2
 • sabe
  #2
  Annyit szólnék hozzá, hogy egy genya megállapodás van a háttérben. Ugye a Windows2000 alapból tartalmaz egy töredezettségmentesítőt (amit minő csoda! az Execsofttól vettek át), bár sokat nem ér, legalább a dobozra rá tudják írni, hogy defragmenter is van benne. Az üzlet másik része, hogy CSAK az Execsoft készít normális defragmentert Win2k-hoz, mivel az NTFS5-el változott a filerendszer és érdekes módon a Diskeeper készítői hozzáfértek a Win2k TERVEZÉSE óta a dokumentációkhoz. Így nem nehéz ilyet állítani, hogy:
  ''...amikor az új operációs rendszer megjelent, a Diskeeper 6.0 volt az első olyan segédprogram...''
  Szóval megint csak pénzt húznak ki a zsebünkből, ahelyett, hogy az oprendszerhez normális defragmentert adnának alapból. De hát ez a Microsoft módi... :(((
  Amúgy tényleg eléggé reklámszaga van a cikknek.
 • AnarchoiD
  #1
  kedves spencer , felteszek egy kerdest, probaltad mar uninstallalni ? szerintem onnantol jo egy soft ha le is lehet szedni a gepedrol ha ugy tartja kedved, mert ezt a **&*&(*&(*&*( -t nem lehet , nekem win2k reinstallom volt miatta...

  probald ki, uninstall utan reboot es tapasztalhatod mijen jo ez a soft ;) persze lehet hogy nem win2k pro-ra csinaltak hanem serverekhez, de errol egy arva szo se esik a doksiban ;)

  ezt leszamitva tenleg jo, azt el kell ismernem, meg ha ez a cikk egy fizetett hirdetes is volt... tenleg cefetjo a stufa.

  AD