633
ADSL vs TVNet vs Chello
  • Sid
    A szokásos matáv szivatás.....
    Akkor már inkább TVNet!!!
  • snak3
    propeller te full lama: az 5g belett jelentve jobb ha ennek utananezel. ne azt nezd hogy a vilagon mindenhol korlatlan meg ilyesmi mer itt magyarorszagon nagyon sok minden nem ugy van mint kulfoldon...nem tunt fel hogy mikor adsl kijott havi 160k volt mig kulfoldon az mar reg elavult es a sokkal fejletteb valtozatai mentek mar?mind1...remelem chellod van es boldog vagy vele;))
  • Coine
    Én Bp-n lakom, meglátjuk...
    Ez a 19 télleg húzós, miközben a UPC 10-11-ért nyomja....
    meglátjuk.......
  • kowajano
    matáv állitolag tavasszal igér kábelnetet és hogy már Szegeden nyomják de elég huzos áron havi 19 zsetonért korlátlan letöltés. Dehogy aztán mi lesz belöle azt nemtom
  • Coine
    A Matáv mindig falidobozosat ad? Vagy van ISDN kártyás csomag is, mert azt hallottam az a jobb...
    MATÁV GYERE MÁ!!!!!!!
    KÁBELNET..............Kábelnet.......kábelnet.....
  • Borg
    Nekem (az árán kivül) semmi gondom az isdnnel, 3nap mulva jöttek, bekototték, a pingem pedig 40 és 200 között mozog, atlag 110.
  • Dikkma
    Nekem egy kicsit más eljárás volt.... de kb. egy hónap. Persze mi nem is azonnali bekötésre kértük. Ja és ingyen volt a falidoboz, a bekötés, stb... Matáv Profi csomagot 7500 helyett 3800-ért kapok.
  • Coine
    Dikkma, neked mennyi idő volt amíg bekötötték az ISDN-t, megrendeléssel, együtt???????

Ja és ne felejtsétek el a q***a Matávot! Na, végre jönnek, hogy bekössék a kábel TV-t, anyám lefog, hogy ne csináljak balhét (5 ruppot előre, be, azt ígérték 2k dec 31-IG KÉSZ
    LESZ, erre 2k1 feb. 14-én jönnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Sebaj, bekötik 2 nap alatt, DE SZEMCSÉS AZ A **************** kép, jóvan! Mondja, hogy valahol, valaki nem ad elég feszültséget, tehát a hiba nem nálunk van, Hétfőn újra jönnek, remeg a pofám, de ezt is kibírom.
    Kérdem, KábelNet?????????????
    Erre Ő: Majd az is lesz nemsokára...
    Mondom magamban: ***************************************************************************************************************************************************...
    Matáv......................
  • Propeller
    Illetve na, egészen pontosan : ahola régi broadbandes gerincre pakolták rá a dupla gyors chellos szervereket, ott volt elvileg életben, hogy nehogy má nagyon jól érezzék magukat a népek, broados előfizuért chellót kapjanak. Amúgy a chello a világon MINDENHOL korlátlan.

• Propeller
    Tévecc : az 5 giga korlátot SOHA SENKI NEM jelentette be, hivatalosan SOHA SENKI NEM ismerte el. Nem is létezik. Csak egy fair use policy, amire aztán bármit rá lehet húzni.

• snak3
    kiraly.erdekes hogy ez bejelentett dolog hogy 5g a korlat es az ugyfelek szivnak is vele de eljen propeller akit nem szopatnak evvel:DDD
  • Propeller
    Chello : nincs 5 megás korlát, ez csak tervezet volt a pult alatt, igaz hogy pár embert megszívattak vele. KORLÁTLAN. Ha nem csinálsz szervert a gépedből. Mer akkor a tyúkszemére lépnek bárkinek. Nem oszlik el az adatsebesség, minden embernek garantált a sávszélessége. Elvileg, persze.
  • Dikkma
    Nem olyan rossz az az isdn pingügyileg... nekem 120-150 UT alatt.
    Persze a kábel jobb.
  • snak3
    allitolag 14k a minimum
    .csak kerdes nem lesz e elbaszva mint isdn legalabbis pingugyileg...
  • snak3
    oreg pl az schbol 9megaval is toltenek...
  • Phyre
    Előre leszögezném, hogy nekem egyik sincs. A megfizethető ADSL 384kbit/s (azaz 48kbyte/s) letöltési sebességet tud, ezt viszont állandóan. Kábelnetnél (ha jól tudom) az elérhető elvi maximum sebesség több felhasználó között oszlik meg (bár a BME-n el lehet érni 800kbyte-t, ha otthon lenne...). A chello tudtommal még nem adatlimites, de a jövőben az lesz, az ADSL meg korlátlan.
  • Dikkma
    :))))

:((((
  • Dikkma
    Főleg, mivel a Matáv nem fog neked 500 kb/seces sávot adni. A kábelnél adnak, mert ott az az alap...
  • nyunyu
    Arra leszek kivancsi, mikor lesz nalunk olyan Chello, mint mondjuk Becsben. Multkor toltott tolem egy osztrak csavo 800KB/sec-kel, es szerintem az en 10-es halokartyam volt a szuk keresztmetszet!
  • Feketekéz
    Hát figyu!
    Voltam fent a Compfairen és ott az ADSL max 30-32 k/s volt. Ez szerintem nem olyan sok.
  • snak3
    ugylattam chello gyorsabb viszont ott van 5g hatar adslnel viszont allitolag nincs...
  • Max
    Kinek melyik van? Megéri az ADSL? Melyik gyorsabba a valóságban!!??