17
Mit erdemes venni, ATI Radeon 64 Mb ViVo v. ASUS 7700 G2 GTS Deluxe, ha jatekra, dvd-zesre, videodigizesre szeretnem hasznalni, nem vagyok Q3 manias, es 2-3 evig nem szeretnem lecserelni
-
#17 jaja ntsh :)) az tuti jolesz csak probald raalitani :)) NTFS -
zolika #15 nekem is egy asus V7700 Deluxe kartyam van, es sehogy se tudom ravenni, hogy a TV kimeneten keresztul a TVn nezzem a kepet... nem tudom a TVt rahangolni, milyen frekvencian kell keresni? UHF, VHF?? amugy PAL-ra allitottam a jumpert. de lehet hogy NTSH-ra kellett volna? -
Anee #14 coine semmi baj a driverrekkel nállam minden jó -
Egy Gainward GF2 Ultra Golden Samle. A hozzá kapott szoftverrel két, előre meghatározott core és memory speedet lehet beállítani, a gyári 250/460-at, és 270/500-at. A o/c-nál a teszter bácsinak leeset az álla, sohasem látott még 280/530-nál gyorsabban futó vieókártyát.... :-)) -
#11 Nemtom mér szidod a Detonátorokat, szerintem az NVIDIA szoftverfejlesztő csapata jó munkát végez.
Ja és itt az SG fórumon sírtak, hogy már nagyon várják az új Radeon drivert xy okok miatt.... -
snak3 #10 tokeletes...LOL -
Anee #9 Amúgy már most TÖKÉLETES a radeon driver semmi baj momcs vele -
Anee #8 yMit ér a heti driverfrissitéssel?
Semmit szóval felesleges csak kisebb nvidiás hibákat javít.....
Amúgy kb anyivel drágább az Asus mint ami + bele van rakva
Ez 5CD s ez nagyot dob az áron +10
Amúgy igen a radeon is tud EMBMet -
#7 Ja azt kihagytam, hogy az Asus és a többi Ge2 kártyának jobb a driver ellátottsága, ehhm, új Nvidia Detonátorok hetente :-))) -
#6 Mindkét kárty király, az Asus sebességbe király, viszont multimédiában az Ati van a topon, szoftver és támogatottságügyileg mindkét kárty meg van pakolva még ki nem használható speckókkal...
Asus nagyon drága, de hát a minőség... -
kowajano #5 EMBMet csak a matrox tudja nem? -
Anee #4 tehát amire kellen arra télleg jobb az Ati:
-jobb 2D
-ha hosszú ideig kell akkor ez mert az EMBM és egyebek most fognak beérni s ezek nincsenek benne a v7700ba..... -
#3 Csak a képminőségben, a DVD lejátszásban, a vidodiigzésben és a megbízhatóságban jobb az ATI. Persze ha mégis akrsz 3200*2000-ben 250-es FPS-el quake4-ezni, akkor feltétlen az ASUS. -
kowajano #2 ja meg árban is :) -
nino #1 ASUS 7700 G2 GTS Deluxot!!!
Mind szolgáltatásban, mind sebességben az ATI elött jár.