saját weboldalak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondom biztos free izé miatt van
de az Axelero tárhelye is ugyanezt csinálja
ezek letiltanak valamit vagy mi van?
Azóta kerülöm az fw-t mint a veszett kutyát, szerencsére az srv-vel most úgy néz ki jól jártam... 😉)
shit happens
Egyébként tényleg nem unatkoztam vele, mert a szöveges fájlokkal rengteget szaroztam...
shit happens
www.bestplaymates.tk
vagy
playmates.srv.hu
shit happens
shit happens
Erre konkrétan tudom a választ: sehogy 😞
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
shit happens
Sõt a DW kényelmesebb ilyen szempontból: van benne syntax highlight-t 😄
Bár csak ezért luxus lenne feltenni, ez való igaz.
Egyébként ha vki kódszinten szeret szerkeszteni, javaslom az EditPlus nevezetû cuccot, messze a legjobb szerintem. (kedvcsinálónak
shit happens
1.) kicsomagolod
2.) megkeresed a config fájlt, abban módosítod amit kell (elérési útvonal, ha van admin név/jelszó mi legyen, SQL adatbázishoz név/jelszó - már persze ha sql-es a cucc)
3.) feltöltöd a fájlokat a szerverre
persze van ami ettõl eltér, de az esetek kb 90%-ra szerintem mûködik.
1 célja van: a látogató könnyen és gyorsan tudjon regisztrálni, vagy már meglévõ accountját módosítani stb..
Erre meg tökéletesen megfelel a kezdõlap 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ha neked az jó, hogy DW-ben mindig beleírod a hírt, majd feltöltöd ezt az 1db módosított fájlt, akkor bõven elég a HTML.
Ha webes admin felületrõl akarod frissíteni, akkor viszont PHP inkább.
Ha a PHP-s megoldást választod, akkor "php news script" néven érdemes rákeresni, baromi sok free scipt van ilyen témában, jól kommentezett install útmutatókkal.
vagy nézz szét itt (jelenleg 229db news script van a lapon, nagyrésze free):
http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/News_Publishing/index.html
shit happens
Amúgy én is szeretem, szvsz a legjobb free szerver! 😊
shit happens
Elkezdtem csinálni 1 honlapot csak így just for fun 😉
leszedtem 1 dreamweaver MX et. HTML hez annyit értek kb, mint amit suliba megtanultunk (notepaddal honlapszerkesztés
szal kb semmit, ezért nagy segítség a design funkció.
Nos lényegre térve a következõre lenne szükségem. HA pl szeretnék az egyik frameben pl a középsõben hír -boxokat elhelyezni, azt csak PHP val lehet megcsinálni normálisan, vagy van erre v.mi kész séma amibe be lehet "helyettesíteni a saját dolgaimat, és egyszerûen felpakolni?
Na ha van akkor adjatok valami linket hol indulhatok neki 😊
Szerintem egyszerûbb, mint hirtelen megtanulni php ul 😉
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ennek ellenére és szeretem 😊
shit happens
srv.hu: ezt root-tól kell megkérdezned, mert a szétvágást és theme-vé összeállítást már õ csinálta, így ezt a betûtípust is õ állította be. Valszeg neki így tetszik 😉
És egy kérdés, az srv.hu fõoldalán komoly ez a times betûtípus, meg semmi kidolgozás, vagy csak nekem jön le így? Amúgy üdvözlöm a reklámmentességet ismét! 😊
shit happens
A másik típusú embernek a kreativitás azt jelenti, hogy grafikailag szebb, látványosabb mûvet készítsen - neki az a fontos. Õ nem biztos hogy napokig/hetekig/hónapokig fogja alakítgatni a forrást, de nem is célja. Ehhez a típusú honlapkészítéshez is kell kreativitás.
A legjobb az, mikor vki mind a 2 területen kiemelkedõt tud nyújtani, de szerintem ez igen ritka. Szvsz alapvetõen más gondolkozásmódot/lelkivilágot igényelnek.
Úgy látom többen is úgy vagytok a kész portálrendszerekkel, hogy "aki ilyet csinál az looser és amúgy is LOL a lapja". Ne feledjétek, hogy van akinek a portál feltelepítése csak eszköz, nem végsõ cél. Neki esetleg csak annyi volt a szándéka, hogy gyorsan, egy jól áttekinthetõ komplex rendszerrel megjelenjen a web-en, és ezt olyan gyorsan valósítsa meg ahogy csak lehet. Az õ szemszögébõl esetleg ti/mi vagyunk a hülyék, hogy minek dolgozunk hosszú-hosszú idõn keresztül egy grafikával, html lapokkal vagy programozással.
Ennek ellenére mégsem gyakran olvasni olyat phpnuke-s emberkétõl, hogy " te hülye, hát mekkkora LOL a lapod, csak HTML-bõl áll?"
Ami a legfontosabb: ne fikázzátok egymás vagy más munkáit, senkinek nem esik jól mikor lenézik amivel dolgozott. Nem tudhatjátok, hogy xy-nak nem telt-e 2 hetébe hogy felhúzzon egy phpnuke-s oldalt (még ha nektek csak 20 percbe telne is), és nem tudhatjátok, hogy esetleg nem teljesen kezdõ-e, akinek pont az ilyen megjegyzésekkel veszitek el a kedvét. Ti is elkezdtétek vmikor, és biztos vagyok benne hogy nem egy index.hu szintû portál programozása volt az elsõ munkátok.
Ha vmi nem tetszik más honlapjában, inkább mondjátok meg, pontosan mi az ami szerintetek nem jó, mit csinálnátok másképp - hátha a másik tanul belõle és javítani tudja a dolgot.
Sorry a kicsit hányaveti fogalmazásért, de filmnézés közben, részletekben írtam meg 😊
shit happens
Semmi!
shit happens
shit happens
shit happens
shit happens
iaro.srv.hu xmp.srv.hu
shit happens