2756
Reklámzenék
-
kincso #1675 ja s annak a reklamnak a zenejet nem tudjatok amikor esznek valamit a tv elott s akkor az emberek kijonnek a tvbol
-
kincso #1674 Sziasztok, nem tudja valaki mi a cime es ki az eloadoja a SUPRADIN reklamnak??? s az RTL-en szokott menni aszzem az OTP bankos reklam amikor vegul egy nonek a szemebe megy bele v valami iesmi ( nem biztos h otp bankos)
Ha tudjatok legyszi irjatok!! kosz!!
-
zenemano #1673 A reklamadatbazis.hu-n annak is fent van az infója azt hiszem... -
Nitrous Express #1672 hali!
a coca cola-s reklám zenéjének nem tudjátok a címét?
amelyikben a kocsit a végén egy nagy hal bekapja
köszi! -
#1671 ja, hoppá! tényleg, nem vettem észre!
bocs, és kösz;) -
zenemano #1670 ...kisnagy....Mando Ranks.... -
#1669 szaszok!
a régi toyota yaris kisnagy relám zenéjére lennék kiváncsi. a reklamadatbazis.hu-n már megnéztem, de ott 5 szám közül lehet választani, és nem tom meik.
előre is htx -
zenemano #1668 T-Mobile - Domino7 Extra reklám alatt hallható. -
undeREGo #1667 nos. nem tudom, hogy mi a reklám, amikor visszafelé történnek az események, de az előadó:Kasabian
számcím: L.S.F. (Lost Souls Forever)
a többi száma is jó;) -
#1666 Az eredeti: Muddy waters - Mannish boy
(A "gangster of love" egy másik zene) -
#1665 Örök hála! Köszi -
baca01 #1664 johnny guitar watson - gangster of love -
#1663 Sziasztok! Biztos kérték már korábban, de nem találtam a keresőben, szóval nekem az AXE Click reklám zenéje kellene, amelyikben a Ben Affleck számolja egész nap, hogy mennyi lány flörtöl vele a tekintetével. Persze még jobb lenne ha az eredetijének is tudnátok a címét. Köszi előre is. -
#1662 Madarász Gábor: Light in your eyes -
zenemano #1661 Ja akkor elég sürgősen nézz be a reklamadatbazis.hu-ra, ott fent van az OTP-s reklám infója ;)
-
petya2000 #1660 Sziasztok! Nem tudja valaki megmondani, hogy mi az uj otp-s reklám(megbízunk egymásban) zenéje(Cím, Előadó)?? Ha valaki tudja az pls e-mail : [email protected] Köszönöm szépen!!
Ja és elég sürgősen kellene!! -
zenemano #1659 A T-Mobile: Domino7 Extra reklámban van az a zene.... nézd meg az infóját a reklamadatbazis.hu-n. -
kistonusbt #1658 Sziasztok!
Nem tudom, milyen reklám, de minden visszafele megy benne, mintha a videot pörgetnéd rew-vel...:)
Mi annak a zenéje? Köszi a segítséget! -
marcio mela #1657 Ismeri valaki az a dalt ami abban a reklámban van amiben egy pasi egy levelet visz egy autoval.A parkoloház tetejéről ugrat le szaltóval ér földet.Van benne még néhány hasonlo akrobatikus mutatvány de amikor odaér egy postaládához nem tudja beldobni és leejti. -
iddddiota #1656 Zorba talán... -
iddddiota #1655 Lost Souls Forever- Domino7 -
#1654 hali egy zene érdekelne...
az eurosporton hallottam egy összevágott spot alatt, nem is reklámzene, hanem egy sportklip alatt megy...fokozatosan bontakozik ki a zene (úgy hallom valami szimfónikus zenekar csinálja) és a végén hegedűk szólalnak meg...
..tudja valaki, hogy honnan tudnám megszerezni? -
zenemano #1653 Próbálj meg írni az OTP "közönségszolgálatának", hátha segítenek...
https://www.otpbank.hu/OTP_Portal/online/kapcsolat_cs.jsp
Szerintem ezt külön az új kampányukhoz íratták... a dal szövegét eddig sehol nem találtam meg... long way ...the only under the moon... but you can't see me from...
Ugyanaz az eset mint a T-Mobile "Szélessáv" és "Dupla percek" reklámoknál... -
zenemano #1652 Azt a zenét a rekihez készítették, nem kerül kereskedelmi forgalomba. -
#1651 heló
engem annak a reklámnak a zenéje érdekelne, amelyikben mindenből kettőt kapnak... srác 2 gitárt a hangsezrboltban , két autót az ember az autósboltban... telefonos reklám asszem... -
#1650 Hali!
Tudja valaki a mostani OTP-s reklám zenéjének címét és előadóját? Ha esetleg valahová fel is tudná tenni...!
Előre is köszi a segítséget! -
zenemano #1649 Hát ugye jól jön ilyenkor egy jó reklámadatbázis... ;) -
#1648 engem is érdekelne...
ha jól tudom Bobby Darin, de nem tudom megszerezni sehonnan sem... -
#1647 MEGVAN
a ZENE
-
#1646 Sziasztok!!
Tudna valaki segíteni??
Megint adják a TV-ben a repülő autós OPEL reklámot.
A zenéjét szeretném megtudni ki az előadó stb.
Nagyon KÉNE
Köszi
tojás -
Joelgirl #1645 Szijasztok!
Nekem arra a számra lenne szüxégem, ami a tv2n megy/ment a Moziverzum alatt, amiben a vasállacros, a kapj L, ha tucc!t stb.t reklámozzák/ták... FONTOS! Szalagavató miatt ;):) -
neo2003 #1644 Köszi tényleg ez az! -
zenemano #1643 Mostmár tisztázódott az is, hogy ki az előadója a T-Mobile Domino7 Extra reklám zenéjének ... reklamadatbazis.hu -
Brash #1642 Én néztem meg TV-be is láttam, de nem vagyok zenemágus. Nem tudom mi az. :D -
zenemano #1641 Jajj ne csináljátok már, mi volna ha belenéznétek a legfrissebbekbe, talán kiderülne hogy melyik az.
Ne tököljetek... ;) -
Brash #1640 Vagyis lehetséges, hogy a legelső, Domino7 Extra. -
Brash #1639 Valami Domino 7 a legújabb, de az itt nincs ha jól látom. -
#1638 na és melyik az? :) -
zenemano #1637 Ehh ... hát a T-Mobile honlapján kerestétek már?
:)))
Na ugye ;) -
neo2003 #1636 Sajna nem találtam meg! :(