27
Napster vs. Audiogalaxy Satellite
-
blackgamer #27 nem, ritka "beszerezhetetlen" mp3-akat keresünk, mert Napsteren minden volt
most meg?
semmi, ritka darabok beszerezhetetlenek -
asdefge #26 Ha csak alternatíva kell, akkor Applejuice. Egy mixmániás ismerősöm mutatta, annyira nem is rossz. -
blackgamer #25 letöltöttem az exe-t, de valami hibaüzenettel leáll indításkor -
#24 elsőre szerintem látogasd meg a felhasználóiban (talán ott van) a bittorrent topicot, meg a http://bithumen.tx.hu/ -t, ott az alapokat elolvashatod. -
#23 a bittorrent hogy működik? az edonkey nekem nem jön be, eddig CZDC-t használtam, de érdekelne más. valami szájtot tudsz ajánlani? forrásokkal, ilyesmikkel... -
#22 ezért mondtam, hogy ez már egyértelműen megszokás kérdése, meg hogy hol vannak meg a kapcsolataid-forrásaid. -
Garfield #21 A trance-es vinyl-ekkel, promo CD-kel meg hasonlókkal az a baj, hogy naponta "jelenik meg" egy-egy kiadvány, amelyek viszont 1-2-3 számból állnak és kész.
Persze, nagyobb albumokat meg lehet találni másutt is, csak ezek elég kicsik ahhoz, hogy az ember ne bittorrenttel szedje le.
Bittorrentet meg eDonkey-t a nagyobb cuccokra szoktam használni, melyeket akár napokig is tölt a gép. -
#20 hát, én találtam desi-filmes, desi-zenés (külön paki, hindi és egyéb régió), audiobookos (regények, lecture-ok) meg ilyesmi torrent oldalakat, ezekután nagyon meg lennék lepve, ha nem lenne trance-es is (a nyílt listázások felejtősek). de természetesen a legtöbben úgyis a bejáratott dolgokat használják, egy újra átállni/megszokni/behaverkodni sok energiát igényel. ami aztán vagy megéri, vagy nem. nekem megérte :) -
Garfield #19 Hát a bittorrent alapból kiesik, mert arrafelé nincsenek ilyen zenék külön-külön.
DC javára is csak az szól, hogy a többszálas StrongDC csodákra képes. Tökön is szúrnám magam, ha az "egyszálas" normál DC-klienseket kellene használnom.
Hozzáteszem: nem is magyar hubokról van szó... -
#18 ahogy érzed :) nekem 1-2 óra (neadj'isten nap) nem szokott számítani amennyivel "lassabb" a soulseek vagy a bittorrent -
Garfield #17 Véleményed osztom, én is csak "rákényszerülök". De sajna néha muszáj.
Trance cuccokhoz máskép nem jutnék hozzá belátható időn belül, mert a Soulseek valami kegyetlen lassú. -
#16 nekem a dc túlságosan elitista, és nem a filecserélésről szól már. kad/ed2k/overnet/slsk... esetleg bittorrent. -
Garfield #15 (annyira nem szeretem, de ha máshol nem találom, akkor nincs más) -
Garfield #14 DC++ -
#13 soulseek - rengetegsok ritkaságot meg lehet ott lelni http://www.slsknet.org/ -
blackgamer #12 vannak számok maxi cd-ről, amik Napsteren fentvoltak, azóta nem tudok ritka számokat letölteni
szerintem az összes többi filemegosztó mehet a francba -
Pali #10 Hát, azt nem állítottam hogy tökéletes, de sok mindent le lehet vele szedni. De türelem kell hozzá. Filmet még nem sikerült vele letöltenem, a maxi ami lejött az pár darab 64 megás fájl, illetve tegnap lejött egy 300 megás félig, de most nem találok hostot, amin fenn lenne, hogy folytathassam. Szóval inkább az benne a jó, hogy olyasmit is találok itt, amit másutt nem. Bár szó ami szó szerintem min 75 %-a szex a fenn lévő anyagoknak. A nagy baj még, hogy sok lama használja, és megosztják a félig letöltött fájlaikat is, amik nem jók semmire. Úgyhogy van ami fenn van 20 példányban, de ebből csak kettő jó. De ennek ellenére használom ezerrel. -
#9 nekem meg elindult de minek?
allandoan megszakadt -
Pali #7 Skacok, én pedig a Gnutellát ajánlom mindenkinek forrón. Nem valami király sebesség szempontjából, de lehet folytatni a letöltést, és irdatlan mennyiségű anyag van fenn. Pár nap alatt lehúztam vagy 300 mega dragonball epizódot, a Dune mind az öt részét angolul, egy nagy zsák doksit mindenféléről, könyveket, stb.
Itt vannak a kliensek, ajánlom a Bearshare-t:
http://www.gnutelliums.com/
Itt van némi info:
http://gnutella.wego.com/
Itt nincs központi szerver, ez valami decentralizált háló, a legközelebbi gépeken keresztül látjuk a többit vagy mittomén. De jó. -
#6 ember te a napsterrol beszelsz
az audio nem csinal ilyet :)
amugy en mar egy eve ajanlottam mindenkinek
birom hogy minden honapban ujra felfedezi valaki :) -
#5 Nekem még semmilyen ehhez hasonló problémám nem volt, király progi! -
#4 Azért nem ennyire rózsás a helyzet. Több helyről szedi le a számot (ha megszakad vagy lassú, máshonnan folytatja), és ezért néha van benne egy-két akadás. Sőt, olyan is volt, hogy szám közben megváltozott a bitrate (pedig nem vbr-es volt), és ezzel a winamp nem boldogult. De ezek elég ritkák, egyébként jó. -
#2 Műxik a progi!!!!
2 akadály lehet!
1. Offline van a csávóó
2. Tűzfallal rendelkezik
Egyébként remekül műxik, tőcsétek!!!! -
#1 Figyelem empéhármazók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lejárt a Napster ideje! Itt van helyette egy szerintem jobb progi!!!
www.audiogalaxy.com (ott pedig download satellite)
Lehet, hogy ennek a programnak nem olyan jó a kezelőfelülete, de lehet vele folytatni a letöltést, AZAZ nincs többé Transfer error!!!!
Mindenkinek ajánlom. 400kbyte, egy gyors regisztr. és lehet letölteni a zenéket!