Hitman: Codename 47
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a hajos mapon vagyok, ahol atomot rejt 1 faszi 1 verda hátuljába, de nemtok feljutni észrevétlen a hajora...
kb 3-4 éve akattam el itt...
a hitman contract-ban is benne van ez a map kicsit felujitva, ott simán ment minden, de itt az 1ben nem...
de mivel hitman fan vagyok ezért 1x tuti h végig kell vinnem az 1et is...
OFF
amugy a hitman film 1 egész jo akciofilm, de pont azok téves infok benne amitöl hitman lenne... méghogy árvákbol képezik ki öket... akko a klonokkal mi lesz ? 😊
OFF
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Mássz fel a létrán, majd lopózz az ott levõ õr mögé. Nyírd ki, ruhacsere, jön a következõ õr, majd a kapukon úgy menj át, hogy mikor épp a te oldaladról akar valaki átmenni, tapadj a hátához, míg a túloldalon nem leszel. ezt addig folytasd míg a hajóhoz nem érsz (használd a térképet). Ott nem engednek fel matrózruha nélkül, szóval a lépcsõ mögött ott áll egy magányos matróz. Menj mögé, majd nézd meg nincs e valaki a közelben. Vágd el a torkát, újabb ruhacsere, majd irány a hajó. Valamelyik szint legészakibb szobályában van Boris (bocs de nemtudom melyik szint), nyírd ki az õröket, erre õ aktiválja az atombombát (majd a távirányítót összetapossa). Ezt követõen rohan a kocsija felé, de ne hagyd hogy elérje. Lõdd szét, majd irány a legalsó szint, ahol a nagy raktárban lesz egy lépcsõ (egybõl melletted, csak fallal van bekerítve). ott menj le, ölj le mindenkit, majd kapcsold ki az atomot. Ezután irány a a legfelsõ része a hajónak, ahol likvidáld a kapitányt majd indítsd be a hajót (elsõre nem fog menni mivel valaki leállítja). ezzel végeztél is. jöhet a végjáték...
háromnegyed év után megkérdem: én is a Borisos pályán akadtam el.
Szépen kinyírok egyet a scsónakomból feljõve, azán mindet leszedem, elvonszolgatom a kerítésen inneni oldaon a raktárak mögé, a kerítésen túliakat a kerítés melletti fészerekhez. Ezután a pályának az északkeleti részéhez megyek, majd ottis mindenkit kinyírok, elrejtek. Ezután a kutyik, majd a kapuk mellettiek, õket is elrejtem, majd aki ott köröz állandóan, azt, ezután odaegyek a lépcsõhöz, de nem tudom úgy megölni semmivel, hogy ne elõre borulna, mert így észreveszik. Megprónáltam folytózsineggel aztán gyorsan hátébb vonszolni, deígy is meglátlák a lábát és jöhet a MissionFailed! Tudnál segíteni?
Egyébként ha valaki elakadt, állok rendelkezésre.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hogy lehet ezt megcsinálni?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
speed23
Ha leírod, hol akadtál el, talán többet tudok mondani...
killers
Egy pont oda, nálam be sem indul, patchcsel sem, anélkül sem. A poén az, hogy ugyanilyen konfigon a szomszéd srác már háromszor végignyomta, másolt játékkal. Az enyém meg eredeti...
Üdvözlöm a kiadót.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
War. War never changes.
War. War never changes.
A lap nem jeleníthetõ meg.
A keresett lap jelenleg nem érhetõ el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngészõ beállításait.
War. War never changes.
Murder in the bazaar küldetés
valaki segítsen, hogy hogyan csináléjam meg!
alvó hadnagyot elején elkapom, utána viszont hogyna tovább??
thx
War. War never changes.
War. War never changes.
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
War. War never changes.
Te tömeggyilkos.
Én még a demoval csináltam brutális dolgokat.
Már amikor kicsit untam,azzal szórakoztam hogy kinyirtam a pályán mindenkit ,levetkőztettem,és a lépcsőre hurcoltam őket egy kupacba.
Aztán lefényképeztem 😄DD
Kicsit beteges... 😄D

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amugy a shop a bar vegeben jobra, egy ajto mogott.
a masodikra, meg sokfelekeppen fel lehet jutni, probalkoz.