TUTI modszerek puskazashoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.legjobbelektronika.hupont.hu
pl:óra XD
vagy vmi ilyesmi
nem mobilra gondolok
Progon nálunk úgy néz ki, hogy én bemegy pót ZH-t írni, 98% os rendes ZH eredménnyel, és én segítem ki a körülöttem ülõket, és azon a héten ingyen kajálok <#vigyor1>#vigyor1>
Tanárok meg hülyét kapnak attól hogy ki lehet az a Sajtos János neptunkódja: QWERTY <#idiota>#idiota>
van olyan karóra amibe irni lehet ???,,
ha igen akkor hol lehet venni?
könyü szerintetek ezel amodszerel le bukni ?
ha igen tudtok ajánlani valami modszert ami a szóbelin hatásos lehet már mint olyan szóbeli hogy van idöd ki dolgozni a tételt de fel kell olvasnod !
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A legjobb módszer nálam, az hogy a begépelt szöveget kinyomtatod X tûs mátrix nyomtatóval úgy, hogy kiveszet a tintaszalagot, álá natúr.
A végtermék egy kb 20-30 centirõl, jó fényviszonyok esetén tökéletesen olvasható információhalmaz.
Ajánlott: Esszé, kifejtõs, szódolgozat nyelvhez, képletek.
Hátránya: Szemüvegeseknek ez nem fog bejönni...+ 1 jobbfajta mátrix nyomtató beszerzése
Amikor ezt használtam mindig önfeledten puskáztam, mert esélytelen lebukni vele. Én még szívfájdalom nélkül le is pecsételtettem a vizsgáztatóval :-DD, no problem ;-).....kicsit hidegvér... :-DDD
Sok sikert hozzá
-=ZR=-
Azt a tablettát már kitalálták, de nem Tic-tacnak hívják. 😊
Én is tudom, hogy aki tisztességesen játszik: veszi a fáradtságot, hogy tanuljon, az nagyobb valószínûséggel lesz sikeres. Nekem nem hitvallásom vadászni a puskázókra, de ha valakit puskázáson érek, azt kizárom a játékból 😉
Egy oktató nem feltétlenül pedagógus (mert gyakran doktoranduszokból lesznek számonkérõ emberek), arról nem is beszélve, hogy kevés a jó pedagógiai érzékkel megáldott ember. Nekem a hallgató a fontos és amellett, hogy meg akarom érteni, mi motiválja õket, az is célom, hogy az én szakterületemet megkedveltessem velük. A játékszabályok fontosak és nekik ezt meg kell tanulniuk - de nem úgy, hogy kiélem kicsinyes vágyaimat rajtuk, netalán elégtételt akarok venni az engem ért sérelmeken.
Akkor vagyok jó oktató, ha a fentieken kívül magamat is tökéletesen ismerem. És nagyon empatikusnak kell lennem. És nem lehetek részrehajló és nem lehetek engedékeny, ha az addig elfogadott szabályokat rugdossa valaki épp felfelé.
Amit legfontosabbnak tartok: tisztelettel közeledni a hallgató felé. A legnyagyobb hiba, amit egy oktató elkövethet, az az, hogy ostobának tartja a tanítványát, mert még szakmailag nem tapasztalt. Érezze, hogy egyenértékû, mint ember, de szakmailag tõlem fog tanulni - és bizony lehet, hogy jócskán le fog pipálni.
Nagyon csúnya dolog megalázni valakit nagy közösség elõtt. És bizony a tic-tac-ban figyelõ agyhullámokat módosító nanorobotok ötletét egy tehetséges hallgató azonnal módosítja a közösség javára: engem kínál meg vele és én fogom magam egy virágos réten érezni, míg a többiek lazán nyomják a könyvbõl az infókat. 😉
-=ZR=-
Ajánlhatom még nagyszerû mûarcainkat és parókáinkat, amelyekkel tanult kollégánkat Önnek álcázva, beküldjük Ön helyett vizsgázni, amennyiben Ön szíveskedik kölcsönadni személyiségét alteregójának.
De ugyanezzel az erõvel, miután beült a terembe, leképezhetünk Önrõl egy hologramot, miközben csúcstechnológiánk segítségével Önt láthatatlanná tesszük, így azt csinál, oda megy a teremben, amit/ahová akar, miközben a felügyelõ azt látja, hogy Ön izzad a papír felett...
De van már toptech, Tic-tacnak álcázott, beépített nanorobotokkal ellátott tablettánk is. A nanorobot az Ön szájában manipulálja az Ön agyhullámait, így, amíg el nem szopogatja, tökéletes tanácsokat képes az Ön agyába juttatni, és garantáljuk, hogy másnapra egy szóra sem fog emlékezni a történtekbõl - merthogy ez a puska lényege - mivel robotjaink megsemmisülés elõtt törlik az általuk bejuttatott információt az Ön agyából.
Bezzeg, a mi idõnkben még elég volt, ha az ember elolvasta a könyvet...
-=ZR=-
Tudom, az átlagéletkor igazán nem magas itt, de teszemazt egy mérnökhallgatótól az ember elvár egy olyan okos módszert, amire még az õt elkapó oktató is azt mondja, hogy gratulálok, kollega, maga igazán jó szakemberré fog válni, bár most fel kell hogy függesszem a vizsgáját.
Jah, telefon: fülilleszték ami fel van spécizve egy kis BT vevõvel. Semmi sem látszik, semmi sem hallatszik. Mégis lebukott. Soha nem szabad lebecsülni a "sötét oldal erejét"... 😉
Mi az hogy "upolni"? Az hogy fölösleges volt ideírni? Hát, ha még a papírtekercseknél jár a jónép, akkor nem volt hiábavaló.
-=ZR=-
Csak hogy az "ellentábort" is lehessen érezni. Az egyetem nem gyogyó... 😉
-=ZR=-
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
egyébként még nem vagyok tanár, csak informarikus óraadó, tanár majd csak leszek
FTranX: ez már az orsós puska, nemsokára kitalálják a kazettás, majd az optikai lemez-puskát :-)
egy hátránya van: qrva sokat kell tekerni, ha netán az anyag végébõl lenne kérdés 😄
lényeg a sok lap és a hidegvér
az emberek többsége azon bukik le, hogy feltünõen ideges
míg ha csak azt látják, hogy elmélyülten dolgozol...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
neked ezt nem illik olbvasni, ejnye, nem voltál diák? nem kéne elfelejteni <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A topicot tanárok is látogatják.
Köszönjük a tippeket.
remelem a tanar is igy gondolja
amugy talaltam egy jo oldalt ahol minden sulifajtahoz lehet puskakat le es feltolteni
speed en probalkozok de itt a tanar allitja ossze a kerdeseket
a kozpontiakat meg szoktam szerezni amugy 😊
elni a foiskolan is tudni kell, de tanacsokat nem adok😉
Szerintem ez a legjobb
Van egy hülye csaj az osztályunkban, azt vagy 6 puskát tett be a tolltartójába (!). Vette volna elõ a vonalzót, amikor a tanár épp elõtte volt, azt kiborult az összes puskája. Akkor mindenki kihasználta az idõt, és kérdezgedtek egymástól.
A f*** tanárunk, meg olyan hülye, hogy ott ülök a legelsõ sorban, õ elötte, a pad szélén, azt nem vette észre, hogy elõveszem a munkafüzetet, azt ott másolom ki az egészet.
csá
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
viszont eletre szolo elmenyek szarmaznak belole