33
-
#33 Nekem jelenleg egy szar pr233-as Cyrix-om van... A Win2K 7perc 40mp alatt állföl, hogy még használni is lehessen... Viszont onnantól 3db mp3-at játszhatok le (egyszerre, egyik se akad; live!-om van). Aki meg játszani akar, az vegyen AMD-t (hamarosan én is fogok).
Amúgy ez is jelzi, hogy kell a 'valós teljesítmény': hiába 733MHz-as a Cyrix, ha egy 400-as cerka kenterbe veri (játék)... -
#26 jo forditsal reggeltöl estig kernelt.... jo szorakozas lehet...
en inkabb veszk +5000 ert egy duront es meg hasznalni is tudom.... -
#25 nem ott a divat hogy dell vagy compaq azok meg intelbuzik...
-
#21 Helló!
Akkor fogok röhögni, ha a cyrix 1500 MHz-n gyorsabb lesz a p4-nél! :) -
ixyon #20 hi
fogyadjunk, hopgy a nagy multinacionális cégaknél hódítani fog nyugaton.
ott nem szabad figyelni, mit csinál az alkalmazott, játszik, vagy szövegszwerkeszt, vagy excelezik, de ezzel nem fog tudni játszani, szal marad a másik kettő:)))))))))))))))) -
#10 Egy ilyen gyenge procira 6 oldalt fecsérelni....
Ezzel a Via csak veszteséget termel magának, de nem fogja abbahagyni ezt a marhaságot, mert be akarnak törni a proci piacra. 2 éve még abban reménykedtek, hogy ők lesznek a nevető harmadikak a proci piacon, hááát ez nem fog bejönni... :) -
Andris #8 Persze bőven elég egy Word vagy Excelhez csak ne win2k legyen az oprendszer :) -
#7 Pedig annak idején pr volt 120 MHz Cyrix=150 MHz Pentium - legalábbis a Cyrix szerint.
Mivel belemegy az Intel alaplapokba, az ember belevágja valami integrált videós IZÉ-be, és elmegy minden szépen, de azért annyira nem rosszul, mint JZO mondja, mert egy Office-hoz azért egy 300-as Celeron már több, mint elég, azt meg túlteljesíti ez a Sámuel gyerek.
Nem a gamereknek van, és kész. -
accord #6 Egy valamit nem értem: a Cyrix eredetileg 286 ill. 386-os gépekbe gyártott kooprocikat. Akkor hogy lehet, hogy pont ezen a téren olyan gyengék a pociaik az 5x86-tól kezdve (az intel ill. az AMD-hez képest offcoz) -
kowajano #5 Ciryx minek erölködnek nemtudom