79
Mit szoktál rendszeresen nézni?
  • dpetya19
    #79
    Sziasztok tegnap óta hallom a viasat 3 egy zenét az ajánlóban a helyszínelők és egy másik sorozatot szoktak mutatni légy szíves írjátok meg, mert nagyon tetszik a zene. Előre is köszönöm dpetya19
  • nickedez
    #78
    Üdv!

    Nem tudja valaki a számnak, vagy legalább az előadónak a címét ami a Viasat 3-on a Kojak "bemutatófilmje" alatt megy?
    A video egyébként itt van: Kojak

    Köszi előre is!
  • Balin
    #77
    hello!
    lesz a viasat explorer-en 1 dokumenttum film hétfőn!!
    a penge - belülről!!
    nekem sajnos nincs olyan adóm de valaki nemtudná felvenni és feltölteni valahová?
  • dotkom
    #76
    ok. koszi.
  • Exxon Valdeez
    #75
    Az a hapsi Edward Norton, és az Amerikai História X c. filmből van kivágva a jelenet, pontosabban a szereplő, aki a "Mozi3" promóban szerepel. A film témája pedig a rasszizmus, mint olyan, de inkább nézz utána. Vagy tekintsd meg a filmet, még jobb.
  • dotkom
    #74
    mit keres a viasat 3-on egy nagy festett horogkereszt az egyik reklamarc mellkasan?
  • winnie
    #73
    király!!! végre meg tudom nézni.

    kösz, hogy szóltál
  • RelakSfromhome
    #72
    Buzi V3 már harmadszor kezdi vetíteni a FarScape 2. évadját!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
  • Cat #71
    Viasat3: emelkedett a nézettség, csökkent a veszteség

    A svéd Modern Times Group (MTG) magyarországi csatornája, a Viasat3 az év első három hónapjában 14,6 millió svéd korona (mintegy 398 millió forint) árbevételt ért, csaknem dupláját a tavalyi első negyedévinek és az üzemi szintű vesztesége 14 millió svéd koronáról 10 millióra csökkent.

    A csatorna PR-menedzsere, Varró Balázs az MTI-nek elmondta, hogy a nézettség a 2004. évi első negyedévi 3,9 százalékról 4,9 százalékra nőtt a hirdetők számára legfontosabb 18-49 éves célcsoport körében. A Viasat3 adásai több mint 1,7 millió háztartásba jutnak el.

    A bevétel növekedéséhez hozzájárult az, hogy februártól a kábelszolgáltatók elosztási díjat fizetnek a társaságnak, miután az felbontotta az ORTT-vel a földi frekvenciára szóló szerződést és az adót műholdas körzeti műsorszolgáltatóként regisztrálták. Magyarországon két előfizetéses Viasat csatorna is üzemel: a Viasat History és a Viasat Explorer.

    Az MTG az év első három hónapjában a nemzetközi számviteli szabályok szerint konszolidáltan 1,74 milliárd svéd korona nettó árbevételt ért el, szemben a bázisban regisztrált 1,57 milliárddal, tette közzé a társaság a napokban a gazdálkodás fő számait. A nettó profit 479 millió svéd koronát tett ki az év első három hónapjában, míg egy évvel korábban 45 millió volt. Az idei profitot 389 millió svéd koronával gyarapította a svéd TV4 részvényeinek eladása. Az MTG szórakoztató-műsorszolgáltató csoport harminc országban van jelen és Skandinávia, valamint a Baltikum legnagyobb szolgáltatója.
  • CLINT EASTWOOD9
    #70
    Família KFT.
  • Cat #69
    Viasat 3: befejezi a földi sugárzást

    A csatorna így megúszhatja, hogy országos adóvá minősítsék át, és például híradót kelljen sugároznia.

    Földfelszíni műsorsugárzási engedélyének megszüntetéséről állapodott meg az Országos Rádió és Televízió Testülettel a Viasat3 televíziót működtető társaság - közölte Kocsis Attila, a Viasat3 vezérigazgatója csütörtökön az MTI-vel. "A Viasat3 műsora péntektől kizárólag kábeles és műholdas előfizetői rendszereken érhető el" - mondta, hozzátéve, a budapesti AM Mikro és az egész országban fogható műholdas UPC Direct hálózataival együtt a csatorna jelenleg több mint 1,7 millió háztartásban fogható.

    Közlése szerint a váltás "minimális veszteséggel jár az adó országos lefedettségében, amit a kábeltelevíziós hálózatok további gyors terjedése a jövőben minden bizonnyal ellensúlyozni fog".

    Kocsis Attila vezérigazgató tavaly december végén beszélt arról az MTI-nek, hogy a nézettségi adatok alapján sikerült a Viasat3-nak az RTL Klub és a TV2 mögött a harmadik számú hazai kereskedelmi tévévé válnia, valamelyest közelítve e téren a két nagy társasághoz. A VIASAT Hungária Rt. által Magyarországon négy éve elindított Viasat3 általános szórakoztató csatorna; a 2003 ősze óta jelentkező Viasat explorer úti- és kalandfilmeket, a május elején indult Viasat history pedig történelmi tárgyú munkákat sugároz; e két utóbbi médiumot a londoni székhelyű Viasat World UK üzemelteti.

    2004 végére a csatorna országos kereskedelmi közönségaránya a 18-49 éves felnőtt lakosság körében megközelítette az 5 százalékot, sőt a nyár során a 6 százalékot is meghaladta. A csatorna hirdetési bevételei csaknem 50 százalékkal növekedtek 2004 első 9 hónapjában 2003 azonos időszakához képest, míg kifejezetten a III. negyedévben ez a növekedés a 80 százalékot is meghaladta.
  • Cat #68
    Rekordnézettség a Viasat 3-mon

    A 18-49 éves korosztályban elért 7,7 százalékos kereskedelmi közönségarányával minden idők legerősebb szerdája volt a VIASAT3 történetében a 21-ei nap. A csatornán vetített Bajnokok Ligája mérkőzések közönségaránya kiemelkedően magas: 7,2, illetve 11,8 százalék volt a hirdetők számára különösen fontos korcsoportban. A rekordnézettség már csak azért is fontos fegyvertény, mert éppen ezen az estén indult el a TV2 zenei tehetségkutatója, a Megasztár. Az RTL Klubon pedig a Barátok közt aktuális részei voltak láthatók.
  • Laalee
    #67
    na de tuti nem a reklámidő sporolásával fognak hírműsort berakni
  • winnie
    #66
    nem tehetnek be több reklámot, mint amire a törvény lehetőséget ad + szerencsére a sorozatok vagy 21 vagy 42 percesek és a viasat szerencsére óránként adja a műsorokat.
  • Laalee
    #65
    gondolod a reklám marad, esetleg több lesz. valami műsort fognak levenni miatta. pl 2 helyett 1 kaliforniába jöttem lesz.
  • Cat #64
    Távozik a Viasat marketing igazgatója

    Kocsenda Miklós marketingigazgató távozik a VIASAT3-tól. A 28 éves szakember egy éven át töltötte be a posztot. További terveirõl egyelõre nem kívánt tájékoztatást adni.

    Az új marketing igazgató személyérõl rövidesen döntés születik. Kocsenda Miklós a Budapesti Külkereskedelmi Fõiskola elvégzése után Lowe GGK, a DDB és az Ogilvy & Mather ügyfélkapcsolati munkakörben dolgozott. A VIASAT3-nál a csatorna on air és off air promóciós valamint teljes marketingtevékenységéért felelt.
  • Punkerwork
    #63
    inkább 20 perc hírek, mint 20 perc agyatlan reklám mert azért az is van bőven Viasat-on
  • Kori
    #62
    híreket bárhol nézhetsz
  • Punkerwork
    #61
    nem feltétlenül
  • Kori
    #60
    de tönkretesz egy jó adót
  • winnie
    #59
    vagy csak betartja a médiatörvényt, amit még anno az mszp és a fidesz is elfogadott?
  • Kori
    #58
    ez a tetű ortt már megin kavarja a sz@rt
  • Eye-scream
    #57
    Ezaz kúrják csak el az egyetlen csatornát ami hébe-hóba még ad egy pár normális műsort...
  • Cat #56
    ORTT kontra Viasat – országos csatorna vagy nem?

    Vizsgálatba kezd az ORTT a Viasat3 ellen annak megállapítására, hogy a körzetiként nyilvántartásba vett adó vajon országos mûsorszolgáltatást folytat-e.

    Amennyiben a testület igazoltnak találja a gyanút, úgy több változtatást is eszközölnie kell a csatornát üzemeltetõ vállalkozásnak. Országos csatornaként a Viasatnak naponta 20 perces hírmûsort kell szolgáltatnia, míg a tulajdonosi szerkezetben legalább 26 százaléknyi magyar tulajdont is fel kell mutatni (a csatornában ma a svéd MTB boardcasting AG 95 százaléknyi tulajdonnal rendelkezik). A vizsgálódásra az ORTT tavalyi adatai alapján került sor, mely szerint a Viasat3 elviekben túl lépheti az 50 százlékos lefedettséget, mely az országos mûsorszolgáltatás alsó határa.
  • Narancs
    #55
    wazz, reggel hét és nyolc között ki a rák néz TV -t?
    Egyáltalán eddig ha jól tudom a V3-on egész délelőtt csak fika ismétlések voltak nem?
  • Csaba
    #54
    Tegnap néztem, igaz, csak véletlenül kapcsoltam oda. Az X-aktákat kukkoltam. Hát, nagyon jó volt. Bár elég idegesítő volt Robert Patrick szerepe (ugye ő váltotta Muldert), miszerint állandóan hitetlenkedett.
  • Cat #53
    valaki küldje már el a fenébe őket, épp örültem hogy ők leálltak ezekkel a szarokkal, de most ujrakezdik :((

    Nyerő 3 - új telefonos vetélkedő a VIASAT3-on a NetSize gyártásában

    2004. július 12-én Nyerő 3 címmel új telefonos vetélkedő indul a VIASAT3 csatornán a NetSize gyártásában. A műsor munkanapokon reggel 7 és 8 óra között jelentkezik majd, és a fiatalabb korosztály, valamint a tévés játékok szerelmeseinek érdeklődésére számít. A vetélkedőn telefonon bejelentkező és a helyszínen a nézők soraiból kiválasztott játékosok vehetnek részt, akik egymással párba állítva versenyeznek az egymillió forintos fődíjért és értékes tárgynyereményekért. A párok nem egymás ellen, hanem egymást erősítve játszanak – nyereményük nagysága a tudás és a szerencse mellett nagyban függ attól, hogy mennyire tudnak egymással kooperálni.

    „Az interaktív média népszerűsége hazánkban is egyre nő – a nézők ma már nem csak passzív befogadók, hanem az egyes műsorok aktív résztvevői, alakítói is kívánnak lenni” – mondta Neuman Péter, a NetSize magyarországi igazgatója. „A NetSize, amely a mobil üzleti és szórakoztató megoldások vezető cége Európában, a magyar piacon is jó üzleti lehetőséget lát az interaktív produkciók gyártásában.”

    „A vetélkedők, quiz show-k az egyik legsikeresebb műfajnak számítanak a televíziózásban szerte a világon. Hiszünk abban, hogy az ilyen típusú műsorok nem csak a klasszikus kora délutáni, hanem a reggeli műsorsávban is megtalálják a VIASAT3 közönségét, a többségében városi, az átlagosnál nagyobb vásárlóerővel rendelkező fiatalokat. A műsor gyártásával a NetSize magyarországi irodáját bíztuk meg, bízva a cég Európa és a világ több országában szerzett tapasztalatában” – mondta Rényi Ádám, a Viasat3 PR-vezetője.


    A Viasat3-ról
    A VIASAT3 az MTG, Modern Times Group média csoport tagja, amely a világ egyik legdinamikusabban növekvő média vállalkozása. Az MTG 22 országban van jelen, és 17 televíziós csatornát működtet hét országban. A VIASAT3 Magyarország leggyorsabban növekvő csatornája.

    A Netsize-ról
    A NetSize Group a mobil üzleti és szórakoztató megoldások vezető cége Európában. Az 1998-ban alapított NetSize 200 szakembere több mint 500 vásárlót szolgál ki, és mobiltelefon-operátorokkal kötött bevétel-megosztási szerződései révén több mint 500 millió fizető vásárlót ér el. Ezt a nemzetközi keretrendszert lokalizált kereskedelmi, marketing, műszaki és jogi támogatás egészíti ki mind a 17 országban, ahol a NetSize jelen van.
    A NetSize közvetlen hálózati csatlakozást biztosít számos különféle csatornán keresztül – például SMS, MMS és WAP segítségével. A NetSize segítségével a bevételek maximalizálását, a márka ismertségének javítását, az üzleti hatékonyság optimalizálását és nyilvános szolgáltatások kialakítását célzó vezeték nélküli szolgáltatások telepíthetők. A cég ezen felül értéknövelt mobil alkalmazások és tartalmak – például emblémák, képek, csengőhangok és Java-játékok – teljes választékát kínálja.
    A NetSize a Deloitte 2003-as European Technology Fast 500 listájában az első helyezett volt Franciaországban, és harmadik Európában.
    További információ: www.netsize.com


    További információ:

    Neuman Péter Rényi Ádám
    igazgató PR-vezető
    NetSize Magyarország VIASAT3
    1138 Budapest, Váci út 140. 1139 Budapest, Váci út 99.
    Tel: 06 1 239-0418 Tel: 887-4723
    E-mail: [email protected] E-mail: [email protected]
    Web: www.netsize.com Web: www.viasat.hu
  • Cat #52
    A Viasat 3 televíziós csatorna ez év elejétõl folyamatosan emelt díjas SMS játékokat indított el filmsorozataihoz - a Szex és New York, a Simpsons család és a Narancsvidék c. filmekhez - kapcsolódóan.

    Fõként az ilyen, sorozatokat támogató SMS játékok lebonyolításában együttmûködõ partnere a PHOTEL Kommunikációs Ügynökség (www.photel.hu), aki nemcsak az SMS rendszert biztosítja, hanem egyben a kreatív koncepcióért, a szponzorok felkutatásáért és a promóció teljes körû lebonyolításáért is felelõs. Ez a kapcsolat WIN-WIN pozíciót biztosít minden résztvevõ számára, hiszen a csatorna fokozhatja a sorozatok népszerûségét, a szponzorok az egyes filmekhez kapcsolódóan megtalálhatják saját célcsoportjukat, a nézõk pedig kedvükre kiélhetik játékos szenvedélyüket.
  • winnie
    #51
    jó pénz van benne....
  • Cat #50
    ja, nagyon örülök neki
    már csak a star trek előtti éjszakai betelefonálós szexdumának kell megszünnie, és elégedett is leszek
    ja, és az rtl-tv2 is kiirhatná ezeket a telefonos szarokat
  • shaba23 #49
    az biztos, hogy elég gagyi volt :)
  • Cat #48
    Május 15-tõl felfüggeszti az emelt díjas telefonos játékok sugárzását a VIASAT3

    Magyarország legdinamikusabban fejlõdõ kereskedelmi televíziója azért döntött a mûsorok szüneteltetése mellett, mert a változástól nézettségének további emelkedését várja. Kocsis Attila vezérigazgató ugyanakkor nem zárja ki, hogy a késõbbiek során a mûsortípus megújult, színvonalasabb formában visszatérhet a képernyõre, ám errõl csak a következõ idõszak nézettségi eredményeinek tudatában határoz majd a csatorna.
  • Waterhorse
    #47
    Te jó isten!!!:()
    Mikor nyitottam én ezt a topicot:)) Nagyon repül az idő...
  • blackgamer
    #46
    a Viasat 3 zenéje:

    A New Beginning (Good Charlotte remix)
    ez nem az eredeti eredeti Good Charlotte Intro
  • Laalee
    #45
    telleg multkortegnap asszemneztem valami idiotasagot, valami görög szigeteken elö amics meg angol lehütö drogos illetve alkoholista fiatalokrol... nos arra lennek kivancsi ez mi a rak volt valami folytatasos regeny ??? mert ugy lett vege hogy jövöheten ujra talaxunk... nekem 1 is eleg volt belöle...
  • Lteebee
    #44
    :)
  • Laalee
    #43
    az igaz vagy lehet hogy igen, csak baromira nemtudom kicsoda igy breki nevrol :)))
  • Lteebee
    #42
    Te meg az igazi Brekit nem ismered.
  • Laalee
    #41
    najo de nem ismertek :)))
  • Waterhorse
    #39
    Ez nem dekadens hanem retardált.