103
Hol??? Mivel???
 • brucelee2
  #103
  Hali!

  A legjobban jársz, ha olyan cégre bízod az ilyen munkát, aki már korábban is csinált ilyet. Én egy székesfehérvári csapattal csináltattam fizetős-rendszeres webáruházat, akik jó áron, és precízen is dolgoztak (Absurd Reklám).

 • swingflip
  #102
  Helló!
  Szeretnék a honlapomra egy olyan "rendszert", amivel kategóriák szerint lehet keresni. Valami olyanra gondoltam, mint ami például az árukeresőn van, hogy különböző kategóriák vannak és azokkal lehet szűkíteni a kört és a felhasználó így találja meg amit keres.
  Csak html-ben vagyok jártas alapszinten, meg nagyon kicsit php-ben, gondolom csak html-ben nem lehet megvalósítani a dolgot, esetleg php lenne az ideális, vagy valami javascripttel is meg lehetne oldani?
  Köszönöm a válaszokat előre is!
 • zjozsef
  #101
  Helló!
  Hátha tudtok nekem segíteni. Weblapomon eladnék valamit és szeretnék rá bankkártyás fizetési rendszert kiépíteni. Ugye OTP és társain keresztül tudtommal céget kell alapítani, hogy együttműködjenek velem.
  Van e rá más lehetőség, hogy ne keljen Vállalkozói, Cégalapítás...
  Esetleg Paypal Céges számlával lehet e több Bakkártyás rendszert kiépíteni, vagy tudtok e más megoldást a problémámra?
 • sanya71
  #100
  Weblapkészítés
 • sanya71
  #99
  Weblap webáruház készítés, keresőoptimalizálás cégek és magánszemélyek részére. Teljes webes arculattervezés, Honlap készítés, logó, banner tervezés, flash ...Stb
  http://szamitogepbolt.info/
 • PagoPago
  #98
  Sziasztok!
  Egy weboldal index-ében el lehet helyezni olyan kódsort, aminek eredményeként bizonyos böngészőkkel nem lehet majd megnyitni, megnézni az adott weboldalt? Ismertek ilyen kódot?
 • DarkHellandPain
  #97
  Sablon, multimédia vagy proffeszionális weblapok elkészítését vállalom, ember barát áron.
  Mond el elképzelésed, ötleteidet, kívánságaidat, és én igyekszem megvalósítani, tanácsot is adok.

  üzleti, hobbi, kereső oldal, webshop, hírdető oldal stb.

  keress meg, és megbeszéljük a részleteket.

  [email protected]
  06308463594
 • BEE LEE
  #96
  sikerült megoldanom, de van egy másik.

  Feltöltöttem az oldalt és alul hagy egy átlátszó részt, de nem tudom eltüntetni.

  Állítólag a visibility: hidden; a felelős érte, de ha kicserélem display: none-ra, ami megoldaná a pproblémát, csakhogy eltűnik a megjelenítendő nagykép.

  http://www.pokacsaba.atw.hu/galeria.html
 • Dj Faustus #95
  Linkeld be az oldalt, anélkül nehéz segíteni.
 • Dj Faustus #94
  "WordPress-t akarom kipróbálni. Igazából az a helyzet, hogy WP-vel csinálnék egy oldalt, el akarom készíteni, csak nem tudom hogy azon túl, hogy feltölteném valahova, és beállítanám, lehet-e még valahogy regisztráció nélkül kipróbálni."
  Telepíts fel a gépedre egy Apache webszervert+PHP5 szerveroldali parancsértelmezőt+MySQL adatbázis tartalmazó csomagot - ilyesmi a XAMMP, a WampServer, az EasyPHP (vagy még van egy pár) - és azon kipróbálhatod.
 • BEE LEE
  #93
  ja... az a rózsaszín szerű a fantom :)

  köszi a segítséget!
 • BEE LEE
  #92
  Sziasztok!

  Egy kis gondom akadt, amiben segítséget szeretnék kérni.
  próbálok egy 1xű galériát összehozni (szívok rendesen :)),
  a kis képek között jobbra lent (képen) van egy "árnyék", ami sehol nincs beállítva, és nem tom eltüntetni.

  itt mutatja ezt az "árnyékot"
  .galeria:hover {
  border: 0;
  }

  kép:
 • zvaragabor
  #91
  WordPress-t akarom kipróbálni. Igazából az a helyzet, hogy WP-vel csinálnék egy oldalt, el akarom készíteni, csak nem tudom hogy azon túl, hogy feltölteném valahova, és beállítanám, lehet-e még valahogy regisztráció nélkül kipróbálni.
 • zvaragabor
  #90
  Hali. Tudtok valami olyan oldalt, ahol kipróbálhatnám a weboldalam? Nem akarok regisztrálni egyik ingyenes tárhelyszolgáltatóhoz sem, mert csak kipróbálni akarom.
 • 12vereb
  #89
  Sziasztok! Mozgó hátteret szeretnénk mi is, csak éppen nem találtunk megfelelő kódot. Esetünkben a háttérnek egészében kellene 3 rétegben egérmozgástól függően, különböző tempóval mozognia Így adva egy térhatást a weboldalnak.
  Tud valaki egy jó tippet?
  aerodesign.hu
 • terencehIII
  #88
  köszi szépen
 • Dj Faustus #87
  A mozgó háttérképet Javascripttel, a JQuery Javascript-függvénykönyvtár segítségével oldották meg. Itt van pár hasonló megoldás.
 • Dj Faustus #86
  Az oldal kinézetét képszerkesztő programmal (Gimp, Photoshop, Paint Shop Pro) készítik el, ezt feldarabolják részekre s elmentik webböngésző által használható formában (JPEG, GIF, PNG). Azt, hogy az adott oldalon ezen grafikus elemek hova legyenek pozicionálva, milyen színűek, méretűek legyenek a betűk CSS segítségével oldják meg. A CSS, HTML, PHP, Javascript kódokat meg leginkább kódszerkesztő program (Komodo Edit, jEdit, Notepad++, PsPad) segítségével írják.
 • terencehIII
  #85
  hello
  én egy ehhez hasonló lapot szeretnék csinálni, a cms rendszereket ismerem meg a html nyelvet is nagyából is ,szóval az érdekelne hogy egyedi designt milyen programmal-programokkal lehet csinálni?
  előre is kösszi
 • Dj Faustus #84
  1. Attól függ, mennyire egyedi igényeid vannak.
  Egy CMS esetén lehet hogy csak a portál telepítése (letölt, kicsomagol, állományokat FTP-vel tárhelyre felmásol, adatbázist a webtárhely adminisztrációs felületével létrehoz, weboldal felkeres, telepítéshez szükséges adatokat megad, telepít, sikeres telepítés után FTP tárhelyen telepítő könyvtár kitöröl), adminisztrációs felületének kezelésének kiismerése, az oldal kinézetét meghatározó témák feltelepítése lesz csak a dolgod.

  Egy grafikus webszerkesztő programnál (Kompozer/NVU, Amaya, Frontpage, Dreamweaver) lehet hogy csak a szöveget kell megírnod, képeket beillesztened, linkeket megadnod, állományokat feltöltened.

  De ha olyan dolgokba ütközöl, hogy például a grafikus webszerkesztő programmal készített weboldal csak IE alatt néz ki megfelelően, vagy az általad választott CMS-ben nincsen olyan funkció amit te szeretnél - nos ilyen esetekben léphet előtérbe a webes nyelvek megtanulása, a grafikus webszerkesztő programról kódszerkesztő programra (Komodo Edit, Notepad++, PsPad,...) való átmigrálás.

  2. Ez is attól függ milyen igényeid vannak. Egy szimpla, statikus grafikus webszerkesztő/kódszerkesztő programmal készített weboldal esetén bármelyik tárhely jó lehet. Maximum az ingyenes tárhelyeknél megjelenő reklám (no meg a domainnév hiánya) okozhat gondot.

  CMS, vagy dinamikus weboldalak (olyan weboldalak, ahol bizonyos funkciókhoz - fórum, vendégkönyv, egyedi látogatásszámláló, webről szerkeszthető oldal - szerveroldali programozás - PHP/ASP/JSP/Perl/... - kell) esetén bizonyos szerveroldali funkciók (általában biztonsági okokból) egyes (leginkább ingyenes) tárhelyeknél le vannak tiltva, korlátozva vannak.

  3. A grafikus webszerkesztő programokkal statikus oldalak készíthetőek. Tehát fórumot, egyedi látogatásszámlálót, vendégkönyvet, csevegőfalat, webről adminisztrálható tartalmat nem tudsz vele csinálni. Maximum külső weboldalakon levő alkalmazásokat lehet belinkelni, keretbe belerakni, vagy a forráskódba belerakni.

  A CMS-sek már több funkcionalitással bírnak, de mivel bonyolultabbak, a 2. pontban említettek miatt belefuthatsz olyasmikbe, hogy bizonyos feltelepített funkciók nem fognak kielégítően működni.
 • Razero
  #83
  Helló!
  Én szeretnék egy weblapot készíteni, és lenne hozzá pár kérdésem...
  1.Mennyire nehéz egy lapot készíteni, ha még nem csináltam ilyet ez előtt (nem kell túl profi de nem is g-portálos)
  2. Melyik a legjobb tárhely amit ti ajánlotok.
  3. Olvastam, hogy lehet vagy egy CMS programmal vagy egy grafikai programmal csinálni weblapot...melyikkel érdemesebb?
 • vikty95
  #82
  Éljen a Dreamweaver!!!
 • dragon11
  #81
  Hi.

  Mivel vannak lusták és nem linkelted be a weboldalad, ezért belinkelem Nekik.


  [moderálva]
 • LollerMan
  #80
  [moderálva]
 • fulldiak
  #79
  Sziasztok!
  Van egy látogatottság számlálóm, ami az extrán működik, de a freeweb-en vagy a tar.hu-n nem. Hogy tudom megoldani hogy ott is jó legyen?
  Nem másolom be a forráskódot, ha valaki tud segíteni átküldöm, vagy a hibaüzenetet amit kapok.
  Köszike!
 • rvn
  #78
  CRITICAL_ERROR:
  Line : generic, class2.php

  Error reported as: [6]: Nincs megfelel� kapcsolat a mySQL-hoz. Ellen�rizd az e107_config.php file-t, hogy megfelel� információkat tartalmaz-e.

  ez jön be az oldalomon! Valakinek vmi ötlet? www.mrftf1l.atw.hu
 • Dj Faustus #77
  "egész gyér látogatottságnak örvend pedig elég szép"
  Egy oldalnál nem a design az elsődleges (bár fontos tényezője), hanem a tartalom. Ha üres, sablonos az oldal a kutyát sem érdekli.

  "Szeretnék egy másik oldalba belekezdeni amit flash alapuvá szeretnék tenni de eddig csak témát sikerült hozzá találnom.az extra nem tud nekem rendszert adni"
  Milyen rendszert? A Flashben készült "weboldalt" (amit Macromedia Flashben, Swishmaxban szoktak készíteni) - tehát neked is abban kell elkészíteni) beilleszted egy HTML oldalba és működik.
  Hacsak nem:
  * a Flash-tartalom CFML-ben íródott szerveroldali szkriptekkel kommunikál
  * a Flash-tartalom olyan PHP-ben íródott szerveroldali szkriptet használ, ami olyan függvényeket használ, amit az Extrán biztonsági okokból korlátoztak.
 • cmsworld
  #76
  Sziasztok! Én egy smf belépőt szeretnék készíteni, azaz egy olyan script kéne aminek a segítségével be tudok jelentkezni az smf-be, egy html oldalra. Ebben kérném a segítségeteket.
 • NessieGraf
  #75
  A Word alkalmatlan. A SeaMonkey elég kellemes. A Google ingyenes lehetőségei, amihez max. dominnév kell több misét megérnek. A tvn.hu -n képtár, videotár, ftp tárhely, levelező. A fileposta.hu 400MB ingyen tárhely, ebből 150MB fix, induláskor.

  Fizetősben érdekes lehet pl. a bluehost.hu - náluk 70eFt körül van az 1TB tárhely, csomó előre megírt progirésszel.
 • butcher20
  #74
  Sziasztok!Van már egy oldalam amit elég szépen javitgatok szerelgetek annak ellenére h nem naon vágom a php kodokat:)az oldalamegész gyér látogatottságnak örvend pedig elég szép.Szeretnék egy másik oldalba belekezdeni amit flash alapuvá szeretnék tenni de eddig csak témát sikerült hozzá találnom.az extra nem tud nekem rendszert adni ezért aki tud küldjön egy linket honnan lehet egy jo kis kezelőrendszert leszedni.köszi előre is.
 • dragon11
  #73
  Oksa, köszike.
 • ldavid
  #72
  szerintem ezt inkább ide írd
 • dragon11
  #71
  Hogyan tudnám megcsinálni saját oldalamra azt, hogy A csoport ott van, sorolja a meccseket, marad A csoporton, de van olyan gombom h az eredménytáblát mutatja a csoporton belül, s ez magátol megfordítja csak rá kell klikkelni a gombra.Adok képet..  Fontos volna ez a működő képdolog..thx.
 • ldavid
  #70
  itt mutogasd
 • akos512
  #69
  http://www.downloadking.uw.hu
 • akos512
  #68
  Csá!Megnyílt az új honlapom.Van fönt 1-2 leöltés de még fejleszteni fogom.Ami pedig a kinézetet illeti elég egyszerű.
 • Spider8311
  #67
  Helló tudna nekem valaki segíteni ? Hogy a rákba tudok beépíteni e107-be kikapcsolható háttérzenét ??? Szét olvastam már az agyam és nem tudok rájönni. Előre is köszi.
 • Pityu667
  #66
  Én sem tudok adni serialt v. carck! Email címem: [email protected]
 • Dj Faustus #65
  Attól függ milyen célra kell, mennyire vagy igényes, és mennyire akarsz szakmai lenni.
  1. Ha csak személyes oldal kell (blog, képtár, kapcsolattartó oldalacska), és nincsenek különösebb elváásaid rengeteg protáloldal van - gportal.hu, mindenkilapja.hu, privi.hu; illetve bloghoz: blog.hu, freeblog.hu - és sok egyéb "web2-es" szolgáltatás: videófeltöltők (videa.hu), stb...
  2. Ha csak személyes célra kell és egy kicsit többet akarsz kipróbálhatsz különböző tartalomkezelő (Content Managment System - CMS) rendszereket (Drupal, Joomla, e107).
  3. Ha még többet akarsz, akkor megtanulod (a grafikus webszerkesztő programok nem fogják helyettesíteni a tanulást) a különböző webes nyelveket (HTML, CSS, Javascript, PHP/Perl/Asp/JSP - a négy közül az első, a PHP az elterjedt). Rengeteg szakirodalom érhető el hozzá, akár a Neten, akár a könyvesboltban. Pár év elég is a megtanuláshoz... ;)
  4. Ha céges (profitorientált) célra kell és most azonnal, csináltasd egy weboldal-készítő céggel. Google, Startlap tud ajánlani egy csomót.
  Grafikus webszerkesztő programmal, tudás nélkül ne állj neki - az eredmény nem lesz éppen jó (bár igaz ami igaz, sajnos vannak kontár "cégek" is).
 • volfika
  #64
  Hello mindenkinek!

  A segitségeteket kérném szeretnék egy weblapot késziteni magamnak,hogyan lehet neki kezdeni,mi a folyamata mi,mik kellenek hozzá kérnék egy részletes leirást! A segitségeteket elöre is köszönöm