675
Settlers 4
-
:) #78 csak ide rakom fel, nemfogom mindenkinek küldözgetni
-
:) #76 Na szóval én sajna még nem láttam a S4-t de nagyon kiváncsi vagyok!! valaki lécci mondjon olyan ftp-t vagy linket ahonnan az isoban letölthetném! A másik dolog ha valaki eláruja nekem hogy hogyan lehet ide filét feltölteni akkor én felraknék 1 olyan patchfilét amivel müxik a S3-m is!! na pá -
#74 Ajánlom neked , hogy nézz körbe a magyar warez site-okon , mert elég sok helyen megtalálhatod.
Kiinduló pont lehet a www.webmania,hu portál.
Sok sikert !
-
TigerSkS #72 Anee!Nem kell CD, fenn van tigrisen! -
TigerSkS #71 Hello Anee! Jön a CD? -
Anee #70 Nemtom a Quest of Amazonban is volt tolvaj s az csak magának járt s hozta a stuffot az ellen bázisáról....ott nem lehetett irányitani csak ment a feje után...egy ideig -
Tomcat #69 Tolvaj szerintem elég egyértelmű, bár használhatatlan egység. max határközeli akciókra. Értelemszerűen mindenféle mozdítható cuccot tudsz elcsenni az ellenségtől... Neked kell irányítanod, szal nem csak elküldöd, hogy lopjon. -
Kope #68 Koszi. Es vajon a tolvaj? Nem olyan, mint az elozoben a kem volt, ami valojaban semmit nem ert, mert ugy is lebukott allandoan? A Dark Tribe-ot pedig meg nem jatszottam, ezert nem vagtam mire kell hasznalni a kerteszt. -
Tomcat #67 Ha jól tudom, a kertész arra van, hogy újra termékennyé tegye a dark tribe által elpusztított területeket... -
Kope #65 Mozes: En is most fejeztem be, tenyleg eleg huzos volt a 3-as romai, 3-ik nekiugrasra sikerult tulelnem a korai viking es maya tamadasokat, viszont utana nem volt konnyu. Nekikezdtem a Viking kuldeteseknek, de az elson gyenge fokozaton negyed ora (!) jatek utan megjelent az ellen vagy 30 pancelos katonavavl meg vagy 10 toronyfoglaloval, nekem meg barakkom sem volt meg, mivel az elejen alig kapsz valamit es a teruleted is kicsi nagyon.
Nekem viszont a kohajitoval nem voltak problemaim, hatekony kis szerkezet es lo legalabb 15 kovet egy toltesseol. (Ugye nem felejtetted el megtolteni az ammo makersnel? Amikor meg van toltve a kohajito, akkor vilagosabb kek lesz a tetejen a jelzes.)
Mas: valaki arulja el, aki rajott mar, hogy a kertesz es a tolvaj mire valo es hogy kekll oket hasznalni? -
#63 Gyermekeim hogy lehet dokkot építeni?
Sehova sem sikerül elhelyeznem (Római 1. küldetés)
Csak nem már megint egy újabb védelem...? -
TigerSkS #62 Nem lehet valahogy kikapcsolni a tétlen "építőket", szerintem elég bután állnak magukban.
Köszi!
-
Kope #60 Nektek nem tunik ugy, hogy dobbenetesen erosek lettek a gepi elenfelek? A hármat csak azért nem játszottam végig, mert meguntam, de ebben már a romai campaign második pályáján gondjaim akadtak, a harmadik meg eselytelennek tunik. Amugy az egesz jatekmenet pozitiv iranyba valtozott, szuper lett. Multiban szerintem isteni lehet. Sokat javult a 3-hoz képest. -
Tomcat #58 OK -
Tomcat #56 Nincs mit... -
Tomcat #54 Az "Itt volt Szupi Gamez oldala" egy linket takar! Klikk az "Itt" volt szócskára, mely egy linket takar. Be fog jönni lista, s ott lesz a Settlers4 is.
Jó letöltést... -
Tomcat #52 Ne a 0-day games menüpont alatt keresd, hanem a games alatt... -
Tomcat #51 -
Tomcat #48 Jaja, próbáltad leszedni??? nem fog menni... -
Tomcat #46 Na ja, de ott sajna nincs music add-on :( -
Roby #43 Ha kell valakinek Settlers 4, en folrakhatom, ezen ne muljek..., persze ha csinaltok nekem acc-ot!
Viszont aki jatszott mar vele: meg mindig csak a tutorialoknal tartok, de a 6.-nal elakadtam. Sehogysem birom elkuldeni a cart-ot, hogy uj teruletet szerezzen nekem. Masnal is igy van, vagy csak nalam? Esetleg egy bug? -
Tomcat #39 lehet vazzeg... -
#38 Ratwarezen is, de ha rákattintok, nem nyílik meg letöltés... a Settlers4 crew fizeti a webmastereket minden letörölt játékért? -
Tomcat #37 Ez elég nagy baj, hisz egyikről se lehet már leszedni... már vagy 1 hete. -
Anee #36 Nightmarewarez/allripped ezen két helyen fent van -
#33 en a tigrisrol szedtem le
gondolom itt mindenki ismeri... ha nem akor bocsesz de a root szolt hogy ne irogassuk a cimet mindenfele, vagy leallitja... -
Tomcat #30 itt talán még fenn van... -
#29 Az egylemezes az lehet FINAL?
Én legalább 2 lemezre számítottam. -
Tomcat #26 Ha jól emlékszem akkor ez a helyes lista-legalábbis a 3. részben ez volt, gondolom nem változtattak rajta:
-gold mine -hal
iron mine-hús
-coal mine -kenyér
-a kén/kőbányát nem tudom. -
Tomcat #24 Jó a game, de annyit nem javúlt az S3 hoz képest, hogy eredetiben legyen meg ez is...
Music addon címet tud valaki a Nightmaren kívűl??? -
#23 ahham :)) szoval olyatis kell gyartani?:)) na azt meg hogyan :)) lehet kene jaccani aval atutoriallal :))) de az olyan unalmas...
en csak a freeplayt szeretem ha lehet ellenfel nelkül minek a haboru... -
#22 ha joltudom marciusban vagy mikor de ez csak egy halvany emlek egy feluletesen elolvasott hirbol vagy reklambol :))) -
_ Wajk #19 Mikor lesz a megjelenés a magyar verzónak? Még ebben a hónapban? -
Sir IvanHoe #13 Szerintem biztos lesz ugy kb 6-7 honap mulva Magyar is.
:)
:( -
#11 Dehogynem....
Rar
R00
R01
Nekem legalábbis jött, amikor próbáltam. -
Anee #9 Mondjatok már még 1-2 címet mert a wahun nem jön be....... -
Anee #8 várj vancrackem a Setlers3hoz irj ha kell -
Anee #6 még valaki itt jár....................:-)
Vedd meg vagy a RIPet szerezd be más nincs -
Roby #3 Mondjuk: www.wahun.com :) -
#2 na mond a cimet :)))