675
Settlers 4
-
Játékos #675 Megoldottam, nem kézzel kell bevezérelni a 10 felderítőt, hanem kalapácsot + még valamit kell gyártani, s a peonok behordják a kocsiba, s maguktól bemegy a 10 felderítő is .... sok próbálkozás volt -
Játékos #674 Gyerekek, egy kis segítség kellene, ha valakinek megy fejből ....
A sötét nép 8. pályán át kellene települnöm a másik szigetre, de nem tudok kordét beüzemelni ... készen van, szamár is előtte rendben, most kellene belemenni némi anyagnak és 10 felderítőnek belemenni, s onnan irányítani is tudnám, be a szállítóhajóba .... de a felderítők nem akarnak belemenni és a szállítók sem hordanak bele követ és fát ..... ott áll a kordé a járműkészítő mellett és nem tudok semmit sem csinálni vele .....
Ha valakinek volna ötlete ... régen játszottam már vele , lehet hogy elfelejtettem valamit ...
Köszönöm előre is a segítséget -
Kosztya #673 Azoknak pedig, akiknek megjelenik a sötét kocka (és ott is marad a képernyőn) ha aktiválják az "építkezés" menüt:
Nekem is volt!
(NVIDIA Geeforce 8800 GT).
Sokáig nem tudtam vele mit csinálni, egy patch se volt jó. Aztán egy másik játék telepítője ajánlotta, hogy frissítsem meg a videokártyám driverét (Trainz 2009).
Miután ezt megtettem (automatán az eszközkezelőből) megszűnt ez a probléma, ismét tökéletes a játék.
A "bizonyos időközönkénti kifagyással" viszont még máig se tudok mit kezdeni. A játék bizonyos szakaszainál előjön (ott gyakrabban mentek) és utána megint elmúlik... Ez van... -
Kosztya #672 Nem tudom mennyire aktuális még a kérdésed (én is most kezdtem hozzá a sötét nép elleni utolsó küldetéshez) de van!
Nem tudom mi a file neve, ugyanis most a munkahelyen vagyok de otthon meg van.
Egy pici file (nekem is úgy mail-ezték anno) amit ha a megfelelő helyre bemásolunk mind a 12 pályát aktiválja a küldetésben, és azt nyitod meg amelyiket akarod.
Ha érdekel írj erre a mail címre: kosztya2Xfreemail.hu (X=kukac) és átpasszolom a leírásával. Ide nem nagyon nézek be, ezt a post-ot is csak azért tudtam elküldeni neked, mert megtaláltam az 1000 éves e-mail címemet, amivel még anno regisztráltam.
Ha mailt küldesz írd be tárgynak: "Settlers 4" (elég erős spam szűrőt használok, így nem fog elkallódni). -
#671 Sötét nép küldetés, van valami okosság, hogy egyből az összes elérhető legyen?
kösz -
#670 1-2 db van, de nem tudom mire jók. -
kispusi #669 van ehhez a játékhoz trainer mert én nem taláok -
#668 Valami olyasmi van, hogy az összes gombát ki kell irtani, ha jól emlékszem. -
vassgaby89 #667 Sziasztok, a sötét nép elleni 3. küldiben a vikingekkel kitakarítottam a temetkezési helyet(a teljes kört) kertészekkel, de nem lett vége a pályának. Egyébként a sötét várat, ami tűzfal vesz körül,h lehet kiiktatni? -
Köszi, megy vele. :)
1 óra után még nem lépett ki, remélem nem is fog. :) -
#665 Bocsi rosszul emlékeztem a számára, 1516-os patch.
letöltés
Nem biztos hogy ettől függ a multi, de elvileg mindkét oldalon ugyanaz a verzió kell. -
Köszi.
Átnéztem a topikot, de én nem találtam 1504-es patchet, sem sehol... :S
Csak olyat, ami elvileg 1504-ből csinál 1508-at... :S :D
Tudsz segíteni ? -
#663 Lehet multizni hamachival, de a 1504-es patchet nem árt feltenni.
Szerintem olvass vissza, volt már szó itt erről korábban. -
Ha megvan ez a baj, akkor a 3-mal is ez a probléma? -
Hello.
A kérdésem az lenne, hogy még mindig fennáll a probléma, hogy nem lehet multizni? Van már rá megoldás?
LAN vagy Hamachi segítségével szeretnénk. Mert ahogy beléptünk Hamachi segítségével ketten egy pályára rögtön azt írta nekem, hogy a másik kilépett, neki meg azt, hogy én és helyettesített minket géppel... :S
Köszi előre is. -
Cskölök #660 ha egymásra várakoztok és az istenért se akarja betölteni, akkor használjatok hamachit, tesommal igy sikerült megoldani ;) -
Coolfire #659 Nem hulladékok,a desync error általános hiba LAN-ban.Nekem is előjön állandóan,hogy rohadjon meg.:)Az utolsó 2.50.1516 patch sem javította ki.. -
xtimer #658 Oké akkor 1 1Xűbb :) Sima lanon mondjuk egy 2(játékos) vs 2 comp megy tökéletesen valakinél? Vagy syncronized error van nálatok is? Interneten láttam lag miatt ilyen lehet de lanon? Tényleg jó lenne tudni hogy másnál is fent áll-e ez vagy az én gépeim a hulladékok köszi! -
xtimer #657 Sziasztok nagy mesterek! :)
Egy megoldhatatlannak tűnő problémával jövök nektek! Felraktam a settlers 4et + patch(2.50) Magyar nyelvű alapból nem másolgatott, tehát a fájlok is eredeti állapotukban vannak. Szóval a probléma, hogy nyitunk egy lan játékot, berakok kompot(a probléma gyökere :) ) elindítom a játékot, játszunk fél - 3/4 órát és utánna dobál egy hiba üzit hogy syncronized error. De folyamatosan dobálja és onnantól kezdve mintha nem is azon a pályán játszanánk, mindenkinek a monitorján máshogy játszik a másik!! jó pofa de nagyon idegesítő. Ha nem rakok be kompot akkor végig lehet játszani tökéletes. Ha kilép valaki annak a helyét átveszi a komp és ezután nem dob üzit itt is végig lehet játszani. Tudtok valami okosat mondani erre? Előre is köszi :)
-
DonPetrucio #656 Hali! Valaki meg tudná nekem a magyarítást adni?
Üdv -
#655 Gamecopyworldon nézz körül. -
noobii #654 Sziasztok!
feltelepítettem S4 et de kéri a cd-t, nem tud valaki cracket hozzá? -
HM #653 Ez alapján sikerült már valakinek beállítani widescreent? Ha átállítom akkor hibaüzenetet ír ki. (Néha ugyan ezt a hibát produkálja képernyőállítás nélkül is.) -
Anderon #652 üdv
nekem is mostanság jött le a game, és nekem is ott az a fekete box, régen pedig nem volt ilyen gondom az tuti, leszedtem azt a buherált detonátort amit az előbbi linkek egyikébe láttam de az nem indult el, valaki ha tud segítsen
azt a pittyegést ki lehet kapcsolni amúgy az options-be valahol asszem -
#651 Egyetlen cheat van az S4-hez, az időgyorsítás. Semmi több. Legalábbis én nem tudok róla. -
HM #650 Tud valaki oylan csalást ami láthatóvá teszi az hegyen, hogy mit lehet bányászni? Idegesít a pittyegése a geológusoknak, ha kiveszem akkor meg nem figyelek arra amikor hasznosat talált. -
#649 settlers IV black box bugra keress rá. -
#648 Köszi szépen!
De ezzel nem ment! Nem kompatibilis az a driver, meg az én kártyám! Ne kérdezd miért én sem értem, de mikor fel akartam tenni, akkor kiírta, hogy nincs semmilyen hardwerem, amihez ez a program kompatibilis lenne! :(
A másik virtual boxos-t meg nem igazán akarok így belevágni, elég nagy meló lenne!
De ha találsz valami egyszerűbb megoldást, annak tudnék örlűlni! :)
Keresek én is közben!
Köszi -
#647 Meg itt is írnak a bugról: link -
#646 Nézd csak mit találtam: link -
#645 Nem próbáltam, mert fogalmam sincs hol van a cd-je. De nekem ilyen téglalap soha nem volt a játékban. -
#644 És neked nem rak be olyan fekete téglalapot? -
#643 Most kipróbáltam, hogy megy-e. Mióta utoljára játszottam vele, már másik rendszer megy (XP SP2), és nekem tökugyanez a hibaüzenet jön elő az S4.exe-re. Win98 kompatibilitási módban viszont elindul, és kéri a gyári CD-t. -
#642 Ha kiveszem a kompatibilitást, akkor ezt kapom!
Pedig gyári update volt!
Herold: Elküldenéd a te exe-det légyszíves? (S4_Main.exe és a simát is, biztos ami biztos) Köszi -
#641 A 1516-ossal mennie kéne XP alatt. -
#640 kipróbáltam a régit, az sem vált be!
Igen, kipróbáltam! Addig eltünik amíg átvált és nem csinálok semmit! De amint kiválasztok egy épületet, újra feltünik és otmarad!
Még valami! Nem emlékszem, hogy nekem régen ez hogy ment, de úgy rémlik nem kellett semmit sem szarakodnom az indítással, most meg mikor feltettem az Settlerst (patch nélkül) akkor nem indúl hanem errort ír ki!
Feltettem a patchot, akkor is!
És akkor indul csak el, ha win 98 kompatibilissá teszem!
Ez nálatok is így van? -
#639 Egy fokozattal nagyobb felbontásban próbáltad már? -
#638 új nem volt jó!
ok, kipróbálok egy régit! -
#637 Próbáld meg másik VGA driverrel (régebbi vagy újabb). -
#636 Lenne egy olyan kérdésem, hogy nekem olyat csinál a settlers 4, hogy az épület lista mellé, kirak egy fekete téglalapot! És csak akkor tünik el, ha felbontást állítok. Csak az a gond, ha megint előhívom az épületlistát, újra kijön az a téglalap! Eddig nem volt ilyen gondom!
Gef. 8600GT-m van és SP3-as win xp. Gyári lemezeim vannak! Az alapnál is előjön ez a gond és a "Trójaiak és a Hatalom Elixírje" kieggel sem javúl!
Valakinek van valami ötlete?