iszonyu.
Jah, ha a Texture Details-t leveszem mediumra (minden mas maxon) akkor 1600x1200x16 bitben (32bithez keveves a 32MB videoram :) siman megy :))))))
PyRex -
Viking #123 Hehe, tudom en is... Ez kurvajo! Meg serules nelkul is tul lehet elni a palyakat, jo nehez jatek, az ellenfel inteligenciaja nagyon profi, megcsinalta nekem az elobb az egy eneny, hogy elbujt egy asztal moge, felallt, lott, megint legugolt... A shotgunnak azert o sem allt ellen... :))) -
Viking, nem azert keri. A Crack konyvtarbol az EXE-t masold at, es kesz :))))))
Amugy most ptobaltam ki (eddig jatszottam), HAT VALAMI ISZONYU JO BASSZAMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))) (mar bocsanat :)
Nekem nagyon bejon, es ami meg fontosabb, az elozetes hiresztelessel ellentetben nalam pl. 1024x768x32bitben max grafikan tokeletes. Lehet feljebb is megyek :)))))))
PyRex