79
Mit szoktál rendszeresen nézni?
-
palace #38 én nem vagyok ilyen, de: mi az, hogy dekadens? -
#37 Király vagy!
Én is mindig ezt csinálom. -
#36 na de nemrossz szandekuan :))
csak ugy natur :) ilyen vagyok :) meg egysek szerint dekadens is :) de ök csak ugy mondjak nemtudjak hogy mindent csak poenbol szolok le :) tok jo nezni ahogy idegesek lesznek ha nem azt mondom amit hallani akarnak :))) -
#34 Igaz, igaz. -
#33 jo az odaig ok :) de az a hozzaszolas akor is kb ezt tükrözte :) multkor volt atv ben valami kicsaj azt alitolag abbol tanult meg angolul bar en kötve hiszem de mindegy...
ott mutogatak hogya huganak angol meset olvas mar csak azt mondja el nekem valaki, hogy hogy a jobudosbe tanulta meg hogy mit hogykell irni es foleg azt hogy amit irva lat azt hogykell kimondani...??? mikor van feliratos rajzfilm a cartoon on????? -
#32 Vannak olyan rajzfilmek is, amiben beszélnek. -
#24 Geronimo jo lehetsz angolbol -
#23 Hát igen,az ilyen filmek elől(előtt)biztosan úgy állok fel,hogy"Ez jó volt!":))) -
#18 szoval ott gubasztottal a teve elott es nezted nagyitoval a fontos reszeket :))))) -
palace #17 szerintem a star trek SZAR! meg a viasat 3 is szar! a nénis filmek is szarok! a múltkoriban tele volt pattanással a csaj segge! nagyon izgató volt:( -
#16 ha jol tudom ez a csajszi vezzette regen a bravo tv-t -
#13 Nem nagyon szoktam nézni ezt az adót, bár attól még jó lehet. -
#12 Simpson,Star Trek-Voyager,Total Recall.Ezek télleg voltak az egyesen???? Jééééé én lemaradtam róla.De mikor adták???Bassza meg mé nem szoltál előbb. -
kowajano #11 katasztrofa gebasz szar ado azokat a sorozatok rágják le nemtom hányszor még ami már az 1 esen meg a többin lement -
#9 figyi en nem nezek tevemusort ilyesmire nincs idom
nalunk meg vizsgaidoszak van..... -
#7 de az uj frizu gagyi lett -
#5 en mikor bekapcsolom mindig a csajszit letom hogy mondogatja milyen jo filmek lesznek
de aztan a filmeket nem latom de a csajszit igen
ha oda kapcsolok mindig o megy biztos folytatasos neni....
amugy mas csatin vannak jobb meztelen nenis filmek....... -
#3 Nézném, ha tévéznék. -
#2 Nézném, ha lenne.... -
#1 Én már csak azt nézem lassan.
A Star Trek meg a Simpson a legjobb.
Ja meg azok a meztelen nénis filmek:)))