71
mit hasznalsz?
  • Love Ace
    nálam a kiscetlik jönnek be,amiket a zokniba raktam,majd egy lábvakarás után előkaptam,és voálá.
    Szerintem ez a legjobb
  • Gladiator
    Nemtom', hogy írták e már, de az sem rossz, ha hosszú pulcsid van és ráragasztod a kezedre a papírt. Mondjuk felveszel egy órát is, és amikor ránzel a puskára, mindig sóhajtassz, hogy "Hmmm... már ennyi az idő?". Nálunk mindenki ezt használja, és még sohasem bukott le senki.

Van egy hülye csaj az osztályunkban, azt vagy 6 puskát tett be a tolltartójába (!). Vette volna elő a vonalzót, amikor a tanár épp előtte volt, azt kiborult az összes puskája. Akkor mindenki kihasználta az időt, és kérdezgedtek egymástól.

A f*** tanárunk, meg olyan hülye, hogy ott ülök a legelső sorban, ő elötte, a pad szélén, azt nem vette észre, hogy előveszem a munkafüzetet, azt ott másolom ki az egészet.

csá
  • Tomcat
    az már biztos. Viszont az ára is ütős lehet! :)
  • Waterhorse
    Az már rendesen üt...
  • Tomcat
    csak az a baj, ha jól tudom, a paintballklubbok csakj kis pisztolyokat adnak. pedig vannak ám vadállat fegyverek is. Én már láttam paintballos páncélöklöt!!!! :))))
  • Tomcat
    Figyi, már mondtam, hogy kéne nyomatni egy paintball matchet, nem?
  • Dikkma
    Lövöldözés, vagy mi? Én tutira el fogok járni majd valahova lőni. Nagyon érdekelnek a fegyverek, szerintem olyan szép mind. Szituációs lövészetben kipróbálnám magam szívesen. Paintball azért mégiscsak más, mint igaziból...
  • Breki33
    aktiv?
  • speed
    a legjobb az aktiv puskazas, csak annak van egyeb kockazata is, minthogy bux
    viszont eletre szolo elmenyek szarmaznak belole
  • Breki33
    :)
    nade en nem ragaszthatok ket a/4-es lapot a farmeromra :)

amugy a kerdessorszamot nekunk is a zh lapon hagyjak (tankonyvi kerdesekbol van osszeallitva)
  • Dikkma
    Lehet, hidd el, lehet .... :-)
  • Assassin
    Nálunk is volt gimiben biológia dolgozat,ahol a tanár lusta(vagy hülye)volt kitalálni a kérdéseket és a felvételi előkészítőből másolta ki a teszteket(a lap tetején még a tesz indexszáma is rajta volt).Az első doga után egy oszttársnő(orvosnak készült az istenadta)tájékoztatta a nagyérdeműt hogy honnan is van a teszt.Következő dolgozatnál már mindenkinél volt megoldókulcs(asszem arra a témára 5 féle teszt volt ergo öt kulcs kellett).Az átlagok szignifikáns javulást mutattak,ez kissé gyanús volt.A következő teszetken már nem volt rajta az index,de a tesztek ugyanúgy a könyvől származtak,erre minden kulcsra rákerültek az első kérdés kezdő szavai...
    Szal,a lényeg az hogy semmit nem biztunk a véletlenre.
  • Breki33
    koszi de en az ingesnel valami ingujjas modszerrol halottam

igazsag szerint MIkroszamitogepekhez kene
    van is anyag szamitogepen csak ket A/4 oldal terjedelmi kis betukkel hasabokban

"Ezeket kinyomtatva hosszú csíkokat kapunk. Kivágva, és összeragasztva őket, az egyik végét rá kell ragasztani valami műanyag kis hengerre, pl. egy toll szárából levágott, 4 centis darabra. A másik végét meg a másikra. Összetekerve az egészet, egy befőttesgumival fogassátok össze, és egy kúl kis puska lesz. Olyan alakú, mint a magnó jele a hifiken, mintha egy 8-asnak nem középen, hanem pl. bal oldalon érne össze a két köre."

ES ezt hogy tudod feltunes nelkul hasznalni? :)

Az az alapitvanyi suli meg erdekelne :))))))

• frey
    Nálunk az osztályban árulták a hosszu kis 3cm-s csikokat...A régi jo harmonikapuska.
    Egyszer németböl irtunk vizsgatesztet, de elöre megadták, melyik 30 tesztböl.Ehhez lettek 3x4es lapocskákra kinyomtatva (és sokszorositva)a megoldokulcsok.Nálunk is mindenki ötöst írt, és a tanár firtatni kezdte, hogy készültünk erre a dogára...:)
  • Zsozso(!)
    Ha csak pár képlet kell akkor van egy kis mágneses cuc a fém toltartomon ami tök ugy néz ki mintha matrica lenne rajta.:))
    ennek a hátuljára egy kis lapot ragasztok s ráírom acucot
    nekem eddig bevált
  • Dikkma
    Csak drága. Meg bonyolult is, ha magad elé beszélsz, amikor kérdezed a havert.

Az ing a következőképpen használható ki:

leírod papírra a cuccost. Az inged ugye középen van összegombolva, de az aljánál szét lehet hajtani jobbra és balra. Ha ragasztószalaggal fejjel lefelé ráragasztod az ing aljának belsejére a puskákat, és leülsz, csak visszahajtod az inget, és ott az anyag. Ha a tanár mászkál, fél kézzel lazán vissza lehet csapni, ha esetleg odajön, akkor sem eshet le. Sok olyan lebukást láttam már, amikor vki ráült a puskára, vagy a ezében volt, ha a tanár szondázza, az leeshet, olyankor meg nagyon gyorsan kell rálépni :-)))))

A másik jó módszer? Ha van valaki, aki hajlandó legépelni, vagy te megteszed, tehát ha megvan gépen az anyag, el kell tördelni kb. 3 centis hasábokra. Ezeket kinyomtatva hosszú csíkokat kapunk. Kivágva, és összeragasztva őket, az egyik végét rá kell ragasztani valami műanyag kis hengerre, pl. egy toll szárából levágott, 4 centis darabra. A másik végét meg a másikra. Összetekerve az egészet, egy befőttesgumival fogassátok össze, és egy kúl kis puska lesz. Olyan alakú, mint a magnó jele a hifiken, mintha egy 8-asnak nem középen, hanem pl. bal oldalon érne össze a két köre.

Szóbeli vizsga: hát nem gondoltam volna, hogy ezen is lehet, de ez működik.
    A4-es, üres lapokra egy rotring-ceruzával, hegy nélkül fel kell karcolni az anyagot. Mivel ez hosszú művelet, nem töri, vagy irodalom jellegű vizsgákra, inkább fizika, kémia vizsgákra ajánlható. A szöveget nem nagyon lehet elolvasni, de a képleteket, ami kémiánál biza nem mindig egy sor, igen. A két haverom a 33-ból kb. 22 tételt tanult meg, 11-et felírt szerv. kém. vizsgára, a 22-őt is, de azokból csak emlékeztetőt.

Igen átmentek.

• frey
    nekem simán bejön, ha szűk pulcsi is van rajtam.Vagy a gatyád övrészébe, onnan szolidan előkapod, amikor betűröd a felsőt...A legegyszerűbb a legjobb.De ez a headsetes megfogott.
  • Breki33
    ejha micsoda modszerek :)
    csak nekem rovid hajam van

es az ingujjast hogy csinaljatok?
  • Piquet
    Mobiltelefon+headset+haver akinél a könyv van.
    Fősulin ez működik legjobban.
  • Assassin
    Én egyszer gimiben úgy puskáztam(3.évvégi javító nagydolgozat egész éves anyagból)hogy rámondtam egy kazira a vázlatot(csak jobb sávra,mikrofonnal).Akkor még seggig ért a hajam és így nem látszott hogy a walkman zsinórját a hátamon felvittem a fülemig.Egyedül az volt papíron hogy melyik oldalon ,milyen sorrendben vannak a dolgok.Amire még kellett figyelnem az az volt hogy a kapcsoló ne kattanjon mikor kapcsolgatom.
    Az eredmény jeles,plusz fogadást kötöttem hogy nem bukok le -> 10 hosszúlépés...
  • speed
    en vegigpuskaztam eveket a gimiben/foiskolan
    mindenhez mas modszer kell, a legaltalanosabb a bo ingujj, mert abba akkor is belepakol6od, ha esetleg nem fogod hasznalni
    es kozperre ulj, mert elol es hatul figyelnek legjobban
    a puskat le7oleg gepeld be es nyomtasd ki, mert akkor lesz csak elvisel7o meretu
    egyeb kerdes?;)
  • Breki33
    Sziasztok

tegnap a Z+ nevu gagyiban kerdezgettek a diakokat hogy puskaznak.

Gondoltam megkerdem itt a nagyardemut :Mit hasznalsz?

Halottam egy hosszu inges trukrol ami allitolag a legjobb, de a pontos leiras erdekelne :)