102
Hitman: Codename 47
-
#102 nos én se tuttam végigtolni az 1et...
a hajos mapon vagyok, ahol atomot rejt 1 faszi 1 verda hátuljába, de nemtok feljutni észrevétlen a hajora...
kb 3-4 éve akattam el itt...
a hitman contract-ban is benne van ez a map kicsit felujitva, ott simán ment minden, de itt az 1ben nem...
de mivel hitman fan vagyok ezért 1x tuti h végig kell vinnem az 1et is...
OFF
amugy a hitman film 1 egész jo akciofilm, de pont azok téves infok benne amitöl hitman lenne... méghogy árvákbol képezik ki öket... akko a klonokkal mi lesz ? :)
OFF -
#101 ejjj -
pozsoka #100 http://www.mp3portal.hu/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=851236#851236 -
Tankbadi #99 Hali nem tudja valaki honann tudnám letölteni a Hitman: Codename 47 ? imádtam csak szarrá ment a CD-m és kellene előre is kösz -
#98 egyébként épp keszítek egy weboldalt, ahol hamarosan részletes végigjátszás is lesz! www.hitmancodename47.extra.hu -
#97 csináld úgy az egész pályát, ahogy mondom:
Mássz fel a létrán, majd lopózz az ott levő őr mögé. Nyírd ki, ruhacsere, jön a következő őr, majd a kapukon úgy menj át, hogy mikor épp a te oldaladról akar valaki átmenni, tapadj a hátához, míg a túloldalon nem leszel. ezt addig folytasd míg a hajóhoz nem érsz (használd a térképet). Ott nem engednek fel matrózruha nélkül, szóval a lépcső mögött ott áll egy magányos matróz. Menj mögé, majd nézd meg nincs e valaki a közelben. Vágd el a torkát, újabb ruhacsere, majd irány a hajó. Valamelyik szint legészakibb szobályában van Boris (bocs de nemtudom melyik szint), nyírd ki az őröket, erre ő aktiválja az atombombát (majd a távirányítót összetapossa). Ezt követően rohan a kocsija felé, de ne hagyd hogy elérje. Lődd szét, majd irány a legalsó szint, ahol a nagy raktárban lesz egy lépcső (egyből melletted, csak fallal van bekerítve). ott menj le, ölj le mindenkit, majd kapcsold ki az atomot. Ezután irány a a legfelső része a hajónak, ahol likvidáld a kapitányt majd indítsd be a hajót (elsőre nem fog menni mivel valaki leállítja). ezzel végeztél is. jöhet a végjáték... -
#96 Szerintem nagyon könnyű a játék még Hardon is! Habár én rengeteget játszottam vele, szóval segíteni is tudok! Például neked kzoard! -
kzoard #95 Vlala!!!
háromnegyed év után megkérdem: én is a Borisos pályán akadtam el.
Szépen kinyírok egyet a scsónakomból feljőve, azán mindet leszedem, elvonszolgatom a kerítésen inneni oldaon a raktárak mögé, a kerítésen túliakat a kerítés melletti fészerekhez. Ezután a pályának az északkeleti részéhez megyek, majd ottis mindenkit kinyírok, elrejtek. Ezután a kutyik, majd a kapuk mellettiek, őket is elrejtem, majd aki ott köröz állandóan, azt, ezután odaegyek a lépcsőhöz, de nem tudom úgy megölni semmivel, hogy ne előre borulna, mert így észreveszik. Megprónáltam folytózsineggel aztán gyorsan hátébb vonszolni, deígy is meglátlák a lábát és jöhet a MissionFailed! Tudnál segíteni? -
#94 Hát ez az :) -
Zsoldos #93 Ekkora nyomit.. -
l2105 #92 Kössz a segítséget és a jószándékot! További jó buzulást a számítógépek csodás világában! -
Vlala #91 Uramisten, már azt hittem, valaki elakadt a játékban. Erre azzal kezdődik, hogy "letöltöttem". Nem lehene az ilyeneket a Programok beszerzésébe firkálni? 1500 Ft a progi a CD Galaxisban, ennyire nem lehettek csórók...
Egyébként ha valaki elakadt, állok rendelkezésre. -
l2105 #90 Nos tud valaki segíteni? Üdv! -
l2105 #89 Pedig annak mondja magát... -
#88 Ja ilyen is van? Szerintem az akkor se teljes.. -
l2105 #87 Letöltöttem kazaa-val egy demót ami 3 alkalmat enged játszni utána pedig kér egy reference number-t, vagy meg kéne venni. Én inkább egyszámot aakrok találni:) -
#86 ???? hitmanhez nem is kell serial -
l2105 #85 Sziasztok! A Hitman: Codename 47-hez kellene serial number vagy egy progi ami tud generálni ilyesmit. Ha valaki tud segíteni az légyszi írjon! Előre is kössz! -
#84 halkan kéne kinyirni. -
#83 Hali. Kis segítség kellene a "Plutónium elvesztése" nevű pályán. Szal Borist kéne kinyírni egy hajón. El is jutok a hajóig, aztán fel kéne rá jutni. Ott áll az egyik matróz nemmessze a bejárattól, azt megfolytom átöltözök, meegyek fel, de az árbóc tetején lévő hapsi valahogy valamiért kiszúr és elkezd tüzeléni.
Hogy lehet ezt megcsinálni? -
Vlala #82 Az "iso" megtalálható pl. a trisó végén, a rétisólyom közepén, vagy a kisoltár eleje felé... -
Vlala #81 Shep jól mondja, a térképen rajta van a repcsi. Ha van iránytűd, könnyebb megkeresni!
speed23
Ha leírod, hol akadtál el, talán többet tudok mondani...
killers
Egy pont oda, nálam be sem indul, patchcsel sem, anélkül sem. A poén az, hogy ugyanilyen konfigon a szomszéd srác már háromszor végignyomta, másolt játékkal. Az enyém meg eredeti...
Üdvözlöm a kiadót. -
#80 Az a térképen jelöli asszem, de ez a pálya 2 részből áll, és egy kis barlang nyíláson kell majd átmenni a másik részére. -
#79 Segítsen valaki, jáccot valaki az egyel? A Kolumbiás pályán vagyok az elején, egy lezuhant repülőt kell megkeresni, de az nincs sehol. Valaki help. -
killers #76 Tud valaki segiteni? A Hitman 2.-hoz kene patch. Folyamatosan kilep, tele van hibaval, szoval szar az egesz. Irjatok legyszi elerhetosegi cimeket. kosz -
Braveheart #75 nem tudjátok hol van az iso? -
Braveheart #74 más weboldal nincs vagy ftp?: nagyon kéne, mert a mostani ftp csak 9-10 kb/s-el enged letölteni, és mire lejönne, arra már megjelenne a 3. rész! -
Braveheart #73 Zamat! Az apolló lapon csak az oldal teteje meg a széle jön be, kell hozzá valamilyen engedély,vagy hasonló? Ezt írja:
A lap nem jeleníthető meg.
A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait.
-
Zamat #72 hitman 2
Murder in the bazaar küldetés
valaki segítsen, hogy hogyan csináléjam meg!
alvó hadnagyot elején elkapom, utána viszont hogyna tovább??
thx -
Zamat #71 apollo.warez.hu -
Braveheart #70 nem tudjátok honnét lehet leszedni a Hitman 2-t? -
Braveheart #69 Köszi! -
aiguo #68 mail ment! -
aiguo #67 Igen,mar majdnem egy honapja!
-
Braveheart #66 a hitman 2 megjelent már? -
alwinka #65 valaki elküldené e-mailben a végigjátszás mert sehonnan se tudom leszedni! kösz -
#62 :DD
Te tömeggyilkos.
Én még a demoval csináltam brutális dolgokat.
Már amikor kicsit untam,azzal szórakoztam hogy kinyirtam a pályán mindenkit ,levetkőztettem,és a lépcsőre hurcoltam őket egy kupacba.
Aztán lefényképeztem :DDD
Kicsit beteges... :DD
-
Sith #59 harcu én mit is irtam le? -
harcu #58 A terkepet megnezve, ha beszeltel az CIA-s faszival, akkor egy kor fogja mutatni a helyet. Nekem leggyakrabban a kurvaknal volt, de tenyleg veletlenszeruen jon. -
Sith #57 bármelyik lehet a pincében lévő CIA-s mondja meg hogy ép melyik, persze az is egy megoldás hogy végig provbálod az öszeset de aból biztsoan lövöldözés lesz