Project IGI: I'm Going In
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
p4 nvidia geforce 512mb 1gb ram directx 9.0c amd athlon 4000+ és szaggat a gém de kegyetlen
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.
magyaritást valaki tud adni??
gyá
Ez a játék hibája. Voodoo kártyával még volt célkereszt, aztán nVidia-val és Ati-val sincs már. Azóta sem adtak ki patch-et hozzá - tudtommal.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Beirtad játék közben, hogy: allammo-öröktöltény allgod-örökélet?
Sziasztok! A Project Igi-ben nincs célkeresztem azt hogy kell elövarázsolni? Lehet hogy Xp alatt nem müködik? vagy esetleg másik meghajtó driver kell?
ccddd
Hi! Hogyan lehet a cheat kódokat használni a Project IGI-ben? Beírom a fõmenüben: NADA, utána a játékban valamelyiket, de nem hat!!!!
E-mail:[email protected]
E-mail:[email protected]
Hi! A nõvérem megakadt a 10-es pályán! Mit kell tenni a másik részén (tank kilövés után)?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ki tud magyar szinkront a Project IGI-hez (magyar felirat + hang). Aki tud, küldje el: [email protected]
Hi! Mondja meg nekem valaki, mire jó a kukucskálás a Project IGI-ben?
Hogyan lehet a kódokat használni?
Hogyan lehet a kódokat használni?
Megnyomod a shiftet
Nagy a baj gyerekek! Légysz segítsetek! Az a gond, hogy windows XP alatt feltelepítem meg megy is elvilet ugyebár, csak az a baj, gogy egy olyan 2 perc játék után a gép fatal error üzenettel kilép, és újraindul. Ez ugyebár az XP miatt van, mit tegyek, mert pl 98-on jó volt. A címem [email protected] . Elõre is köszi.
Valszeg a Fantasy verziót töltötted le, ami pediglen hibás. De mielõtt sírásra görbülne a szád az elvesztegetett letöltött MB-kért. Megnyugodhatsz. Nevezd át a játék alkönyvtárát ahova kicsomiztad 8 karakternél kisebbre. És láss csodát... (ha mégsem menne akkor keress egy fix-patch-et mert azt is kiadtak a srácok. De nekem ez bevállt.)
Ubi: Nyirj ki mindenkit az elsõ határátkelõn, majd ha továbbmész anya benyögi hogy egy helikopter körülnéz a 2. "bázis" környékén. Eközben a két bázist összekötõ úton is elindul egy tank. Namost ha felmész a jobboldali hegyre, még az elsõ bázis fele nézõ oldalon van egy olyan mélyedés, ahova el lehet bújni. Vársz egy picit, majd a hegyen átvágva (így a tankot megkerülve) át lehet jutni a 2. bázisra, majd 2 ember lekapása után tovább is lehet menni. (a 2. bázist elhagyva azért még oda kell figyelni a tankra) Még a hegyen érdemes lekapni a 3-as "bázis" õreit így mire odajut a kommandósunk csak max 2-3 õr marad életben. Itt szét is lehet nézni, van néhány cucc. Itt a Tank csak díszlet, nem kell tartani tõle.
Itt jön a neheze! A cél: a fõbázisba való bejutás és az út közepén lévõ teherkocsi elérése úgy, hogy ne szóljon a riasztó (ha megszólal, nem tudom hogyan lehet leállítani, nekem ezt sikerült megúsznom). Az elsõ út alkalmával felszáll a bázisról egy HIND helikopáter (ekkor ideiglenesen a riasztó is megszólal, de ki lesz kapcsolva amint a helikopter leszáll). Ekkor el kell bujni elõle, amig vissza nem megy a Fõbázisra.
Aztán a többi rajtad múlik!
Üdv: Csacsis
Itt jön a neheze! A cél: a fõbázisba való bejutás és az út közepén lévõ teherkocsi elérése úgy, hogy ne szóljon a riasztó (ha megszólal, nem tudom hogyan lehet leállítani, nekem ezt sikerült megúsznom). Az elsõ út alkalmával felszáll a bázisról egy HIND helikopáter (ekkor ideiglenesen a riasztó is megszólal, de ki lesz kapcsolva amint a helikopter leszáll). Ekkor el kell bujni elõle, amig vissza nem megy a Fõbázisra.
Aztán a többi rajtad múlik!
Üdv: Csacsis
Valaki nem tudja,hogy a Nightmare Warezrõl-letöltött rip mér nem megy? A setup.bat nem rebuildozza a hangokat, és szerepel benne 3 file ( regsetup.bat, music.bat, dat.bat -ez a kettõ leht, exe) ami nincs meg a könyvtárban, ahova kiacéztem... :-(((
Az melyik pályát takarja? Az utolsót? Vagy hogyan kezdõdik, mert most nem jut eszembe így számszerint az melyik az. (Már végignyomtam.)
"Mikor egy számítógép terminált használunk vagy egy zárat próbálunk kinyitni egy speciális "use" billentyût kell nyomva tartani, és ilyenkor a kamera átugrik külsõ nézetre. Erre igazán semmi szükség nem volt, meglehetõsen zavaró momentuma ez a játéknak."
Ezzel nem értek egyet! Ha egy ajtónak a hátamat fórdítom és pötyögök, nem lehet észrevenni a közeledõ veszélyt vagy nehogymár ne tudjak szétnézni a bázison miközben egy baromi hosszú létrán mászok felfelé!
"A játékélmény egyetlen igazi problémája a mentés hiánya"
Aha, de ha lehetne menteni, akkor túl könnyû lenne az egész! És különben is, elveszne a 'hû de ügyes voltam mert eszt a nehéz pályát is végigittem' érzés!
Ezzel nem értek egyet! Ha egy ajtónak a hátamat fórdítom és pötyögök, nem lehet észrevenni a közeledõ veszélyt vagy nehogymár ne tudjak szétnézni a bázison miközben egy baromi hosszú létrán mászok felfelé!
"A játékélmény egyetlen igazi problémája a mentés hiánya"
Aha, de ha lehetne menteni, akkor túl könnyû lenne az egész! És különben is, elveszne a 'hû de ügyes voltam mert eszt a nehéz pályát is végigittem' érzés!
Oldal 1 / 3Következő →