102
Hitman: Codename 47
  • tonyr #102
    nos én se tuttam végigtolni az 1et...
    a hajos mapon vagyok, ahol atomot rejt 1 faszi 1 verda hátuljába, de nemtok feljutni észrevétlen a hajora...
    kb 3-4 éve akattam el itt...
    a hitman contract-ban is benne van ez a map kicsit felujitva, ott simán ment minden, de itt az 1ben nem...
    de mivel hitman fan vagyok ezért 1x tuti h végig kell vinnem az 1et is...

OFF
    amugy a hitman film 1 egész jo akciofilm, de pont azok téves infok benne amitöl hitman lenne... méghogy árvákbol képezik ki öket... akko a klonokkal mi lesz ? :)
    OFF
  • tommyg
    ejjj
  • pozsoka
    http://www.mp3portal.hu/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=851236#851236
  • Tankbadi
    Hali nem tudja valaki honann tudnám letölteni a Hitman: Codename 47 ? imádtam csak szarrá ment a CD-m és kellene előre is kösz
  • Hit Man106
    egyébként épp keszítek egy weboldalt, ahol hamarosan részletes végigjátszás is lesz! www.hitmancodename47.extra.hu
  • Hit Man106
    csináld úgy az egész pályát, ahogy mondom:
    Mássz fel a létrán, majd lopózz az ott levő őr mögé. Nyírd ki, ruhacsere, jön a következő őr, majd a kapukon úgy menj át, hogy mikor épp a te oldaladról akar valaki átmenni, tapadj a hátához, míg a túloldalon nem leszel. ezt addig folytasd míg a hajóhoz nem érsz (használd a térképet). Ott nem engednek fel matrózruha nélkül, szóval a lépcső mögött ott áll egy magányos matróz. Menj mögé, majd nézd meg nincs e valaki a közelben. Vágd el a torkát, újabb ruhacsere, majd irány a hajó. Valamelyik szint legészakibb szobályában van Boris (bocs de nemtudom melyik szint), nyírd ki az őröket, erre ő aktiválja az atombombát (majd a távirányítót összetapossa). Ezt követően rohan a kocsija felé, de ne hagyd hogy elérje. Lődd szét, majd irány a legalsó szint, ahol a nagy raktárban lesz egy lépcső (egyből melletted, csak fallal van bekerítve). ott menj le, ölj le mindenkit, majd kapcsold ki az atomot. Ezután irány a a legfelső része a hajónak, ahol likvidáld a kapitányt majd indítsd be a hajót (elsőre nem fog menni mivel valaki leállítja). ezzel végeztél is. jöhet a végjáték...
  • Hit Man106
    Szerintem nagyon könnyű a játék még Hardon is! Habár én rengeteget játszottam vele, szóval segíteni is tudok! Például neked kzoard!
  • kzoard
    Vlala!!!
    háromnegyed év után megkérdem: én is a Borisos pályán akadtam el.
    Szépen kinyírok egyet a scsónakomból feljőve, azán mindet leszedem, elvonszolgatom a kerítésen inneni oldaon a raktárak mögé, a kerítésen túliakat a kerítés melletti fészerekhez. Ezután a pályának az északkeleti részéhez megyek, majd ottis mindenkit kinyírok, elrejtek. Ezután a kutyik, majd a kapuk mellettiek, őket is elrejtem, majd aki ott köröz állandóan, azt, ezután odaegyek a lépcsőhöz, de nem tudom úgy megölni semmivel, hogy ne előre borulna, mert így észreveszik. Megprónáltam folytózsineggel aztán gyorsan hátébb vonszolni, deígy is meglátlák a lábát és jöhet a MissionFailed! Tudnál segíteni?
  • dikki*yysw
    Hát ez az :)
  • Zsoldos
    Ekkora nyomit..
  • l2105
    Kössz a segítséget és a jószándékot! További jó buzulást a számítógépek csodás világában!
  • Vlala #91
    Uramisten, már azt hittem, valaki elakadt a játékban. Erre azzal kezdődik, hogy "letöltöttem". Nem lehene az ilyeneket a Programok beszerzésébe firkálni? 1500 Ft a progi a CD Galaxisban, ennyire nem lehettek csórók...
    Egyébként ha valaki elakadt, állok rendelkezésre.
  • l2105
    Nos tud valaki segíteni? Üdv!
  • l2105
    Pedig annak mondja magát...
  • Seth
    Ja ilyen is van? Szerintem az akkor se teljes..
  • l2105
    Letöltöttem kazaa-val egy demót ami 3 alkalmat enged játszni utána pedig kér egy reference number-t, vagy meg kéne venni. Én inkább egyszámot aakrok találni:)
  • Seth
    ???? hitmanhez nem is kell serial
  • l2105
    Sziasztok! A Hitman: Codename 47-hez kellene serial number vagy egy progi ami tud generálni ilyesmit. Ha valaki tud segíteni az légyszi írjon! Előre is kössz!
  • akyyy
    halkan kéne kinyirni.
  • Ottto
    Hali. Kis segítség kellene a "Plutónium elvesztése" nevű pályán. Szal Borist kéne kinyírni egy hajón. El is jutok a hajóig, aztán fel kéne rá jutni. Ott áll az egyik matróz nemmessze a bejárattól, azt megfolytom átöltözök, meegyek fel, de az árbóc tetején lévő hapsi valahogy valamiért kiszúr és elkezd tüzeléni.

Hogy lehet ezt megcsinálni?
  • Vlala #82
    Az "iso" megtalálható pl. a trisó végén, a rétisólyom közepén, vagy a kisoltár eleje felé...
  • Vlala #81
    Shep jól mondja, a térképen rajta van a repcsi. Ha van iránytűd, könnyebb megkeresni!
    speed23
    Ha leírod, hol akadtál el, talán többet tudok mondani...
    killers
    Egy pont oda, nálam be sem indul, patchcsel sem, anélkül sem. A poén az, hogy ugyanilyen konfigon a szomszéd srác már háromszor végignyomta, másolt játékkal. Az enyém meg eredeti...
    Üdvözlöm a kiadót.
  • Shep
    Az a térképen jelöli asszem, de ez a pálya 2 részből áll, és egy kis barlang nyíláson kell majd átmenni a másik részére.
  • akyyy
    Segítsen valaki, jáccot valaki az egyel? A Kolumbiás pályán vagyok az elején, egy lezuhant repülőt kell megkeresni, de az nincs sehol. Valaki help.
  • killers
    Tud valaki segiteni? A Hitman 2.-hoz kene patch. Folyamatosan kilep, tele van hibaval, szoval szar az egesz. Irjatok legyszi elerhetosegi cimeket. kosz
  • Braveheart
    nem tudjátok hol van az iso?
  • Braveheart
    más weboldal nincs vagy ftp?: nagyon kéne, mert a mostani ftp csak 9-10 kb/s-el enged letölteni, és mire lejönne, arra már megjelenne a 3. rész!
  • Braveheart
    Zamat! Az apolló lapon csak az oldal teteje meg a széle jön be, kell hozzá valamilyen engedély,vagy hasonló? Ezt írja:
    A lap nem jeleníthető meg.
    A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait.
  • Zamat
    hitman 2
    Murder in the bazaar küldetés
    valaki segítsen, hogy hogyan csináléjam meg!

alvó hadnagyot elején elkapom, utána viszont hogyna tovább??
    thx
  • Zamat
    apollo.warez.hu
  • Braveheart
    nem tudjátok honnét lehet leszedni a Hitman 2-t?
  • Braveheart
    Köszi!
  • aiguo
    mail ment!
  • aiguo
    Igen,mar majdnem egy honapja!

• Braveheart
    a hitman 2 megjelent már?
  • alwinka
    valaki elküldené e-mailben a végigjátszás mert sehonnan se tudom leszedni! kösz
  • Krinyo
    :DD
    Te tömeggyilkos.
    Én még a demoval csináltam brutális dolgokat.
    Már amikor kicsit untam,azzal szórakoztam hogy kinyirtam a pályán mindenkit ,levetkőztettem,és a lépcsőre hurcoltam őket egy kupacba.
    Aztán lefényképeztem :DDD
    Kicsit beteges... :DD
  • Sith
    harcu én mit is irtam le?
  • harcu
    A terkepet megnezve, ha beszeltel az CIA-s faszival, akkor egy kor fogja mutatni a helyet. Nekem leggyakrabban a kurvaknal volt, de tenyleg veletlenszeruen jon.
  • Sith
    bármelyik lehet a pincében lévő CIA-s mondja meg hogy ép melyik, persze az is egy megoldás hogy végig provbálod az öszeset de aból biztsoan lövöldözés lesz