79
Mit szoktál rendszeresen nézni?
 • dpetya19
  #79
  Sziasztok tegnap óta hallom a viasat 3 egy zenét az ajánlóban a helyszínelők és egy másik sorozatot szoktak mutatni légy szíves írjátok meg, mert nagyon tetszik a zene. Előre is köszönöm dpetya19
 • nickedez
  #78
  Üdv!

  Nem tudja valaki a számnak, vagy legalább az előadónak a címét ami a Viasat 3-on a Kojak "bemutatófilmje" alatt megy?
  A video egyébként itt van: Kojak

  Köszi előre is!
 • Balin
  #77
  hello!
  lesz a viasat explorer-en 1 dokumenttum film hétfőn!!
  a penge - belülről!!
  nekem sajnos nincs olyan adóm de valaki nemtudná felvenni és feltölteni valahová?
 • dotkom
  #76
  ok. koszi.
 • Exxon Valdeez
  #75
  Az a hapsi Edward Norton, és az Amerikai História X c. filmből van kivágva a jelenet, pontosabban a szereplő, aki a "Mozi3" promóban szerepel. A film témája pedig a rasszizmus, mint olyan, de inkább nézz utána. Vagy tekintsd meg a filmet, még jobb.
 • dotkom
  #74
  mit keres a viasat 3-on egy nagy festett horogkereszt az egyik reklamarc mellkasan?
 • winnie
  #73
  király!!! végre meg tudom nézni.

  kösz, hogy szóltál
 • RelakSfromhome
  #72
  Buzi V3 már harmadszor kezdi vetíteni a FarScape 2. évadját!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
 • Cat #71
  Viasat3: emelkedett a nézettség, csökkent a veszteség

  A svéd Modern Times Group (MTG) magyarországi csatornája, a Viasat3 az év első három hónapjában 14,6 millió svéd korona (mintegy 398 millió forint) árbevételt ért, csaknem dupláját a tavalyi első negyedévinek és az üzemi szintű vesztesége 14 millió svéd koronáról 10 millióra csökkent.

  A csatorna PR-menedzsere, Varró Balázs az MTI-nek elmondta, hogy a nézettség a 2004. évi első negyedévi 3,9 százalékról 4,9 százalékra nőtt a hirdetők számára legfontosabb 18-49 éves célcsoport körében. A Viasat3 adásai több mint 1,7 millió háztartásba jutnak el.

  A bevétel növekedéséhez hozzájárult az, hogy februártól a kábelszolgáltatók elosztási díjat fizetnek a társaságnak, miután az felbontotta az ORTT-vel a földi frekvenciára szóló szerződést és az adót műholdas körzeti műsorszolgáltatóként regisztrálták. Magyarországon két előfizetéses Viasat csatorna is üzemel: a Viasat History és a Viasat Explorer.

  Az MTG az év első három hónapjában a nemzetközi számviteli szabályok szerint konszolidáltan 1,74 milliárd svéd korona nettó árbevételt ért el, szemben a bázisban regisztrált 1,57 milliárddal, tette közzé a társaság a napokban a gazdálkodás fő számait. A nettó profit 479 millió svéd koronát tett ki az év első három hónapjában, míg egy évvel korábban 45 millió volt. Az idei profitot 389 millió svéd koronával gyarapította a svéd TV4 részvényeinek eladása. Az MTG szórakoztató-műsorszolgáltató csoport harminc országban van jelen és Skandinávia, valamint a Baltikum legnagyobb szolgáltatója.
 • CLINT EASTWOOD9
  #70
  Família KFT.
 • Cat #69
  Viasat 3: befejezi a földi sugárzást

  A csatorna így megúszhatja, hogy országos adóvá minősítsék át, és például híradót kelljen sugároznia.

  Földfelszíni műsorsugárzási engedélyének megszüntetéséről állapodott meg az Országos Rádió és Televízió Testülettel a Viasat3 televíziót működtető társaság - közölte Kocsis Attila, a Viasat3 vezérigazgatója csütörtökön az MTI-vel. "A Viasat3 műsora péntektől kizárólag kábeles és műholdas előfizetői rendszereken érhető el" - mondta, hozzátéve, a budapesti AM Mikro és az egész országban fogható műholdas UPC Direct hálózataival együtt a csatorna jelenleg több mint 1,7 millió háztartásban fogható.

  Közlése szerint a váltás "minimális veszteséggel jár az adó országos lefedettségében, amit a kábeltelevíziós hálózatok további gyors terjedése a jövőben minden bizonnyal ellensúlyozni fog".

  Kocsis Attila vezérigazgató tavaly december végén beszélt arról az MTI-nek, hogy a nézettségi adatok alapján sikerült a Viasat3-nak az RTL Klub és a TV2 mögött a harmadik számú hazai kereskedelmi tévévé válnia, valamelyest közelítve e téren a két nagy társasághoz. A VIASAT Hungária Rt. által Magyarországon négy éve elindított Viasat3 általános szórakoztató csatorna; a 2003 ősze óta jelentkező Viasat explorer úti- és kalandfilmeket, a május elején indult Viasat history pedig történelmi tárgyú munkákat sugároz; e két utóbbi médiumot a londoni székhelyű Viasat World UK üzemelteti.

  2004 végére a csatorna országos kereskedelmi közönségaránya a 18-49 éves felnőtt lakosság körében megközelítette az 5 százalékot, sőt a nyár során a 6 százalékot is meghaladta. A csatorna hirdetési bevételei csaknem 50 százalékkal növekedtek 2004 első 9 hónapjában 2003 azonos időszakához képest, míg kifejezetten a III. negyedévben ez a növekedés a 80 százalékot is meghaladta.
 • Cat #68
  Rekordnézettség a Viasat 3-mon

  A 18-49 éves korosztályban elért 7,7 százalékos kereskedelmi közönségarányával minden idők legerősebb szerdája volt a VIASAT3 történetében a 21-ei nap. A csatornán vetített Bajnokok Ligája mérkőzések közönségaránya kiemelkedően magas: 7,2, illetve 11,8 százalék volt a hirdetők számára különösen fontos korcsoportban. A rekordnézettség már csak azért is fontos fegyvertény, mert éppen ezen az estén indult el a TV2 zenei tehetségkutatója, a Megasztár. Az RTL Klubon pedig a Barátok közt aktuális részei voltak láthatók.
 • Laalee
  #67
  na de tuti nem a reklámidő sporolásával fognak hírműsort berakni
 • winnie
  #66
  nem tehetnek be több reklámot, mint amire a törvény lehetőséget ad + szerencsére a sorozatok vagy 21 vagy 42 percesek és a viasat szerencsére óránként adja a műsorokat.
 • Laalee
  #65
  gondolod a reklám marad, esetleg több lesz. valami műsort fognak levenni miatta. pl 2 helyett 1 kaliforniába jöttem lesz.
 • Cat #64
  Távozik a Viasat marketing igazgatója

  Kocsenda Miklós marketingigazgató távozik a VIASAT3-tól. A 28 éves szakember egy éven át töltötte be a posztot. További terveirõl egyelõre nem kívánt tájékoztatást adni.

  Az új marketing igazgató személyérõl rövidesen döntés születik. Kocsenda Miklós a Budapesti Külkereskedelmi Fõiskola elvégzése után Lowe GGK, a DDB és az Ogilvy & Mather ügyfélkapcsolati munkakörben dolgozott. A VIASAT3-nál a csatorna on air és off air promóciós valamint teljes marketingtevékenységéért felelt.
 • Punkerwork
  #63
  inkább 20 perc hírek, mint 20 perc agyatlan reklám mert azért az is van bőven Viasat-on
 • Kori
  #62
  híreket bárhol nézhetsz
 • Punkerwork
  #61
  nem feltétlenül
 • Kori
  #60
  de tönkretesz egy jó adót
 • winnie
  #59
  vagy csak betartja a médiatörvényt, amit még anno az mszp és a fidesz is elfogadott?
 • Kori
  #58
  ez a tetű ortt már megin kavarja a [email protected]
 • Eye-scream
  #57
  Ezaz kúrják csak el az egyetlen csatornát ami hébe-hóba még ad egy pár normális műsort...
 • Cat #56
  ORTT kontra Viasat – országos csatorna vagy nem?

  Vizsgálatba kezd az ORTT a Viasat3 ellen annak megállapítására, hogy a körzetiként nyilvántartásba vett adó vajon országos mûsorszolgáltatást folytat-e.

  Amennyiben a testület igazoltnak találja a gyanút, úgy több változtatást is eszközölnie kell a csatornát üzemeltetõ vállalkozásnak. Országos csatornaként a Viasatnak naponta 20 perces hírmûsort kell szolgáltatnia, míg a tulajdonosi szerkezetben legalább 26 százaléknyi magyar tulajdont is fel kell mutatni (a csatornában ma a svéd MTB boardcasting AG 95 százaléknyi tulajdonnal rendelkezik). A vizsgálódásra az ORTT tavalyi adatai alapján került sor, mely szerint a Viasat3 elviekben túl lépheti az 50 százlékos lefedettséget, mely az országos mûsorszolgáltatás alsó határa.
 • Narancs
  #55
  wazz, reggel hét és nyolc között ki a rák néz TV -t?
  Egyáltalán eddig ha jól tudom a V3-on egész délelőtt csak fika ismétlések voltak nem?
 • Csaba
  #54
  Tegnap néztem, igaz, csak véletlenül kapcsoltam oda. Az X-aktákat kukkoltam. Hát, nagyon jó volt. Bár elég idegesítő volt Robert Patrick szerepe (ugye ő váltotta Muldert), miszerint állandóan hitetlenkedett.
 • Cat #53
  valaki küldje már el a fenébe őket, épp örültem hogy ők leálltak ezekkel a szarokkal, de most ujrakezdik :((

  Nyerő 3 - új telefonos vetélkedő a VIASAT3-on a NetSize gyártásában

  2004. július 12-én Nyerő 3 címmel új telefonos vetélkedő indul a VIASAT3 csatornán a NetSize gyártásában. A műsor munkanapokon reggel 7 és 8 óra között jelentkezik majd, és a fiatalabb korosztály, valamint a tévés játékok szerelmeseinek érdeklődésére számít. A vetélkedőn telefonon bejelentkező és a helyszínen a nézők soraiból kiválasztott játékosok vehetnek részt, akik egymással párba állítva versenyeznek az egymillió forintos fődíjért és értékes tárgynyereményekért. A párok nem egymás ellen, hanem egymást erősítve játszanak – nyereményük nagysága a tudás és a szerencse mellett nagyban függ attól, hogy mennyire tudnak egymással kooperálni.

  „Az interaktív média népszerűsége hazánkban is egyre nő – a nézők ma már nem csak passzív befogadók, hanem az egyes műsorok aktív résztvevői, alakítói is kívánnak lenni” – mondta Neuman Péter, a NetSize magyarországi igazgatója. „A NetSize, amely a mobil üzleti és szórakoztató megoldások vezető cége Európában, a magyar piacon is jó üzleti lehetőséget lát az interaktív produkciók gyártásában.”

  „A vetélkedők, quiz show-k az egyik legsikeresebb műfajnak számítanak a televíziózásban szerte a világon. Hiszünk abban, hogy az ilyen típusú műsorok nem csak a klasszikus kora délutáni, hanem a reggeli műsorsávban is megtalálják a VIASAT3 közönségét, a többségében városi, az átlagosnál nagyobb vásárlóerővel rendelkező fiatalokat. A műsor gyártásával a NetSize magyarországi irodáját bíztuk meg, bízva a cég Európa és a világ több országában szerzett tapasztalatában” – mondta Rényi Ádám, a Viasat3 PR-vezetője.


  A Viasat3-ról
  A VIASAT3 az MTG, Modern Times Group média csoport tagja, amely a világ egyik legdinamikusabban növekvő média vállalkozása. Az MTG 22 országban van jelen, és 17 televíziós csatornát működtet hét országban. A VIASAT3 Magyarország leggyorsabban növekvő csatornája.

  A Netsize-ról
  A NetSize Group a mobil üzleti és szórakoztató megoldások vezető cége Európában. Az 1998-ban alapított NetSize 200 szakembere több mint 500 vásárlót szolgál ki, és mobiltelefon-operátorokkal kötött bevétel-megosztási szerződései révén több mint 500 millió fizető vásárlót ér el. Ezt a nemzetközi keretrendszert lokalizált kereskedelmi, marketing, műszaki és jogi támogatás egészíti ki mind a 17 országban, ahol a NetSize jelen van.
  A NetSize közvetlen hálózati csatlakozást biztosít számos különféle csatornán keresztül – például SMS, MMS és WAP segítségével. A NetSize segítségével a bevételek maximalizálását, a márka ismertségének javítását, az üzleti hatékonyság optimalizálását és nyilvános szolgáltatások kialakítását célzó vezeték nélküli szolgáltatások telepíthetők. A cég ezen felül értéknövelt mobil alkalmazások és tartalmak – például emblémák, képek, csengőhangok és Java-játékok – teljes választékát kínálja.
  A NetSize a Deloitte 2003-as European Technology Fast 500 listájában az első helyezett volt Franciaországban, és harmadik Európában.
  További információ: www.netsize.com


  További információ:

  Neuman Péter Rényi Ádám
  igazgató PR-vezető
  NetSize Magyarország VIASAT3
  1138 Budapest, Váci út 140. 1139 Budapest, Váci út 99.
  Tel: 06 1 239-0418 Tel: 887-4723
  E-mail: [email protected] E-mail: [email protected]
  Web: www.netsize.com Web: www.viasat.hu
 • Cat #52
  A Viasat 3 televíziós csatorna ez év elejétõl folyamatosan emelt díjas SMS játékokat indított el filmsorozataihoz - a Szex és New York, a Simpsons család és a Narancsvidék c. filmekhez - kapcsolódóan.

  Fõként az ilyen, sorozatokat támogató SMS játékok lebonyolításában együttmûködõ partnere a PHOTEL Kommunikációs Ügynökség (www.photel.hu), aki nemcsak az SMS rendszert biztosítja, hanem egyben a kreatív koncepcióért, a szponzorok felkutatásáért és a promóció teljes körû lebonyolításáért is felelõs. Ez a kapcsolat WIN-WIN pozíciót biztosít minden résztvevõ számára, hiszen a csatorna fokozhatja a sorozatok népszerûségét, a szponzorok az egyes filmekhez kapcsolódóan megtalálhatják saját célcsoportjukat, a nézõk pedig kedvükre kiélhetik játékos szenvedélyüket.
 • winnie
  #51
  jó pénz van benne....
 • Cat #50
  ja, nagyon örülök neki
  már csak a star trek előtti éjszakai betelefonálós szexdumának kell megszünnie, és elégedett is leszek
  ja, és az rtl-tv2 is kiirhatná ezeket a telefonos szarokat
 • shaba23 #49
  az biztos, hogy elég gagyi volt :)
 • Cat #48
  Május 15-tõl felfüggeszti az emelt díjas telefonos játékok sugárzását a VIASAT3

  Magyarország legdinamikusabban fejlõdõ kereskedelmi televíziója azért döntött a mûsorok szüneteltetése mellett, mert a változástól nézettségének további emelkedését várja. Kocsis Attila vezérigazgató ugyanakkor nem zárja ki, hogy a késõbbiek során a mûsortípus megújult, színvonalasabb formában visszatérhet a képernyõre, ám errõl csak a következõ idõszak nézettségi eredményeinek tudatában határoz majd a csatorna.
 • Waterhorse
  #47
  Te jó isten!!!:()
  Mikor nyitottam én ezt a topicot:)) Nagyon repül az idő...
 • blackgamer
  #46
  a Viasat 3 zenéje:

  A New Beginning (Good Charlotte remix)
  ez nem az eredeti eredeti Good Charlotte Intro
 • Laalee
  #45
  telleg multkortegnap asszemneztem valami idiotasagot, valami görög szigeteken elö amics meg angol lehütö drogos illetve alkoholista fiatalokrol... nos arra lennek kivancsi ez mi a rak volt valami folytatasos regeny ??? mert ugy lett vege hogy jövöheten ujra talaxunk... nekem 1 is eleg volt belöle...
 • Lteebee
  #44
  :)
 • Laalee
  #43
  az igaz vagy lehet hogy igen, csak baromira nemtudom kicsoda igy breki nevrol :)))
 • Lteebee
  #42
  Te meg az igazi Brekit nem ismered.
 • Laalee
  #41
  najo de nem ismertek :)))
 • Waterhorse
  #39
  Ez nem dekadens hanem retardált.