28
HBO suka
-
#28 paff
-
#27 Sanszos. -
#25 :)
És persze egyre drágább is. -
#24 mondjuk megneznem milyen lehet az upc direct az alitolag megszarabb minosegü... nos akor a szarminösegü hbot betömöritik megegyszer azt az extra franko lesz :) -
#23 tehat akor nem a szolgaltaton mullik... hanem a hbo n es csk azota ilyen tragya amiota muholdas szaar lett, hogy sporoljanak a savszelessegen... -
#22 De a többi adás nem, vagy máshogyan van kódolva. -
#21 de akkor a többi adasnak is szarnak kene lenni...
-
kowajano #20 szerintem meg nem az HBO tehet a szar képröl inkább a szolgáltato aki nyomatja az adást a lakásokba -
#19 Dúsgazdag vagyok én nem botránkozom meg semmin. -
#18 A pontos idézet:
-...valami buzi volt,a seggemről is lenyúzta a bőrt...
-Buzi,segg..Ez valami vicc akart lenni?
-Az de nem vagyok formában..
A film pedig Ford Fairlane,Ford és Coleen királynő dialógusa... -
#17 Valami filmből, de most épp nem ugrik be, melyikből. -
#16 Hallgassatok internetes rádiót! Mondjuk a múltkor beírtam az Est FM-nek, higy rakják már fel magukat netre, de nem akarták. Pedig a kedvenc adóm, a Kónuszék annyira király, hogy na - mint amennyira a HBO suka mostanában. :-) -
speed #15 bor? segg? ez valami vicc akart lenni? -
#14 meg jo... -
#13 Csak alul. -
#12 akor kezdesz hasonlitani egy pavianra...
:) -
#11 És még a bőrt is lenyúzza a seggemről a kábelszolgáltató! -
Feketekéz #10 Tényleg xar lett a HBO. Például a tűz és robbanások iszonyú ocsmányak!!! -
#9 Nálunk van rádió és összesen a juventust meg a petőfit bírja befogni, úgyhogy örülj, hogy nálad nincs! -
#8 csak 22 :) es unjamagat rohadtul... meg egy tetves radio sincs ...
söt meg az a szar irc is le vantiltva... kapna be... -
#6 Szerintem nem 100-as a srác. -
#5 Ahan,értem. -
#4 kb mint a suxx csak ez egy elferditett formaja :)) a suxx mar olyan lejart :) nyelvujitottam a szlengben... :) -
#3 suxa nem?
Télleg kockás a kép egy ideje. -
#2 Mi az a suka? -
#1 nemtom eszrevettetek e (gondolom igen) amiota a HBO digitalisan szorja a müsorát a minösege csapnivaloan szar lett... sokszor akadozik a kep neha televan kodolasi hibaval! de ez meg elmenne ha nem lenne szar minosegbe tomoritve... gondolom hogy sporoljanak a savszelesegen... eskuszom neha szarabb a aminosege mint egy videocdnek. pl fekete hatternel az a szarminosegu mpeg tömöritesre jellemzö allo kepblokkokkal van tele borzalmas es ezert ennyi penzt elmernek kerni. ( meg jo hogy lama az upc es valamiert ingyen jon :)))